- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.361
normalde konuşmadığımız için sormak için aradığım hemen belli olacak zaten ama ben bir şey yapmış olmak istemiyorummgünaydın tatlım
kötü hissetme kendini üzülmede ablasıyla aran iyi ise hal hatır sorarak başlayıp arada sorabilirsin
Ayyyyy Eylül..
Ne takıyorsun şunu..
Erkekler bayılır böyle bilinmezlik içeren muamma sözlere..
O facesine ve herşey biter yazarsa , sende git altına bittiği yerden yeniden başlar yaz lafı sok..
Aklını çalıştır be kuzum..
Sana gelip net bir şekilde ayrıldığını diyebiliyor mu ? Yooo.. Diyemiyo..
Oyalatma kendini..
Korkmada.. !
Günaydın kızlar ,
Ben çok kötüyümm
Dün gece benimki facede ve herşey biter yazmış , ablası var o da tabiki düşündüğüm şey değill yazmış yorum olarak,
demek ki onlarda biliyor aramızın kötü olduğnu , ama herşey biter ne demek düşündüğüm gibi unutmaya mı çalışıyo ne demek buu gördüğümden beri çook kötüyüm ablasına mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi
normalde konuşmadığımız için sormak için aradığım hemen belli olacak zaten ama ben bir şey yapmış olmak istemiyorumm
bilerek yapıyo işte ben göreyim de ne bu diye mesaj atayım o yüzdenn ama yokk bir şey yazmıycam ama sevgilim de durduk yere öyle şeyler yazmayan birii :44:
Günaydın kızlar
Eylül baktı gördü senden ses çıkmıyo arayıp barışalım diye yalvarmıyosun mahsus yapıyo. Senin paçalarını tutuşturup onu arayacaksın güyaç Bana sorarsan ablasına da msj atma. Zaten hemen onun kulağına gidecek. Ha ablasına atmışsın ha o oduna
evet canımm az önce de yazdım o yazdığı şeyi görüp hemen mesaj atacağımı düşünerek yazmış demek kiiama bir şey yazmıycam ablası da durumu biliyo ya ondan öyle dedim offf bana mesaj atmak yerine yaptığı şeylere bakk
sırf mesaj atan o olmamak için ben atayım diye dimiii
yokk ben bir şey yapmak istemiyorumm laf sokmak bileee sessizliği görerek yeterince şaşırıyo zatenn , çünkü önceden olsa o yazıyı görünce hemen atardım o da onu bekliyoduuYok yok öyle yapma.. Arama da mesajda atma..
Sende onun dilinden konuş..
Aç faceni..
Duvarına
Hayırlısı be gülüm , bi lafı nerenden anlarsan , orana girermiş yaz..
Anlayana ..
O gelip sana soracak bu yazı ne diye ..
Herşey biter yazmışta fotoğrafları kaldırmış mı ilişkisi yok yapmış mı
yokk ben bir şey yapmak istemiyorumm laf sokmak bileee sessizliği görerek yeterince şaşırıyo zatenn , çünkü önceden olsa o yazıyı görünce hemen atardım o da onu bekliyoduu
yokk herşey durduğu gibi duruyoo bence sıkıldı bu durumdan ama kendi mesaj atan olmak benim lafıma gelmek istemiyo diye bana yem atıyo yazdığımı görsün de ne bu diye mesaj atsın sonra da öyle böyle barışalım gitsin , ben öyle sezdimm dimiii
öyle olsa herşeyi siler kaldırırdııı
Aynen öyle kendini ağırdan satıyo aklı sıra. Sen öyle sakin sakin bekleyince de seni harekete geçirmek için bişey yapması gerekiyodu. Adam olan öyle oyunlar oynamaz ayrılacaksa bile gelir adam gibi yüzüne söyler en kötü arar konuşur helallik ister
Bence artık oturup adam akıllı konuşmanızın vakti geldi sizin..
Bitecekse bitsin , bitmeyeceksede devam edin..
Olaylar karışmış ip yumağı gibi..
