Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

25 yasindaki amcam öldü
aradan 11 yil gecmesine ragman babam amcamin resmini görüdügün de hüngür hüngür aglar:(
beyim babasi ölürken 12 yasindaymis o zaman bile aglamamis
ilk kavgamizda sabaha kadar aglamisti beyim.ama 7 yil oldu bir daha görmedim agladigini

evet gördüm babamı..o otoriter duygularını hiç ama hiç belli etmeyen adam annem vefat edince ve herkes gidince hüngür hüngür ağlamıştı sanki o dağ gibi adam devrildi...
sevdiğimi ...aramızda duygusal bı konusma gecmıstı o zman agladı dahada agladıgını görmedim..

benim aşkitomda ağlamıştı biz bikere ayrılık yaşamıştık,barışırkende ağlamıştık:asigim:

Eşim,kızımın kınasının olduğu gece arkasını dönmüş usul usul ağlıyordu o anda teselli edecek söz bulamadım yavaşça kızımın odasına gidip kızı getirdim o gece aramızda yatırdık sabaha kadar kızının saçlarını sevdi...,,,,

babami ilk defa aglarken gordum. oda ben baba ewinden ayrilirkendi.. cok aglamistik o gun ayrilik cok zordu..

birde esim.. esimde beni ankara hawaalaninda beni yollarken aglamisti.. cok kotu olmustum

eşim canım aşkım bitanem bebeğimizi kaybedince ağladı o ağlayınca çok kimsesiz hissettim canım kocam benim tekrar gülücez inşallah

çook gördüm ağlayan erkek.. bütün eski sevgililerim ağlamıştır.. ilk sevgilim ağlama krizine girmişti askerdeyken ayrılmak istediğimde... eski nişanlım da bitti dediğim an balkona çıktı bi sigara yaktı sabaha kadar ağladı balkonda o soğukta.. şuanki sevgilim de kavga ettiğimizde olmuyor ayrılalım dediğimizde bana sarılıp ağladı hıçkırarak... ilk defa biri için ağladım dedi. çok utandı sonra.. ama en çok şuanki sevgilimin babasının geçen gün gözlerinin dolması beni çok etkiledi.. gelinim olmanı istiyorum çok seviyorum seni kızım gibi oldun dedi gözleri doldu sarıldık orda birbirimize.. canım benım yaa babam gibi seviyorum onu kıyamam ona hiçç.. durumu iyi değil ahh durumum iyi olacaktı hemen evlendirirdim sizi allah kahretsin dedi gözleri dolu dolu olduuu =(((

ben babamı ve abimi hiç görmediğim ağlarken yahu.. allah ağlatmasın da gerçi.. ama en duygusuz dediğim şuanki sevgilim ağladı ya o an şok oldum hiç beklemiyodum.. canım benim yaa bi daha ağlatmıcam aşkım seni =((

babamı da gördüm
iflas ettiğinde ağladı, bi kerede annemle kavga edip ağlamıştı o çok kötü idi, hatırladıkça benim gözüm doluyo..

Çok gördüm.
Amcamı kaybettikten sonra her bayramda, dedemin cenazesinde, beni gelin ederken ve evde birimize kırıldığında babamı; büyük ama hiç yere bir tartışmamız sonrası kardeşimi; oğluyla ilgili bir sorun yaşayan bir aile dostumuzu, birçok kez de eşimi.

babami ve esimi iki kere gordum aglarken
babami ablam gelin gidince hickira hickira bagira bagira alarken sonra babam agladigi icin bende cok aglamistim mafoldumben
ikinciside vefat eden canim amcamin resini 1 sene sonra gorunce yine cok aglamisti (su anda dusundukce agliyom)
esimde kiz kardesi kocaya kactigi zaman. ozaman sozluyduk ve cok garip gelmisti
ikinciside amcamin olumunu bende sakladigi zaman arabada volkan konak calarken caktirmadan agliyordu niye agliyorsun diye sordugumda cok sevdigi bir arkadasini kaybetiigini soylemisti
meger o arkadas can amcammis
kizlar sizi okudukca iyice agladim bayadir aglamiyordum yaklasik 2-3 haftadir hehehe baya olmus
haaaa bide vefat eden amcam ben evlenmeden once ceyizim utulendigi zaman gordun hemen kacti gitmis kapilari yumruklamis bitanem yengem soylemisti

Son düzenleme:
Back
X