- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.121
tamamm kızlar destek olun bana dayanamayabilirim yumuşamak istemiyorum:84:, artık ilgi mesaj hiç bir şey yokk bakalım h.sonu buluşana kadar böyle mi yapacak görücez , düzeleri herhalde benden hiç böyle sert bir tepki almadı inşallah düzelr ama nasıl içim içimi yiyo kızlar varyaa içimden gelenı syamak ıstıyorum ama atmıcam o kadar yüz vermişim kii ahhh şimdi ki aklım olsaydıı
o zamanlar beni hiç üzmez diye tabı kıyamıyordum o da oyleydı ama sonraaa
ben üzülüp ağlayınca stresten sivilceleniyorum yıne sabah sıvılce cıktı her tarafıma, ben mesaj atmayınca benı suclayacak ama , ayrılmak istiyosun sevmıyosun dıye olayı bana ceviricek yinee,
o kadar çok şeye sabretmişim ki canım bana boyle davranıp bır de cekmek zorunda degılsın ben boyleyım işine geliyosa , seni üzüyorum madem niye ayrılmıyosun falan demiştiii
seni üzüyorum madem niye ayrılmıyosun falan demiştii sadece bu lafı için tekmeyi basardım kaba etine afedersin ama tutamadım kendimisakın diyorum eylül sakın yumuşak yüz gösterme sen benden ayrılmak istiyosun falan derse sen ayrılmak istemiyo musun diye bi sor bakalım. ayhhh vallahi çok sinir oldum nerde benim yağsız kazığımmmmmmmm
aynen öyle canlarım yorumlarınız için çok teşekkür ederimmbenim dilimin varmadığı şeyleri söylemişsiniz o kadar doğru ama şartlanmış gibyim onsuzluğu düşünemiyorum bile o kadar seviyorum ki
hatta arkadaşım bunun sevilicek ne yanı var ki demişti son olayları bilmiyo bunları bi bilse öldürür beni zaten ben sana ne demiştim değişti diyodun bak ne oldu diye
yanii anlamıyorum kızlar ailelerimiz bile onun akrabaları falan biliyo babası bile okulunu bitirsin de beni istesinler diye bakıyo o kadar seviyolar ki beni , benim annem teyzemler halamlar falan biliyo bi tek babam bilmiyo , nasıl bunları yapar anlamıyorum ne sorunumuz var ne de]rdi varrr
çok sevmekten mi böyle oldu cok deger vermekten mii yanımda yokken hiç değer görmüyorumm bana salak lar kes ler konuşma lar gerizekalı lar hangi birini demedi ki hangi birinien büyükk hatam her böyle yaptığında pişman olduğunda affetmek unutmak oldu onu doğduguna gune lanet ettırseydım boyle olur muydu kul kole olurdu peşimde , hala mesaj atmadı düşününnn
o herşeyi soyleme hakkına sahıp ben ona bır kere bıle kotu soz demedım benım ona soyledıgım en kotu soz ne bılıyo musun kızlar ALLAH KAHRETSIN en kotu soyledıgım şey buu
şımardıkça şımardı tüketti beniii paramparça ettin kalbimi dedğimde abartma yaa diyerek ağlıyorum dediğimde ağlama o zaman , yada anca ağla zırla sen diyerek günden güne eritti benii
annem ağladığımı hemen anlıyo diyo yine gözler şişmiş ne oluyo böle diye bi bilse varyaaa :2:
bende çok sinir oluyorum canım bi de beni düşün bi ara sabaha kadar deli gibi ağlıyodum, artık ( alıştım ! ) çok fazla ağlamıyorum
ayrılıga konu gelince sanki canına minnetmış gibi davranıyo ama ıkı gun sonra pişman oalcagını kendıde bılıyo neyın afrası tafrası bu bılmıyorum yokkkk yumuşamam canımm
bulmuş benım gıbı salağı tabii ne derse desın ıkı aglar bır kızar ıkı soz soylerım hoop hemen nasılda üstüme düşer diyo tabı benım gıbı enayi mi var her seye eyvallah desın
başkası olsa sana neler yapardı demıstım ona senı cok kotu yapardı demıstım de sende yap o zaman demıştı heyy allahımm ne kadar salakmışımm
bebegim niye kandıni harap ediyosun ki bu kadar ya aslında anlıyorum bu davranışları kabullenmek sindirebilmek hiç kolay degil
ama artık üzülme bnce bu haftasonu mu görüşecektiniz onda bi degişiklik var mı yoksa kesin gelecek mi
yanına gelınce yine seni ikna eder sen onu cok seviyorsun ama yumuşak davranma tatlım
