- Konu Sahibi Asli_guven
-
ya benim annem bana kiyamazdi hatta hic kimse kiyamazdi... kucukken benle ayni yasta olan kuzenlerimle oynardik, onlar kadar bende yaramazlik ederim ama annelerimiz onlara kizardi banada yalanciktan kizarlardi, kuzenlerimde anlardi bunu ve bana hep gicik kaparlardi
ben olsam bende gicik olurdumneden ayrimcilik yapiyolar hepiniz yapiosaniz yaramaligi hepinize kzmalari lazim...
yaaa bana kimse kiyamiyodu, kuzenler evrenime niye kizmiyorsun demesinler diye bana goz kirparak kizarlardi simdi kuzenlerle kucuklugumuzu konustugumuzda guluyoruz hep
herhalde sen hemen kusup agliyordun kizdiklarinda ama kuzenlerin alinmiyordu ondan sana goz kirpiyolardi herhalde:44:
hmm yok tam oyle degilbana hic ciddi kizmadilar zaten sakadan kizdiklarindada belli oluyodu simdi buyudum 23 yasindayim ama hala bana karsi hep oyleler
Terlikleri meshurdu sinirlenince patadan atardı kücükken anacıgım:))) ama şimdi genc kız olunca hiç ymedim..
hayatım da annem beni ilk ve son kez dövdü hemde oklavayla vurmuştu 14-15 yaşlarındaydım:18:
bi gün arkadaşlarla anlaştık ramazandı ozamanlar sokakların ne kadar sakin olduğunu görmek için sahur vakti dışarı çıkıcaktık..benim annem izin verir mi?
ben de giyindim güzeeelce..yemeği yedik heralde yada yemedik annemin özel günümü sahura kalkamıcaz mı tam olarak hatırlamayamıyorum..
neyse annemin iyice uyuduğunu anladığım da arkadaşlarıma çıkıyorum diye bi mesaj çektim tabi onlar bizim evin yakınındalar onlar bi şekilde çıkmıştam kapıda yakalandım arkamdan nereye! diye bi ses..
ee şeyy...diyorum ama:18:
anneme anlattım durumu banane çıkıcam diye yeri göğü inletiyorum ağlamaktan annemde aldı oklavayı yumdu gözünü
bidaha eve geç bile kalmaya korktum
o yaşta nasıl bi cesaretse
Yediyseniz sebebiyle yazarmısınız
Ben çok yedim en son okuldan kaçtığım içindi
bayılana kadar((
ve ben onu affetmişken herşeye rağmen o hiç bir zaman düzelmedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?