- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.001
hergün bi gün daha atıyor şafağımız askerim..
bugün 148:98:
gün gelecek şafak doğan güneş diyeceğim :119::119::119::119:
Seni çooookkk özlediiim bee
maşallah canımm az kaldı azz biraz daha sabırrsonra hep seninle olacak hep yanındaa bunları düşünn
ayyy biri sıska der biri cılız der Allahımmmm sen sabır verrr
İzine gelmesi çok iyi oldu, biraz sallıyo bizi de yaklaştıkça şafak sıkıştırcak.
Bakalım bi şekilde atlatcaz canım.
Bugünleri de gördüm ya. dayanırım 148 gün daha
amann boşver kuzumm en güzeli zayıf olmakk , zayıflayacağım diye bir derdin yok iştene güzell
Bir de kızlarr ben şimdi yaklaşık perşebme-cumadan beri aramasını söylemiyorum sevgilime oda hiç aramıyor tabii belki de farkında değil ara demediğimin yada farketse de işine geliyo ses etmiyoo , o arayana kadar hiç arama konusunu açmayayım dimi , hiç bahsetmiyim bilee :44: ama bu sefer de laf sokmak istiyorum hiç aklına aramk gelmiyoo özlemiyo sesimiii :2:
bizimde böyle oluyor canım okuldayken zaman geçtıkçe daha bir kötü oluyor ama sonra gelmesi yaklaştıkça düzeliyo bir şekilde atlatılıyo yani , geçicek bu günlerde
alisirsiniz canlarrr
hele herkes birseyler yazmaya baslayinca şaşı bile olursunuz valla
ben arada yetisemiyorum bilee
heyooo kızlar merhaba ben çağla İngilizce öğretmeniyim, bahçeşehirde yaşıyorum. ya sizz nerelerdensiniz, kız sen istanbulun neresindeeennsiiiiiiiiiiinnn
hepsi değil bence benim sevgilim benden olgun ki biz aynı yaştayız bana hep der büyü aartık diyeöyle tabi kızlar önemli olan onlara güzelll bir gelecek sunmakk
kızzz 2 yılda baya ilerlettim daha ne yapacam enee bittim ben o zamnn :114:
ben emek veriyorum hemde çokk ama biraz olgunlaşması lazım diye düşünüyorum malum erkekler geç olgunlaşır yaa
hergün bi gün daha atıyor şafağımız askerim..
bugün 148:98:
gün gelecek şafak doğan güneş diyeceğim :119::119::119::119:
Seni çooookkk özlediiim bee
hepsi değil bence benim sevgilim benden olgun ki biz aynı yaştayız bana hep der büyü aartık diye
o günleri beraber burada bitiricez evelallah
yok caniiiimmm ben sikayetci degilim zatenn iyi boylee fazlam yok eksigim de yok...
canim bir secenegin susmak ama soguk davranmak ki birseylerin ters gittigini anlasin kendisi sorsun noldu neyin var diye
diger secenekteee yer sallanana kadar cemkirmekkk
baska turlu yaramiyor bu erkeklere susim kendi anlasin diye beklersen canimm ohooo cok beklersin yanii
İnşallah güzelimm.
Seninkine niye aramamasını söylemedin ben anlamadım olayı :26:
ya bu çocuk da bi gariplik var inşallah yanılıyorumdur canım ama çok değişik bi ilişki anlayışı var. ben daha ömrümde görmedim böyle arayıp sormayan sevgili valla ne yapsan müstehak ona canımamann boşver kuzumm en güzeli zayıf olmakk , zayıflayacağım diye bir derdin yok iştene güzell
Bir de kızlarr ben şimdi yaklaşık perşebme-cumadan beri aramasını söylemiyorum sevgilime oda hiç aramıyor tabii belki de farkında değil ara demediğimin yada farketse de işine geliyo ses etmiyoo , o arayana kadar hiç arama konusunu açmayayım dimi , hiç bahsetmiyim bilee :44: ama bu sefer de laf sokmak istiyorum hiç aklına aramk gelmiyoo özlemiyo sesimiii :2:
yok tatlım görmedim bakıyım hemenmukummm sen mesajimi gordun mu tatlimmm? :26:
aynenCanımsın. Çoğunu yedik zaten bal.
bazen saatlerin bile nasıl geçtiğini anlamıyorum kk'dayken.
