• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kızlar bn geldımmmmmm eve geldım hemen actım napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar bgn sınav olduk bız ılk sınavdı bu 4 tane dha olcaz egıtım suresınce
bn yazımde yrn cvp atarsnz bna artık cok ozledım sızı bennn:14:

Göreceksin tabi cnm benim burda senin için de şafak sayacağız düğünüme şu kadar kaldı son 30 gün son 7 gün diye. Sonra bi bakmışız kocacımla evleneli 2 ay oldu diye çizelge yapmışsın:16:Görüşürüz tatlım kendine iyi bak:54:

Bilmiyorumm canımm benim o kadar çok var ki sanki bir türlü geçmez gibi bekleyecek o kadar çok şey var kii :50:inşallah seneye nişanı yapabiliriz de bari nişanlı oluruzzz :40: inşallah canımm o günleri görmeyii çook istiyorumm :97::97:

Günaydınn kızlarrr:3: nasılsınız bakalımmm :21: kimse yok muuu :10:

kızlar bgn sınav olduk bız ılk sınavdı bu 4 tane dha olcaz egıtım suresınce
bn yazımde yrn cvp atarsnz bna artık cok ozledım sızı bennn:14:

zelemm çok özledim seni ve piskoyu :25::25: sınav nasıldı peki canım ? aslında sormama gerek yok eminim zelo üstesinden gelmiştir diğerlerinin de gelecektir. ara ara haberdar et kendinden kuzucum öpüyorum seni çok:54:

çalışıyorum canım işleri sıkı tutmam gerek bu ara nişanlım gelicek ya izin alıncam:21::21: siz bu hafta sonu mu görüşüyodunuz ?

heee çalış tabi canımm zaten nişanlın geleceğiini düşünerek daha bir istekle çaılışırsınn :21: bende öyle oluyor yanii :1:
evet canım inşallah bu haftasonu görüşücez sevgilim de düzeltti ilgisiz tavırlarını biraz yani o da buluşmamız yaklaşıyor diye mi nedir :32::51:

Son düzenleyen: Moderatör:
heee çalış tabi canımm zaten nişanlın geleceğiini düşünerek daha bir istekle çaılışırsınn :21: bende öyle oluyor yanii :1:
evet canım inşallah bu haftasonu görüşücez sevgilim de düzeltti ilgisiz tavırlarını biraz yani o da buluşmamız yaklaşıyor diye mi nedir :32::51:

hadi gözün aydın senin de inşallah daha o şekilde davranmaz sana :34:

Eylülcüm çok teşekkür ederim ama bunlar hep baktığım siteler fakat bi türlü istediğim gibi birşey bulamıyroum. Şöyle kalçalarımı örtecek ama çokta uzun olmayacak, içime bişey giymeyi gerektirmeyecek, yetim kol, terletmeyecek bişey istiyorum. Evet neden bulamadığımı anladım ben çok şey istiyorum:1:

Eylülcüm çok teşekkür ederim ama bunlar hep baktığım siteler fakat bi türlü istediğim gibi birşey bulamıyroum. Şöyle kalçalarımı örtecek ama çokta uzun olmayacak, içime bişey giymeyi gerektirmeyecek, yetim kol, terletmeyecek bişey istiyorum. Evet neden bulamadığımı anladım ben çok şey istiyorum:1:

bunların hepsini bulursan ben de istiyorum kuzum yaa :26::26:

hadi gözün aydın senin de inşallah daha o şekilde davranmaz sana :34:
sağol canımm inşallah ama biraaz zaman geçince yine öyle davranacaktır eminim k huylu huyundan gerçekten de vazgeçmiyorr :41::9:

Günaydın pamuk şekerlerim:21:
günaydınnn güzellikk :21::21:

rica ederim tatlım ne demek :16: hımmm evett öyle bir şey daha üretilmedi sanırımm :1: başka siteleri pek bilmiyorum ama en güzel modelleri olanlar bular canımm :12:

günaydın tatlım biliyo musun çok üzgünüm:25::25: o kadar üzgünüm ki kahrımdan perişan oldum :5::5: dün tartıştığım beyin yetmezliği yaşan adam benimle konuşmuyo:27::27: içeri girdi günaydın demedi yani o kadar üzüldüm ki anlatamam:32::32:

ayyy allah seni mukmukeee bende ne oldu birden diye bakıyorummm :9: konuşmasın daha iyiiii :23:

Back
X