- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.701
Ballarım kaymaklarım iki gündür hiç giremedim ama hep aklımdasınız yarın inş işim az olur bol bol lak lak ederiz özledim sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerım bende 2bucuk yıllık evlıyım kızım 18 aylık nasıl gıdıo hayat çalısıomusun ?
kuzum, gel artık amaaa. özledim seni.Ballarım kaymaklarım iki gündür hiç giremedim ama hep aklımdasınız yarın inş işim az olur bol bol lak lak ederiz özledim sizi![]()
Mapustan cıktım geldım![]()
Naber sekerım ?kuzum, gel artık amaaa. özledim seni.
hoşgeldin zelişim, günaydııınnn
Günaydın fıstıklarr![]()
Naber sekerım ?
2014 e sarkmadan evlenip barklancaksın ya ona şükret be, boşver. kasımsa kasım.
hayırlısı olsun de geç. kasıma alıştır kendini tabi belli olmaz, daha erkene alınırsa sevinirsin![]()
iki yıllık evliyim 11 aylık bir oğlum var yemek takımımdan memnunum güral porselen ama tencere takımım iyi değildi shferr almayı düşünüyorum
Ballarım kaymaklarım iki gündür hiç giremedim ama hep aklımdasınız yarın inş işim az olur bol bol lak lak ederiz özledim sizi![]()
evet çalışıyorum özel bir şirkette muhasebe elemanıyım
Mapustan cıktım geldım![]()
İyilik güzellik, senden naber.
Bu arada herkese hayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin![]()
günaydın hepinizeeeee
aynen öyle canım çok şükür seneye sarkma gibi bi durum yok
schafer den uzak dur kimse memnunum demedi daha ben kararımı dün akşam kesin net bi şekilde verdim aryıldız alıcam
hoş geldin canımsana çamaşır gönderdiydim aldın mı
![]()
bndende ıyılık canımcım ...İyilik güzellik, senden naber.
Bu arada herkese hayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin![]()
aldım bacım aldım hosbuldukhoş geldin canımsana çamaşır gönderdiydim aldın mı
![]()
özledım sızı bee canlarım benım![]()
aryıldızda iyidir, candıırkahvaltı takımını naptın ?
bndende ıyılık canımcım ...
Amın butun dualarımız kabul olsun ıns
aldım bacım aldım hosbulduk
bieve merak saldım şimcik onun kalitesi hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum canım bi alaydım da şöyle bi topik açaydım iyiydi
geldin ya gerisi boşşimdi nolacak senin iş ne zaman belli olacak işe kabul edilip edilmediğin güzelim?
napım dayanamıyorum ... kıskırttı benı bıtane kadın kendıde ceza almadı nasıl oluyorsaeline koluna klavyene hakim ol bida zindanlara atmasınlar seni, soraa hayalet gibi bakarsın işte![]()
carsamba gnu referanslarımı aradılar ıste .. dhada haber gelmedı =(geldin ya gerisi boşşimdi nolacak senin iş ne zaman belli olacak işe kabul edilip edilmediğin güzelim?
ay ne iyi olurduuuu, bizede fikir olurdu![]()
Hosgeldınnn evlısın heralde ?bende geldim arkadaş olmaya muhabbet etmeye...
napım dayanamıyorum ... kıskırttı benı bıtane kadın kendıde ceza almadı nasıl oluyorsa
carsamba gnu referanslarımı aradılar ıste .. dhada haber gelmedı =(
bn gercek ısyerımı vermedım ya o ıns acıga cıkmaz
bende geldim arkadaş olmaya muhabbet etmeye...
tabıkı tatlım hayırlıysa olsuninşallah canım hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası onlara kalmış:101: