Neden böyle dediniz ki. Evliliğin temel amacı ütü yapmak sabah kahvaltı hazırlayıp eşini göndermek mi?Neden evlendiniz? diye sorasım geldi.
Hayır tabiki bundan ibaret değil.Neden böyle dediniz ki. Evliliğin temel amacı ütü yapmak sabah kahvaltı hazırlayıp eşini göndermek mi?
Konu sahibi bence sıkılmışlık var. Bende şuan o moddayım. Yemek bile yemek istemiyorum
Cok isterdim esim yillik izinde ama maddi olarak tatile falan gidemiyoruzKısa bir tatil yapsan ..Biraz evden ayrılsan ..Mümkün mü ?
Belli ki çok bunalmışsın
Evet evet ayni bei yazmissinTipatip ayni senim
evlilik cocuk vs 3 beden buyuk geliyor bana bence...ama iste sevgi varya...onun sayesinde bebegime kimselere gosteremedigim vede goztermeyi dusunmedigim fedakarliklar yapiyorum...bu kadar...ev isi.ideal kadin falan hikaye...suratimi da yapiyorum dan dun da konusurum...ev isi yemek de pek yapmam baslarim sevimcik sevimcik dolanamam
Ev işi falan yapma o zaman ..Sadece bebekle ilgilen ,oyun oyna ..Yaz mevsimi şimdi balkonda leğene bile su koysan bebekle eğlenceli olur..Ona kitap oku,beraber müzik dinleyin ,sen de dinlen ,ev işlerini de yapma ..Bir kaç gün dışardan yeme söyle evde tatil yap ..Cok isterdim esim yillik izinde ama maddi olarak tatile falan gidemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?