Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ayyyyy Eylül..

Ne takıyorsun şunu..

Erkekler bayılır böyle bilinmezlik içeren muamma sözlere..

O facesine ve herşey biter yazarsa , sende git altına bittiği yerden yeniden başlar yaz lafı sok..

Aklını çalıştır be kuzum..

Sana gelip net bir şekilde ayrıldığını diyebiliyor mu ? Yooo.. Diyemiyo..

Oyalatma kendini..

Korkmada.. !

günaydın tatlım
kötü hissetme kendini üzülmede ablasıyla aran iyi ise hal hatır sorarak başlayıp arada sorabilirsin
normalde konuşmadığımız için sormak için aradığım hemen belli olacak zaten ama ben bir şey yapmış olmak istemiyorumm

bilerek yapıyo işte ben göreyim de ne bu diye mesaj atayım o yüzdenn ama yokk bir şey yazmıycam ama sevgilim de durduk yere öyle şeyler yazmayan birii :44:

Günaydın kızlar

Eylül baktı gördü senden ses çıkmıyo arayıp barışalım diye yalvarmıyosun mahsus yapıyo. Senin paçalarını tutuşturup onu arayacaksın güya Bana sorarsan ablasına da msj atma. Zaten hemen onun kulağına gidecek. Ha ablasına atmışsın ha o oduna

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok yok öyle yapma.. Arama da mesajda atma..

Sende onun dilinden konuş..

Aç faceni..

Duvarına

Hayırlısı be gülüm , bi lafı nerenden anlarsan , orana girermiş yaz..

Anlayana ..

O gelip sana soracak bu yazı ne diye ..

evet canımm az önce de yazdım o yazdığı şeyi görüp hemen mesaj atacağımı düşünerek yazmış demek kiiama bir şey yazmıycam ablası da durumu biliyo ya ondan öyle dedim offf bana mesaj atmak yerine yaptığı şeylere bakk

sırf mesaj atan o olmamak için ben atayım diye dimiii

Aynen öyle kendini ağırdan satıyo aklı sıra. Sen öyle sakin sakin bekleyince de seni harekete geçirmek için bişey yapması gerekiyodu. Adam olan öyle oyunlar oynamaz ayrılacaksa bile gelir adam gibi yüzüne söyler en kötü arar konuşur helallik ister

günaydın arkadaşlar aranızda ço kyeniyim bu konuya denk geldim kanayan yaramdır benimde.
erkeklerin karşısında ne kadar sessiz klaırsan o kadar kazanıyorsun arkadaşım sakın onun seni üzmesine izin verme kendi kendini telkin et.

yokk ben bir şey yapmak istemiyorumm laf sokmak bileee sessizliği görerek yeterince şaşırıyo zatenn , çünkü önceden olsa o yazıyı görünce hemen atardım o da onu bekliyoduu

Herşey biter yazmışta fotoğrafları kaldırmış mı ilişkisi yok yapmış mı

yokk herşey durduğu gibi duruyoo bence sıkıldı bu durumdan ama kendi mesaj atan olmak benim lafıma gelmek istemiyo diye bana yem atıyo yazdığımı görsün de ne bu diye mesaj atsın sonra da öyle böyle barışalım gitsin , ben öyle sezdimm dimiii

öyle olsa herşeyi siler kaldırırdııı

Bence artık oturup adam akıllı konuşmanızın vakti geldi sizin..

Bitecekse bitsin , bitmeyeceksede devam edin..

Olaylar karışmış ip yumağı gibi..

Bence artık oturup adam akıllı konuşmanızın vakti geldi sizin..

Bitecekse bitsin , bitmeyeceksede devam edin..

