- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.981
Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah size de nasip etsin. nişanlıymışsınız siz de, size de kısmet olur inşallah. eylül de doğum var benim de. sizin de düğünleriniz Eylül05 ve mukmuke hayırlı olsun diyorum. meslaktaşmışızda :) ama yaşlar küçükmüş bea :)
gördüm kuzucum ama nerdeyse kafamı pc ye sokucaktım maşallah çok yakışıyosunuz ikinizde fıstığım allah daim etsin mutluluğunuzu
inşallah canım ya bigün topiğe gelip kızlar hamileyimmmmmmm diye yazmak istiyorum bi an önce dün sevgilimle konuşuyoduk bu konuyu o tabi çok istiyo hatta 5 ten vazgeçti 7 ye kadar çıtayı yükselttikedi zannetti beni heralde
inşallah canım ya bigün topiğe gelip kızlar hamileyimmmmmmm diye yazmak istiyorum bi an önce dün sevgilimle konuşuyoduk bu konuyu o tabi çok istiyo hatta 5 ten vazgeçti 7 ye kadar çıtayı yükselttikedi zannetti beni heralde
sağol canım amin inşallahaminn canimm insallahh Allah cumlemizin gonlune gore versin tatlimmm o senin guzelligin canimmm
Mucuklarım seni doktoooooorrrr
bende çok istiyorumm önce evlendimmm sonra hamileyimmm sonra ikizlerim olucakkkk demeyiii
oo iyimişşbenimde çok istiyor da ben 2 tam karar diyorum ama ikiz olursa 3.cüyüde düşünebilirimm
sağol canım amin inşallah
hoşgeldinn boncuğumm bizde seni andık az öncee
olsun gördüm yine de canım7 diyince ne aklima geldi benimki ilk bulusmadan sonra mardindeki iste
geri donuyorum artikk ama cani nasil aciyorsa kuzumun kiyamam ben ona
aska geldi adam bitanem sen iste yeterki 3 degil 7 cocuk yapariz demisti
gecenlerde gosterdim dedim bak delilim var sen yazmissin boyle msj atmissin
simdi 3'e bile burun kiviriyon ben ama o zaman kendimde degildim diyor
diyom bana ne erkek adam sozunu tutar 7 demissin bak
hiii olduu diyorr essegim benimm yaaa
canim tahmin ettim fazla birsey goremicegini ama elimden bu geldi valla anca
diger sekilde ekleyemiyorum ilk denedigimde sandim ki resim buyuk geliyor
resmi degistirdim yine olmadi surekli bir yazi cikiyor
sanirim forumun ayarlariyla oynamam lazimm :26:
kokusunu aldın dimi boncuğum tam bebiş muhabbeti geldi seni andım
doğum eylülse cinsiyeti belli demektir kız annesi mi erkek annesi mi olcaksın bakalımTeşekkür ederim arkadaşlar. Allah size de nasip etsin. nişanlıymışsınız siz de, size de kısmet olur inşallah. eylül de doğum var benim de. sizin de düğünleriniz Eylül05 ve mukmuke hayırlı olsun diyorum. meslaktaşmışızda :) ama yaşlar küçükmüş bea :)
dimi ya hemen adapte oldum annelik duygularım kabardı bi duriyim önce düğünü atlatıyım sonra çocuk düşünürüm ama olmuyo işte napım :)piskko resim küçüktü ama gördüm yine de maşallah sana güzellikk allah mutluluğunuzu daim etsinnn
kız ben biraz da sinir olduğum için üstüne düşüyomuş gibi oluyo sinir olup üstelediğim içinn ayyy
öyle valla canımm ben süründürcem onu biraz da bakalım akşama açıklaması ne olacakk yaktımm :89:
hımm hepimizin öyle tabii ama en yakın olanlardan biri de sensin daha çok ilgilenicen tabi
soğuk savaş yapıcaksın şekerim ben öyle yapıyorum sesimden anlıyo bi şeylere bozuk attığımı ondan sonra noldu aşkım balım ccicim yok bi şey diyorum ama bi şey var seziyo gönlümü alıcak şeyler yapmaya başlıyo bu seferbende çok istiyorumm önce evlendimmm sonra hamileyimmm sonra ikizlerim olucakkkk demeyiii
oo iyimişşbenimde çok istiyor da ben 2 tam karar diyorum ama ikiz olursa 3.cüyüde düşünebilirimm
sağol canım amin inşallah
hoşgeldinn boncuğumm bizde seni andık az öncee
Mucuklarım seni doktoooooorrrr
aa okumadım geçmişi yevruuu.
ne dediniz bakıyım.
