Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

ağlayan erkeksengözlerimebaksanab
tabiki gördümşakkıdı
ama niye ağladığını sormadımkaydirigubbakcemile2

eheheheh bnm eski erkek arkadaşım ayrıldığım için ağlamıştıı :roflol: kaydirigubbakcemile3 sonra oturup bende ağlamıştım onunla allahtan ayrıldım hee kaydirigubbakcemile3

1. sevgilim aglamıstı baktım yüzünü gizlio sinirlenmisti bi olaydan .. dayanamadım bende sarılıp aglamıstım hatta 2. kere aşık olmustum ona diebilirim :)) Canım yaa :) bide babamı gördümm babannem vefat ettiginde.. icim acımıstı

Eski erkek arkadaşımla beraber ağlamıştık.. kalbiyle ilgili sorunu vardı durumu kötüydü ve bu yüzden ayrılmak istemişti .. o zaman ben çok ağlayınca oda ağlamıştı..

sözlüm ağlamıştı :çok üzgünüm: sevgili olmayı kabul etmemiştim yıllar önce o nedenle
kıyamam ona ben yaa Şeniz şimdi ise kocam olucak inş. 5 ay sonra:asigim:

evet çok gördüm..ama en önemlisi eşimi gördüm sarılıp beraber ağlamıştık hemde :çok üzgünüm:

bende babmı gordum annem vefat ettıgınde bır aksam odada ıclı ıclı aglıyodu onun dıısnda abımı sedıgımıde gordum aglarken

Evet esimi defalarca aglarken gordum..

Cok sert ama ayni zamanda cok duygusal bir BALIK :a015:

aglasin erkekler, hep kadinlar aglicak diye bir sey yok.a.s.a.s.

burda okuyunca yazmasammı diye düşündüm ama neyseki semonun yazdıklarından cesaret alıyorum.:)
benim eşimde çok duygusal ama en sinir olduğum şey münir özkul filmlerini izlerken ağlıyo.bi yere kadar kızlar.

evet hemde kaçını gördüm şimdiki sevgilimin ayrılık oldu kaçkere sinirlendim ayrılmaya kalktım hüngür hüngür ağladığını büyük abimin bir odada sezsiz sessiz ağladığını gördüm nedeni ise parasızlıktı diğer abimin telefonda hüngür hüngür ağladığını gördüm aşk için kız bunun teklifini kabul etmiyor diye kardeşimin kız için ağladığını en garip olanıda bunlar sıksan suyu çıkmayan erkeklerden delikanlınında hası banamı denk geldi neyse sonra bana bi kaç erkek aşıktı baya ağlattığımı bilirim onları kaç kişi desem hemen hemen 5tane vardır benmi zorum acı çektirmeyi çokmu seviyorum hayır yapım bu karşımdakinin ağlamasıda içimi parçalar en önemlisi babamın bir yerde büzülmüş bizede farkettirmek için abimin bir lafına ağladığını bilirim babam ki babasının annesinin kardeşinin ölümünde ağladığı görülmemiştir gizli bile düşünün artık

babamı gördüm we sewgilimi babam yurtdışında çalışıo babası wefat ettinde ruhsu adamlar kurallara aykırı waktinden önce iin die göndermemişlerdi babasının mezarını bile göremedi 4 ay sonra gelebildi türkiyeye büyükbabamın mezarına gidince ağlamıştı mezara doğru yürürken yürürken pıtır pıtır gözlerinden dökülmeye başladısenağlama
sonraa bide sewgilimm herşeim askere giderken her izinden dönüşte ağladı hemde hüngür hüngür havaalanında biribirimize sarılıp ağladık senağlama

Bende çok ağlayan erkek gördüm.
Birkere eşim ağlamıştı sabahın 5inde hiç unutmam...................................

babami gördüm amcam öldügünde gizli gizli aglarken, ve yine birgun amcamlara gittigimizde onun yerini bos gordugunde .. ve televizyonda filistinli cocuklarin cigliklarini izlerken..

canim dedemi gördum biricik dayim öldügünde hickira hickira agliyodu oglum gencligine doyamadi diye..

abimi gördüm yine dayim öldügünde..

sevdigimi gordum askere giderken, ve baska bi sebebten dolayi telefonda hickira hickira aglayip bana dert yanarken agladigini duydum.. .

hepsindede canimdan can gitti..

o hooooooooooooooooooooooooooo cooooooooookkk

erkekler aglamaz lafıda bana cok sacma gelirdi zaten. onlarda insan neticede tabiki ağlarlar

Tabıkı gordum

Tutturmuslar bı erkekler aglamaz dıye

Hayır kucucuk cocukken baslıyoruz bunu erkek cocuklarının kulagına sokmaya

Yer edıyo beyınlerınde

Hayat boyu erkekler aglamaz dıye tum duygularını bastırıyolar

Kadına gelınce ağla açılırsın :gitme: erkege gelınce de erkekler aglamaz lmaz:

Pehhhhh :mymeka:​

babamı da,kardeşimi de sevgilimi de ağlarken çoookk gördüm.
babam dolandırıldığı zaman bunalıma girmişti,her gün ağlıyodu,çok üzülüyodum hasta olucak diye.sonuçta para çalışılıp yine kazanılırdı ama,babama bişey oldumu bi daha geri gelmezdimafoldumben bende hemen bu olayın arakasından össye girmiştim.puanımı öğrendiğim gün bana sarılıp bu defa mutluluktan hüngür hüngür ağlamıştı.kardeşimde babam için o dönemde üzüldüğünden çok ağlıyordu.
sevgilimi de ağlarken çok gördüm,en son nişanlanmak isteyipte nişanlanamadık,yüzükler elimizde,onca heveste kursağımızda kaldı,aileler tartıştı.apar topar yanına gitmiştim.ben ağlıyodum,o benden daha çok ağlıyordu.
neyseki tüm bu günler geride kaldı..Allah bir daha yaşatmasın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…