Olaylar karışmış ip yumağı gibi..

bence de kızlar bu haftasonu buluşup enine boyuna konuşmamız şart ama buluşmaya da gelmiyo kiii

acaba ablası öyle yazdığına göre ona demiyorlar mı aklını başına al mesaj atsana kıza falan diyee anlamadım ki ben bu işi

olayları ne şekilde biliyorlar gerçi , ama düşündüğüm şey değil tabiki yazdığına göre ne noktada olduğumuzu biliyo

offf bilmiyorumm aklım karışıkk bu belirsizlik çook lanet bişeyyy

Eylül biliyomusun bu haftasonu dayanamayıp gelecek gibi hissediyorum ben seni boşa umutlandırmakta istemiyorum ama:26:

Eylül biliyomusun bu haftasonu dayanamayıp gelecek gibi hissediyorum ben seni boşa umutlandırmakta istemiyorum ama:26:

bilmem sanki bana da öyle gibi geliyo yani en azından sadece buluşalım haftasonu diyecek gib ama bilmiyorum zaten buluşmaya gelse pişman olup affettirmek için kendini , uğraşacak ama :26: zaten geçen hafta da buluşunca dayanamam yumuşarım diye düşünürek mi gelmedi bilmiyorum ki

barıştık diyelim sonrasında yine böyle yaparsa ne olucak diyorum bi de içimden yanii tama yapmıycam deyip bir ay falan gayet güzel gidip sonra yine terslemeler hakaretler başlarsa ne olacak

günaydın pembe panterlerimm nörüyonuz

eylülooomm yavrum bu çocuk diğer hanım kızların da dediği gibi seni fişeklemeye çalışıyo eylül bu çocuk seni çok iyi tanıyo ama eski eylülü tanıyo eylül değişti şimdi normalde eylül hemen o yazdığına balıklama atlıcak ve sorucak bu ne diye ama yeni eylül sormuyo kuzum bu fotoğraflarınızı falan kaldırmayıp ilişki durumunu değiştirmiyosa işler sandığımız kadar çıkmazda değil. sadece biraz aklı başına gelecek ve yola gelecek az daha sabır o kapına gelecek eylül yeter ki yelkenleri suya indirme ayy kendimi güzin abla gibi hissettim yelkenlerrrrrrrrrr foraaaaaaaaaaa eylülomm roller değişsin artık o peşinden koşan olacak az daha sabır ne ablasına ne bi başkasına mesaj atmak yok anlaştık mı

pembem kız dün seni andım napıyodur pembiş didim napsın keyfi yerinde maşallah hiç nazar etmiyorum hiç kıskanmıyorum çünkümmmm c.tesi günü nişanlıcığımın nanacıklarını mıncırıyo olcam
gel anlat bakalım hazırlıklar ne alemde. hadi allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım

İşte yine böyle olmaması için çooook iyi anlatman lazım kendini. Hemen affetmeyip iyice süründürmen lazım

o zaman bu çocuk hasta dersin ya tedavi edersin ya da başka hastaneye gönderirisin yavrummmmmmmm

evet tatlımm öyle sandı yine ama artıkk bendne yana hiç bir şey yokkk değiştimm gerçekten dee
bakalım ne zaman gelecek be canım yeter artık gelsin yaaa offf
yokk atmadım zatenn sessiziliğimi koruyorum o da bunu görerek daha da sinir oluyodurrr
bakalım inşallah bundan sonra iyi yönde hareketler yaparr bu saçmalık bitsin artıkk çok uzamadı mıııı ?
deliricem yoksaa benn alışkın değilim böylee

İşte yine böyle olmaması için çooook iyi anlatman lazım kendini. Hemen affetmeyip iyice süründürmen lazım

aynen canımm bir buluşsak herşeyi en başından sonuna kadar anlatıcam , yanındayken bu konuları konuşamıyoruz güldürüyo beni yok bişey yapıyo diyo konu kaynıyo ama şimdi aramız bozuk ya ciddi bir şekilde oturalım bir yere konuşalım diycem olmaz böyle gerçektenn aynı şeyleri yaşamaya gücüm kalmadıı

o zaman bu çocuk hasta dersin ya tedavi edersin ya da başka hastaneye gönderirisin yavrummmmmmmm

kızzz Ne bu neşe Beni deli eden ne bu tavır Seni her gören kıskanır kavuşmanıza az kaldı diye dimiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…