- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.161
hoşgeldinnnn lokummkuzularr, ben geldiiimmm
Modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. Işlerimi hallettim, geldim kurdum. Sonunda bağğlandıııımm
Ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler.
gel o zaman arkadaş olakne reelde ne sanalda hiç arkadaşım yok
niye öyle dedin tatlımm gerçekçiyim tabii çokta kararlıyım hemdee sağol canımm
Eveeet pembiş hanımm..gelelim sanaaa.Yarından sonra uçuyorsun kocişin yanına he.
ooo yeah şekerliğim benim
evet eveeet cok az kaldı şükürler olsun
ay hayali bile mulu ediyor beni
tarif edilemez duygular içindeyim
Eveeet pembiş hanımm..gelelim sanaaa.Yarından sonra uçuyorsun kocişin yanına he.
Bu şarkı senin için bebek
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw&feature=player_detailpage[/video]
bilmiyorum canım dediğin gibi buluşunca bakıcaz artık, tek açıklaması özlüyorum dayanamıyorum olucak yinee işteee :105:anladım canım
neyse görüşene kadar sabret canım mutlaka bi açıklaması vardr bu saçma tavırlarının ikna olursan devam edersin olmadı sen yoluna o yoluna ömrünün sonuna kadar onu idare edip üzülmek zorunda degilsin ki sen
ayrıca cok iyi kalplisin bence cok daha iyilerini hak ediyorsun cnmeve gidince de sakın ağlama aileni de üzersin gereksiz yere ağladıgını görüyorlardr mutlaka
haklısınnn böhüüü ne desem ne yapsam bilmiyorum artıkkk[
Canım, biraz okudum yazılanları.
Aklıma 'başkası var' dan başka bişiy gelmedi
bence hiç üsteleme, arama sorma.. bu kadar sorumsuz , duyarsız bi insan olamaz ..
sana yazık değil mi, üzülüyosun ağlıyosun ve O hiç bişey yapmıyoo. değer mi? hayır!
Lütfen, sakin ol ve kendine gel. düşünmemeye çalış. Sağlıklı bi ilişki değil bu, çözüm apaçık ortada, çok üzgünüm canım
Bi gün ona baskın yap dicektm tatlm git bak bakalm ne yapıyo ne ediyo özledim geldim dersin
Hoşbuldum muke'm. naber?hoşgeldinnnn lokumm
evet eveeet cok az kaldı şükürler olsun
ay hayali bile mulu ediyor beni
tarif edilemez duygular içindeyim
En güzel bişeeeeeyteşekkür ederım bebegim
işte tam olarak bugüne uygun 3 kere yatcaz kalkcaz sevgilimn yanındayım
bilmiyorum canım dediğin gibi buluşunca bakıcaz artık, tek açıklaması özlüyorum dayanamıyorum olucak yinee işteee :105:
sağol kuzum hepiniz öylesinizherks öyle diyo zaten canım ama işte ben düşünmüyorum ondan başka bişey keşke bende rahat olsaydım boyle saplantılı olmasaydımm
görüyor evet annem çok kızıyo niye seni üzüyo diyo bi gün numarasını alıp arıycam diyo ama bilmiyo tabı neler oldugunu
haklısınnn böhüüü ne desem ne yapsam bilmiyorum artıkkk
kızlar ablası resim koymuş iki kişilik yemek var öğlende koymuş kesin benimkiyle gittiler yemeğe demek ki rahatlığa bak bir mesaj atmadan ye iç eğlennn
yakın olsa çook giderdim canım ama malesef iştee uzakta diye böyle oluyo zatennn :105:
ne kadar da sıktım sizi dimi sağolun kızlarrsiz olmasanız ne yapardım ruh gibi olurdum artıkk
ya kuzum anlattıklarından hiç seni seven bi erkek profili oluşmadı ben de kendini daha fazla üzme diye öyle dedim:26: üzülmeni istemiyorum sandığın gibi seni sevmiyosa ?
Hoşbuldum muke'm. naber?
ben bile heyecan yaptımm
bizi ihmal etme bak tamm mı
hoşgeldinnnn lokumm
gel o zaman arkadaş olakTanıtır mısın biraz kendini?
ya kuzum anlattıklarından hiç seni seven bi erkek profili oluşmadı ben de kendini daha fazla üzme diye öyle dedim:26: üzülmeni istemiyorum sandığın gibi seni sevmiyosa ?
Kız kocacığına kavuşuyo seni beni mi düşünücek kızım
Kız kocacığına kavuşuyo seni beni mi düşünücek kızım
akşamları girsin banane.
hem daha aynı evde kalmıcaklar
ben bile heyecan yaptımm
bizi ihmal etme bak tamm mı
Hadi tanışalım :) İstanbul'da yaşıyorum,üniversiteden yeni mezun oldum,yaşım 22. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
aklımda olcaksın, dualarımız seninle biliyosuninşallah ayrılmıcaksınız bi daha.
topic yapcan ya daha, ben ı ıh bu olmamış, bu değil bu hiç değil dicemnihahahhaah
aşk olsun lunna unuturmuyum sizi
evet ya daha aynı evde kalamıcaz
kocam calısacak zaten ben size yazarım o arada
düğünden sonra biraz ara verebilirm ama 1 ay falan kocamdan başka bişi görmez gözüm
Olurmu öyle şey tatlım bize anlatmycaksın da kime anlatıcaksın duymayayım bi dahaSeni nasıl sevdiğimizi bilmiyomusun?
sagol cnm bnm
alla allagöstertmem bnde sana cicilerimi
site yönetimine sikayet ederım kızarlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?