- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.021
canım bu konuda o kadar çok kavga ettik kii yok yanii aramamak için bahene ürettiğini görmek insana çok acı veriyo
söylemediğim söz kalmadı güzellikle de , kavgayla da söyledim yok konuşmak istemiyorum zorla mı diyo bende artık ara demiyorum bıktım çünkü bunu tartışmaktan sizce nie böyle ne yapmalıyım aklım almıyo artıkk
offf bilmiyorum canımm geri çekildim işte diyorum ya perşembe miydi cuma mıydı o gunden beri hiç ara demedim hiçte aramadı
beni sevdiğine eminim ama öyle şeyler yapıyor ki şaşırıyorum bilmiyorum nasıl yola geitircemmmbak hala bir mesaj yok ne oldu acaba kesin telefonunu evde unuttu ,
çok tuhaf evet yanındaki o başka biri , mesajdaki o başka biri çok üzülüyorum böyle olmasına gerçektenn
en çok da evlendiğimizde denize gittiğinde de böyle yaparsa diye korkuyorummm
daha önce başıma böyle bişey gelmedi.
Şaşırıyorum böyle şeyler okudukça :26:
Sende arama, mesaj atma o zaman. Seni merak etsin bakalım. :44:
oyy canimm benimm sevgilininde meslegi cok zorr yanii
Allah sana sabir versinn omur billah ozleme nasil dayanacaksinn canimm
valla canim huy bu yapar mi yapar o yuzden simdiden bir sekilde halletmen gerekiyor bu durumu
evlenince daha cok uzecek seni boyle yapmasi
Allah sabrini verir canimm ama hakkaten cozulmesi lazim bu durumuntüm zorluklar aynı kişide birleşmiş ve bana gelmişşşş
ne olacak hiç bilmiyorum valla canımm evet şimdiden çözmek lazımm yoksa hepten yanarımm
seven insan niye böyle herşeyi zorlaştırır bilmiyorum kiii
Allah sabrini verir canimm ama hakkaten cozulmesi lazim bu durumun
boyle olmaz cunku onunda bunu anlamasi lazimm
Annemle yatak odası halısı ve perdesi için dışarı çıktık aman allahım insan kafayı yer ne cok model var :/
Eylül sen istanbulda mıydın kız neresinden ?
asıl onun büyümesi lazım bencebenimki de işine gelmedi mi bana büyü derr o an içimden bi ses diyo de ki sen önce kendin büyüü ama demiyorumm kavga çıkmasın diyee
bence hepimiz böyleyken kimse terk etmez burayı daha hepimizi evlendirir bu topiktabisiiiii
muhabbeti sarmayan bi insanla konuşur musun? vakit gecer mi?
anında terkederim burayı
ne kadar değişebilir ki bi insan araya mesafe girince? hepimiz mesafe yüzünden az buçuk tartışıyoruz ediyoruz ama her gün ne benim sesimi duymadan uyur ne ben onun sesini duymadan uyuyabilirim. hatta geçen sene köye gitmişti orada tel çekmiyo dedesinin evi boş buldukça gitti aradı durdu beni ev telefonundan yok öyle çok konuştuk ondan bıktım kız yemin ederim dün işten çıktı markete girdi alışveriş yaptı eve gitti yemek yaptı aralıksız 3 saat 16 dk konuştuk hiç de demedik sıkıldım kapatalım ki 5 senedir konuşuyoruz tel.de niye az görüşüyoruz başka türlü özlem gideremiyoruz. senin sevgilin bi yerde yanlış yapıyo özlem sandığı gibi giderilmiyo işte onun için nazarın dediği gibi bağır çağır es gürle sonra bi köşeye çekil dedeğin gibi seni seviyosa zaten peşine düşerofff bilmiyorum canımm geri çekildim işte diyorum ya perşembe miydi cuma mıydı o gunden beri hiç ara demedim hiçte aramadı
beni sevdiğine eminim ama öyle şeyler yapıyor ki şaşırıyorum bilmiyorum nasıl yola geitircemmmbak hala bir mesaj yok ne oldu acaba kesin telefonunu evde unuttu ,
çok tuhaf evet yanındaki o başka biri , mesajdaki o başka biri çok üzülüyorum böyle olmasına gerçektenn
en çok da evlendiğimizde denize gittiğinde de böyle yaparsa diye korkuyorummm
eder mi acabaşimdi akşam mesaj atıcak elbet tüm gün niye atmadğına dair çok büyükk kavga edesim var ama zaten h.sonu buluşucaz o zamana mı saklasam çünkü mesajdaa beni haksız çıkartır umursamazz
evet canım çok model var ama beğendiklerin arasından seçim yapmak zevkli olur zatenn
istanbul şişli deyim ben canım sen pekii
kızlar ben çıkıyorum akşam giremem herhalde yine sabah görüşürüz artıkk, kendinize iyi bakınn dua edin banaaa
kızlar ben çıkıyorum akşam giremem herhalde yine sabah görüşürüz artıkk, kendinize iyi bakınn dua edin banaaa
Doktor civanım dişim ağrıyor benim ya
Kızlar bende etrafı toplayıp ufaktan kaçayım
Yarın görüşmek üzere, Allahaısmarladık
kuzum fıyatlar nasıl ben de alıcam yatak odasını kompleAnnemle yatak odası halısı ve perdesi için dışarı çıktık aman allahım insan kafayı yer ne cok model var :/
Eylül sen istanbulda mıydın kız neresinden ?
güle güle canım üzme kendini inşallah h.sonu çözersiniz sorunukızlar ben çıkıyorum akşam giremem herhalde yine sabah görüşürüz artıkk, kendinize iyi bakınn dua edin banaaa
hadi bakalım sende git süslen püslen sınav stresini atmış ol böylecegorusuruzz canimmm kendine iyi bakk
canlarr bende cikayim kuafore gideyim bi bakim saat mi vercek hemen halleder belkii
haydii gorusuruz minnoslarr opuyorum hepinizi
amanın herkescikler gitti bi ben kaldım 6 ya kadar yaaKızlar bende etrafı toplayıp ufaktan kaçayım
Yarın görüşmek üzere, Allahaısmarladık
kuzum fıyatlar nasıl ben de alıcam yatak odasını komple
güle güle canım üzme kendini inşallah h.sonu çözersiniz sorunu
hadi bakalım sende git süslen püslen sınav stresini atmış ol böylece
amanın herkescikler gitti bi ben kaldım 6 ya kadar yaagüle güle kuzucum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?