Kesınlıkle ne vakalar okudum.. Sadece olmayacak gıbı..Umudunu yitirme bak burada nice kadınlar kaç yıl sonra hamile kalıyor ama sürekli kafaya da takmayacaksın akışına bırak ,zamanı gelince elbet olacak.
Ruhunuz yorulmuş belli ,bi süre kafa dinlemenizi öneririm yoksa hem bedenen hem ruhen yorgunluk sizi çok yıpratır.Kesınlıkle ne vakalar okudum.. Sadece olmayacak gıbı..
Yoruldum sadece .. Sokaklardaki perısan cocukları gorunce neden demek istemesemde içimden dıyorum.
Haklısınız ıkı yıl cok uzun degıl. 29 yasındayım.. Sadece hislerım boyle olmayacakmış gıbı. Tedavı surecındeyım hiç yuregıme dokunan bırsey yok!!İki yıl çokta uzun bir süre değil. Yıllarca deneyen insanlar gördüm ben.yaşınız kaç ayrıca?belkide hazır değilsinizdir hala?
Bu konuda cok yalnızım sanıyorum buda etken . Bırıyle paylassam da bana cok faydalı olacagını sanmıyorum. Ne kafama dınlesem kafama takmasamda kendı kendıme kalınca durum duygularım bunlarRuhunuz yorulmuş belli ,bi süre kafa dinlemenizi öneririm yoksa hem bedenen hem ruhen yorgunluk sizi çok yıpratır.
Eşim ve ben bunu asla yapmıyoruz. Zaten dogru zamanda şuan bulundugumuz surec.. Ama bır kadın olarak anlıyorsunuzdur; zaman zaman caresız kalıyoruz. Bır sebep yok denıyor ne ile mucadele edıyoruz bılınmıyor. Vs vsBende bir yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyordum. Bu süre içinde 2 düşük yaptım ve özellikle 2. düşükte çok ağrılar çektim. Sonra akışına bıraktım. Kendime yeni hedefler koydum. Çok bunaldigim işimi bıraktım. İyice dinlendim. İş arama sürecinde kurslara gidip kendimi geliştirmek istiyorum. Yani tamamen farklı bir ruh haline girdim ve çok rahatladım. Umarım zamanı geldiğinde olur ama olmazsa da hayatınıza devam edin. Evliliginizin tadını çıkarın. Lütfen bebek mevzusunu hayatınızın merkezine koymayın.
Amin inş..Allahım güzel, sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
Stres yapmayın, bu dönemi en az stresli geçirenler daha kolay hamile kalıyor.
Benzer durumdayız. O kadar test yaptırmamiza rağmen doktorlar bir sebep bulamadı ve ben artık çok yoruldum. Bugün hamile kalsam nasılsa yine düşer diye hamileliğime sevinemem. 1 yıl boyunca hep "neden ben" diye sorguladım. Eskiden kabin memuruydum. Bebekli yolculara yardim etmek icin bebekleri kucagima aldigimda o bebeklerin nefeslerini hissettigimde ya da ellerini tuttugumda cok kotu oluyordum. Sonunda pes ettim. Geçen zamanı kendime ve eşime zindan ettim.Eşim ve ben bunu asla yapmıyoruz. Zaten dogru zamanda şuan bulundugumuz surec.. Ama bır kadın olarak anlıyorsunuzdur; zaman zaman caresız kalıyoruz. Bır sebep yok denıyor ne ile mucadele edıyoruz bılınmıyor. Vs vs
Zor cok zor.. Ama bız ilişkimize yansıtmıyoruz zaten bu yuzden boyleyım iç dunyamda yasıyorum .. Cok fazla gundemımızde olmuyor bıle bu konuBenzer durumdayız. O kadar test yaptırmamiza rağmen doktorlar bir sebep bulamadı ve ben artık çok yoruldum. Bugün hamile kalsam nasılsa yine düşer diye hamileliğime sevinemem. 1 yıl boyunca hep "neden ben" diye sorguladım. Eskiden kabin memuruydum. Bebekli yolculara yardim etmek icin bebekleri kucagima aldigimda o bebeklerin nefeslerini hissettigimde ya da ellerini tuttugumda cok kotu oluyordum. Sonunda pes ettim. Geçen zamanı kendime ve eşime zindan ettim.
Sen bana göre durumu daha sakin yaşıyorsun. Ben biraz saldirgandimZor cok zor.. Ama bız ilişkimize yansıtmıyoruz zaten bu yuzden boyleyım iç dunyamda yasıyorum .. Cok fazla gundemımızde olmuyor bıle bu konu
Mutlaka gidecegım.. Erteliyorum:)Sen bana göre durumu daha sakin yaşıyorsun. Ben biraz saldirgandimpsikoloğa gittim. Anneliğe çok başka anlamlar yuklemissin dedi. Olaya daha farklı bakmamı sağladı. Tavsiye ederim.
Senın adına cok cok sevındım.Ben genc kizligimda ameliyat oldum tek yumurtaligim alindi genc yasimda tek yumurtalikla kaldim... killanmalarim oldu hep duzensiz adet gordum... 2yil once evlendim adetlerim daha da duzensizlesti... gecen mart ayinda 2 ay adet gormemistim doktora gittim yumurtan catlamiyor dedi bi suru sey saydi bana... ben dedim heralde benim bebegim catlatma ignesiyle yada tup bebekle olur dedim... 2 ay sonra yani mayis ayinda hamile oldugumu ogrendim hem de kazayla hamile kaldim... suan 4.5 aylik hamileyim... hersey allahtan hersey kader kismet... elbette anne olacaksin ama emin ol bi zamani vardir... bak sebebi de yokmus... bi problem yok yani... sadece dogru zamani bekliceksin bi bakmissin ki bebis olusmus icinde
Bende 29 yaşındayım ben 4 yıldır demiyorum asilamalar tup bebek klomen senelerdir uğraşıyorum olmayınca olmuyor ama aynı senin gibi coook mutsuzum ve yaşım geçiyor hiç Anne olamazsam korkusu da bi hayli var ama elden bişey gelmiyor işte kendi kendimizi istemesek de çok yıpratıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıklı bebislerimize İnşallah bir gün bizde kavuşuruz seni çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?