Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Beeeen geldimm... Sıpayla ugraşıyorum sbhtan bu yana.. Hoş hala da ugraşıyrm da anakucagnda şmdiii

Son düzenleme:
selam kızlar kkye üyeliğim uzun zamandır var fakat en son, hamileliğimde sohbetim olmuştu .. benimde hiç arkadaşım yok kayınvalidemle aynı binadayız komuslarımın hepsi kafa dengim değil ailem yanımda değil arkadaşlarımla anca telde ve evimde kocam cocugum da olmasa gerçekten yalnızım :)) insan sohbet etcek dertleşicek kafa dengi bi insan aramıyor değil. apartmanda bir tane kafa dengi iyi niyetli bi dostum olması için neler vermezdim ama maalesef yok. sizde de aranızda bunu yaşayan varmı bana arkadaş olmak isteyen.
İsmim Gülçin 29 yasındayım Anadolu yakasındayım bir evladım var 5 yıllık evliyim.

Günaydın kızlar ,

Ben çok kötüyümm

Dün gece benimki facede ve herşey biter yazmış , ablası var o da tabiki düşündüğüm şey değill yazmış yorum olarak,

demek ki onlarda biliyor aramızın kötü olduğnu , ama herşey biter ne demek düşündüğüm gibi unutmaya mı çalışıyo ne demek buu gördüğümden beri çook kötüyüm ablasına mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr
nasılsınız bakalım
ancak fırsat bulabildim
o kadar özlemişim ki sevdicegimi
dolu dolu harika geciyor her günümüz maşallah deyin haa
bugün de kayınvalidem ameliyat olucak onun için biraz yogun gececek
ama ben size bütün ayrıntılarla tekrar dönücem inşallah en kısa zamanda
sizde neler olup bitiyor anlatın bakalım

hoşgeldin canımm

ohh ne güzell , doya doya geçirini günlerinizi

maşallahh allah bozmasın canımm

geçmiş olsun kuzumm beni de sorma daha iyiii

neler olduğunu merak ediyorsan atsana ablasına mesaj tabi konu ne bilmiyorum ama meraktan ölmektense mesaj at derim

neler olduğunu merak ediyorsan atsana ablasına mesaj tabi konu ne bilmiyorum ama meraktan ölmektense mesaj at derim

durumlar karışık biraz o yüzden atmak istemiyorum canım , hoşgeldin bu arada

sağol bu arada bir tek sen cevap verdinnn

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın tatlım
kötü hissetme kendini üzülmede ablasıyla aran iyi ise hal hatır sorarak başlayıp arada sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…