hepsi değil bence benim sevgilim benden olgun ki biz aynı yaştayız bana hep der büyü aartık diye
bencede şikayetçi olmaa ııı
canım bu arama konusunda bu zamanaa kadar hep ben söyledm de aradı hiç kendi aramıyor benim zorumla arıyo konuşmayı sevmiyorum zorla mı konuşucam diyor , sesimi özlemiyo musun deyince de özlğyorum tabi ama yüzyüze konuşmayı gözlerine bakarak sana bakarak konuşmayı özlüyorum diyo ,
bende ama şu an yanında olmadığım için arayıpta duymak zorundasın diyorum yokk , konuşurken başı ağrıyomuş sıkılıyomuş , ama ilk sene böyle bir şey yoktuu bu sene çıkardı bunu bide çok konuştuk telefonda ya ondan sıkılmışım demek ki diyoo
bende özlüyorum sesini duymak istiyorum çünkü sesini duyunca kendi gibi davranıyo biliyorsunuz mesajlarda değişik davranıyo ya , ama her ara dediğimde tartışma çıkmadan aramıyoo bende karar aldım işte kaç gündür ara demiyorum aklına bile gelmiyo kibi de aramamak için bahane uydurur hep ,
konuştum olmadı , kavga ettim olmadı , sustum olmadı , arama konusunu çözemiyoruzzz
bencede şikayetçi olmaa ııı
canım bu arama konusunda bu zamanaa kadar hep ben söyledm de aradı hiç kendi aramıyor benim zorumla arıyo konuşmayı sevmiyorum zorla mı konuşucam diyor , sesimi özlemiyo musun deyince de özlğyorum tabi ama yüzyüze konuşmayı gözlerine bakarak sana bakarak konuşmayı özlüyorum diyo ,
bende ama şu an yanında olmadığım için arayıpta duymak zorundasın diyorum yokk , konuşurken başı ağrıyomuş sıkılıyomuş , ama ilk sene böyle bir şey yoktuu bu sene çıkardı bunu bide çok konuştuk telefonda ya ondan sıkılmışım demek ki diyoo
bende özlüyorum sesini duymak istiyorum çünkü sesini duyunca kendi gibi davranıyo biliyorsunuz mesajlarda değişik davranıyo ya , ama her ara dediğimde tartışma çıkmadan aramıyoo bende karar aldım işte kaç gündür ara demiyorum aklına bile gelmiyo kibi de aramamak için bahane uydurur hep ,
konuştum olmadı , kavga ettim olmadı , sustum olmadı , arama konusunu çözemiyoruzzz
ya bu çocuk da bi gariplik var inşallah yanılıyorumdur canım ama çok değişik bi ilişki anlayışı var. ben daha ömrümde görmedim böyle arayıp sormayan sevgili valla ne yapsan müstehak ona canım
yok tatlım görmedim bakıyım hemen
aynenama tabiki sizlerin olması daha önemli etken zamanı hissetmememde
ya bu çocuk da bi gariplik var inşallah yanılıyorumdur canım ama çok değişik bi ilişki anlayışı var. ben daha ömrümde görmedim böyle arayıp sormayan sevgili valla ne yapsan müstehak ona canım
ayyy valla canimm ne diyim bilemedimmm :26:
cok garip bir durum hakkaten birde acik acik konusmak istemiyorum zorla mi diyor
tabi karakter meselesi sonucta ama benimki boyle dese kafasinda sac birakmam heraldee
cok gicik bir durum gercektenn hic bir sekilde yola gelmiyorr
canim o zaman sende geri cekil bakalim ne zaman ozleyipte ariyim dicek
benimkide oyle cok fazla aramaz zaten ulkeler farkli oldugu icin anca internet uzerinden sesli gorusme yapiyoruz
aksamlari arar genelde gunduz isleri yogun oluyor ama durmadan mesajlasiyoruz yani
hic habersiz birakmazz bilir merakta kaldigimi dikkat eder boyle seylere
ama seninkine gercekten ne dicegimi sasirdimm :26:
bu ne bu.. şaka mı?
ne tuhaf.. insan sevdiğini aramadan, sesini duymadan durabilr mi? sevgilinin çok değişik bi özlem anlaıyışı var.
soncta uzaksınız yapabileceğinz tek şey, telefonla konuşmak.. oldu canım, buluşana kadar telefonlaşmayın. yoh yaaaaaaaaa.
canım bence sen ara bu cocuğu bi güzel yaygara çıkar, sussma trip atma. için geçeni söyle. inşallah tokat gibi gelir ona.
aaaa cok kızdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?