- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.041
aa evett canım yakınmışızzBende leventdeyim cok yakınız :)
gorusuruzz canimmm kendine iyi bakk
Üzme kendini..
Heşey olacağına varır. Hadi Allahaısmarladık canım, görüşürüz.
,güle güle canım üzme kendini inşallah h.sonu çözersiniz sorunu
evtt canım ınsKuzum güzel geçmesine sevindim başarıcaksın :)
Seninde şansın dönücek inanıyorum bol şans :)
doktora gttınmıı neden agrıyor dısınDişim ağrıyor benimo
bende sızı cok ozledımm sınav guzeldı gectım canlarım =) bn aksamalrı gelıyorumda sız yoksunuzzzzelemm çok özledim seni ve piskoyusınav nasıldı peki canım ? aslında sormama gerek yok eminim zelo üstesinden gelmiştir diğerlerinin de gelecektir. ara ara haberdar et kendinden kuzucum öpüyorum seni çok
pembegelinimmmm şafak 3 mü kaldı
Kızlarr yaa bir mesaj attı sonra daha yokk 2 saat geçti eve gelmiş olması lazımm ne oluyo anlamıyorum kii arıyorum mesaj atıyorum cevapta yokk
pembemmm bir şey söyleee
Ben de varım :) neler yapıyosunuz bakalım buralarda?
yakınlarda evlenecek arkadaşlar görüyorumm.. hertürlü sorunuza itinayla cevap verilir :) zor aşamalar ama inanın evlenince hepsi bitiyoo. bizim bugün 1 ayımız doldu. kocam sabah kahvaltı hazırlamış öyle işe gitmiş birde dev bir çiçek buketi bırakmış masaya çok mutlu oldum :) alışverişe çıkıp eve geldim sonra bir de baktım istediğim muhabbet kuşu pufumuzun üstünde. ne kadar mutlu ooldum anlatamam :)
hoşgeldn cnm
ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza inşallah bnmde 81 günüm kaldı allahın izniyle
gün sayıyosun tabi artık haliyle :) herşey istediğin gibi olsun düğün gününde hazırlıkları tamamladınız mı
Kızlarr yaa bir mesaj attı sonra daha yokk 2 saat geçti eve gelmiş olması lazımm ne oluyo anlamıyorum kii arıyorum mesaj atıyorum cevapta yokk
pembemmm bir şey söyleee
Artık bizde komşu olduk kuzum :)aa evett canım yakınmışızz
]
sağolun canlarımmeve geldim bende bir bakayım ne oluyo dedimmm
,
sağol kuzummmesaj attı tahmin ettiğim gibi geç kalmış yemeğe bile çıkmamış çok yoğun diye mesaj da atamamış , bende bir mesaj atıcak vaktın mi yoktu sanki dedim
Kuzum sevindim güzel geçmesine :)
evtt canım ıns
hangı alemlerdesın pek gelmıyorsun buralara
doktora gttınmıı neden agrıyor dısın
bende sızı cok ozledımm sınav guzeldı gectım canlarım =) bn aksamalrı gelıyorumda sız yoksunuzzz
lunna boncuk nıe msj yazmıolar bna merak etmıyonuzmu unuttunuzmu benı bee
Sen benim yazdığımı okudun mu pembiiiiş :)3 diyebilirz artık tatlım bugün bitti sayılır cuma da yola çıkıyorum inşallah kazasız belasız kavusucam sevgilime
kızlar misafirim vardı bakamadım bugün buraya arada kulaklarımı cınlatmıssınız ama gözümden kaçmadı
Yalnız artık bende şüphelenmeye başladım:/Kızlarr yaa bir mesaj attı sonra daha yokk 2 saat geçti eve gelmiş olması lazımm ne oluyo anlamıyorum kii arıyorum mesaj atıyorum cevapta yokk
pembemmm bir şey söyleee
yakınlarda evlenecek arkadaşlar görüyorumm.. hertürlü sorunuza itinayla cevap verilir :) zor aşamalar ama inanın evlenince hepsi bitiyoo. bizim bugün 1 ayımız doldu. kocam sabah kahvaltı hazırlamış öyle işe gitmiş birde dev bir çiçek buketi bırakmış masaya çok mutlu oldum :) alışverişe çıkıp eve geldim sonra bir de baktım istediğim muhabbet kuşu pufumuzun üstünde. ne kadar mutlu ooldum anlatamam :)
