Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

seni üzüyorum madem niye ayrılmıyosun falan demiştii sadece bu lafı için tekmeyi basardım kaba etine afedersin ama tutamadım kendimi sakın diyorum eylül sakın yumuşak yüz gösterme sen benden ayrılmak istiyosun falan derse sen ayrılmak istemiyo musun diye bi sor bakalım. ayhhh vallahi çok sinir oldum nerde benim yağsız kazığımmmmmmmm

Son düzenleme:

bende çok sinir oluyorum canım bi de beni düşün bi ara sabaha kadar deli gibi ağlıyodum, artık ( alıştım ! ) çok fazla ağlamıyorum

ayrılıga konu gelince sanki canına minnetmış gibi davranıyo ama ıkı gun sonra pişman oalcagını kendıde bılıyo neyın afrası tafrası bu bılmıyorum yokkkk yumuşamam canımm

bulmuş benım gıbı salağı tabii ne derse desın ıkı aglar bır kızar ıkı soz soylerım hoop hemen nasılda üstüme düşer diyo tabı benım gıbı enayi mi var her seye eyvallah desın
başkası olsa sana neler yapardı demıstım ona senı cok kotu yapardı demıstım de sende yap o zaman demıştı heyy allahımm ne kadar salakmışımm

Son düzenleyen: Moderatör:

bebegim niye kandıni harap ediyosun ki bu kadar ya aslında anlıyorum bu davranışları kabullenmek sindirebilmek hiç kolay degil
ama artık üzülme bnce bu haftasonu mu görüşecektiniz onda bi degişiklik var mı yoksa kesin gelecek mi
yanına gelınce yine seni ikna eder sen onu cok seviyorsun ama yumuşak davranma tatlım
hatta sen desene madem böyle davranıyorsun ayrılalım de ne kaybedersin ki zaten günlerdir cok mutsuzsun
bakalım tepkisi ne olacak seviyorsa zaten o sözün üstüne hemen ceki düzen verr kendine yok hala devam ediyosa da senin yaptıgın bahanesi olur

ayrılıga konu gelince sanki canına minnetmış gibi davranıyo ama ıkı gun sonra pişman oalcagını kendıde bılıyo neyın afrası tafrası bu bılmıyorum yokkkk yumuşamam canımm
bundan eminsen niye duruyosun eylülcüm daha? diş göster artık vazgeçilmez olduğunu hissettir ona pişaman olur geri dönerse ne güzel ama yok dönmezse de şunu söyleyebil kendine "demek ki beni sevmiyormuş, iyi ki kendimi ondan kurtardım"
şöyle düşün nasılsa her gün ağlıyosun her gün seni kırıyo sevgilin var mı yok mu belli değil gibi davranıyo sana tamamen olmasın. kısmetini daha fazla kapama bu insan için.

aynen öyle işte bunu diyorum bende yazık ya kız günlerdir üzgün günlerdir ağlıyo umursanmıyo

aynen öyle işte bunu diyorum bende yazık ya kız günlerdir üzgün günlerdir ağlıyo umursanmıyo

bencede bu nasıl iş ya
bu cocugun aklını karıştıran başka biri var bence
yok arkadasımlaydım unuttum yok cok mesguldüm hiç ustaca yalanlar deil bence
önceden arkadası yokmuydu etrafında yeni mi cıktı bu arkadaslr :44::44:

kaç gündr buluşma konusunda konuşmadık çünkü belli ya haftosunu bulusucaz dedık daha pek konusmayız bı aksılık olmadıgı sürece bulusuruz dediğimiz gunde,

bilmiyorum kızlarr once ayrılmaktan beter soguk ve ılgısız davranıp yola getırmeyı denıycem olmazsa da baska turlu olmayacak zaten ama o kadar uzuluyorum kı tatlımm anlaatamamm
davranmıycam zaten canımm yanımda da olsa tutarım ben kendımı , kısmet miii ondan baskasını istemem benn
ben tum hayallerımı onunla kurdum o da aynı sekılde kımse vazgecılmez degıle evet ama o bunun farkında degıl bu sefer de benı sorgulıycak degıstın sen baska bırı mı var da ayrılıyosun dıye cunku bu zamana kadar tum yaptıkalrına ayrılalım demedım kii

sabrımın mükafatını almıyorum demek ki isyan etmekte ıstemıyorum ama çok dua edıyorum duzelsın dıye sabah uyandıgımzda pısman olsun dıye ama yokk hıc hemdeee geçenlerde ona benı kaybetmenın acısını yaşarsın inşallah gıbı bısey soylemiştim sevdiğini kaybetmenın acısını yaşarsın demiştim bana anca şaçma salak şeyler söylüyosun demişti hep saçmalıyorum ona gore heppp
biliyorum kızlar sizi de fitil ettim ama aklıma geldıkce yaptıkları yzıyorum , yemege cıktıgında bıle atmadı ben atmadım dıye bak

Eylülcüm cnm benim ne olur üzme kendini biz ne olursa olsun hep yanındayız tatlım hiç bi kararında seni yargılamayız niye öyle yaptın demeyiz sana hep destek olmaya çalışırız bunu sakın unutma ama lütfen kendi değerinin farkına var

hepsinden geçtim hangi aşık adam hastayım aşkım diyen sevgilisine "salak bana söyleyeceğine doktora gitsene" der ya da madem seni üzüyorum neden ayrılmıyorsun benden. haddini bildirmezse bu çocuğa daha neler neler der. o yüzden sabahtan beri dil döküyorum eylül yumuşa yüz gösterme eylül soğuk davran diye diyee

