Hiç anaç degilim:( :(

Herşeye eyvallah da çocuğunuz söz konusu olunca aynı şeyi söyleyemicem
Muhakkak bi destek görmelisiniz
İlerde o sizin bu ruh halinizin aynısını yansıtacak, ozaman da bu çocuk niye böyle diyeceksiniz.
Biran önce toparlanın, spora flan gidin, yürüyüş yapın zararlarınızı kapatın

Kimse hep güleryüzlü hep sabırlı yumuşak değildir. İnsanız bazen kızar bazen küser bazen de güleriz. Hepimizin biktiği bunaldiği zamanlar oluyor

AMA elimizdekinin de kıymetini bilmeliyiz bence. Evlilik sadece yemek temizlik değil ama burasi benim evim deyip temizliyor insan severek... görev değil bu. Hele akşam iki tas yemek yapıp sevdiğini bekleyip sohbet etmek...

çok gördüm dağınıklığın içinde mutlu aileler
Ve çok gördüm tertemiz evler de diken üstünde insanlar...

Türkçe mi yazdınız ? Hiçbir şey anlamadım.

bende öyleyim genelde çocuğa bağırmak bağırmamak çocuktan sıkılmanın anaçlıkla ilgisi yok kendinizi suçlamayın her annenin tarzı farklıdır.elinden gelse de gelmese de kendinize çocuğunuza

Anlayabiliyorum.. Evli değilim cocuğumda yok ve cocuk sevmiyorum sevemiyorum.
sorumluluk alamıyorum anaç değilim.

hatta bir sözüm var hasta,yaslı,cocuk bakamıyorum diye..
herkes anaç olmak zorunda değil.

ANAÇ OLMAMAK BİR SUÇ DEĞİL...

depresyon başlangıcı var sanırım. bi doktora gitsen iyi olur. bide burası moralini bozacak olursa konunu kapatmanı tavsiye ederim

bazen insan hiçbirşey yapmak istemiyor olabilir ama bu sürekli ise durum ''Tükenmişlik Sendromu'acilen bir psikolgla görüşün sizi yönlendirecektir.Normal bir durum değil çünkü.Troitlerine de bir baktır bence bunlar hormonlarınla alakalı olabilir.

Anaç ya da hamarat olmak zorunda değilsin..Bu sadece toplumun kadının üzerine yüklediği bir misyon. O yüzden bu konuda kendini kötü hissetme çünkü herkes tek tip olacak diye bir durum söz konusu değil.
Ben de hiç hamarat değilimdir ama bu halimi de seviyorum. Ama evin bazı işleri var ki yapmak durumunda oluyorum dağınık ve kirli oturulmuyo maalesef,böyle olunca içim de rahat etmiyo ve o zaman ne yapıyorum açıyorum hareketli müzikler o hızla bitiveriyor evin işi..
Eşine sonsuz hizmet etmek zorunda da değilsin, bi zahmet ütülesin gömleğini,hazırlasın kahvaltısını..
Çocuğuna herşeyde kızıyorsan,hiçbirşeye,hiçkimseye tahammülün yoksa bunun için bi psikolojik yardım alman gerekebilir..

Valla bende temizlik, ütü, misafir felan
O konularda sizden farkım yok
aman beee ev kirli olsun
Aman bir zahmet misafir gelmesinde gitmeyeyimde
Ama iç huzurum olsun
Sizin iç huzurunuz yok belki destek almalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…