- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ban yermiyim bilmiyorum ama barış muslu yu takip edin . Cok yakın bir tanıdığım sizinle hemen hemen aynı durumdaydı . Belki de sorun psikolojik . Tabiki tedavilere de devam . Rabbim isteyen herkesi hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın inşallahPsikolağa gidiyorum fakat o da işe yaramıyor, sadece bu konuyu düşünüyorum.Başka hiçbirşeye odaklanamıyorum.İşime veya hayata karşı ilgim kalmadı.Ya hiç anne olamazsam diye düşünüp sürekli kabuslar görüyorum.Benim durumumda olan ya da bu durumu aşan var mı?
Hatta çocuğum olursa o da engelli olur diye korkuyorum ve sürekli böyle kabuslar görüyorum.
Lütfen bana yardım edin.
Üzülmeyin yengem menopozdaydi ve çok yaşlıydı bebeği oldu. Dizinde olur inşallah.zamani gelmemiş sadeceMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
Bu konuda en büyük hastalık "ÜMİTSİZLİK" ...Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Eşimle çok mutluyduk fakat bu sorun tüm hayatımı alt üst etti, lütfen bu konuda bana psikolojik olarak destek olurmusunuz ?
her şeyde bir hayır vardır.Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Annem beni 17 sene snra doğurmuş tüp bebek değilim doğal yolla. Anneminde adeti her zaman çok duzensizmis ama hic doktora gitmemiş nasipse olur demis oturmuş oyle snradan biriyle tanışmış doktora yonlendirmis kaninda iltihap varmış o çocuk oluşumunu engelliyormus meğer lazer tedavisiyle düzelmiş 4 5 ay benn ümitsiz olma lütfen hayırlıysa olsun inşallah. Bir arkadaşımda senin gibiydi tedavi fln olmadı ama doktor çocuk olsun diye iliskiye girme rahat ol demiş vede oyle oldu gerçekten Allah gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Sizinle aynı durumdaydım 2017 de 27 yaşındayken amh değerim 0.64 çıktı ve hiç çocuğum olmayacak gibi hissettim hatta aynı sizin gibi eşinden boşansam o da bu kaderi yaşamasa diye bile düşündüm kendimi çok çaresiz hissettim toparlanmak ve sakinleşmek 1 yılımı aldı. Ama 2018 de ilk tüp bebek denememde sağlıklı tek embriyomla kızımı kucağıma aldım, şimdi 2 buçuk yaşında ve şu an ikinci kızıma doğal yoldan hamileyim. İnanın umut hep var sadece sakinleşin ve tevekkül edinMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Rabbim sizede isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Amh 0,96 dusuk sayilmaz, dogal yolla gayet rahat hamile kalabilirsiniz. Yanlis hatirlamiyorsam ben 0,1 ya da 0,2 ile hamile kaldim. Doktorlar once adet duzensizliginizi cozsunMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evli ve 27 yaşındayım.1 yıldır çocuk istiyoruz fakat benim çocuğum olmuyor.10 yıldr sebebi bilinmeyen adet düzensizliğim var 5-6 ay olmadığımı biliyorum.Hatta bazen ilaçlarla bile olamıyorum.3 sefer çatlatma tedavisi gördüm.Sadece 1 seferinde vücudum ilaçlara cevap verdi ve çatlatma yapıldı fakat onda da tutmadı.Amh değerim 0.96 çıktı, menepozun eşiğinde olduğum söylendi.O kadar üzgünüm ki hayatımın en zor 1 yılını geçirdim.Yaşamak çok anlamsız geliyor artık, eşim benim yüzümden baba olamıyor.Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat yine olmayacak gibi hissediyorum, sürekli olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum.
Canim kardeşim öncelikle Rabbim sifa versin kalbine sabır versin.Yani ben de akışına bırakayım cok istiyorum, sürekli evlat sahibi olanlari görmek beni cok yaralıyor.Kendimi eksik ve kusurlu hissediyorum.Antidepresan kullanmak istiyorum ama bu süreçte gebelik olursa eger yan etkilerini gorurum diye korkuyorum