• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ballarım kaymaklarım iki gündür hiç giremedim ama hep aklımdasınız yarın inş işim az olur bol bol lak lak ederiz özledim sizi:54::54::54:

günaydın hepinizeeeee:54:

2014 e sarkmadan evlenip barklancaksın ya ona şükret be, boşver. kasımsa kasım.
hayırlısı olsun de geç. kasıma alıştır kendini tabi belli olmaz, daha erkene alınırsa sevinirsin :31:

aynen öyle canım çok şükür seneye sarkma gibi bi durum yok:16:

iki yıllık evliyim 11 aylık bir oğlum var yemek takımımdan memnunum güral porselen ama tencere takımım iyi değildi shferr almayı düşünüyorum

schafer den uzak dur kimse memnunum demedi daha ben kararımı dün akşam kesin net bi şekilde verdim aryıldız alıcam :21:

Ballarım kaymaklarım iki gündür hiç giremedim ama hep aklımdasınız yarın inş işim az olur bol bol lak lak ederiz özledim sizi:54::54::54:

ben seni çok özledim bugün gel tamam mı:25::25:

evet çalışıyorum özel bir şirkette muhasebe elemanıyım

amanın kaçıncı muhasebi oldu sayamıyorum artık:1::1: meslektaşım benim :27:

Mapustan cıktım geldım :D

hoş geldin canım:ssz: sana çamaşır gönderdiydim aldın mı:1::1:

günaydın hepinizeeeee:54:

aynen öyle canım çok şükür seneye sarkma gibi bi durum yok:16:

schafer den uzak dur kimse memnunum demedi daha ben kararımı dün akşam kesin net bi şekilde verdim aryıldız alıcam :21:

hoş geldin canım:ssz: sana çamaşır gönderdiydim aldın mı:1::1:

aryıldızda iyidir, candıır :27: kahvaltı takımını naptın ?

aryıldızda iyidir, candıır :27: kahvaltı takımını naptın ?

bieve merak saldım şimcik onun kalitesi hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum canım bi alaydım da şöyle bi topik açaydım iyiydi :16:

bndende ıyılık canımcım ...
Amın butun dualarımız kabul olsun ıns

aldım bacım aldım hosbulduk

geldin ya gerisi boş:21::21: şimdi nolacak senin iş ne zaman belli olacak işe kabul edilip edilmediğin güzelim?

bieve merak saldım şimcik onun kalitesi hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum canım bi alaydım da şöyle bi topik açaydım iyiydi :16:

geldin ya gerisi boş:21::21: şimdi nolacak senin iş ne zaman belli olacak işe kabul edilip edilmediğin güzelim?

ay ne iyi olurduuuu, bizede fikir olurdu :12::12:

eline koluna klavyene hakim ol bida zindanlara atmasınlar seni, soraa hayalet gibi bakarsın işte :19:
napım dayanamıyorum ... kıskırttı benı bıtane kadın kendıde ceza almadı nasıl oluyorsa:20:
carsamba gnu referanslarımı aradılar ıste .. dhada haber gelmedı =(
bn gercek ısyerımı vermedım ya o ıns acıga cıkmaz

ay ne iyi olurduuuu, bizede fikir olurdu :12::12:

yapıcam canım hele bi şu büyük parçaları alıyım fotoğraflayıp topik açıcam kendime hem fikirlerinizi merak ediyorum beğenicek misin bakalım :16: şimdi nişanlım gelebilse çok iyi olacak benim için gider beraber beğenirdik şimdi netten dakka başı link atıyorum ona bak bu nasıl bu olur mu bilmem ne kafasını şişirdim onca işi arasında ama yavrum benim daha ses etmedi kuzu gibi cevap veriyo oflayana kadar devam edicem:1::1:

napım dayanamıyorum ... kıskırttı benı bıtane kadın kendıde ceza almadı nasıl oluyorsa:20:

carsamba gnu referanslarımı aradılar ıste .. dhada haber gelmedı =(
bn gercek ısyerımı vermedım ya o ıns acıga cıkmaz

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası onlara kalmış:101:

bende geldim arkadaş olmaya muhabbet etmeye...

hoş geldin aramıza o zaman:3:

Back
X