hangisini tatlımArtık bizde komşu olduk kuzum :)
Kuzum sevindim güzel geçmesine :)
Geliyorum ama gündüzleri geliyorum o zamanda sen yoksun kuzum :)
Sen benim yazdığımı okudun mu pembiiiiş :)
offf bilmiyorum canımm geri çekildim işte diyorum ya perşembe miydi cuma mıydı o gunden beri hiç ara demedim hiçte aramadı
beni sevdiğine eminim ama öyle şeyler yapıyor ki şaşırıyorum bilmiyorum nasıl yola geitircemmmbak hala bir mesaj yok ne oldu acaba kesin telefonunu evde unuttu ,
çok tuhaf evet yanındaki o başka biri , mesajdaki o başka biri çok üzülüyorum böyle olmasına gerçektenn
en çok da evlendiğimizde denize gittiğinde de böyle yaparsa diye korkuyorummm
maşallah kuzuma ben diyorum bu kızda ışık var gelecek var
evtt canım ıns
hangı alemlerdesın pek gelmıyorsun buralara
doktora gttınmıı neden agrıyor dısın
bende sızı cok ozledımm sınav guzeldı gectım canlarım =) bn aksamalrı gelıyorumda sız yoksunuzzz
lunna boncuk nıe msj yazmıolar bna merak etmıyonuzmu unuttunuzmu benı bee
hadi bakalım allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım senden bi hafta sonrada ben kavuşayım geçsin hemen zaman3 diyebilirz artık tatlım bugün bitti sayılır cuma da yola çıkıyorum inşallah kazasız belasız kavusucam sevgilime
kızlar misafirim vardı bakamadım bugün buraya arada kulaklarımı cınlatmıssınız ama gözümden kaçmadı
canım üzülme ama ya bu çocuk seni sandığın gibi sevmiyosa? bi bana değil kaç kızız şurada herkese garip geliyo sevgilinin tavırları. iki eli kanda da olsa insanın bi mesaj yazma fırsatı illaki bulur. bak bence bu çocuğu bi süre takip etmeyi dene inşallah vodafone kullanıyosunuzdur fırsatını bulup S yazıp 7000 ne gönder bi şifre gelecek o şifreyle numarasından giriş yap vodafonenin internet sitesinden ve kullanım detayına bak bakalım başkalarını arıyo mu mesaj atıyo mu gün içinde yani bi tek sana mı bu şekilde davranıyo? eğer gerçekten arama ve mesaj yoksa başka numaralara bu çocuk hakkaten tel.i kullanmayı sevmiyo ama seni seviyo ama yok eğer başka numaralarla görüşüyosa bu durumdan işkillenmeye başla derim. çünkü bu tavırlar hiç normal seven erkek tavrı değil. seni de kullanmaya hakkı yok. dediğimi bi düşün bakalım. belki başka operatörlerin de böyle hizmeti vardır bilmiyorum eğer vodafone kullanmıyosan diğer operatörleri araştır.Kızlarr yaa bir mesaj attı sonra daha yokk 2 saat geçti eve gelmiş olması lazımm ne oluyo anlamıyorum kii arıyorum mesaj atıyorum cevapta yokk
pembemmm bir şey söyleee
maşallah ne kadar şanslısın dilerim bi ömür böyle devam eder eşinyakınlarda evlenecek arkadaşlar görüyorumm.. hertürlü sorunuza itinayla cevap verilir :) zor aşamalar ama inanın evlenince hepsi bitiyoo. bizim bugün 1 ayımız doldu. kocam sabah kahvaltı hazırlamış öyle işe gitmiş birde dev bir çiçek buketi bırakmış masaya çok mutlu oldum :) alışverişe çıkıp eve geldim sonra bir de baktım istediğim muhabbet kuşu pufumuzun üstünde. ne kadar mutlu ooldum anlatamam :)
hadi bakalım allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım senden bi hafta sonrada ben kavuşayım geçsin hemen zaman
:
tatlım bu ayrılık falan mı düşünüyo hiç seziyo musun tavırlarından öyle bişey
