- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.061
günaydın canım dün çok üzgün bi gece geçirmişsin anlaşılan. sana yarın konuşucaz bunları şimdi yatalım falan demiş ya bugün bırak hiç arama mesaj atma o arasın bakalım dediği gibi hatasını telafi edecek mi? şuan yapman gereken tek şey bence beklemek, ondan gelecek tepkiyi beklemelisin.
bence bu bi süreç öyle düşün bu günleri. erkekler ilişkinin ilerleyen zamanlarında birden bütün ilgilerini kaybedebilir, biraz geri durabilir. sebepsiz yere hemde. sanırım ilişkinin ciddi bi şekilde yol alması biraz gözlerini korkutuyo. işte senin yapman gereken karşısında ağlayıp onu her gün sorgulamak değil. kendini geri çek. o mesaj atmıyosa atma aramak istemiyosa ara deme. hatta bazen o arkadaşlarıyla çıkıyo ya bi akşam da de ki kendisine (çıkmasan bile) arkadaşlarla dışarı çıkıyorum ya da işte kuzenin falan dışarı çıkıyomuş gibi yap. onsuz bi hayatın olduğunu görsün, eğlendiğini düşünsün. bazı erkekler çok sevildiğinin farkına varınca biraz sapıtıyolar. dediğim gibi biraz geri çekil üstüne düşme sorgulama onsuz bi hayat yaşadığını hissettir.
hiç bir şey yapmıyo bugun de canım kuru bir günaydın yazmış bende bu ne dedım bu mu dedım sinirle o da evet geç kalıyorum dedi bende beni kandırdığını unutuyosun galiba dedim oda evet unuttum dedi bende unutma o zaman ben unutmıycam çünkü ve kolay olmıycak unutturman kendini affettirmen dedim , dün sorunsuz bir şekilde yatmak için öyle dedi durdu işte sabah hiç bir icraat yokk, almıycaktır da gönlümü eminim o kadar değişik ki tanıyamıyorum
demiyorum zaten hiç bir şey kendimi çook geri çektim ama hiç farketmiyo baksana , evet sapıttı demek ki bu da akşam 3 saat boyunca atmadı kendime yediremiyorum o kadar merak ettim aradım bir mesaj yaa bir de dalga geçer gibi akşam ,arkadaşımlaydım atamadım dedi ilk mesajında o an kan beynime sıçrradı zatenn allahım sen bilirsin yaa offf
canım siz şimdi hafta sonu görüşeceksiniz ya işte sana çok rol düşüyo. gayet soğuk olmayı dene. hani diyosun ya yanındayken çok sıcak davranıyo ilgileniyo falan şimdi sen de ona aynısını yaşat ne hissettiğini anlar belki. o sana yakın davranırken sen gayet uzak davran soğuk dur biraz. niye böyle yapıyosun derse, günlerdir bana değer verdiğin yok karşımdaki sen misin emin değilim bu şekilde dengesiz davrandıkça sana olan güvenim azalıyo. biz ilerde evlenirsek sen çoğu zaman denizlerde olacaksın birbirimizden ayrı olacaz. yanımda yokken bana yokmuşum gibi davranacaksan hiç olmasın daha iyi. blöf yap biliyorum onunla olmak istiyorsun ama dersini vermek gerek. aslında ben senin yerinde olsam hiç görüşmezdim de neyse sen şimdilik soğuk davranma taktiğini denesen yeter işe yara inşallah aklı başına gelir.
unutma ben unutmıycam falan dedim tmm uzatma yaa kes diyoo , bu benim sevdiğimm mii
bilmiyorum benn ilk defa ondan böyle şeyler görüyorum , ilk defa bana yalan söyledi resmen kandırdı ve şimdi deli divane olması gerekirken hala neler diyo , istiyo ki o hiç bir şey yapmadan ben konuyu kapatıp unutayım düzelsin herşey ama bende insanımm
valla sabah gözlerimde ki şişliği kapatmak için far falan sürdüm o kadar kötü haldeyim ama umrunda değill hala bana çok abartıyosun diyoo o kadar rahat konuşuyo ki gerçekten ne diyeceğimi şaşırıyorum
buluşunca zaten söylediğin gibi yapıcam canım ve o da yanıma gelince pişman olacak zaten ama önemli olan şimdi bir şeyler yapması şimdi hatasını telafı etmesi yanımda zaten yaparr
Günaydın kızlar
Eylülcüm aklım hep sendeydi tatlım arkadaşlar zaten benim de söylemek istediklerimi yazmışlar başka ne diyeceğimi bilemiyorum. Aranızdaki sevgiyi, hisleri en iyi sen bilirsin kuzum lütfen dikkatli ol kendini her türlü şeye hazırla hiç normal davranışlar sergilemiyo
Yanındayken sen öyle davranınca yine üste çıkmasın çok abartıyosun ben senin için o kadar yol geldim sen nasıl yapıyosun pişman ettin fln gibi:26:
sağol tatlım inan ne düşüneceğimi şaşırmış haldeyim akşam baya özürler diledi üzüldü falan sabahta konuyu komple kapatıp konuşmaya öyle devam edeceğimi sandı herhalde o yüzden şimdi akşam ki gibi özü dileyip kendini affettirmeye çalışmıyo , resmen arkadaşıyla 3 saat gezdi eğledindi hiiç aklıının ucundan geçmemişimmm :2::2:
yok canım yanındayekn biliyorum nasıl affettirmek için uğraşacak ama ben şimdi uğraşmasını istiyorum ve ona akşam da dedim aynı şeyi ben yapsaydım senin şu an telefonun kapalı bile olurdu diye ben yapsaydım bu yaptığını 1 hafta konuşmazdı ne laflar söylerdi tahmin ediyorum :2: kendi yapınca abartma uff çok doluyum bu söylediklerimi ona da söylüyorum ama abartma uzatma diyo sadeceeeeeeee
günaydın bebekimmmGünaydın kızlar
Eylülcüm aklım hep sendeydi tatlım arkadaşlar zaten benim de söylemek istediklerimi yazmışlar başka ne diyeceğimi bilemiyorum. Aranızdaki sevgiyi, hisleri en iyi sen bilirsin kuzum lütfen dikkatli ol kendini her türlü şeye hazırla hiç normal davranışlar sergilemiyo
unutma ben unutmıycam falan dedim tmm uzatma yaa kes diyoo , bu benim sevdiğimm mii
bilmiyorum benn ilk defa ondan böyle şeyler görüyorum , ilk defa bana yalan söyledi resmen kandırdı ve şimdi deli divane olması gerekirken hala neler diyo , istiyo ki o hiç bir şey yapmadan ben konuyu kapatıp unutayım düzelsin herşey ama bende insanımm
valla sabah gözlerimde ki şişliği kapatmak için far falan sürdüm o kadar kötü haldeyim ama umrunda değill hala bana çok abartıyosun diyoo o kadar rahat konuşuyo ki gerçekten ne diyeceğimi şaşırıyorum
buluşunca zaten söylediğin gibi yapıcam canım ve o da yanıma gelince pişman olacak zaten ama önemli olan şimdi bir şeyler yapması şimdi hatasını telafı etmesi yanımda zaten yaparr
günaydın bebekimmmnasılsın bakalım?
İyiym kuzum sen nasılsın nişanlına kavuşmak için şafak kaç bakalım
şafak 9 tatlımdün akşam kaç günümüz kaldı aşkım diyo nişanlım 10 diyorum sanırsın 40 gün demişim öyle bi off çekti güya o bana moral vericek ben diyorum ki 10 gün ne ki aşkım yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz hoppp burdasınnnnnn allahtan tüm gün boyunca sizle moral buluyorum bi de ben ağlak olsam nice olur halımızzzzzz
Başka biri olma ihtimali yok dimi güzelim en iyi sen hissedersin o yüzden soruyorum
Kızma ama senin bu sevgilinin kafasını kaldırım taşlarına sürtmek gerek ki akıllansın
canım lunnanın dediği gibi daha fazla üzülmemen için kendini her şeye hazırla. çok kötü bi üslubu var ne demek uzatma kes yaakuzum bu çocuk kendini bulunmaz hint kumaşı mı zannediyo asarım keserim eylul yine beni affeder sever mi diye düşünüyo. yemin ederim ben bile sinir oldum artık harap etme kendini bak sen de diyosun onun umrunda değil sen üzülüyosun yapma gerçekten değmez. yazık ediyosun kendine belkide o snein sevgini hak etmiyodur. kendin için hayırlısını dile canım ilerde de seni mutsuz edip üzeceğine şimdi olsun ne olacaksa. sakın üzülme sen elinden geleni zaten yapıyosun ilişkiniz için ama tek taraflı olmaz. bi bak bakalım yarın nasıl olacak ama soğuk davranmaktan vazgeçme ödül değil ceza vermen gerekiyo.
Kuzum onun aklını başına getirecek en iyi şey ayrılık. Hele bi ayrıl bak nasıl eski ilgili haline dönüyo. Ama tabiki bunu yapabilmek için çooook büyük cesaret ve kararlılık gerek. Onu istediğin zmn silebileceğini gördüğünde kıstırır kuyruğunu dolanır peşinde. Bak yanlış anlama sakın sana bunu yap demiyorum. Çünkü küçükte olsa geri dönmeme ihtimali bile olabilir. Sadece bunun işe yarayacağını bildiğimden düşündüklerimi söyledim. Ama sakın sen bunu yapma balımyok kuzum zannetmiyorum hep böyleydi ya mesajlarda ama ilk defa dünkü gibi beni kandırdı ondan baya bir şaşkınımm hala üste çıkıyo kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama offf
çok haklısınız kızlarr öyle evett ama ona sorsan sorunları çıkartan benim ben uğraşmıyorum derr
evet öyle düşünüyo eylül biraz ağlar kızar zırlar sonra unutur affeder giderr hatta ben biraz daha üste çıkayım eylül iyice bıksın ben uzatmıyım diye kendiliğindne düzelsin diye düşünüyo
hala tamam yeter diyo allahım aklımı kaybedicem ben yaa kızlarrr öyle bir pişman olsun istiyorum ki canı çok yansınnn
üzülmemek elde değil ki canım insan böyle değişikliği görünce kahrolıyoo bana olan sevgisi azalmış dimiii
dimi yaaAyy maşallah size kuzum. Ağlaklık yok zaten bikaç aya tamamen kavuşucaksınız sil takman lazım senin kızım
canım biz senin anlattıklarından yola çıkarak yorum yapabiliyoruz ancak ama sana ne hissettiğini anlamamız çok da mümkün değil bunu en iyi sen anlayabilirsin. tabi objektif olmalısın olmasını istediğin şeyi değil de gerçekten ne hissettiğini ölçmelisin. ters köşe yap artık onu sandığı gibi eylul ağlayıp sızlayıp affetmesin onu, sürtsün burnunu eylul onun.yok kuzum zannetmiyorum hep böyleydi ya mesajlarda ama ilk defa dünkü gibi beni kandırdı ondan baya bir şaşkınımm hala üste çıkıyo kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama offf
çok haklısınız kızlarr öyle evett ama ona sorsan sorunları çıkartan benim ben uğraşmıyorum derr
evet öyle düşünüyo eylül biraz ağlar kızar zırlar sonra unutur affeder giderr hatta ben biraz daha üste çıkayım eylül iyice bıksın ben uzatmıyım diye kendiliğindne düzelsin diye düşünüyo
hala tamam yeter diyo allahım aklımı kaybedicem ben yaa kızlarrr öyle bir pişman olsun istiyorum ki canı çok yansınnn
üzülmemek elde değil ki canım insan böyle değişikliği görünce kahrolıyoo bana olan sevgisi azalmış dimiii
kuzum onun aklını başına getirecek en iyi şey ayrılık. Hele bi ayrıl bak nasıl eski ilgili haline dönüyo. Ama tabiki bunu yapabilmek için çooook büyük cesaret ve kararlılık gerek. Onu istediğin zmn silebileceğini gördüğünde kıstırır kuyruğunu dolanır peşinde. Bak yanlış anlama sakın sana bunu yap demiyorum. çünkü küçükte olsa geri dönmeme ihtimali bile olabilir. Sadece bunun işe yarayacağını bildiğimden düşündüklerimi söyledim. Ama sakın sen bunu yapma balım
aslına bakarsan lunnam sen haklısın valla böyle umursamaz bi adam geri dönmeyebilir diye şüphelerim var. O geri dönmeyip sen ararsan onu hepten kaybetmiş olursun. Eylül cepte der bundan sonra. Ama bu şekilde de yanında kalsan ne kalamasan ne kafasına göre yaşıyo. Ya canım seviyo beni diyebiliyosan gerçekten lunnanın dediği yapılabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?