Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

günaydın kızlarr iki gündür çok sallamıyosunuz he burayı pisko hanım görüyorum bak başka yerlerdesin ayıp ama gel çabuk kız

ahh kizarmista yavrumm
gunaydin kizlaarrrrr
aksam bi konuya yorum yapmistim biri begenmis girdim baktim noluyo diye yorumlar fln da yapilmis....
boslamiyorum kiz siziii calisiyorum sinavlara hergun girip yaziyorum amaaa
napiyonuz bakalim nasil gidiyor hayat

ben de sende gördüm okudum amanın ben kendimi kıskanç çekilmez sanardım benden beterleri de varmış ben iyi miyim kötü müyüm pek bilmiyorum canım kaderime razı oldum gibi

ben de sende gördüm okudum amanın ben kendimi kıskanç çekilmez sanardım benden beterleri de varmış ben iyi miyim kötü müyüm pek bilmiyorum canım kaderime razı oldum gibi

annem bu kiz cok fena yaaa
bende dogustan hastalik derecesinde kadar kiskancim diyebiliyorum
ama ben sevgisini kiskaniyorum paylasmak istemiyorum
bu kiz resmen paranoyak olmus aniden bakip gormek istiyorum diyor bisey sakliyosa
canim ev konusunda bir gelisme olmadi mi kiracilar tarafindan
hic mi yanasmiyorlarrrr
aaa kizacam simdi amaaa

aynen canım allah sabır versin nişanlısına ne diyelim
yok kuzucum kira mevzusundan vazgeçtik kendi evimize geçicez. ev çok güzel ama hiç istemiyorum orada oturmayı

aynen canım allah sabır versin nişanlısına ne diyelim
yok kuzucum kira mevzusundan vazgeçtik kendi evimize geçicez. ev çok güzel ama hiç istemiyorum orada oturmayı

kendi evimize dedigin canim
baska bir ev mi buldunuz hani nisanlin ariyodu
kiracilar hakkaten cok ayip ediyor amaa

yok kuzum bu bizim kendi öz evimiz ayy bakma güldüğüme döktüm içimi özelden canım

ayy bende accuk trip atiyom benimkine
nihaha
aksam yazisiyoduk birden uyuya kaldi
bu sabahta yaziyor

o: ee kuzum konus
ben: ne konusim;korkuyorum artik
o: :) canavarim ben
ben: yok konusuyorumda noluyo; uyuyon anca; simdide ben susuyom; sen konus diyon
o: aha uyudum diye kabahat oldu :)
ben: ben anlamammmm
o: anammm; vay halime :) uyuya kaldik; gelde kurtull
ben: kurtul bakim nasil kurtuluyon

sipaaaaaaa

ee artık uyuklamaları başladı demek yoruluyo ya bankada bütün gün alışır gerçi bi süre sonra neyse ki tatlı tatlı tripler bunlar

ee artık uyuklamaları başladı demek yoruluyo ya bankada bütün gün alışır gerçi bi süre sonra neyse ki tatlı tatlı tripler bunlar

pazartesi cok yogun oluyor banka
dun hic konusamadik sadece oglen yemege gitti bir yarim saat sonra geri dondu
5 te de mesai bitiyor sozde her seferinde gec cikiyor isten
dun diger iki kasada acik cikmis
tek bir kiside acik ciksa bile hesap kapatilana kadar kimse cikamiyor bankadan
anliyorum zaten bende oylesine trip atiyorum ciddi ciddi kizdigim yok
nazlaniyom accuk

ondan diyorum ya tatlı tatlı tripler bunlar aşk tribi o tarz işler hakkaten sıkıntılı canım ya. marketlerde, mağazalarda flaan yine kasa açık verince çalışanların maaşından kesiliyomuş çok fena bu bankalarda 5 te bizim için kapanıyo he çalışanları için değil bi zamanlar özeniyordum bankada çalışanlara yok ya ben o kadar sorumluluk almak istemem

bu arada zele niye ban yemiş ki

canim kasalar tam ciksa cikarlar 5 te hadi en fazla yarim saat daha kalsinlar toparlanana kadar diyim
ama hep 7-7:30 gibi evde oluyor

valla canim dun bi girdim bakiyom hesap pasiftir diyor
bazi yorumlarina denk gelmistim bu gezi parki protesto olaylari fln
sanirsam birileriyle kavgaya tutustu o yuzden banladilar
yarinda ilk is gunu zeleninn :116:

haklısın canım sayım yapana kadar bile zaman geçiyordur. ama olsun en azından işsiz değil çoğu insan iş peşinde koşuyo şükürler olsun yine de
tüh ya bugün iş heyecanını berbaer yaşardık zelem yazardı tüm gün acaba yapabilir miyim üstesinden gelir miyim sorun çıkar mı falan diye

aynen canimm sukur
issiz gucsuzde kalmadi hic cok sukur once babasinin yaninda calisti eczanede sonra abisi dukkan acti ortak oldular isi gucu vardi yinede oyle sokakta gezip serserilik etmedi ama simdi maasli kendi isim diyebilecegi bir isi oldu
babasininda abisininde yaninda hep maasli calisti ama orda tabi daha rahat pek sorumluluk hissetmiyordu ustunde
abisi arada yine cebine atiyordu bi kac bisey faturalarini abisi oduyordu tek giyime ustune basina harcama yapiyordu benimki
simdi maasi sabit hesap kitap yapmayi ogrenmeye basladi yavastan
bende pinti degilim ama hesapciyimdir sevgilim ailesinin verdigi rahatlikla savurgandir biraz
simdi artik ben dugunumuz icin yavastan para biriktirmeye baslicam diyor
dedim vaayyy bir isik bir degisiklik goruyorum sende diyorumm Allahim bu gunleride gosterdi
ee napalim kuzuu diyor

evet valla cok heyecanlidir kesin zele yarin ola hayir ola
kisa surede mapustan cikar gelir anlatir burda bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…