hiç normal değil bence davranışları
aaa bu ne boylee yaaa
hadi msjlasmayi sevmiyo aramalarinada mi cevap vermiyo
canım üzülme ama ya bu çocuk seni sandığın gibi sevmiyosa? bi bana değil kaç kızız şurada herkese garip geliyo sevgilinin tavırları. iki eli kanda da olsa insanın bi mesaj yazma fırsatı illaki bulur. bak bence bu çocuğu bi süre takip etmeyi dene inşallah vodafone kullanıyosunuzdur fırsatını bulup S yazıp 7000 ne gönder bi şifre gelecek o şifreyle numarasından giriş yap vodafonenin internet sitesinden ve kullanım detayına bak bakalım başkalarını arıyo mu mesaj atıyo mu gün içinde yani bi tek sana mı bu şekilde davranıyo? eğer gerçekten arama ve mesaj yoksa başka numaralara bu çocuk hakkaten tel.i kullanmayı sevmiyo ama seni seviyo ama yok eğer başka numaralarla görüşüyosa bu durumdan işkillenmeye başla derim. çünkü bu tavırlar hiç normal seven erkek tavrı değil. seni de kullanmaya hakkı yok. dediğimi bi düşün bakalım. belki başka operatörlerin de böyle hizmeti vardır bilmiyorum eğer vodafone kullanmıyosan diğer operatörleri araştır.
:
merhaba fıstıklar, bugün pek iyi değilim , ne hissettiğimi bilmiyorum yani iyi miyim kötü müyüm bilemiyorum
hattaı vodafone değil canım ama yi ne de bakarım , dün mesaj attı çok yoğundu demiştim ya o mesajdan 3 saat sonra mesaj attı normalde18:30 gibi evde oluyor ama 9 a doğru mesaj attı yakın bir arkadaşı var onunlayım şu an falan dye o an boğazıma bir şey düğümlendi kendimi aptal gibi hissettim , çünkü 3 saat boyunca sadece rahatça gezebilmek için mesaj atmadıı ( bende bu 3 saatte gerçekten bir şey oldu sandım yolda falan bir şey mi oldu diye en son kız kardeşine mesaj atıcaktım eve geldi mi dye )
sonra ilk defa bana yalan söyleyip beni salak yerine koydun üç saat rahatça gezmek için mesaj atmadın dedim
oda yok çok ani oldu gerçekten haber veremedim falan filan dedi bende boş yere uğraşma beni kandırdın dedim ( haksız olduğunda asla özür dilemez ) o da özür dilerim bi daha olmıycak böyle bir şey dedi ben zaten o sırada otomatiğe bağlamıştım ( ağlama konusunda yani)
benden sıkıldın mı beni artık sevmiyor musun dedim o da hayır tabiki yok öyle bir şey sadece çok ani oldu telefona bakamadım( arkadaşlarıylayken aklına gelmez zaten ya telefona bakmak :2:) , öyle bir şey yok seviyorum özür dilerim falan dedi işte , ben bir sürü saydırdım ama zaten yolda olduğu için sadece özür dilerimlerden başka bir şey demedi eve de gelince bugün çok yoruldum yatalım yarın konuşuruz yapma böyle dedi işte güzel sözler falan bende haala tek düşündüğün şey yatmak benim kırılan kalbim umrunda mı dedim bu yaptıklarını hakediyo muyum dedim hakedicek ne yaptım dedim:2:
o da yapma böyle lütfen işte yine güzel sözler yarın konuşucaz lütfen anlayışlı ol çok yoruldum iyi geceler dedi yattı
bende bir tonnn saydım saydımm içimden gelenleri söyledim gezerken yorulmuyodun dedim bana günlerdir ilgi göstermiyosun bide anlayıştan bahsediyosun faalan baya şey söyledim işte öyle ağlaya ağlaya uyudummm:105::105:
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum benden sıkılmasının sebebi ne olabilir ki beni düşünmemesi , telefona bir kez bile bakmamasının sebebi ne olabilir ben ne yapıyorum kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?