Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ahh canımm dünyanın derdi bitmiyor kiiii
bende aşkımı özledimmmm ne zaman görcemmm acabaaa

ahh canımmm ne zaman görüşeceksinizz

hala aklım almıyo biliyo musun canım hala şaka gibi beni görmeye gelmedi herşeyin daha iyi olacağını bildiği halde buluşmaya gelmedi ne açıkklaması vardı acaba ne olursa olsun gelirdii tek suçum sevmekk

canım bilmiyorum valla ne zaman görüşçezz
valla canımm ne diyimm bilemedim sevgilini en iyi sen tanırsın

canım bilmiyorum valla ne zaman görüşçezz
valla canımm ne diyimm bilemedim sevgilini en iyi sen tanırsın

hıımm en kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canımm
bu haftasonu da mı gelmez acaba , hiç mi özlemez nasıl böyle tutabilir kendinii benim tanıdığım sevgilim gelirdi buluşmaya

:) 22 yaşındayız ikimizde , her zaman ilk adımı benden bekler hep alttan almamı şimdi de öyle olmayınca oda atmıyo işte ne olduğumuz dahi belli değill

Sevgilinin huyunu biliyorsun. O zaman alttan alman gerektiğin farkında olman lazım.
İsyan etmektense, bi çözüm yolu var önünde..

Ha kasıtlı olarak canını acıtacak mevzularda bulunuyorsa tabikide tepkini ortaya koy.
Ama birbirinizi özlediğiniz halde, o senden beklenti içerisine giriyorsa inat yapmaya hiç mi hiç lüzum yok bence ..

bilerek beni çook kırdı ama canım çok hemde burda baya konuştuk bana karşı o kadar kötü kiii , sadece yanındayken iyi
bana hiiç değer vermiyo ilgi göstermiyo özlediyse ve seviyorsa bir de o uğraşsın öyle değil mi her zaman kırılan üzülen alttan alan ben :105:
geziyo tozuyo eskisi gibi sevmediğini hissediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…