Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Bende leventdeyim cok yakınız :)
aa evett canım yakınmışızz
gorusuruzz canimmm kendine iyi bakk

Üzme kendini..
Heşey olacağına varır. Hadi Allahaısmarladık canım, görüşürüz.

]
sağolun canlarımm eve geldim bende bir bakayım ne oluyo dedimmm
güle güle canım üzme kendini inşallah h.sonu çözersiniz sorunu
,
sağol kuzumm mesaj attı tahmin ettiğim gibi geç kalmış yemeğe bile çıkmamış çok yoğun diye mesaj da atamamış , bende bir mesaj atıcak vaktın mi yoktu sanki dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzum güzel geçmesine sevindim başarıcaksın :)
Seninde şansın dönücek inanıyorum bol şans :)
evtt canım ıns
hangı alemlerdesın pek gelmıyorsun buralara
Dişim ağrıyor benim o
doktora gttınmıı neden agrıyor dısın
zelemm çok özledim seni ve piskoyu sınav nasıldı peki canım ? aslında sormama gerek yok eminim zelo üstesinden gelmiştir diğerlerinin de gelecektir. ara ara haberdar et kendinden kuzucum öpüyorum seni çok
bende sızı cok ozledımm sınav guzeldı gectım canlarım =) bn aksamalrı gelıyorumda sız yoksunuzzz
lunna boncuk nıe msj yazmıolar bna merak etmıyonuzmu unuttunuzmu benı bee

Kızlarr yaa bir mesaj attı sonra daha yokk 2 saat geçti eve gelmiş olması lazımm ne oluyo anlamıyorum kii arıyorum mesaj atıyorum cevapta yokk
pembemmm bir şey söyleee

Kızlarr yaa bir mesaj attı sonra daha yokk 2 saat geçti eve gelmiş olması lazımm ne oluyo anlamıyorum kii arıyorum mesaj atıyorum cevapta yokk
pembemmm bir şey söyleee

tatlım bu ayrılık falan mı düşünüyo hiç seziyo musun tavırlarından öyle bişey
hiç normal değil bence davranışları

yakınlarda evlenecek arkadaşlar görüyorumm.. hertürlü sorunuza itinayla cevap verilir :) zor aşamalar ama inanın evlenince hepsi bitiyoo. bizim bugün 1 ayımız doldu. kocam sabah kahvaltı hazırlamış öyle işe gitmiş birde dev bir çiçek buketi bırakmış masaya çok mutlu oldum :) alışverişe çıkıp eve geldim sonra bir de baktım istediğim muhabbet kuşu pufumuzun üstünde. ne kadar mutlu ooldum anlatamam :)

Ben de varım :) neler yapıyosunuz bakalım buralarda?

hoşgeldn cnm
ne güzel hayırlı olsun darısı başımıza inşallah bnmde 81 günüm kaldı allahın izniyle

gün sayıyosun tabi artık haliyle :) herşey istediğin gibi olsun düğün gününde hazırlıkları tamamladınız mı

evet sabırsızlıkla bekliyorum inşallah
amin inşallah canım
yok ya ben memleketten baya uzakta çalışıyorum da o yüzden daha hazırlık yapamadık 3 gün sonra gidiyorum inşallah o zaman baslıcaz

Artık bizde komşu olduk kuzum :)
Kuzum sevindim güzel geçmesine :)
Geliyorum ama gündüzleri geliyorum o zamanda sen yoksun kuzum :)
Sen benim yazdığımı okudun mu pembiiiiş :)

pembemmm bir şey söyleee
Yalnız artık bende şüphelenmeye başladım:/
Ayrılmak istiyor olabilir mi bebeğlm ya :/

Vay bee bizde görecek miyiz bu günleri :)
Hoşgeldiniz aramıza :)
Nerde yasıyorsunuz nasıl yasıyorsunuz kendinizi tanıtır mısınız ?

Canım maşallah ne güzel valla inşallah bizimde öyle olur :) Şu isteme ve nişan işini bir arada çözebilirsek :S uuff çok kafam karıştı nişan yüzüğü ilerde normal alyans olaraktamı takılıyor yani evlenince yeni alyansmı alınıyor tektaşla birlikte nişanda alınan alyansımı takmaya devam edeyim ya ona göre alyans seççez ama bi türkü karar çözemedim bu işiii

Eylülcüm merhaba,ne kadar zamandır beraberdiniz ? Hiç evlilikten fln bahsediyormuu ? Erkekler malesef bizim kadar çok sevmiyorlar konuşmayı bu bi gerçek tabii.. ama günlerce aramamasıda garip gerçekten.. Bence bi sor özlemiyormusun beni diye

maşallah kuzuma ben diyorum bu kızda ışık var gelecek var akşam olursun diye düşündüm açıyım pc yi dedim ama yoksun

hadi bakalım allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım senden bi hafta sonrada ben kavuşayım geçsin hemen zaman

