Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

sevgilim geçen sene tam evleniyoduk herşey tamam ama son anda çıkan o lanet olası aksilik var ya
çok istiyodu evlenmeyi işyerime gelip bana olanları anlatırken ağladı hiç unutmuyorum
ama sakın kanmayın kızlar o geçen sene evlenemeyiruz diye ağlayan adam evliliğn bahsini bile açmıo şimdi

Valla benimki zırt pırt ağlar. Zora geldimi hemen ağlar ama bunu seviyorum. Onu çabuk kavrayabiliyorum duygusallığından

Gördüma.s erkek kardeşimi, babamı, dedemi bile ağlarken gördüğüm oldu..Ayy canlarım benim yaa.:çok üzgünüm:

evet oldu. nişanlım ağladı bi kaç kere yanımda, atartışmıştık ve ben yüzüğü eline vermiştim, zor susturdum.
birde babası öldüğü zaman çok ağladı, balkonda sesi kısılana kadar bağardı, sonra bana sarıldı ikimizde hüngür hüngür ağladık senağlama

babam dahil çok ağlayan erkek gördüm....

ayrıldığım sevgililerim hep ağlamıştır...

anam bu erkekler cok macoluk taslio ama hepsi duygusalliktan bizden beter ( yada benim tanidiklarim oyleydi ) ziril ziril hichickira agladiklarini gordum. Sinir oluorum oyle herseye aglayan erkeklere biraz gururlu olsunlar o neymis oyle

hem de hıçkıra hıçkıra benim bir erkek arkadaşım vardı beni deli gibi sevdi ve ilk çıktığıydım yaşı 29 du küçük falan da değil.hiçbir şey bilmiyordu.öpüşmeyi bile :))) ben memleketime her gelişimde ya da terkedişimde hıçkıra hıçkıra ağlardı.birde polisti üstünde resmi üniforma ama hıçkırarak ağlayan bir adam.ben onun sevgisini hakkedemedim kıymet bilmedim parmağımda oynattım cahillik.çok sevmeye uğraştım ama olmadı.biz kadınlar değer verenden değil ağzımıza edenden hoşlanıyoruz maalesef.

ayyy bende eşimi ve babamı aglarken görmüstüm eşim ben babamı kaybettiğimde benim aglamama dayanamayıp bana sarılıp oda çok aglamıştı bikeresindede cok şiddetli kavga etmiştik ben valizimi aldım annemlere gidecem dediğinde aglamıstı bunu bana yapma diye canım benim yaa onu cok seviyorum hayattaki en yakın arkadasım o benim kıyamam

kendimden utandım.
çok gördüm.
hep eski erkek arkadaşlarım.. ya da o zamanki sevgililerim..
eskileri beni bırakma falan diye ağlamıştı. (iki tane)
son sevgiliminde damarına çok basmıştım.
aşırı bi kavga sonunda eve gitmiyorum bugun gece boyu gezicem senin deidklerini yapmıcam vs. türünde kışkırtıcı sözler söylemiştim.
sinirden ağlamıştı..

pazar günü eşime çok sinirlendim '' sen beni böyle üz,yaşlanınca seni huzur evine vericem bende başkasıyla evlenicem'' dedim...çok koymuş heralde sen bana kıyamazsın dedi gözünden yaşlar akmaya başladı...
babam ve kayınpederimde düğün günü ben evden çıkarken ağladılar...kayınpederim çok duygusal herşeye ağlar.....
erkeklerin ağlamasına hiç dayanamam...

Babam ağlamıştı, görev arkadaşlarının helikopteri düşmüştü.. Şehit olmuşlardı.. Haberleri izlerken görmüştü.. Hemen iş yerini aramıştı.. Telefonun başında o dağ gibi adam kalakalmıştı.. Hayatımda ilk ve son defa o gün gördüm babamı ağlarken.. Allah bir daha göstermesin böyle bir şeyi.. Hatırladıkça içim parçalanır hala..

Bir kez de erkek arkadaşım ağlamıştı ben bayılınca.. Kalp problemim var benim.. Onunla ilgili bir şey oldu sanmış.. Ambulans gelene kadar ağlamıştı başımda..

Rabbim ikisini de ağlatmasın bir daha :Saruboceq:

eski nişanlımı terkederken ağlamıştı. hemde titreyerek ağlama. ama umurumda olmamıştı.:teytey:kaydirigubbakcemile3

eşimde kardeşinden çok sıkışınca yardım istemiş alamayınca ağlamıştı. ben ağlayıncada gözleri dolar hemen, bir iki damla yaş gelir. aşkım kıyamam ben ona:1hug:

benim sevgili kocacım da ıssız adamı izledi ağladı, eski sevgilileri mi aklına geldi ne :)
bir babam ve oğlum u izleyince ağlamıstı şekerim benim....

Görmezmiyim sengözlerimebaksanab

Rahmetli babami sessiz sessiz aglarken cok görmüstüm senağlama
Enistemin babamin cenazesinde hickira hickira aglarken gördüm senağlama

Askimida aglarken gördüm ya hala inanamiyorum ki o asla belli etmez bu seyleri, 1 martta beni havaalanina götürürken baslamisti sessizce bisey demedim, sonra veda zamani geldiginde bir aglayisi vardi düsündükce tüglerim diken diken oluyor senağlama
hele o el sallamasi ve gözlerinin yasini silmesini asla unutamam senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…