Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

Arkadaşım kusura bakma ama bu soru bana çok saçma geldi.
Erkekler başka gezegenden gelmedi ya..
Aynı dölün soyuyuz.
Hepimiz ademoğluyuz yani.
Neden ağlamasın onlar...
Ya da ağladıklarında neden olay olsun göz yaşları...
Erkekler hem ağlar hem ağlatır...
ınanın ağlatmak kadar iyi beceriyorlar ağlamayı da...
Ağlayan erkek gördüm.
Ufo görmüş gibi ayyy ay bak ağlıyor demedim.
Göz yaşı sebepsiz düşmez yere...
Bizim ailenin erkekleri pek duygusaldır.
Tutmaz kendilerini ağlarlar...
O yüzden bu tarz sorular ilginç geliyor bana.
Yanlış anlama beni lütfen...

ben biraz dert duvarı gibi bir arkadaşım onun için çok gördüm canım sıkılan üzgün olan kim varsa gelir anlatır ağlar

Babam dedem vefat ettiğinde ve ablam evlendiğinde ağlamıştı... Erkeklerin ağlaması çok can acıtıcı oluyor... Hele babalarınki... :çok üzgünüm:

babam kardeşim beyin sarsıntısı geçirdiğinde ağlamıştı ilk kez öyle görmüştüm
kardeşim ben mühendisler mimarlar odasından ödül alırken kürsüye çağırıldığımda ağlamıştı
(ama hala gözüme toz kaçtı diyor)
sevgilim beni özlediği için ve bir kere de ona yapılan haksızlık için ağlamıştı kollarımda
sevdiğim erkekleri ağlarken görmek çok canımı yakıyor

Bir kez babamı birkezde sevgilimi gördüm ağlarken.Bir kezde sevgilim telefonda ağlamıştı.Çok kötüydü.:çok üzgünüm:

bende babamı annesi yani babannem öldüğünde gördüm ağlarken sevgilimse genelde onu çok ama çok üzdüğümde ağlamıştı yaklaşık5kez felan

Babam ve sevgilimi ağlarken gördüm.Oturup ben de onlarla ağlamıştım.
Film izlerken babam ağlamıştı ben de oturdum babamla ağladımmafoldumben
Sevgilim de ayrılmak istediğimi söylediğimde ağlamıştı sonra dayanamadım bende ağlamıştım:kedi:

Benim bitanemin bazen aşkının yoğunluğundan gözleri doluyor sadece sımsıkı sarılıyor o anlarda sonra da beni susturamıyo tabiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…