hatta sen desene madem böyle davranıyorsun ayrılalım de ne kaybedersin ki zaten günlerdir cok mutsuzsun
bakalım tepkisi ne olacak seviyorsa zaten o sözün üstüne hemen ceki düzen verr kendine yok hala devam ediyosa da senin yaptıgın bahanesi olur
aynen öyle işte bunu diyorum bende yazık ya kız günlerdir üzgün günlerdir ağlıyo umursanmıyo
bebegim niye kandıni harap ediyosun ki bu kadar ya aslında anlıyorum bu davranışları kabullenmek sindirebilmek hiç kolay degil
ama artık üzülme bnce bu haftasonu mu görüşecektiniz onda bi degişiklik var mı yoksa kesin gelecek mi
yanına gelınce yine seni ikna eder sen onu cok seviyorsun ama yumuşak davranma tatlım
hatta sen desene madem böyle davranıyorsun ayrılalım de ne kaybedersin ki zaten günlerdir cok mutsuzsun
bakalım tepkisi ne olacak seviyorsa zaten o sözün üstüne hemen ceki düzen verr kendine yok hala devam ediyosa da senin yaptıgın bahanesi olur
ayrılıga konu gelince sanki canına minnetmış gibi davranıyo ama ıkı gun sonra pişman oalcagını kendıde bılıyo neyın afrası tafrası bu bılmıyorum yokkkk yumuşamam canımm
bundan eminsen niye duruyosun eylülcüm daha? diş göster artık vazgeçilmez olduğunu hissettir ona pişaman olur geri dönerse ne güzel ama yok dönmezse de şunu söyleyebil kendine "demek ki beni sevmiyormuş, iyi ki kendimi ondan kurtardım"
şöyle düşün nasılsa her gün ağlıyosun her gün seni kırıyo sevgilin var mı yok mu belli değil gibi davranıyo sana tamamen olmasın. kısmetini daha fazla kapama bu insan için.
bencede bu nasıl iş ya
bu cocugun aklını karıştıran başka biri var bence
yok arkadasımlaydım unuttum yok cok mesguldüm hiç ustaca yalanlar deil bence
önceden arkadası yokmuydu etrafında yeni mi cıktı bu arkadaslr :44::44:
kaç gündr buluşma konusunda konuşmadık çünkü belli ya haftosunu bulusucaz dedık daha pek konusmayız bı aksılık olmadıgı sürece bulusuruz dediğimiz gunde,
bilmiyorum kızlarr once ayrılmaktan beter soguk ve ılgısız davranıp yola getırmeyı denıycem olmazsa da baska turlu olmayacak zaten ama o kadar uzuluyorum kı tatlımm anlaatamamm
davranmıycam zaten canımm yanımda da olsa tutarım ben kendımı , kısmet miii ondan baskasını istemem benn
ben tum hayallerımı onunla kurdum o da aynı sekılde kımse vazgecılmez degıle evet ama o bunun farkında degıl bu sefer de benı sorgulıycak degıstın sen baska bırı mı var da ayrılıyosun dıye cunku bu zamana kadar tum yaptıkalrına ayrılalım demedım kii
sabrımın mükafatını almıyorum demek ki isyan etmekte ıstemıyorum ama çok dua edıyorum duzelsın dıye sabah uyandıgımzda pısman olsun dıye ama yokk hıc hemdeeegeçenlerde ona benı kaybetmenın acısını yaşarsın inşallah gıbı bısey soylemiştim sevdiğini kaybetmenın acısını yaşarsın demiştim bana anca şaçma salak şeyler söylüyosun demişti hep saçmalıyorum ona gore heppp
biliyorum kızlar sizi de fitil ettim ama aklıma geldıkce yaptıkları yzıyorum , yemege cıktıgında bıle atmadı ben atmadım dıye bak
çok zor olduğunu biliyorum deli gibi seviyosun bunca yaptığına rağmen ama seni değersizleştirmesine ben tahammül edemedim açıkçası o yüzden sana ısrarla haddini bildir diyorum canımkaç gündr buluşma konusunda konuşmadık çünkü belli ya haftosunu bulusucaz dedık daha pek konusmayız bı aksılık olmadıgı sürece bulusuruz dediğimiz gunde,
bilmiyorum kızlarr once ayrılmaktan beter soguk ve ılgısız davranıp yola getırmeyı denıycem olmazsa da baska turlu olmayacak zaten ama o kadar uzuluyorum kı tatlımm anlaatamamm
davranmıycam zaten canımm yanımda da olsa tutarım ben kendımı , kısmet miii ondan baskasını istemem benn
ben tum hayallerımı onunla kurdum o da aynı sekılde kımse vazgecılmez degıle evet ama o bunun farkında degıl bu sefer de benı sorgulıycak degıstın sen baska bırı mı var da ayrılıyosun dıye cunku bu zamana kadar tum yaptıkalrına ayrılalım demedım kii