[
aa okumadım geçmişi yevruuu.
ne dediniz bakıyım.
bak bunu demişti tatlımmamanın bi muhasebeci daha geldiben de muhasebeciyim çalışıyorum 24 yaşındayım nişanlıyım eylülde düğünüm var kısmetse hazırlıktı falan uğraşıyorum işte kaç aylık hamilesin cinsiyeti belli mi bebişin?
kızlar nazar olsa bu sefer beni topa tutar yine bebiş mevzusu açtım diye
ya yine mi bebek mevzusuuuuuolsun gördüm yine de canımboşver şimdi öyle az istiyo falan ama hele bi görsün çocukların tatlılığını bi de kendi kanından canından bi parça olunca aşkım bi tane daha yapalım bi tane daha yapalım der
tatlimmm hele gir profilime profil resmi yaptim benle sevdicegimi
sende gor de kaldirayim
bisecik anlamican ama simdiden soyliyim kucuk resim cunku
olsun gördüm yine de canımboşver şimdi öyle az istiyo falan ama hele bi görsün çocukların tatlılığını bi de kendi kanından canından bi parça olunca aşkım bi tane daha yapalım bi tane daha yapalım der
doğum eylülse cinsiyeti belli demektir kız annesi mi erkek annesi mi olcaksın bakalım15 eylül benim düğünüm ama sen bizi beğenmiyo musun 24 üm kız ben 3 yaşın lafını etme anlaşırık
soğuk savaş yapıcaksın şekerim ben öyle yapıyorum sesimden anlıyo bi şeylere bozuk attığımı ondan sonra noldu aşkım balım ccicim yok bi şey diyorum ama bi şey var seziyo gönlümü alıcak şeyler yapmaya başlıyo bu sefer
doğum eylülse cinsiyeti belli demektir kız annesi mi erkek annesi mi olcaksın bakalım15 eylül benim düğünüm ama sen bizi beğenmiyo musun 24 üm kız ben 3 yaşın lafını etme anlaşırık
soğuk savaş yapıcaksın şekerim ben öyle yapıyorum sesimden anlıyo bi şeylere bozuk attığımı ondan sonra noldu aşkım balım ccicim yok bi şey diyorum ama bi şey var seziyo gönlümü alıcak şeyler yapmaya başlıyo bu sefer
bak bunu demişti tatlımm
ya yine mi bebek mevzusuuuuu
hani pembiş gelin de buralarda mı, kesin vardır o da konu bebekse
Allah cızırtını versinpc ye gömüldüm görebilmek için.
Pek bişi anlamasam da Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep yüzünüz gülsün tatlım
ahahahah haklı kız.
ya konu bianda bebeğe geliyo
ya yine mi bebek mevzusuuuuu
hani pembiş gelin de buralarda mı, kesin vardır o da konu bebekse
Allah cızırtını versinpc ye gömüldüm görebilmek için.
Pek bişi anlamasam da Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep yüzünüz gülsün tatlım
öyle tabi canım bir sürü çocuk yapıp onlara bakamıcaksak yapmayalım daha iyi onların bi günahı yok sonuçta bu hayata gelmeyi onlar seçmiyo. tabiki maddi açıdan da düşünmek gerekiyo haklı sevgilinayyyy agzindan bal damliyo canimm
mantikli dusunuyor aslinda diyor cok cocugumuz olacagina 2 tane olsun ama yetebilelim guzel bakabilelim onlara diyor
cok olunca belki yetemicez iyi bakamicaz diyor maddi acidan yani cok olunca birseylerini eksik tutariz diye
ama ne yapimm yaaa 3 tanecik olsun 3 tanede cok degil kiii
ben diyorum bu çocuğun komple ayarlarıyla oynaman lazım şekerim istediğin kıvama gelmesi için baya bi emek etmelisin tatlım e seviyosun sonuçta pes etmek yokküçüğüz diye kaçtı arkadaşş
hımm bilmem canımm aradığı zamanlarda bende öyle yapıyorum zaten ama araması problem olduğu için ne zaman arıycakta benim üzgün olduğumu anlayacakkk
ayoll ne yapayim ama elimden bukadar geliiiiii
diger sekilde eklemek istedim canim yine olmadi forum hata veriyo yapamadim bende
bari boyle oluversin dedim
le tabi canım bir sürü çocuk yapıp onlara bakamıcaksak yapmayalım daha iyi onların bi günahı yok sonuçta bu hayata gelmeyi onlar seçmiyo. tabiki maddi açıdan da düşünmek gerekiyo haklı sevgilin
ben diyorum bu çocuğun komple ayarlarıyla oynaman lazım şekerim istediğin kıvama gelmesi için baya bi emek etmelisin tatlım e seviyosun sonuçta pes etmek yok
az buçuk çizdim profilini canım, çokta cılızsın hakkaten
accuk yemek ye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?