- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.061
bilerek beni çook kırdı ama canım çok hemdeburda baya konuştuk bana karşı o kadar kötü kiii , sadece yanındayken iyi
bana hiiç değer vermiyo ilgi göstermiyo özlediyse ve seviyorsa bir de o uğraşsın öyle değil mi her zaman kırılan üzülen alttan alan ben :105:
geziyo tozuyo eskisi gibi sevmediğini hissediyorumm
öyle mi dersinya oda çook özledi ama benden bekliyo yada inadına ilk atmamak için atmıyo hiç böyle muaamada olmamıştık ne bileyim belirsiziz şu ann
Bosuna uzuyosun kendini. Sana defalarca soyledim.. Bana kalirsa senin ondan ayrilmani bekliyo :/
kusura bakmayın kızlar mesaj hakkımı doldurmaya çalışıyom
kusura bakmayın kızlar mesaj hakkımı doldurmaya çalışıyom
Mesaj doldurma topigi degil burasi !
Mesaj sayisi doldurmak icin ayrica bi topic var zaten.
Durumu onun açısından düşünelim.
Kendini onun yerine koy.
Sevdiğinden ayrı yerdesin. Ve her an ne yaptığını bilmiyorsun . Bir derdin bi sıkıntın olsa , ilk onun yanında sen olmak istiyorsun. Sen bunları düşündükçe delirmez miydin ? Ben erkek olsam , sevdiğim kızdan ayrı dursam. Emin ol kafayı yerdim..
Ama gördüğüm kadarıyla buluşma durumlarınız bile sıkıntılı. Hani o bu gidince daha rahat buluşuruz havalarındasınız..
Kafası rahat değildir çocuğun. Tabikide yan yanayken durum çok daha farklı olur, çünkü yanındasındır. Gözünün önündesindir..
Sevgi sözcükleri havada uçuşur..
Ama yanındayken ki halini biliyorsan , alttan alacaksın. Bunun başka bi çözümü yok.
Seviyorum diyorsun.
Gününü gün ediyordur diyeceğine , içini ferahlatmak için hemde onu merak ettiğin için gidip neden mesaj çekmiyorsun veya aramıyorsun ?
Seviyorsan katlanacaksın, acı çekmeden , alttan almadan ilişki ilişki olmaz..
Evlenince ayrı şehirde oturacak değilsiniz ..
Bu flört döneminin geçici olduğunu unutma..
Bi çekersin iki çekersin sonra herkeslerden çok iyi olursunuz..
canımm öyle değil ama ben ona mesaj da attım yapmam gerekn herşeyi yapmadım mı
pazar günü sabah her zaman buluştuğumuz saatte kalktım ve ona mesaj attım ben uyandım sende gelmiyo musun gibi şeyler söyledim yarım saat telefon elimde bekledim sonra aradım cevap yok biraz sonra gelmiycek misi n bekliyorum dedim yarım saat daha bekledim yine cevap gelmedi çünkü bana gelmeyeceğini dahi söylemedi sonra beni sevmediğini gösterdin falan bir sürü şey saydım ağladım durdum , sence hiç bişey yapmadım mı canım ondan önce de mesaj attım iyi geceler dediğinde ve senden mesaj bekliyorum dedimm
Çocuğa önceden niye haber vermiyorsun kız
Ne bağırıyon kızım kıza..
Adı bahar diye mi bu kadar tepki gösterdin deli
nasıl önceden haber sürekli pazar buluşucaz dedim zaten ama gelmedi şimdi ben ona mesaj atıp ne diyim ki o resimler koyup altına keyifler falan yazarken , pazar sabahı ben beklerken uyurken ne diyim ki yine özledim diyim sonra bak işte benim hakaretlerime ilgisizliğime kötüşüğüm emahkumsun mu desinn üüüü
Bagirmadim yvrim. Smiley koymadim unlem koydum sadece.
buyuk harfle de yazmadim. Uyardim sadece huuh
En sevdiğin ifadenle beni uyar Nazi'm (=
Ops.. :26:
Önceden haber ver derken , yani hafta içi hafta sonu planınızı yapın demek istemiştim.
Ama görünen o ki , hafta içi kaç kere söylemişsin..
Peki bu çocuk sana hafta içi sen hafta sonu buluşalım dediğin de , sana cevabı ne oldu ?
Tamam diyip mi gelmedi ?
Yoksa cevapsız kalıp mı iplemedi seni ?
Gerçi ne farkeder..
En sevdigimmm
immm
sen biliyorsun :)
biz kavga etmeden öncede belliydi allahtan bir mani olmazsa pazar günü buluşacağımız kavga ettikten sonra da söyledim bir kaç kez cevap vermedi , pazar sabahı da bekledim gelmediine olursa olsun gelmesi gerekmez miydi beni görünce yumuşar diye mi gelmedi :S
Biliyorum tabi bilmezmiyim..
Sarışından bozma kumral adamı seviyorsun..
Kıskanıyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?