bence de kızlar bu haftasonu buluşup enine boyuna konuşmamız şart ama buluşmaya da gelmiyo kiii
acaba ablası öyle yazdığına göre ona demiyorlar mı aklını başına al mesaj atsana kıza falan diyee anlamadım ki ben bu işi
olayları ne şekilde biliyorlar gerçi , ama düşündüğüm şey değil tabiki yazdığına göre ne noktada olduğumuzu biliyo
offf bilmiyorumm aklım karışıkk bu belirsizlik çook lanet bişeyyy
Eylül biliyomusun bu haftasonu dayanamayıp gelecek gibi hissediyorum ben seni boşa umutlandırmakta istemiyorum ama:26:
eylülooomm yavrum bu çocuk diğer hanım kızların da dediği gibi seni fişeklemeye çalışıyo eylül bu çocuk seni çok iyi tanıyo ama eski eylülü tanıyoGünaydın kızlar ,
Ben çok kötüyümm
Dün gece benimki facede ve herşey biter yazmış , ablası var o da tabiki düşündüğüm şey değill yazmış yorum olarak,
demek ki onlarda biliyor aramızın kötü olduğnu , ama herşey biter ne demek düşündüğüm gibi unutmaya mı çalışıyo ne demek buu gördüğümden beri çook kötüyüm ablasına mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi
pembem kız dün seni andım napıyodur pembiş didim napsın keyfi yerinde maşallahselam kızlarr
nasılsınız bakalım
ancak fırsat bulabildim
o kadar özlemişim ki sevdicegimi
dolu dolu harika geciyor her günümüz maşallah deyin haa
bugün de kayınvalidem ameliyat olucak onun için biraz yogun gececek
ama ben size bütün ayrıntılarla tekrar dönücem inşallah en kısa zamanda
sizde neler olup bitiyor anlatın bakalım
bilmem sanki bana da öyle gibi geliyo yani en azından sadece buluşalım haftasonu diyecek gib ama bilmiyorum zaten buluşmaya gelse pişman olup affettirmek için kendini , uğraşacak ama :26: zaten geçen hafta da buluşunca dayanamam yumuşarım diye düşünürek mi gelmedi bilmiyorum ki
barıştık diyelim sonrasında yine böyle yaparsa ne olucak diyorum bi de içimden yanii tama yapmıycam deyip bir ay falan gayet güzel gidip sonra yine terslemeler hakaretler başlarsa ne olacak
bilmem sanki bana da öyle gibi geliyo yani en azından sadece buluşalım haftasonu diyecek gib ama bilmiyorum zaten buluşmaya gelse pişman olup affettirmek için kendini , uğraşacak ama :26: zaten geçen hafta da buluşunca dayanamam yumuşarım diye düşünürek mi gelmedi bilmiyorum ki
barıştık diyelim sonrasında yine böyle yaparsa ne olucak diyorum bi de içimden yanii tama yapmıycam deyip bir ay falan gayet güzel gidip sonra yine terslemeler hakaretler başlarsa ne olacak
günaydın pembe panterlerimm nörüyonuz
eylülooomm yavrum bu çocuk diğer hanım kızların da dediği gibi seni fişeklemeye çalışıyo eylül bu çocuk seni çok iyi tanıyo ama eski eylülü tanıyoeylül değişti şimdi normalde eylül hemen o yazdığına balıklama atlıcak ve sorucak bu ne diye ama yeni eylül sormuyo kuzum bu fotoğraflarınızı falan kaldırmayıp ilişki durumunu değiştirmiyosa işler sandığımız kadar çıkmazda değil. sadece biraz aklı başına gelecek ve yola gelecek az daha sabır o kapına gelecek eylül yeter ki yelkenleri suya indirme ayy kendimi güzin abla gibi hissettim yelkenlerrrrrrrrrr foraaaaaaaaaaa eylülomm roller değişsin artık o peşinden koşan olacak az daha sabır ne ablasına ne bi başkasına mesaj atmak yok anlaştık mı
pembem kız dün seni andım napıyodur pembiş didim napsın keyfi yerinde maşallahhiç nazar etmiyorum hiç kıskanmıyorum çünkümmmm c.tesi günü nişanlıcığımın nanacıklarını mıncırıyo olcam
gel anlat bakalım hazırlıklar ne alemde. hadi allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım
evet tatlımm öyle sandı yine ama artıkk bendne yana hiç bir şey yokkk değiştimm gerçekten deeeylülooomm yavrum bu çocuk diğer hanım kızların da dediği gibi seni fişeklemeye çalışıyo eylül bu çocuk seni çok iyi tanıyo ama eski eylülü tanıyoeylül değişti şimdi normalde eylül hemen o yazdığına balıklama atlıcak ve sorucak bu ne diye ama yeni eylül sormuyo kuzum bu fotoğraflarınızı falan kaldırmayıp ilişki durumunu değiştirmiyosa işler sandığımız kadar çıkmazda değil. sadece biraz aklı başına gelecek ve yola gelecek az daha sabır o kapına gelecek eylül yeter ki yelkenleri suya indirme ayy kendimi güzin abla gibi hissettim yelkenlerrrrrrrrrr foraaaaaaaaaaa eylülomm roller değişsin artık o peşinden koşan olacak az daha sabır ne ablasına ne bi başkasına mesaj atmak yok anlaştık mı
İşte yine böyle olmaması için çooook iyi anlatman lazım kendini. Hemen affetmeyip iyice süründürmen lazım
o zaman bu çocuk hasta dersin ya tedavi edersin ya da başka hastaneye gönderirisin yavrummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?