- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.081
Kuzum onun aklını başına getirecek en iyi şey ayrılık. Hele bi ayrıl bak nasıl eski ilgili haline dönüyo. Ama tabiki bunu yapabilmek için çooook büyük cesaret ve kararlılık gerek. Onu istediğin zmn silebileceğini gördüğünde kıstırır kuyruğunu dolanır peşinde. Bak yanlış anlama sakın sana bunu yap demiyorum. Çünkü küçükte olsa geri dönmeme ihtimali bile olabilir. Sadece bunun işe yarayacağını bildiğimden düşündüklerimi söyledim. Ama sakın sen bunu yapma balım
canım biz senin anlattıklarından yola çıkarak yorum yapabiliyoruz ancak ama sana ne hissettiğini anlamamız çok da mümkün değil bunu en iyi sen anlayabilirsin. tabi objektif olmalısın olmasını istediğin şeyi değil de gerçekten ne hissettiğini ölçmelisin. ters köşe yap artık onu sandığı gibi eylul ağlayıp sızlayıp affetmesin onu, sürtsün burnunu eylul onun.
aslına bakarsan lunnam sen haklısın valla böyle umursamaz bi adam geri dönmeyebilir diye şüphelerim var. O geri dönmeyip sen ararsan onu hepten kaybetmiş olursun. Eylül cepte der bundan sonra. Ama bu şekilde de yanında kalsan ne kalamasan ne kafasına göre yaşıyo. Ya canım seviyo beni diyebiliyosan gerçekten lunnanın dediği yapılabilir bence
Offf tatlım ne desem bilemiyorum ki. Bak şimdi uzaklık var diye böyle özlediğinden yapıyo fln diyoruz ama sizin bütün ömrünüz hasretle geçecek yanılıyor muyum? Denizde olduğu için sürekli mesafeler girecek aranıza. Bütün ömrünü böyle geçirebilecek misin? O gücü görüyor musun kendindebir kez onun yüzündne ayrılık yaşadık o zaman çooook pişman olmuştu barışmak için yapmadığı şey kalmamıştıı barışdıktan sonra da baya bir zaman çook iyiydi sonra yine böyle oldu iştee
sürtücem canım gerçekten ben geri adım atmıyorum ama ben böyle yaptıkça o daha da beter yapıyoo , bak sen bir şey yapmadıkça düüzelmiycek bu durum dedim dedim beni eskisi gibi sevmediğini gösterdin bana dedim düzelmesin o zaman dedi sadeeeceee
çok tuhaf hissediyorum kandırlımış ama hala bastırılmaya çalışılıyo gibi hissediyorum hala üste çıkmaya çalışıyo o kadar alışmış ki benim alttan almamaaa şimdi baş kaldırmama daha çok sinirleniyoo :2:
bilmiorum ben ayrılırsam barışmak istese de inadından gururundan barışmaz diye düşünüyorumm ve yine bni suçlar bu seferr allahımm yaşadığım şeylere bakk böylemiydik bizzzzz
bilmiyorum be canım ben hayatımda ilk defa böyle bi şeyi duyuyorumYok tatlım ya yapmasın allah korusun ters bi durum olursa bunun vebalini taşıyamam çok kötü olur
sabrını kutluyorum rabbim mükafatını versin ne diyebilirim ki. düzelmezse düzelmesin ne kadar ağır bi laf bana göre. bi şey deme daha fazla yoksa daha kötü şeyler duyabilirsin ondan bekle bakalım yarın gelip gelmeyeceğinden bahsedecek mibir kez onun yüzündne ayrılık yaşadık o zaman çooook pişman olmuştu barışmak için yapmadığı şey kalmamıştıı barışdıktan sonra da baya bir zaman çook iyiydi sonra yine böyle oldu iştee
sürtücem canım gerçekten ben geri adım atmıyorum ama ben böyle yaptıkça o daha da beter yapıyoo , bak sen bir şey yapmadıkça düüzelmiycek bu durum dedim dedim beni eskisi gibi sevmediğini gösterdin bana dedim düzelmesin o zaman dedi sadeeeceee
çok tuhaf hissediyorum kandırlımış ama hala bastırılmaya çalışılıyo gibi hissediyorum hala üste çıkmaya çalışıyo o kadar alışmış ki benim alttan almamaaa şimdi baş kaldırmama daha çok sinirleniyoo :2:
bilmiorum ben ayrılırsam barışmak istese de inadından gururundan barışmaz diye düşünüyorumm ve yine bni suçlar bu seferr allahımm yaşadığım şeylere bakk böylemiydik bizzzzz
Offf tatlım ne desem bilemiyorum ki. Bak şimdi uzaklık var diye böyle özlediğinden yapıyo fln diyoruz ama sizin bütün ömrünüz hasretle geçecek yanılıyor muyum? Denizde olduğu için sürekli mesafeler girecek aranıza. Bütün ömrünü böyle geçirebilecek misin? O gücü görüyor musun kendinde
Yaa kızlar valla kusura da bakmayın sizin mutlu günlerinizde kendi derdimle boğuyorum sıkıyorum ama anlatacak yol gösterecek kimsem yokk
