Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kılzar ben geldim nasılsıınızz ?

hoş geldin şahsen iyiyim çok şükür sen nasılsın?

biliyorum canım çok haklısın ayrılık yaşadım o terminallerde, havaalanlarında hepsi de ilk ayrılıkmış gibi üzüyo insanı ağlamıcam diye söz veriyorum ama tutamıyorum kendimi hasret zor. sevdiğinin ardından öylece bakalmak zor ama her ayrılık bi sonraki kavuşmamızın habercisi derdi sevgilim üzülmiyim diye. yaşadığın şehre çok mu uzak askerliğini yaptığı yer canım? keşke yanına gidebilme imkanın olsaydı

Kızım ben patrona senin gibi posta koyamıyorum çalışıyorum napıyım Siz napıyosunuz bakalım ben yokken önemli bişey oldu mu dökülün hemen
gelmedi bi de daha bizim patron biliyon mu açtım dosyaları önüme çalışıyo gibi yapıyorum her ihtimale karşı önemli pek bi şey yok canım zaten buralar durgundu kaç gündür

gelmedi bi de daha bizim patron biliyon mu açtım dosyaları önüme çalışıyo gibi yapıyorum her ihtimale karşı önemli pek bi şey yok canım zaten buralar durgundu kaç gündür

İşte benim önümde dosyaların olması pek bişeyi değiştirmiyo patron direk ekranımı görüyo Ama bugün yeter dedim 2 gündür çalışıyorum bugün tatil yapıcam

sadece 5 ay deyip avutuyoruz birbirimizi,biliyoruz,o gün de gelecek desteğin için teşk.ederm bebeğim.

çanakkale de canımm. ama gidemem. ameliyat olma durumu var, bi ihtimal hava değişimine gelebilir

İşte benim önümde dosyaların olması pek bişeyi değiştirmiyo patron direk ekranımı görüyo Ama bugün yeter dedim 2 gündür çalışıyorum bugün tatil yapıcam

çok şükür bizim bürodaki dizayn on numara canım ekranlar görünmüyo anca yanıma gelip kafasını eğicek de bakıcak ekranıma o zamana ben çoktan şipşak etayı yayarım ekrana göremez naptığımı. bizim patron cinstir azıcık işin yok mu gel bak bi sürü kitap var aç oku der allahım ya kitap dediği de muhasebe kitabı yani işim gücüm yok bir de boş zamanımda türk ticaret kanunu mu okuycam ya da maliyet muhasebesi vs. he gülüm hee diyorum

anammm geldi bak andım o kadar geldi tazecik karısıyla

hos geldin canimm
iyiyiz sukur dertlesiyoruz iste
sen nasilsin

hoşgördüm
bnde iyiym cok sükür

hoşbuldum cnm bnde cok iyiyim safak 10

sana noldu nazarım :26:

sadece 5 ay deyip avutuyoruz birbirimizi,biliyoruz,o gün de gelecek desteğin için teşk.ederm bebeğim.

çanakkale de canımm. ama gidemem. ameliyat olma durumu var, bi ihtimal hava değişimine gelebilir

ailenle yaşarken çıkıp gitmek zor olur tabi ki ameliyat diyosun da inşallah önemli bi şey değildir canım yoksa hava değişimi falan tekrar görüşürdünüz ne güzel

aynen girip bakıyoz kimsecikler yok geri çııkıoz öyle

neyse ki toplaştık yine canım nasılsın bakalım evliliğin tadını çıkarıyosundur inşallah

o zaman ben mi görmedim
Nassın anacım

aynen öyle oldu neyse ben iyiyim çok şükür çalışıyor görünümü verip çalışmıyorum napım canım çalışmak istemiyo bugün yarın öbürgün işler yoğunlaşsın anca iş havasına girebiliyorum sen napıyosun nasılsın?

evet cnm bekleyınce cok zor
ama az kaldı inşallah

evet canım böyle umutlu gelinleri seviyorum maşallah sizin nerede oturacağınız belli mi canım yoksa ev mi bakıcaksınız nişanlın gelince?

Son düzenleme:

eheheh bende aynıyım Çalışıyo gibi yapıp çalışmıyorum ben varken müşteri gelmesin diye dua ediyorum zira çok suratsızım bugünn

umut fakirin ekmegi
nişankımın işyerinin lojmanları var canm ben gdnce oraya bakıcam içimize sinerse orda oturucaz inşallah

eheheh bende aynıyım Çalışıyo gibi yapıp çalışmıyorum ben varken müşteri gelmesin diye dua ediyorum zira çok suratsızım bugünn

ben de aynı öyleyim ama allahtan kendi halimdeyim mükellefle en fazla telefondan görüşüyoruz haliyle suratımı görmüyolar

umut fakirin ekmegi
nişankımın işyerinin lojmanları var canm ben gdnce oraya bakıcam içimize sinerse orda oturucaz inşallah

hayırlısı olsun canım içine sinsin sevdiğin yanında olsun zaten huzur da sizinle olur. biz de ev mevzusuyla uğraşıyoruz bu sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…