Hiç anaç degilim:( :(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Eltilerime cok ozeniyorum bu konuda evlerine gidince imrenerek onlari izliyorum ama ben....cocugum konusunda hic sabirli degilim asiri agresifim ..bazilari cocunu sabirla buyutuyor peslerinde pervane oluyor ama ben cocuk pespese biseleer istese kiziyorum oynamak istemiyorum hemen slkliyorum..ev islerinde de oyle evimi itinayla temizlemek istemiyorum misafir agirlamak cogu zaman istemiyorum esime sabah kahvalti vermek utulerini yapmak ona hergun yemek yapmak ailesini memnun etmek hicbisey istemiyorum ..esime karsida cok agrasifim kendi cevreme karsida...bazi kadinlar yumusacik guleryuzlu sabirli hamarat ...onlari izlerken huzur buluyorum kendi evlerinde huzur nese saciyorlardir...suan yapmam gereken okadar is varki ben olu gibi yatiyorum ani misafir gelse rezil olcam..carsida gezerken bile sinirleniyorim herkeze herseye sicaga soguga..of ruh halim berbat

Anaç ve hamarat olmak zorunda değilsiniz. Kadınların hayattaki yegane görevi gömlek ütülemek, kocaya yemek yapmak, evi dip köşe temizlemek değildir. Mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Ama ruh haliniz çok dengesizse sürekli mutsuzsanız yardım almanızı öneririm. Ek olarak , çocuğunuza sürekli olarak agresif davranırsanız onun da psikolojisini bozarsınız.

Son düzenleme:
Evlenmeseydiniz madem yav.Hadi evlendiniz çocuk yapmasaydınız. Ben de anaç olsam bile sorumluluk sahibi olmak istemediğimden evlenirsem ki pek zannetmiyorum ama evlenirsem çocuk yapmayı düşünmüyorum sırf o çocuğun ruh sağlığını düşündüğümden yani.

Bunları kabullendiğinize gore , yapmak isteyip huzuru bulduğunuz şeyleri saymışsınızdır.. Kendinize bi plan yapıp bi yerlerden başlıyabilirsiniz. Mesela bugun çocuğum naparsa yapsın bağırmicam gibi.

Neden evlendiniz? diye sorasım geldi.
Neden böyle dediniz ki. Evliliğin temel amacı ütü yapmak sabah kahvaltı hazırlayıp eşini göndermek mi?

Konu sahibi bence sıkılmışlık var. Bende şuan o moddayım. Yemek bile yemek istemiyorum

Tek amacınız erkege hizmet etmek olmasın zaten.

Ama evde neşesiz ve agresif olmanız önemli bir sorun. Gömlek utulemeyen ama evde mutluluk saçan bir insan olsanız, mesele değildi.

Sizce sorununuz ne? Eşinizle hazır olmadan mi evlendiniz? İşinizi mi biraktiniz? Kendinizi kisitlanmis mi hissediyorsunuz? Eşinizi pek sevmiyor musunuz? Ya da yaşadığınız şehri? Cinsel hayatınız mı kötü? Derdiniz nedir?

Neden böyle dediniz ki. Evliliğin temel amacı ütü yapmak sabah kahvaltı hazırlayıp eşini göndermek mi?

Konu sahibi bence sıkılmışlık var. Bende şuan o moddayım. Yemek bile yemek istemiyorum
Hayır tabiki bundan ibaret değil.
Sadece ev işi yapmak istemiyorum bıktım vs deseydi farklı yorum yapardım.
Ama eşe kızıyor çocuğa kızıyor çevreye kızıyor esnafa kızıyor.
Ev işi yapmak istemiyor, çocuğu iyi yetiştiremiyor vs vs.
Konu sahibi evliliği barındıran herşeyden şikayetçi olunca benimde öyle sorasım geldi şahsen.

Tipatip ayni senim
evlilik cocuk vs 3 beden buyuk geliyor bana bence...ama iste sevgi varya...onun sayesinde bebegime kimselere gosteremedigim vede goztermeyi dusunmedigim fedakarliklar yapiyorum...bu kadar...ev isi.ideal kadin falan hikaye...suratimi da yapiyorum dan dun da konusurum...ev isi yemek de pek yapmam baslarim sevimcik sevimcik dolanamam

Kısa bir tatil yapsan ..Biraz evden ayrılsan ..Mümkün mü ?
Belli ki çok bunalmışsın

Evet evet ayni bei yazmissin
3 beden buyuk geldi bana evlilik

Ben de çok sabırsızdım ta ki bebeğim doğana kadar. Ne zaman sinirlenmeye başlasam hemen kendimi telkin ediyorum daha ne sıkıntılara katlanacağım bu ne ki diyorum.

Cok isterdim esim yillik izinde ama maddi olarak tatile falan gidemiyoruz
Ev işi falan yapma o zaman ..Sadece bebekle ilgilen ,oyun oyna ..Yaz mevsimi şimdi balkonda leğene bile su koysan bebekle eğlenceli olur..Ona kitap oku,beraber müzik dinleyin ,sen de dinlen ,ev işlerini de yapma ..Bir kaç gün dışardan yeme söyle evde tatil yap ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…