• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ya bana ne demeli :1::1: 9.30-10.00 arası işe geliyorum akşam 6 ya kadar otur otur totom büyüycek diye korkuyorum valla:9::9:

aynen canım öyle gösteriş yapacak değilim lazım olanı alıyorum hem o kadar şeyi götürmek de kolay değil buradan tee oralara kadar:44:
gelinlik zor be güzelim yani bizim mevzu biraz karışık gelinliğin çok açık olmaması lazım ortasını bulmam gerek öyle bolero da kullanmam asla çok çirkin duruyo gelinlikte başka çözüm bulmam lazım şimdiden düşünüyorum işte çeyizden vakit kalınca:ssz:

kaç yıllık evlisin mesela oğluşun kaç yaşında aa sen bi de evlisin iyi yakaladım seni yemek takımın tencere takımın hangi marka memnun musun mesela bunlar benim ilgi alanıma giriyo şu an:1::1:

o halde en iyisi dantelli bak. dirsekten biraz aşağıda. yani fakir kol. hem şık hem zarif. hemde çekici. :23:

ya bana ne demeli :1::1: 9.30-10.00 arası işe geliyorum akşam 6 ya kadar otur otur totom büyüycek diye korkuyorum valla:9::9:

aynen canım öyle gösteriş yapacak değilim lazım olanı alıyorum hem o kadar şeyi götürmek de kolay değil buradan tee oralara kadar:44:
gelinlik zor be güzelim yani bizim mevzu biraz karışık gelinliğin çok açık olmaması lazım ortasını bulmam gerek öyle bolero da kullanmam asla çok çirkin duruyo gelinlikte başka çözüm bulmam lazım şimdiden düşünüyorum işte çeyizden vakit kalınca:ssz:

kaç yıllık evlisin mesela oğluşun kaç yaşında aa sen bi de evlisin iyi yakaladım seni yemek takımın tencere takımın hangi marka memnun musun mesela bunlar benim ilgi alanıma giriyo şu an:1::1:

buyur mu buyur valla :27::27:
mukmuk kimi gorsen tencere soruyon :1::1::1:
gulme komsuna gelir basina derler ya cok guleyim bende basima gelsinn :52::52::52:

bende sohbet etmk ıtıorum benıde aranıza alırmısınız sümüklülerrr:27:

anamız gelmiş topiğimizin anası:1::1: ama hemencecikj geri gitmiş:27:

o halde en iyisi dantelli bak. dirsekten biraz aşağıda. yani fakir kol. hem şık hem zarif. hemde çekici. :23:

evet o tarz modellere bakıyorum genelde hem düğünün kasımda olması bir nebze iyi olucak gelinlik açısından:31:

buyur mu buyur valla :27::27:
mukmuk kimi gorsen tencere soruyon :1::1::1:
gulme komsuna gelir basina derler ya cok guleyim bende basima gelsinn :52::52::52:

e napım güzelim tek derdim şimdi çeyizim seni de görürüz inşallah:31: ama o zaman şanslı olursun şekerim tecrübelerimi hepinizle paylaşıcam çünkü:16::16:

evet o tarz modellere bakıyorum genelde hem düğünün kasımda olması bir nebze iyi olucak gelinlik açısından:31:

e napım güzelim tek derdim şimdi çeyizim seni de görürüz inşallah:31: ama o zaman şanslı olursun şekerim tecrübelerimi hepinizle paylaşıcam çünkü:16::16:

aa kasıma mı aldınız düğün tarhni, bilmiyordumm :53:

insallah canimm insallah sorcam sana teker teker herseyi :27:

aa kasıma mı aldınız düğün tarhni, bilmiyordumm :53:

valla ben de aldık mı bilmiyorum ama aldık diye sayıyorum napım en geç tarihi düşünüyorum artık. erken olursa sevinirim belki diyerek:25:
eylül olmuyo ikinci haftasından sonra yapabiliriz erkek tarfına öyle uygun oluyo ama ikinci haftasından sonra bize uymuyo ablamın doğumuna iki hafta kalıyo. ekim hiç olmaz en azından ablamın 40 ı çıksın. kalıyo kasım kendimi kasıma alıştırmaya çalışıyorum napım hiç istemiyodum kasımı aslında:43: ağustosta ramazandan sonra yapsak en iyisi aslında ama daha kiracı evden çıkacakta boya badana yapılacak da eşyalarımız alınacak da pehhh :ssz::ssz: o yüzden kasım diyorum artık:ssz:

şirketi sen kurtarcan tabi, git işine giiitttt. :19::19::19:

aaa delıı konusmaya bak sen

sizde danasıııı hihihiihih

gelirim gelirimm siz is cikisindan sonra girmiyorsunuz ama ben yatmadan bi yoklarim yine ne var ne yok diye
saol canim haydii gorusuruzz cumletenn kendinize iyi bakinn :54:

tüm gün internet başında olunca evdeki bilgisayarı açasım gelmiyo açıkçası çok sıkılmadıkça:1: bi de şimdi yeğenim bizde hiç açmam:27::27:

valla ben de aldık mı bilmiyorum ama aldık diye sayıyorum napım en geç tarihi düşünüyorum artık. erken olursa sevinirim belki diyerek:25:
eylül olmuyo ikinci haftasından sonra yapabiliriz erkek tarfına öyle uygun oluyo ama ikinci haftasından sonra bize uymuyo ablamın doğumuna iki hafta kalıyo. ekim hiç olmaz en azından ablamın 40 ı çıksın. kalıyo kasım kendimi kasıma alıştırmaya çalışıyorum napım hiç istemiyodum kasımı aslında:43: ağustosta ramazandan sonra yapsak en iyisi aslında ama daha kiracı evden çıkacakta boya badana yapılacak da eşyalarımız alınacak da pehhh :ssz::ssz: o yüzden kasım diyorum artık:ssz:
2014 e sarkmadan evlenip barklancaksın ya ona şükret be, boşver. kasımsa kasım.
hayırlısı olsun de geç. kasıma alıştır kendini tabi belli olmaz, daha erkene alınırsa sevinirsin :31:

gelirim gelirimm siz is cikisindan sonra girmiyorsunuz ama ben yatmadan bi yoklarim yine ne var ne yok diye
saol canim haydii gorusuruzz cumletenn kendinize iyi bakinn :54:

zaten tüm gün pc'deim. akşamda sıkılınca telefondan bakıyorum..:27:
sende kendine iyi bak balım, hoşçakal. :54:

Aynen canım öyle gösteriş yapacak değilim lazım olanı alıyorum hem o kadar şeyi götürmek de kolay değil buradan tee oralara kadar:44:
Gelinlik zor be güzelim yani bizim mevzu biraz karışık gelinliğin çok açık olmaması lazım ortasını bulmam gerek öyle bolero da kullanmam asla çok çirkin duruyo gelinlikte başka çözüm bulmam lazım şimdiden düşünüyorum işte çeyizden vakit kalınca:ssz:

Kaç yıllık evlisin mesela oğluşun kaç yaşında aa sen bi de evlisin iyi yakaladım seni yemek takımın tencere takımın hangi marka memnun musun mesela bunlar benim ilgi alanıma giriyo şu an:1::1:

iki yıllık evliyim 11 aylık bir oğlum var yemek takımımdan memnunum güral porselen ama tencere takımım iyi değildi shferr almayı düşünüyorum

Back
X