Hiç anaç degilim:( :(

Zorunda degilsiniz diye bise yok canim.malesef
Zorundayiz..
Ev isi yapmayinca ev cope doner yemek yapmamak olay zaten ....canimiz istemesede yapmak zorundayiz bunlariof kadinlik ne zor
Ya cocuma herzaman agrasif degilim ama herzaman da yumusacik bir anne degilim

ev işi, kahvaltı konularına takılmadım.. ama çocuğunuza sürekli ters çıkmanız ve evde neşesiz olmanıza takıldım.. bu sizin yapınızsa neden evlendiğinizi bende merak ettim, yazdıysanız önceki sayfalarda okumadım.. yarın o çocuk sizi diğer anneler ile kıyaslayacak ve daha çok üzüleceksiniz, kendinizi bir an önce toplamalısınız..

Bunları kabullendiğinize gore , yapmak isteyip huzuru bulduğunuz şeyleri saymışsınızdır.. Kendinize bi plan yapıp bi yerlerden başlıyabilirsiniz. Mesela bugun çocuğum naparsa yapsın bağırmicam gibi.
Onu cok diyorum aslinda biraz ise yariyor her sabah uyaninca bagirmamaya motive olmam lazim asiri yaramaz bi cocuk sicaklarda hic cekilmoyo ama mecburum tabiki kanima canima bakmak zorundayim

Surekli degilim cocuga karsi oyle ama surekli yumusak da degilim ...cok ofkeleniyorum bazi hateketlerine elimde degil ama asiri sevgimi gosteririm ondan simardi galiba

Sadece çocuk ile ilgili kısıma yorum yapmamışsınız. Oysa asıl durmanız gereken nokta o iken..
Annem çok güzel yemekler yapar, annem kahvaltımı hep hazırlar, annem ütümü yapar diye annemi anmadım hiç..
Benim annem güçlü bir kadın, bu günlere gelmemde ki en büyük destekçim.. Sevgisiyle desteğiyle diye anıyorum..
Bence önce bunu ayırt edebilin.

Neden böyle dediniz ki. Evliliğin temel amacı ütü yapmak sabah kahvaltı hazırlayıp eşini göndermek mi?

Konu sahibi bence sıkılmışlık var. Bende şuan o moddayım. Yemek bile yemek istemiyorum
Aslinda biz bunu kabullenemesekte kadinun evlikikte en buyuk rolu malesef temizlik yemek cocuk es hizmet misafir...
Tabi bunlar olucak ama arada esler yillik izne cikiyor ya biz cikamiyoruz iste omur boyu araliksiz sikilsanda bunu yapmak zorunda olmak beni bunaltiyor

Surekli degilim cocuga karsi oyle ama surekli yumusak da degilim ...cok ofkeleniyorum bazi hateketlerine elimde degil ama asiri sevgimi gosteririm ondan simardi galiba

kızgınlık yaşadığınız bir olayın üzerine sevginizi abartılı bir şekilde gösteriyorsanız evet şımarır.. kızdığınız zamanlarda belli edin, ama her hareketini takip etmeyin.. siz ne kadar şefkatle ve yumuşak davranırsanız çocuğun karakteri o yönde şekillenir.. onun öğretmeni sizsiniz, onun iyiliği için bir uzmandan destek alın mutlaka..

Ya onemsememkten degil de tektek cvp yaziyorum unutmusumdur size onu yazmayi...
Tabiki 7 24 cocumla hir gur degilim allah korusun da bi agrasiflik var iste surekli yumusak bir anne degilim malesef..ama bazende kendimi sucluyorum.cok seviyorum asiri sevgimi gosteriyorum simarttim ben galiba

Sizim gibi asla düşünmüyorum. Sizinde bu düşüncelerinden kurtulmanızı Ümit ediyorum..
Zaten zorunda olduğunu düşündüğün şeyleri de yapmıyorsun. Kolay gelsin diyemeyeceğim.

