• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

patronla konuştum bundan sonra beni muhatap alırsanız sevinirim dedim peki dedi. Ama buradaki uyuzun imalı konuşmalarını cevapsız bırakmaya daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum.

hımm patronun anlayışla karşılamış o zaman , bir iki laf sok bir şey diyemez bir daha canım

Arçelik lal serisini aldım kızlar :)
Fotosu yok henüz teslim almadım ama netden bakabilirsiniz :)
Sadece lal serisinde narenciye sıkacağı var onun yerine katı meyve sıkacağı aldım ben :)

Güle güle kullan tatlım internetten baktım kırmızı kırmızı pek bi şirinler :21: Bak albümü sen bakacaksın diye silmedim hadi bak kaldırıcam

Güle güle kullan tatlım internetten baktım kırmızı kırmızı pek bi şirinler :21: Bak albümü sen bakacaksın diye silmedim hadi bak kaldırıcam
Evet hepiciği kırmızı :)

Ben baktım ya kaldır kuzum beklediğin için teşekkür ederim :)
Ayrıca ben seni ilk defa gördüm ne kadan güzelsin hanımm hanımm o enişte seni üzmesin daha güzelini ayda bulur anca :)
güle güle kullan canım :34:
sen beyaz eşyalarını falan aldın mı onlar hangi marka

Sağol kuzum :)
Yok bebeğim sectik ama almadık haftaya evimizin boyası bitince gidip alıcak nişanlım :)
Ve sanırım markasını hatırlamıyorum :)

Evet hepiciği kırmızı :)

Ben baktım ya kaldır kuzum beklediğin için teşekkür ederim :)
Ayrıca ben seni ilk defa gördüm ne kadan güzelsin hanımm hanımm o enişte seni üzmesin daha güzelini ayda bulur anca :)

Sağ ol canım kırmızı gelinim benim:17: Daha öncede koymuştum baktın diye hatırlıyorum ama denk gelemedik herhalde. Biz de senin gelinlikli halini bekliyoruz ona göre

Sağ ol canım kırmızı gelinim benim:17: Daha öncede koymuştum baktın diye hatırlıyorum ama denk gelemedik herhalde. Biz de senin gelinlikli halini bekliyoruz ona göre

Ufff kızlarr içimi bir sıkıntı kaplıyoo bende o günleri görebilecek miyimm acabaa sanki çoook var gibi geliyooo :110::97::97:

Back
X