Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

daha önce başıma böyle bişey gelmedi.
Şaşırıyorum böyle şeyler okudukça :26:
Sende arama, mesaj atma o zaman. Seni merak etsin bakalım. :44:

oyy canimm benimm sevgilininde meslegi cok zorr yanii
Allah sana sabir versinn omur billah ozleme nasil dayanacaksinn canimm
valla canim huy bu yapar mi yapar o yuzden simdiden bir sekilde halletmen gerekiyor bu durumu
evlenince daha cok uzecek seni boyle yapmasi

daha önce başıma böyle bişey gelmedi.
Şaşırıyorum böyle şeyler okudukça :26:
Sende arama, mesaj atma o zaman. Seni merak etsin bakalım. :44:

eder mi acaba şimdi akşam mesaj atıcak elbet tüm gün niye atmadğına dair çok büyükk kavga edesim var ama zaten h.sonu buluşucaz o zamana mı saklasam çünkü mesajdaa beni haksız çıkartır umursamazz

tüm zorluklar aynı kişide birleşmiş ve bana gelmişşşş
ne olacak hiç bilmiyorum valla canımm evet şimdiden çözmek lazımm yoksa hepten yanarımm
seven insan niye böyle herşeyi zorlaştırır bilmiyorum kiii

Allah sabrini verir canimm ama hakkaten cozulmesi lazim bu durumun
boyle olmaz cunku onunda bunu anlamasi lazimm

Allah sabrini verir canimm ama hakkaten cozulmesi lazim bu durumun
boyle olmaz cunku onunda bunu anlamasi lazimm

amin canımm bilmiyorumm çok yoruldum artıkk kendi bana diyo kavga etmekten , senin böyle olmandan bıktım diyo ama hiç bişey yaptığım yok gerçekten , sinirim bozuldu yine yaaa

Annemle yatak odası halısı ve perdesi için dışarı çıktık aman allahım insan kafayı yer ne cok model var :/

Eylül sen istanbulda mıydın kız neresinden ?

evet canım çok model var ama beğendiklerin arasından seçim yapmak zevkli olur zatenn
istanbul şişli deyim ben canım sen pekii

benimki de işine gelmedi mi bana büyü derr o an içimden bi ses diyo de ki sen önce kendin büyüü ama demiyorumm kavga çıkmasın diyee
asıl onun büyümesi lazım bence

tabisiiiii
muhabbeti sarmayan bi insanla konuşur musun? vakit gecer mi?
anında terkederim burayı
bence hepimiz böyleyken kimse terk etmez burayı daha hepimizi evlendirir bu topik

ne kadar değişebilir ki bi insan araya mesafe girince? hepimiz mesafe yüzünden az buçuk tartışıyoruz ediyoruz ama her gün ne benim sesimi duymadan uyur ne ben onun sesini duymadan uyuyabilirim. hatta geçen sene köye gitmişti orada tel çekmiyo dedesinin evi boş buldukça gitti aradı durdu beni ev telefonundan yok öyle çok konuştuk ondan bıktım kız yemin ederim dün işten çıktı markete girdi alışveriş yaptı eve gitti yemek yaptı aralıksız 3 saat 16 dk konuştuk hiç de demedik sıkıldım kapatalım ki 5 senedir konuşuyoruz tel.de niye az görüşüyoruz başka türlü özlem gideremiyoruz. senin sevgilin bi yerde yanlış yapıyo özlem sandığı gibi giderilmiyo işte onun için nazarın dediği gibi bağır çağır es gürle sonra bi köşeye çekil dedeğin gibi seni seviyosa zaten peşine düşer

yni bilemiyorum yavrum, sen daha iyi bilirsin..
huylu huyundan vazgeçer mi o da şüpheli..

kızlar ben çıkıyorum akşam giremem herhalde yine sabah görüşürüz artıkk , kendinize iyi bakınn dua edin banaaa

kızlar ben çıkıyorum akşam giremem herhalde yine sabah görüşürüz artıkk , kendinize iyi bakınn dua edin banaaa

gorusuruzz canimmm kendine iyi bakk

canlarr bende cikayim kuafore gideyim bi bakim saat mi vercek hemen halleder belkii
haydii gorusuruz minnoslarr opuyorum hepinizi

Annemle yatak odası halısı ve perdesi için dışarı çıktık aman allahım insan kafayı yer ne cok model var :/

Eylül sen istanbulda mıydın kız neresinden ?
kuzum fıyatlar nasıl ben de alıcam yatak odasını komple

güle güle canım üzme kendini inşallah h.sonu çözersiniz sorunu

gorusuruzz canimmm kendine iyi bakk

canlarr bende cikayim kuafore gideyim bi bakim saat mi vercek hemen halleder belkii
haydii gorusuruz minnoslarr opuyorum hepinizi
hadi bakalım sende git süslen püslen sınav stresini atmış ol böylece

Kızlar bende etrafı toplayıp ufaktan kaçayım
Yarın görüşmek üzere, Allahaısmarladık
amanın herkescikler gitti bi ben kaldım 6 ya kadar yaa güle güle kuzucum görüşmek üzere

Son düzenleme:

aynen canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…