Hiç ağlayan erkek gördünüzmü?

cok gördüm insan sonuçta ağlar ama
beni en cok etkileyen babamın ağlamasıydı dedem öldüğünde öyle üzgün ağlayışı gözümün önünde
eşimi abimi arkadaşlarımı da gördüm ağlarken ama en cok beni üzen babamdı

babışkom çok agalr benım...kıyamam ben ona. eskıden sert otorıteer bır babaydı,ama şimdı pamuk gıbı oldu. opturuyor artık yanaklarından. kocışım de aglar anası uzer durur koçişimi, gelır dızlerımde aglar. nalet kaynana.

benim de canim babacigim
nisanimda yuzukler takilmisti
ben yurt disina gelin geldigim icin
nisanimda agliyordu cok sasirmistim cunku
o zamana kadar hic aglarken gormemistim
ayni sekilde de dugunumde de mahalledeki tanidiklarimiz akrabalarimiz herkez benim icin goz yasi dokmustu ben gidiyorum diye
simdi esime diyorum gururla
bak beni herkez severdi diye kaydirigubbakcemile2

eşimi aglarken gördüm... dayanamadım ben de ağladım ..
benım hatam yüzünden aglamıştı.... o günler geride kaldı...
insallah onu hiç üzmem...

babacım annesini kaybettıgınde aglamıştı... babamı aglarken görünce yıkıldım...
Allah kimseyi üzüntüden aglatmasın...

evet ben de gördüm eşimle nişanlıyken o ağlamıştı tabi bende.ki görsenz benm eşim hakkaten ruhsuzdur.öle herşeye üzzülmez ama ne hikmetse ağladı işte.
yurt dışında yaşıyordu nişanlım.(artık eşim)uzun bi müddet görüşemeyecktk.ayrılma zamanı gelmişti tamda tr ye gelmedn önce trafik kazası geçirmiş aileden kimsenn haberi yok.
aldı beni karşısına eğer bana bişey olursa nolur çok uzun yas tutma kendini topla ....demeye kalmadan başladı boncuk gibi dökmeye.allak bullak oldum.ne kazası ne ölümü derken bende hüngür foşurt tabii.karşılklı ağladık bide aksi gibi ne yanımızda ne kafede peçete kalmamış...
herşeye rağmen kızlar(bazen sinirleniyoruz kızıyoruz onlara şikayet falan ediyoruz ama) allah yokluklarını göstermesin hiçbirimize.hepimize sağlıklı uzun evlilikler nasip etsin...

eşimi aglarken gördüm .
22 temmuz 2008 de evlendik .17 gün sonra eşim askere gitmek zorunda kaldı.
izmir gaziemirde yaptı askerliğini.
kısa dönem.
esim askere gittikten sonra ufak bi ameliyat gecirdim .yanımda deildi.
hem benim hemde onun için inanılmaz zor gecti günlerimiz
daha sonra iyileşince yemin törenine katıldım eşimin.
beni görünce sarıldı gözleri dolu dolu oldu .
bi süre konusamadık .
daha sonra 2 mizde aglamaya basladık .
cok sükür sua nda birlikteyiz.
allahın izniyle bi de bebegimiz olacak .
su an cok mutluyuz.
cok sukur o günler geri de kaldı .

babam türk filmi seyrederken bile ağlar :)
eşim ise bir kez uzun süre ayrı kalacağımızda bir kez de beni kaybettiğini sandığında ağladı

eşimi ağlarken görmedim ama babamı çok gördüm...
çok sert biri olmasına rağmen çokta duygusaldır...abim polis olup polis okuluna gittiğinde çok ağlamıştı..dedem,babaannem vefat ettiğinde ağlamıştı...bazen şarkılardan bile etkilenip ağlar...hiç dayanamam onun ağlamasına,yemyeşil gözleri gözümün önünden gitmez..ağlayasım olmasa bile onu görünce bende ağlarım ...

Ooo o kadar çok gördüm ki..
En son h sonu babamı dedemi ziyarete gittiğimizde gördüm :(

babam, dedem, amcam, abim, eşim :çok üzgünüm:
hepsini gördüm ağlarken ve çok canımı yaktı onların ağlamaları..

Eşimi 1 kere, babamı defalarca gördüm:çok üzgünüm:

Onları ağlarken görmek içimi parçalıyor... Ama içini dökmeleri en iyisi.. Ağlamak insana özgü ...

çoookkk gördüm.babamı her duygusal filmde hüngür hüngür ağlar...çünkü o bir yengeç erkeği :)))
eşim...aklına duygusal bişey gelse ağlar...bizimle ilgili hayal kurarken ağlar...duygusal ayrılık içeren filmlerde ağlar..o da bir balık erkeği çünkü:)))

evet canım nişanlıyken eşimle kavga etmiştik ayrılacağımı söylediğimde hüngür hüngür asğlamaya başlamıştı
babamda çok duygusaldır bizim,amcamın,teyzemin kızlarının düğünlerinde hep ağlar canım babam

evet tabiki gördüm erkeklerde ağlayabilir onlarda insan sonuçta can taşıyor ağlamak sadece bayanlara mı mahsus saçma bi soru olmuş bencee...

Benim eşim de "erkekler ağlamaz maço ekolü"nden ... Askere giderken tuttu tuttu kendini otobüse geçireceğim an, sarılıp hüngür hüngür ağlamıştı pardon ağlamıştık...

Erkeklerın ağlaması benıde cok üzer.

suanda lanetle andıgım bırı hungur hungur ağlamıştı,beter olsun :kızgın:

Nişanlımda ağlamıtşı,cunku ben yüzüğü elıne vermiştim,annemle babamın yanındada ağlamış ayrılamam diye.. Bazenıyı oldu benı ciddiye almıyodu dedım,bazende üzülüyorum,bana öyle düşkün ki aslında..canım benım.

Back
X