Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kuzularr, ben geldiiimmm

Modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. Işlerimi hallettim, geldim kurdum. Sonunda bağğlandıııımm

Ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler.
hoşgeldinnnn lokumm

ne reelde ne sanalda hiç arkadaşım yok
gel o zaman arkadaş olak Tanıtır mısın biraz kendini?

niye öyle dedin tatlımm gerçekçiyim tabii çokta kararlıyım hemdee sağol canımm

ya kuzum anlattıklarından hiç seni seven bi erkek profili oluşmadı ben de kendini daha fazla üzme diye öyle dedim:26: üzülmeni istemiyorum sandığın gibi seni sevmiyosa ?

bilmiyorum canım dediğin gibi buluşunca bakıcaz artık, tek açıklaması özlüyorum dayanamıyorum olucak yinee işteee :105:
sağol kuzum hepiniz öylesiniz herks öyle diyo zaten canım ama işte ben düşünmüyorum ondan başka bişey keşke bende rahat olsaydım boyle saplantılı olmasaydımm
görüyor evet annem çok kızıyo niye seni üzüyo diyo bi gün numarasını alıp arıycam diyo ama bilmiyo tabı neler oldugunu

haklısınnn böhüüü ne desem ne yapsam bilmiyorum artıkkk
kızlar ablası resim koymuş iki kişilik yemek var öğlende koymuş kesin benimkiyle gittiler yemeğe demek ki rahatlığa bak bir mesaj atmadan ye iç eğlennn

Bi gün ona baskın yap dicektm tatlm git bak bakalm ne yapıyo ne ediyo özledim geldim dersin

yakın olsa çook giderdim canım ama malesef iştee uzakta diye böyle oluyo zatennn :105:
ne kadar da sıktım sizi dimi sağolun kızlarr siz olmasanız ne yapardım ruh gibi olurdum artıkk

teşekkür ederım bebegim
işte tam olarak bugüne uygun 3 kere yatcaz kalkcaz sevgilimn yanındayım
En güzel bişeeeeey

Olur öyle şey tatlım bize anlatmycaksın da kime anlatıcaksın duymayayım bi daha Seni nasıl sevdiğimizi bilmiyomusun?

ya kuzum anlattıklarından hiç seni seven bi erkek profili oluşmadı ben de kendini daha fazla üzme diye öyle dedim:26: üzülmeni istemiyorum sandığın gibi seni sevmiyosa ?

evet bende sevgisinin azaldığını düşünüyorum işte belki de eskisi gibi aşık bile değil bana

Hadi tanışalım :) İstanbul'da yaşıyorum,üniversiteden yeni mezun oldum,yaşım 22. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

ben bile heyecan yaptımm
bizi ihmal etme bak tamm mı
[/QUOTE]

ya bi daha ayrılmıcaz allahın izniyle ve kac zamandır bu anı bekliyoruz inşallah hersey cok güzel olacak
ihmal edermiyim canım siz de bana dua edin aklınıza geldikçe tayinimin cıkması için
ugrarım fırsat buldukça eşyalarıma karar verince onları da gösteririm size inşallah
ay cok heveslendim resmen evlenmeye gdiyorum :119::119::123:

Kız kocacığına kavuşuyo seni beni mi düşünücek kızım

akşamları girsin banane.
hem daha aynı evde kalmıcaklar

aşk olsun lunna unuturmuyum sizi
evet ya daha aynı evde kalamıcaz
kocam calısacak zaten ben size yazarım o arada
düğünden sonra biraz ara verebilirm ama 1 ay falan kocamdan başka bişi görmez gözüm

ben bile heyecan yaptımm
bizi ihmal etme bak tamm mı

ya bi daha ayrılmıcaz allahın izniyle ve kac zamandır bu anı bekliyoruz inşallah hersey cok güzel olacak
ihmal edermiyim canım siz de bana dua edin aklınıza geldikçe tayinimin cıkması için
ugrarım fırsat buldukça eşyalarıma karar verince onları da gösteririm size inşallah
ay cok heveslendim resmen evlenmeye gdiyorum :119::119::123:[/QUOTE]

aklımda olcaksın, dualarımız seninle biliyosun inşallah ayrılmıcaksınız bi daha.
topic yapcan ya daha, ben ı ıh bu olmamış, bu değil bu hiç değil dicem nihahahhaah

Olurmu öyle şey tatlım bize anlatmycaksın da kime anlatıcaksın duymayayım bi daha Seni nasıl sevdiğimizi bilmiyomusun?

sağolun kızlar bende sizi seviyorum teşekkürlerr
nasıl moralim bozuk bende keyfime bkmak istiyorum ama iştee :105:
bi deyine bir tartışma sonrası bana hiç aryılmıycaz sanıyorsun dimi böyle devam edersen ayrılırız biter anladın mı demişti , bak o geldi şimdi aklıma ne kadar basit onun içinn yüzüğüme bakıp bakıp kötü oluyorumm :105:.:105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…