pembemmm bir şey söyleee
canım üzülme ama ya bu çocuk seni sandığın gibi sevmiyosa? bi bana değil kaç kızız şurada herkese garip geliyo sevgilinin tavırları. iki eli kanda da olsa insanın bi mesaj yazma fırsatı illaki bulur. bak bence bu çocuğu bi süre takip etmeyi dene inşallah vodafone kullanıyosunuzdur fırsatını bulup S yazıp 7000 ne gönder bi şifre gelecek o şifreyle numarasından giriş yap vodafonenin internet sitesinden ve kullanım detayına bak bakalım başkalarını arıyo mu mesaj atıyo mu gün içinde yani bi tek sana mı bu şekilde davranıyo? eğer gerçekten arama ve mesaj yoksa başka numaralara bu çocuk hakkaten tel.i kullanmayı sevmiyo ama seni seviyo ama yok eğer başka numaralarla görüşüyosa bu durumdan işkillenmeye başla derim. çünkü bu tavırlar hiç normal seven erkek tavrı değil. seni de kullanmaya hakkı yok. dediğimi bi düşün bakalım. belki başka operatörlerin de böyle hizmeti vardır bilmiyorum eğer vodafone kullanmıyosan diğer operatörleri araştır.

maşallah ne kadar şanslısın dilerim bi ömür böyle devam eder eşin

tatlım bu ayrılık falan mı düşünüyo hiç seziyo musun tavırlarından öyle bişey
hiç normal değil bence davranışları

aaa bu ne boylee yaaa
hadi msjlasmayi sevmiyo aramalarinada mi cevap vermiyo

merhaba fıstıklar , bugün pek iyi değilim , ne hissettiğimi bilmiyorum yani iyi miyim kötü müyüm bilemiyorum

hattaı vodafone değil canım ama yi ne de bakarım , dün mesaj attı çok yoğundu demiştim ya o mesajdan 3 saat sonra mesaj attı normalde18:30 gibi evde oluyor ama 9 a doğru mesaj attı yakın bir arkadaşı var onunlayım şu an falan dye o an boğazıma bir şey düğümlendi kendimi aptal gibi hissettim , çünkü 3 saat boyunca sadece rahatça gezebilmek için mesaj atmadıı ( bende bu 3 saatte gerçekten bir şey oldu sandım yolda falan bir şey mi oldu diye en son kız kardeşine mesaj atıcaktım eve geldi mi dye )
sonra ilk defa bana yalan söyleyip beni salak yerine koydun üç saat rahatça gezmek için mesaj atmadın dedim
oda yok çok ani oldu gerçekten haber veremedim falan filan dedi bende boş yere uğraşma beni kandırdın dedim ( haksız olduğunda asla özür dilemez ) o da özür dilerim bi daha olmıycak böyle bir şey dedi ben zaten o sırada otomatiğe bağlamıştım ( ağlama konusunda yani)

benden sıkıldın mı beni artık sevmiyor musun dedim o da hayır tabiki yok öyle bir şey sadece çok ani oldu telefona bakamadım( arkadaşlarıylayken aklına gelmez zaten ya telefona bakmak :2:) , öyle bir şey yok seviyorum özür dilerim falan dedi işte , ben bir sürü saydırdım ama zaten yolda olduğu için sadece özür dilerimlerden başka bir şey demedi eve de gelince bugün çok yoruldum yatalım yarın konuşuruz yapma böyle dedi işte güzel sözler falan bende haala tek düşündüğün şey yatmak benim kırılan kalbim umrunda mı dedim bu yaptıklarını hakediyo muyum dedim hakedicek ne yaptım dedim:2:

o da yapma böyle lütfen işte yine güzel sözler yarın konuşucaz lütfen anlayışlı ol çok yoruldum iyi geceler dedi yattı
bende bir tonnn saydım saydımm içimden gelenleri söyledim gezerken yorulmuyodun dedim bana günlerdir ilgi göstermiyosun bide anlayıştan bahsediyosun faalan baya şey söyledim işte öyle ağlaya ağlaya uyudummm :105::105:
şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum benden sıkılmasının sebebi ne olabilir ki beni düşünmemesi , telefona bir kez bile bakmamasının sebebi ne olabilir ben ne yapıyorum kiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım dün çok üzgün bi gece geçirmişsin anlaşılan. sana yarın konuşucaz bunları şimdi yatalım falan demiş ya bugün bırak hiç arama mesaj atma o arasın bakalım dediği gibi hatasını telafi edecek mi? şuan yapman gereken tek şey bence beklemek, ondan gelecek tepkiyi beklemelisin.
bence bu bi süreç öyle düşün bu günleri. erkekler ilişkinin ilerleyen zamanlarında birden bütün ilgilerini kaybedebilir, biraz geri durabilir. sebepsiz yere hemde. sanırım ilişkinin ciddi bi şekilde yol alması biraz gözlerini korkutuyo. işte senin yapman gereken karşısında ağlayıp onu her gün sorgulamak değil. kendini geri çek. o mesaj atmıyosa atma aramak istemiyosa ara deme. hatta bazen o arkadaşlarıyla çıkıyo ya bi akşam da de ki kendisine (çıkmasan bile) arkadaşlarla dışarı çıkıyorum ya da işte kuzenin falan dışarı çıkıyomuş gibi yap. onsuz bi hayatın olduğunu görsün, eğlendiğini düşünsün. bazı erkekler çok sevildiğinin farkına varınca biraz sapıtıyolar. dediğim gibi biraz geri çekil üstüne düşme sorgulama onsuz bi hayat yaşadığını hissettir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…