Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

Birgün babamı ön odada çocuk gibi ağlarken görmüştüm.
Dedem vefat ettiğinde çok yıkılmıştı,babasının yeri çok başkaydı onun için.
Tam 10 yıl geçti üzerinden ama daha dün gibi hatırlıyorum babamın o halini. senağlama

ayyy benım bır sevgılım sureklı aglardı
bır sey yapmayayım ya da bagarayım zır zır aglardı
bır de tıpını gorsenız boyle cok cok co k kılolu cok cok cok iri ve cok sert gorunuslu bırıyd
aama durmadan aglardı -tatlicadiarzu- aglamasın dıye de baya ugrasırdım
cok dert bır seydı.

babcığım aglamıstı
canım benım yaaa çok uzerime dusuyordu bıgun yeter atık beni bu kadr sevme bıktım ılgınden demıstım tabı ozamanlar ergenık donemı şimdiki aklım olsa demezdim
birde eşim aglamıstı ben hastnede yatarken dr basıma toplanmıstı ölüyorm sanmıs

Gördüm..
benim döktüğüm gözyaşının bedelini akıtıyordu gözlerinden karşımda iki büklüm..
umrumda değildi..
için için beter ol dedim hatta..
defettim gitti!

babam...
kızlarının evlenip baba evinden çıkmalarına hiçbir zaman dayanamadı.
bu nedenle babamı hep gözü yaşlı haliyle hatırlarım.
içim burkulur.

evet halam öldüğünde babam hünğür hünğür ağlamıştı bi çocuk ğibi.

Eşim ve babam... Hayatımda en sevdiğim iki erkek...
Babam ben ve ablam gelin olduğumda ağladı hemde ne ağlama içim parçalanmıştı:(
Eşim ise kızımız 6 aylık olduğunda odasını ayırmıştık bir gece kalktım kapasının önünde ağlıyor. Ne oldu dedim çok korkuyorum biri gelip onu alacak diye gözüme uyku girmiyor demişti:(
Canlarım ikinizide çok seviyorum. Allah sizsiz günler göstermesin bana:Saruboceq:

görmedim ama duydum...bana aşık olan birisi vardı.hayır demiştim ona onu sevmediğimi söylemiştim ozaman ağlamıştı.dinlediği şarkı beni hatırlatmış..kendini tutamadan ağlamış.ben inanmadım acımasızlık yaptım.ama gerçekten ağlamış....

evet babam dedem öldüğü zaman çok ağlamıştı o hali hep aklımda:1no2:

bide bi arkadaşım kız arkadaşıma aşıktı bi de onu görmüştümmirmirmirmir

3 ay önce dedem vefat etmişti babamla abim çok ağladılar tabi bende onları öle görünce dahada fazla ağlamıştım erkekler her şeye ağlamaz ağladıklarında ben çok telaşlanırım çünkü gerçekten ciddi bişey olmuş gibi gelir bana hepp.. senağlama

Hayatımdaki tüm erkekler çok çabuk ağlar..
Ben ağlayınca karşımda gözyaşını tutabilen bir erkek tanımadım şimdiye kadar..
Babam,kocam,eski erkek arkadaşım..:delphin:

Hayatımın ilk erkeği babamı beni everirken ve babannem vefat ettiğinde çocuk gibi ağlerken, hayatımın ikinci erkeği sevdiğim adamı aşkımız için hüngür hüngür ağlarken ve birkaç arkadaşımı gördüm işte ama erkeğin ağlamasına hiç dayanamam hani biz kadınlar daha duygusalız ağlarız zırlarıs ama geçer ya erkekte sanki daha derin iz bırakıyor gibi geliyor ne bileyim.

sızın yazdıklarınızını okuyunca benımde aglayasım geldı cok duygusalım ya:) benım sevglımle beraber aglarız hep:D babamı ıse hıc gormedım aglarken

çok gördüm ama benim en çok içimi acıtan.
eşimle tartışmıştık gece sabah beni burda bulamıcaksın dedim hüngür hüngür ağladı sonra deli gibi pişman oldum

Back
X