- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.581
kılzar ben geldim nasılsıınızz ?
seni özlediiiimmm
canımmmmsıııın, seviliyorsun mukemm'yarın itibari ile daha cok olacağm burda.malum askerimle ilgilendim o yüzden boşladım buraları.
sabretmek zorundayız. zaman geçiyor biliyorum ama alışınca zor geliyor işte
üzüllmicem tamam
Kızım ben patrona senin gibi posta koyamıyorum çalışıyorum napıyımSiz napıyosunuz bakalım ben yokken önemli bişey oldu mu dökülün hemen
ooo herkes buradaymış buguün ya
gelmedi bi de daha bizim patron biliyon mu açtım dosyaları önüme çalışıyo gibi yapıyorum her ihtimale karşı önemli pek bi şey yok canım zaten buralar durgundu kaç gündür
dimi ya kaç gündür kimsecikler yoktu bu topiği böyle tanıdım ben inşallah hiçbirimiz eksik olmaz buradan
sadece 5 ay deyip avutuyoruz birbirimizi,biliyoruz,o gün de gelecekBitanemm benim bende özledimÜzülmek hüzünlenmek askerini de üzmek yok tmm mı Çektiğiniz sıkıntının belki çeyreğini bile anlayamam ama elimden geldiği kadar ortak olmaya çalışırım cnm benim. Zaten 5 ayımız kaldı sonra her gün yanında askerin. 5 ay daha dişini sıkıcaksın burda birlikte hüzünlenicez kafamızı dağıtıcaz dalga geçicez ama askere bişey belli etmycez anlaştık mı balım
hoş geldinşahsen iyiyim çok şükür sen nasılsın?
biliyorum canım çok haklısın ayrılık yaşadım o terminallerde, havaalanlarında hepsi de ilk ayrılıkmış gibi üzüyo insanı ağlamıcam diye söz veriyorum ama tutamıyorum kendimi hasret zor. sevdiğinin ardından öylece bakalmak zor ama her ayrılık bi sonraki kavuşmamızın habercisi derdi sevgilim üzülmiyim diye. yaşadığın şehre çok mu uzak askerliğini yaptığı yer canım? keşke yanına gidebilme imkanın olsaydı
gelmedi bi de daha bizim patron biliyon mu açtım dosyaları önüme çalışıyo gibi yapıyorum her ihtimale karşı önemli pek bi şey yok canım zaten buralar durgundu kaç gündür
İşte benim önümde dosyaların olması pek bişeyi değiştirmiyo patron direk ekranımı görüyoAma bugün yeter dedim 2 gündür çalışıyorum bugün tatil yapıcam
hos geldin canimm
iyiyiz sukur dertlesiyoruz iste
sen nasilsin
ayy yok anacım yok allahtan benimkinin öyle şeyleri yok. 5 senede 2 delefon değiştirdi o da yine duvar fantezisi yaptı. artık nasıl çileden çıkardıysam duvara fırlattı telefonu sen sağ ben selametgitti yenisini aldı ondan beridir aynı. gerçi şimdi var aklında ikimizn telefonunu değiştircekmiş artık diyorum bekleyelim hele bi düğün olsun ondan sonra alırız yoksa pıtır pıtır mesajdı konuşmaydı yine anasını ağlatıcaz telefonların iphone senin senin sevgilin gibi müşterileri bence ödüllendirmeli
hoş geldin canım bu ara pek bi sakin topik onun dışında bi şey yok iyiyiz çok şükür sen nasılsın, şafak kaç?
sadece 5 ay deyip avutuyoruz birbirimizi,biliyoruz,o gün de gelecekdesteğin için teşk.ederm bebeğim.
çanakkale de canımm. ama gidemem.ameliyat olma durumu var, bi ihtimal hava değişimine gelebilir
aynen girip bakıyoz kimsecikler yok geri çııkıoz öyle
hoşgördüm
bnde iyiym cok sükür
hoşbuldum cnm bnde cok iyiyim safak 10
sana noldu nazarım :26:
hoşgördüm
bnde iyiym cok sükür
hoşbuldum cnm bnde cok iyiyim safak 10
sana noldu nazarım :26:
askerim yrın gidiyor pembişimmm
beni kimse görmediği için gidiyorumm
ben gördüm kız el salladım sana o kadar
hadi bakalım az kaldı 15 dediğin günü hatırladım geçivermiş 5 gün gerçi bekleyene zor ama olsun valla geçiyo günler
o zaman ben mi görmedim
Nassın anacım
evet cnm bekleyınce cok zor
ama az kaldı inşallah
aynen öyle olduneyse ben iyiyim çok şükür çalışıyor görünümü verip çalışmıyorum napım canım çalışmak istemiyo bugün yarın öbürgün işler yoğunlaşsın anca iş havasına girebiliyorum sen napıyosun nasılsın?
aynen öyle olduneyse ben iyiyim çok şükür çalışıyor görünümü verip çalışmıyorum napım canım çalışmak istemiyo bugün yarın öbürgün işler yoğunlaşsın anca iş havasına girebiliyorum sen napıyosun nasılsın?
evet canım böyle umutlu gelinleri seviyorum maşallahsizin nerede oturacağınız belli mi canım yoksa ev mi bakıcaksınız nişanlın gelince?
eheheh bende aynıyımÇalışıyo gibi yapıp çalışmıyorum ben varken müşteri gelmesin diye dua ediyorum zira çok suratsızım bugünn
umut fakirin ekmegi
nişankımın işyerinin lojmanları var canm ben gdnce oraya bakıcam içimize sinerse orda oturucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?