2 yıl bekledım.. Sabrettım.. Yumurta takıbı ve klomen kullandım . 1 kez klomen 1 kez cstlatma iğnesi . Fakat bunlara cok ınanmıyorum asılama dahıl . Tüp bebek tedavıme basladım..Klomen, iğneler, aşılama filan denediniz mi? Aynı hislere sahibim. Eylülde de olmazsa Ekimde tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Sebepsız onfertılıte teshısı kondu. Tahliller rahım filmi takıpler normal ikimizindeBir sorun var mi sizde ya da esinizde ?
Benim de 1 kez klomen geçmişim var çatlatma iğnesi de olmadı. İnsanlar klomenle hamile kalıyor ama benim yumurtamı büyütmedi bile. Daha 1 senelik evliyim şimdiden benim tüp bebek dışında çocuğum olmayacak gibi geliyor. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Dua edelim birbirimize2 yıl bekledım.. Sabrettım.. Yumurta takıbı ve klomen kullandım . 1 kez klomen 1 kez cstlatma iğnesi . Fakat bunlara cok ınanmıyorum asılama dahıl . Tüp bebek tedavıme basladım..
Rabbime sığın duanı eksik etme vakti zamanı var bende iki yılda hamile kaldım.esimde sayı düsüklügü var benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim nasip etti cok sükür tedaviye gerek kalmadan cok zor biliyorum ama fazla kafaniza takmamaya calisinSebepsız onfertılıte teshısı kondu. Tahliller rahım filmi takıpler normal ikimizinde
Ben klomen kullandm cat.ignesi oldum ama olmadi sonraki ay hamile kaldimBenim de 1 kez klomen geçmişim var çatlatma iğnesi de olmadı. İnsanlar klomenle hamile kalıyor ama benim yumurtamı büyütmedi bile. Daha 1 senelik evliyim şimdiden benim tüp bebek dışında çocuğum olmayacak gibi geliyor. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Dua edelim birbirimize
Ah canım .. Acıkcası ben 1-2 yıl bekledım hıc cocuk dusunmuyormuş gıbı. O yuzden asılama vs istemedım zaten normal yolla olmuyor belliki asılama surecınınde bundan cok farklı oldugunu dusunmuyorum. Tup bebek daha mantıklı geldi.Benim de 1 kez klomen geçmişim var çatlatma iğnesi de olmadı. İnsanlar klomenle hamile kalıyor ama benim yumurtamı büyütmedi bile. Daha 1 senelik evliyim şimdiden benim tüp bebek dışında çocuğum olmayacak gibi geliyor. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Dua edelim birbirimize
Hayırlı olsun. Kendiliğinden mi oldu?Ben klomen kullandm cat.ignesi oldum ama olmadi sonraki ay hamile kaldim
Benım 2.55 .. Normal aralıklarda goruluyorAa tsh yüksekse lütfen ihmal etmeyin. Bi arkadaşımın da 4 küsur çıktı doktoru normal demiş, ben yüksek diyorum ama inanmıyor. 1 civarlarında olmalı tsh
Tesekkür ederim evet kendiliginden oldu cok sükürHayırlı olsun. Kendiliğinden mi oldu?
Hafif yüksek gebelik için. Benim en son 2 çıktı ve ilaç dozunu arttırdı doktorum. Gebelik istiyorum diyeBenım 2.55 .. Normal aralıklarda goruluyor
Cok sevındım adınıza. Haklısınız sma bu surecte duymaktan nefret ettıgım seyler; kafana takmaRabbime sığın duanı eksik etme vakti zamanı var bende iki yılda hamile kaldım.esimde sayı düsüklügü var benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim nasip etti cok sükür tedaviye gerek kalmadan cok zor biliyorum ama fazla kafaniza takmamaya calisin
Bu konuyu konusayım dr la..Hafif yüksek gebelik için. Benim en son 2 çıktı ve ilaç dozunu arttırdı doktorum. Gebelik istiyorum diye
Haklısınız cok iyi anliyorum sizi bende iki yıl bekledim ama hep dua ettim kendimi avuttum hersey Allah tan dedim rabbim vermiyorsa vardır bir hayır dedim hamile kaldigim aya kadar iliskiden sonra kalkmazdm yatadim bacsklar hava da falan hamile kldigim ay umursamadim iliskiden sonra hemen kalktm dusa girdim nasil olsa olmuyor diyerek rabbim verdi cok sükür demek istedigim bu isteCok sevındım adınıza. Haklısınız sma bu surecte duymaktan nefret ettıgım seyler; kafana takma
Canını sıkma
Stres yapma..
Benım 2.55 .. Normal aralıklarda goruluyor
Haklısınız cok iyi anliyorum sizi bende iki yıl bekledim ama hep dua ettim kendimi avuttum hersey Allah tan dedim rabbim vermiyorsa vardır bir hayır dedim hamile kaldigim aya kadar iliskiden sonra kalkmazdm yatadim bacsklar hava da falan hamile kldigim ay umursamadim iliskiden sonra hemen kalktm dusa girdim nasil olsa olmuyor diyerek rabbim verdi cok sükür demek istedigim bu iste
Aynen öyle hayırlıysa versin vakti var dahacok denedm cok sabırlı bırıyım zaten . Vardır rabbımın bır bıldıgı.
Bak şimdi hiç bılmıyordum. Normal aralıklarda olunca hıc dusunmemiştim. İlaclara basladım tedavı basladı ne olacak peki.Hamile kalmak için yüksek
o referans değerleri bebek çocuk yaşlı menopoz hepsinin ortalaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?