Hap verip yolluyorlar sadece zaman ayirip konusanlarda para istiyo durumlarda iyi degil destek olayi yalan oldu yani...ya bilmiyorum bende hata var galiba bi anim bi animi tutmuyor cocuma karsi cok bi suclulul hissedecek kadar gaddar bir anne degilim de sukur ama ben yumusacik asla kasini bile kaldirmayan gerektiginde usulca kurallar koyan bir anne olmak isterdim

Ne ruhu haliniz, ne evliliğiniz umrumda değil. İnsan arada olur böyle kötü ama çocuklara karşı yapılan şeyleri kaldıramıyorum ben. Bakamayacağınız çocukları doğurmayın arkadaşım
Çocuk dediğin oyun ister, güler yüz ister, sevgi, sabır ister... Çocuk bu, iyi herşeyi ister. Kızmak yada agresif tavır işe yaramaz çocuklarda. Topluma sorunlu bireyler kazandırmış olursunuz bu kızgınlıkla. Çocuk gördüğüne özenir,örnek alır.

aslinda 24 saate bircok seyi sigdirabiliriz.ancak erteleme gec kalkma plan yapmama yuzunden bicok seye yetisemiyoruz.
bir saat once cay demledim kendime ama kizim benimle oynamak istiyor onunla oynuyorum guluyorum gulduruyorum.anca cay iciyorum simdi..
en mutsuz oldugum anlarda dibe vurdugum anlarda evi bilmem ne goturdugu zamanlarda bile gulen yuzumu nesemi kizimdan calmadim.ve karsiliginida aliyorsun evladindan..aksam namazini kilarken kizim bilincli olarak annee diyerek kosarak sarildi ilk defa havalara uctum bende onu opuyorum namazda farkinda degilim bile ..sonra agla agla mutluluktan..asil bana bebegim iyi geliyormusta haberim yokmus varsin evladim 24 saatimi alsin yeterki onlar mutlu olsun..

kendi adıma konuşayım yumuşacık kural koymuyorum, yeri geldiğinde son derece otoriter bir anneyim.. kızdığım zaman suçlarını anlayana kadar konuşurum ama, asla kızıp kendi hallerine bırakmam.. bence sen buradan tavsiye al, sonra aklına en uyan yönetimi belirle.. evin otoritesi annedir, çok inanırım buna.. gerekirse bir iki kitap tavsiye edelim oku, kendini geliştir.. sonra sendeki değişime kendin bile inanamayacaksın..

Sizim gibi asla düşünmüyorum. Sizinde bu düşüncelerinden kurtulmanızı Ümit ediyorum..
Zaten zorunda olduğunu düşündüğün şeyleri de yapmıyorsun. Kolay gelsin diyemeyeceğim.
Peki siz boyle kolay konusuyorsunuz da evlimisiniz onvelikle onu sorayim
Evliyseniz eger yapmak zorunda oldugumuz seyleri yapmayarak nasil hayatinizi surduruyorsunuz? Yemek yapmaya mevbur degilim diyorsaniz disardan soylersinizdir ama disardan soyleyemeyenlerde var e temizlikci tutarsiini, birde hopp o da tamam e onu tutamayan misal ben bal gibi yapmak zorundayim iste..

Ayrıca, siz bunları yaşarken eşiniz ne yapıyor? Bulaşık yıkamak, ütü - yemek yapmak vs sizin göreviniz değil, lütfunuzdur...

Zorunda hissetmeyin ama günlük hayatın parçası olarak düşünün.Mesela yalnız yaşasaydınız bu işleri yine yapmayacak mıydınız ? Yapacaktınız yoksa pislik içinde yüzer ve aç kalırdınız.Bunları yapma sebebini eşiniz olarak düşünmeyin.

Ben de depresyonda olduğunuzu düşünüyorum.Keşke psikoloğa gidebilseniz ama maddi durum iyi değil diyorsunuz.
Kendinize bir uğraş bulun,sadece kendiniz için bir şeyler yapın.Hobi veya elişi olabilir.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama havalar güzelken çocuğunuzla gezmeye çıkın,parka gidin.
Ne olursa olsun,gerekirse evişlerini boşverin ama çocuğunuzla güzel zaman geçirin

Haklisin ne diyim
Kurallarim var oda uyar uymadigi zamanlat sinirlenirim sesimi yukseltirim birazcik o da pek kagle almaz sırıtır karsimda

Bazı insanlar negatiftir. Sizde onu hissettim bilemiyorum. Kabullenmek nedir. Neden mücadele etmeye çalışmıyorsunuz.
Bak babanız için ne güzel konu açmışsınız.
Çocuğunuz da yanınızda, annesiniz.. Onun size ihtiyacı var. Kurallar koyun elbet ama omuzların kaldırabileceği kadar..

Bunun anaçlıkla bir ilgisi yok diğer kadınlar gibi köle psikolojisinde değilsiniz hepsi bu çocuğunuza odaklanin onun ruh ve beden sağlığı herşeyden önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…