Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

dün gece aşkımı otobuse bındırırken bırbırımıze sarılıp ağladık :(( çok uzun bi sure goremeyecegım yine.. hasretlık çookk zor..

babamı da gördüm sevgilimide askere gidicek ayrı kalıcaz hasretlik çekices diye birlikte ağlamıştık..

Ağlayan erkek gördünüzmü?Neden ağlamıştır sizce...................

beni ağlattığı bir gün ........ben hıçkırırken bana sarılmaya çalıştığında onu itmiştim oda benimle ağlamaya başlamıştı sonra :çok üzgünüm:kıyamamış sarılmıştım

çook,
eşim inanılmaz duygusaldır,bazen bir sinemada,bazen bir şarkıda ağlar,
babam özellikle şehir haberlerine hiç dayanamaz.

babami gordum lise 1deyken sebebi kizlarinin okuyup kocalarinin eline bakmamasini istemesi

esimi gordum oda babasinin yaptiklarini kaldiramadigi icindi...

allahim ikisinide aglatmasin bidaha insallah...

Eşimi ve Babamı gördüm..

Babam ben gelin olduğumda ağlamıştı..

Eşim ilk haftamızda ailemi özlediğimde ona anlatmıştım ozaman o da benimle ağlamıştı ve 3 hafta önce izine geldiğinde ağladık beraber..bitanecik kocam benim

abimi gordum nikahinin iptal ettikten sonra kizin ben pismanim affet beni dediginde..
babami gordum yerinden kalkamayacak kadar hasta olup o halini gormememiz icin agladiginda..
sevgilimi gordum ayrilmak istedigimde..

Eşim ve babam... Hayatımda en sevdiğim iki erkek...
Babam ben ve ablam gelin olduğumda ağladı hemde ne ağlama içim parçalanmıştı:(
Eşim ise kızımız 6 aylık olduğunda odasını ayırmıştık bir gece kalktım kapasının önünde ağlıyor. Ne oldu dedim çok korkuyorum biri gelip onu alacak diye gözüme uyku girmiyor demişti:(
Canlarım ikinizide çok seviyorum. Allah sizsiz günler göstermesin bana:Saruboceq:
buna hakkaten gozlerim doldu..

erkek arkadaşım beni terk ettiğinde üzüldüğümü görüp kendide üzülüp başlamıştı ağlamayaa haa ağladı da nolduu yinede terketti hıyarr:D

çeşitli sebeplerden çok gördüm...

içlerinde en canımı yakan 70 yaşında ki babacığım bacağı kesildikten sonra altını ilk değiştirdiğim de çok ağladı...bense ona güç vermek için o sırada gülümsemek ve babamı tatlı bir şekilde azarlamak zorundaydım....çok zordu çok.

işimi bitirip odadan çıktım ve dakikalarca hıçkıra hıçkıra ağladım.

Bende gördüm.Eşim ağlamıştı sabahın 5 inde birkere
çok etkilenmiştim.Hiç unutmam.......................................

çeşitli sebeplerden çok gördüm...

içlerinde en canımı yakan 70 yaşında ki babacığım bacağı kesildikten sonra altını ilk değiştirdiğim de çok ağladı...bense ona güç vermek için o sırada gülümsemek ve babamı tatlı bir şekilde azarlamak zorundaydım....çok zordu çok.

işimi bitirip odadan çıktım ve dakikalarca hıçkıra hıçkıra ağladım.

bosuna iyilik melegim demiyorum sana canimcigim helal olsun sana babanin karsisinda dimdik durdugun ve ona bunu belli etmedigin icin hayirli bi evlatsin gurur duyuyolardir seninle kessin sen benim iyilik melegimsin ya:teselli::1hug::nazar:a.s.
baban adinada cok üzüldüm canimcigim inan bana sen okadar saglam ve kuvvetli durmussunki karsisinda imrendim a.s.

bende gördüm esimin benim icin agladigini gördüm 3bucuk yil önce ölümden döndügümde beni kaybetme korkusuyla
babamida gecen yil öyle böyle diil ben onun hem ilk gözagrisi hemde sirdasim oldugum icin hüngür hüngür aglamis ve icini dökmüsdü bana canim babam
her ikisindede canimdan can koptu sanki cok duygusal bi yapiya sahip oldugum icin zaten aglayan gördümmü bende aglarim

dedemi gordum beni ve kardesimi uzun zaman gormeyip gordugunde hemen aglar
babami cok gordum en son agladiginda uzun zaman gorusmeyip gorustugumuzde aglamisti
esimi gordum annesi babasi ve abisi hayatimizla oynadigi icin agladi cok defa
hepsinde bende agladim bi erkegin aglamasi cok uzucu oluyo

kardesimide gordum en az o aglar aslinda ama ben buraya gelirken sarilip ablaaaam diye cok aglamisti hic unutmam canimin ici o

bitanecik gözbebeğim annesini kaybettiğinde o yeşil gözlerinden deryaları dökerek ağlamıştı...
Canımdan can kopmuştu.
Ama ağlarken bile asil ve yakışıklıydı benim aşkım...

eşim yuzugu atmak ıstegımde cok aglamıstı
babam evlendıgım gun cook cok aglamıstı
yuzune havlu kapatmıstı oylekı:çok üzgünüm:

babam
erkek kardesım
ve de sözlüm...bırbırımıze bakıp agladıgımız cok olmustur

Back
X