- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.041
kızlar benim moralim bozuldu çıktım o yüzden duramadım daha fazla
mune yazmış mı diye girıp bakıyorum
hiç sanmıyorum canımm ama bakalım artıkkcanımm kıyamam takma kafana sildi belkide cevap yazmadann
hiç sanmıyorum canımm ama bakalım artıkk
ahh canımm dünyanın derdi bitmiyor kiiiibakalım canımm bende birazz kötüyümm haftaya yirmi ikinci ayımız dolucakk ama ne haldeyizz
ahh canımm dünyanın derdi bitmiyor kiiii
bende aşkımı özledimmmm ne zaman görcemmm acabaaa
canım bilmiyorum valla ne zaman görüşçezzahh canımmm ne zaman görüşeceksinizz
hala aklım almıyo biliyo musun canım hala şaka gibi beni görmeye gelmedi herşeyin daha iyi olacağını bildiği halde buluşmaya gelmedi ne açıkklaması vardı acaba ne olursa olsun gelirdiitek suçum sevmekk
canım bilmiyorum valla ne zaman görüşçezz
valla canımm ne diyimm bilemedim sevgilini en iyi sen tanırsın
hıımm en kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canımm
bu haftasonu da mı gelmez acaba , hiç mi özlemez nasıl böyle tutabilir kendinii benim tanıdığım sevgilim gelirdi buluşmaya
Siz aynı yerde mi oturuyorsunuz ?
başka bir şehirde ama yakınn 1,5 saatlik
En son ne zaman konuştunuz peki ?
bir haftayı geçti konuşmuyoruz ama en son perşembe günü kendiliğinden iyi geceler yazmıştı bir daha hiiç atmadıı
hatta pazar sabahı gelir diye erkenden uyandım mesajını bekledimm
Sende ertesi gün günaydın yazsaydın
Yaş kaç bu arada
:) 22 yaşındayız ikimizde , her zaman ilk adımı benden bekler hep alttan almamı şimdi de öyle olmayınca oda atmıyo işte ne olduğumuz dahi belli değill
Sevgilinin huyunu biliyorsun. O zaman alttan alman gerektiğin farkında olman lazım.
İsyan etmektense, bi çözüm yolu var önünde..
Ha kasıtlı olarak canını acıtacak mevzularda bulunuyorsa tabikide tepkini ortaya koy.
Ama birbirinizi özlediğiniz halde, o senden beklenti içerisine giriyorsa inat yapmaya hiç mi hiç lüzum yok bence ..
DaaaaaayyyyyyyTTTT!
Noooruyonz
hoşgeldinnn tatlımm
ne olsunn hüzünlü bir gece yine...
Bosuna uzuyosun kendini. Sana defalarca soyledim.. Bana kalirsa senin ondan ayrilmani bekliyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?