Bak kendi ağzınla söylüyorsun işte sorun bu tüm yaptıklarına tmm dedin ona kaybetme korkusu yaşatmadın tepene çıktı o yüzden bu rahatlık vurdumduymazlık

çok zor olduğunu biliyorum deli gibi seviyosun bunca yaptığına rağmen ama seni değersizleştirmesine ben tahammül edemedim açıkçası o yüzden sana ısrarla haddini bildir diyorum canım dilerim düzelir dilerim ilk zamanlarındaki gibi yine etrafında pervane olur ben sana değil ama ona ifrit oldum

aklını karıştıran mı bılmem olabılır mı sızce :44:
arkadaşlarıyla oldu mu hep geç atar hep eğlenır zaten ıstemesem de gtmesını gıder ama ılk defa işten cıkıpta ben arkadaşımlayım diye haber vermedı ılk defa 3 saat boyunca hiiç atmadı , atamadım ne demek yanı biri kafana silah mı dayıyodu insna her türlü bir mesaj atat hadı benı unuttu dıyelım aradım kac kez onu damı gormedı bılerek atmadı iştee ahh ahh
bir de ilk defa yalan soyleyıp kandırdı benı buda cok ağırıma gıttı zaten çünkü yalandan nefret eder en ufak şeyde sorgular kendısı ve o da yalan soylemezdı , başka bir şey mı oldu acaba aklıma kötü şeyler gelıyoo

tatlım sabrının mükafatını alırsın tabiki ama birşeye körü körüne baglanıp kendini yıpratmak hiç doğru degil önceden de dedım ya kacan kovalanır erkeklerın yasam felsefesi bu
onu cok alıstırmıssın sen her yaptıgını affetmeye o yüzden rahat

o da ayrı bi konu tabi
iyice şımarmış bu birilerinindürtüp aklını başına getirmesi gerek ama nasıl olur bilmiyorum tabi :26:

sağolun canlarım biliyorumm zaten akşama ne yapıcam bilmiyorum yıne ağlama odama çekilirim herhaldee offf

biliyorum kuzum çok haklısın yumuşamıycam zaten asla hemde soğuk davranıcam birazda ben mahvetmek istiyorum onuu, canımdan bıktım artıkk değersizlik ilgisizlik çok kötü kızlar allah kımseye yaşatmasın

Bak kendi ağzınla söylüyorsun işte sorun bu tüm yaptıklarına tmm dedin ona kaybetme korkusu yaşatmadın tepene çıktı o yüzden bu rahatlık vurdumduymazlık

evet bende farkettım ama geç oldu işte baştan herşeye tama dedim o yüzden böyle oldu şimdi baş kaldırınca vay efendım değiştin sen yok bilmem ne oluyoo halbukı ben hıc boyle degıldım asla hakkımı yerde bırakmam bır tek ona böyleyımm ama ona da gosterıcem artık ağlamak neymiş görsünnn :2::2:

yaklaşık 20 gündür filan Milas da yaşıyorum. evlendim ve sevgilimin memleketine yerleştik. 4 yıl filan bankacılık yaptım şimdi işsizim 1yılı aşkın bir süre önce istifa ettim...

sen de göreceksin tabi bu günleri herkese tavsiye ediyorumm evlenin diye :) ben evlilik konusunda olumsuz düşüncelere sahiptim hep içimde bir korku vardı. çok fazla boşanma kavga vesaire gördüm çünkü. Ve mutlu evliliği olan çok az çift... ilerde keşke evlenmeyi deneseydim diyeceğime bi deneyelim bakalım dedim olmazsa da olmaz abartmaya gerek yok... şimdilik herşey şahane bakalım ilerleyen günler neler getirecek

evett hemde baya bir alıştı açıkçası benim üstümde baskı yaratmaya , o ne derse o olucak illa öyle alıştııı , birisi ona bu yaptıgının ne kadar kotu ve yanlış oldugunu anlatsa belkı kendine gelir ama ailesine anlatmaz bizle ilgili bir şey arkadaşlarına da anlatıyosa bile de kendi gördüğü gibi anlatır

eğer sözde söz yüzüğü takarsanız bu söz yüzüğü nişanda değişiyo nişan yüzüğü alınıyo sonra evlenince de onu kullanıyosun. biz sözü nişanı birarada yaptık nişan yüzüklerimiz takıldı evlenince o yüzükleri takmaya devam ettik canım.

tatlım seni üzmek degil amacım kesinlikle yanlış anlamanı istemiyorum aklına kötü bişeyler gelmesini de istemıyorum ama sen onu bu kadar severken onun ilgi alakasının nerdeyse yok denecek kadar azalması benm aklıma başka birini getiriyo direk
tabi sen hissedersin aslında sevgisinin azalıp azalmadıgını
inşallah gecici bi sürectür bi an önce atlatırsınız
ama yıne de sen biraz ac gözünü eger gercekten ayrılmak istedigini falan seziyorsan hiç uzatma bence kızların da dedigi gibi nasıl olsa her gün üzülüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…