Hiç anne olamayacakmışım gibi..

Klomen, iğneler, aşılama filan denediniz mi? Aynı hislere sahibim. Eylülde de olmazsa Ekimde tedaviye başlamayı düşünüyorum.
2 yıl bekledım.. Sabrettım.. Yumurta takıbı ve klomen kullandım . 1 kez klomen 1 kez cstlatma iğnesi . Fakat bunlara cok ınanmıyorum asılama dahıl . Tüp bebek tedavıme basladım..

2 yıl bekledım.. Sabrettım.. Yumurta takıbı ve klomen kullandım . 1 kez klomen 1 kez cstlatma iğnesi . Fakat bunlara cok ınanmıyorum asılama dahıl . Tüp bebek tedavıme basladım..
Benim de 1 kez klomen geçmişim var çatlatma iğnesi de olmadı. İnsanlar klomenle hamile kalıyor ama benim yumurtamı büyütmedi bile. Daha 1 senelik evliyim şimdiden benim tüp bebek dışında çocuğum olmayacak gibi geliyor. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Dua edelim birbirimize

Sebepsız onfertılıte teshısı kondu. Tahliller rahım filmi takıpler normal ikimizinde
Rabbime sığın duanı eksik etme vakti zamanı var bende iki yılda hamile kaldım.esimde sayı düsüklügü var benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim nasip etti cok sükür tedaviye gerek kalmadan cok zor biliyorum ama fazla kafaniza takmamaya calisin

Ah huban ah
tiroidin hamile kalmak için yüksek max 2 olmalı tshın
prolaktinde az buçuk yüksekti

sebepsiz değil sebepli seninkisi
para tuzağına düştün çıkmıyosun

Ben klomen kullandm cat.ignesi oldum ama olmadi sonraki ay hamile kaldim

Aa tsh yüksekse lütfen ihmal etmeyin. Bi arkadaşımın da 4 küsur çıktı doktoru normal demiş, ben yüksek diyorum ama inanmıyor. 1 civarlarında olmalı tsh

Ah canım .. Acıkcası ben 1-2 yıl bekledım hıc cocuk dusunmuyormuş gıbı. O yuzden asılama vs istemedım zaten normal yolla olmuyor belliki asılama surecınınde bundan cok farklı oldugunu dusunmuyorum. Tup bebek daha mantıklı geldi.

Aa tsh yüksekse lütfen ihmal etmeyin. Bi arkadaşımın da 4 küsur çıktı doktoru normal demiş, ben yüksek diyorum ama inanmıyor. 1 civarlarında olmalı tsh
Benım 2.55 .. Normal aralıklarda goruluyor

Cok sevındım adınıza. Haklısınız sma bu surecte duymaktan nefret ettıgım seyler; kafana takma
Canını sıkma
Stres yapma..

Hafif yüksek gebelik için. Benim en son 2 çıktı ve ilaç dozunu arttırdı doktorum. Gebelik istiyorum diye
Bu konuyu konusayım dr la..
Öğlenden sonra bakmışlardı o zaman yuksek cıkmıştı..
Yarın dr gıdıyorum konusacagım canım

Cok sevındım adınıza. Haklısınız sma bu surecte duymaktan nefret ettıgım seyler; kafana takma
Canını sıkma
Stres yapma..
Haklısınız cok iyi anliyorum sizi bende iki yıl bekledim ama hep dua ettim kendimi avuttum hersey Allah tan dedim rabbim vermiyorsa vardır bir hayır dedim hamile kaldigim aya kadar iliskiden sonra kalkmazdm yatadim bacsklar hava da falan hamile kldigim ay umursamadim iliskiden sonra hemen kalktm dusa girdim nasil olsa olmuyor diyerek rabbim verdi cok sükür demek istedigim bu iste

cok denedm cok sabırlı bırıyım zaten . Vardır rabbımın bır bıldıgı.

Herseyde bir hayir vardir. Bunu takinti yapmayin. Bir komsumuz kendi anlatiyor cocugum olmuyor diye hep aglayip sizlanmis ve yillar sonra cocugu oluyor fakan cocuk yedi yasinda losemi oluyor. Simdi diyorki keske bu kadar ustelemeseydim. Cocugum hastanelerde neler cekti diyor. Yine bir hemsire tanidim hastanede bir tane oglu var aslan gibi ama bir kaza sonucu bilincsiz elini kolunu ki irdatmadan yasiyor. Bunlari dusunun hayirlisini isteyin. Benim kardesim bir erkek uc kizdan sonra oldu. Hatta kiz oluyor diye o zamanlar halam babaannem soyleniyorlarmis ve biliyormusun aslan gibi yakisikli kardesim 24 yasinda bir kaza sonucu omurilik felci oldu. Simdi dusunuyorumda bazen zorlamamak lazim. Dusunsenize coxugunuZ olsa ve basina bunlar gelse annemi bizi dusunun nasil bir acidir. Ustelik nisanlandim attim
2 kere cunku kardesim boyleyken merhametli birine ihtiyacim vardi. Ama gel gorki nisanliniz merhametli olsa ailesi sorun oluyor.

Hamile kalmak için yüksek
o referans değerleri bebek çocuk yaşlı menopoz hepsinin ortalaması
Bak şimdi hiç bılmıyordum. Normal aralıklarda olunca hıc dusunmemiştim. İlaclara basladım tedavı basladı ne olacak peki.
Tsh;2.533
Serbest t4;0.86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…