sabrımın mükafatını almıyorum demek ki isyan etmekte ıstemıyorum ama çok dua edıyorum duzelsın dıye sabah uyandıgımzda pısman olsun dıye ama yokk hıc hemdeeegeçenlerde ona benı kaybetmenın acısını yaşarsın inşallah gıbı bısey soylemiştim sevdiğini kaybetmenın acısını yaşarsın demiştim bana anca şaçma salak şeyler söylüyosun demişti hep saçmalıyorum ona gore heppp
biliyorum kızlar sizi de fitil ettim ama aklıma geldıkce yaptıkları yzıyorum , yemege cıktıgında bıle atmadı ben atmadım dıye bak
aynen öyle işte bunu diyorum bende yazık ya kız günlerdir üzgün günlerdir ağlıyo umursanmıyo
bencede bu nasıl iş ya
bu cocugun aklını karıştıran başka biri var bence
yok arkadasımlaydım unuttum yok cok mesguldüm hiç ustaca yalanlar deil bence
önceden arkadası yokmuydu etrafında yeni mi cıktı bu arkadaslr :44::44:
kaç gündr buluşma konusunda konuşmadık çünkü belli ya haftosunu bulusucaz dedık daha pek konusmayız bı aksılık olmadıgı sürece bulusuruz dediğimiz gunde,
o da ayrı bi konu tabihepsinden geçtim hangi aşık adam hastayım aşkım diyen sevgilisine "salak bana söyleyeceğine doktora gitsene" derya da madem seni üzüyorum neden ayrılmıyorsun benden. haddini bildirmezse bu çocuğa daha neler neler der. o yüzden sabahtan beri dil döküyorum eylül yumuşa yüz gösterme eylül soğuk davran diye diyee
sağolun canlarım biliyorummEylülcüm cnm benim ne olur üzme kendini biz ne olursa olsun hep yanındayız tatlım hiç bi kararında seni yargılamayız niye öyle yaptın demeyiz sana hep destek olmaya çalışırız bunu sakın unutma ama lütfen kendi değerinin farkına var
biliyorum kuzum çok haklısın yumuşamıycam zaten asla hemde soğuk davranıcam birazda ben mahvetmek istiyorum onuu, canımdan bıktım artıkk değersizlik ilgisizlik çok kötü kızlar allah kımseye yaşatmasınhepsinden geçtim hangi aşık adam hastayım aşkım diyen sevgilisine "salak bana söyleyeceğine doktora gitsene" derya da madem seni üzüyorum neden ayrılmıyorsun benden. haddini bildirmezse bu çocuğa daha neler neler der. o yüzden sabahtan beri dil döküyorum eylül yumuşa yüz gösterme eylül soğuk davran diye diyee
Bak kendi ağzınla söylüyorsun işte sorun bu tüm yaptıklarına tmm dedin ona kaybetme korkusu yaşatmadın tepene çıktı o yüzden bu rahatlık vurdumduymazlık
Yalnız artık bende şüphelenmeye başladım:/
Ayrılmak istiyor olabilir mi bebeğlm ya :/
Vay bee bizde görecek miyiz bu günleri :)
Hoşgeldiniz aramıza :)
Nerde yasıyorsunuz nasıl yasıyorsunuz kendinizi tanıtır mısınız ?
tatlım sabrının mükafatını alırsın tabiki ama birşeye körü körüne baglanıp kendini yıpratmak hiç doğru degil önceden de dedım ya kacan kovalanır erkeklerın yasam felsefesi bu
onu cok alıstırmıssın sen her yaptıgını affetmeye o yüzden rahat
o da ayrı bi konu tabi
iyice şımarmış bu birilerinindürtüp aklını başına getirmesi gerek ama nasıl olur bilmiyorum tabi :26:
Canım maşallah ne güzel valla inşallah bizimde öyle olur :) Şu isteme ve nişan işini bir arada çözebilirsek :S uuff çok kafam karıştı nişan yüzüğü ilerde normal alyans olaraktamı takılıyor yani evlenince yeni alyansmı alınıyor tektaşla birlikte nişanda alınan alyansımı takmaya devam edeyim ya ona göre alyans seççez ama bi türkü karar çözemedim bu işiii
evett hemde baya bir alıştı açıkçası benim üstümde baskı yaratmaya , o ne derse o olucak illa öyle alıştııı , birisi ona bu yaptıgının ne kadar kotu ve yanlış oldugunu anlatsa belkı kendine gelir ama ailesine anlatmaz bizle ilgili bir şey arkadaşlarına da anlatıyosa bile de kendi gördüğü gibi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?