işte diyorum ilerde de böyle olursa ne yaparım ben düşünsenize evlenince aradığında diyelim bir yerde olsam neler diyecek tersleyecek ya o zaman ne yaparım ömrüm ağlamakla mı geçicekk :18:
hayatımda bu kadar rahatlık görmedim umrunda değilll gerçekten benden sıkıldığını hissediyorum artık ,
ayyy kızlarrrrrr beni eskisi gibi sevmediğini yalan soylediğini kandırdıgını düzelmeyeceğini söyledim yaa oda duzelmesin dedi ya bende tum bunları yani beni eskısı gıbı sevmedıgını yalan soyleyıp kandırdgını kabul ediyosun demek dedım odaaaa evet dediii
kendimi çook zor tutuyorum ağlamamak içinnnnnnnnnn
Yaa kızlar valla kusura da bakmayın sizin mutlu günlerinizde kendi derdimle boğuyorum sıkıyorum ama anlatacak yol gösterecek kimsem yokk
işte diyorum ilerde de böyle olursa ne yaparım ben düşünsenize evlenince aradığında diyelim bir yerde olsam neler diyecek tersleyecek ya o zaman ne yaparım ömrüm ağlamakla mı geçicekk :18:
hayatımda bu kadar rahatlık görmedim umrunda değilll gerçekten benden sıkıldığını hissediyorum artık ,
ayyy kızlarrrrrr beni eskisi gibi sevmediğini yalan soylediğini kandırdıgını düzelmeyeceğini söyledim yaa oda duzelmesin dedi ya bende tum bunları yani beni eskısı gıbı sevmedıgını yalan soyleyıp kandırdgını kabul ediyosun demek dedım odaaaa evet dediii
kendimi çook zor tutuyorum ağlamamak içinnnnnnnnnn
öncelikle kimse kusura bakmıyodur bence zaten hepimiz birbirinin derdine çare olmaktan mutlu oluruz hiç öle düşünme. gelen mesajın cavabına gelincedumurum şuan da gerçekten ne desem boş. ya bunları hazmedip susucaksın ya da bitiriceksin ki sanki bunu istiyomuş gibi hissediyorum ben. sadece fikrimi söylüyorum empati yapıyorum ben olsam ne yaparım diye ve içimden geçen tek şey bitti diyip yoluma bakmak. tabi bu durumdayken yarın gelecek mi bilmediğim için gidip görüşür müsünüz orada karşılıklı konuşur musunuz bilmiyorum.
yarın değil kı h.sonu buluşucaz canım , ben şu an şoktayım ağlasam oda dolu ağlayamıyorum aptal gibiyim şaka zannediyorum heralde salak gibi kaldım cevap veremedim ellerim titriyo biraztuhafff .... inadına mı böyle diyo bilmiyorumm
Cnm benim keşke yanında olabilseydik birlikte dertleşir sarılır ağlardık. Bak bize her zmn anlatabilirsin sakın çekme kendini. Yeri geliyo biz anlatıyoruz yeri geliyo başkası. Ama artık bişeyler yapman gerek kuzum. Bu böyle yürümez bi karar vermen lazım hiç iyi bi manzara yok önünde
canım sağolun çokk , ama şu an tek bir kelimeye kilitlendim beni eskisi gibi sevmediğini kabul ediyosun dedim o da evet dedi orda kaldm bilmiyorum :S ağladım ağlıycam alllahım yaaa , şimdi de böyle kafana göre konuş sen anca kendi kendine uydur diyo az önce evet demedi mi anlamıyorummmmm
kafa gitti benim de canım valla bugun c.tesi diye düşündüm bi an nasıl o kadar uçtuysamcevap verme eğer sinirden ya da inattanm yapıyosa bırak biraz sakinleşince belki o pişman olur arar inşallah pişman olur yoksa aklıma iyi şeyler gelmiyo
çok garip değişik bi kişilik:44: eğer o evet mesajından sonra bi şey demediğin halde sana bu mesajı attıysa belki hatasını telafi etmeye çalışıyodur ayyy ben de bilemedim valla aptal oldum
bende anlamadım ne yaptıgını şimdi de daha ben bir şey yazmadan senin işin gücün yok mu bana sarma kötü olcak bak yazmışş bağırır gibi yanii uslubu
bende anlamadım ne yaptıgını şimdi de daha ben bir şey yazmadan senin işin gücün yok mu bana sarma kötü olcak bak yazmışş bağırır gibi yanii uslubu
Eylülüm bak sakın bana kızma seni üzmek istemiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ya bu çocuğun iyice psikolojisi bozuldu ya da senin ondan ayrılmanı sağlamayı çalışıyo çok üzgünüm ama bana öyle hissettirdi tabiki en iyisini sen bilirsin ama öyle geldi bana
hiçbi şey demesen sussan nasıl olur sence? düzelir mi durulur mu sence canım?
canım ben daha bir şey yazmadan atıyo bu mesajları cevap vermedim ki zatenayy bilmiyorum çok şaşkınımm durup durup yazdıklarına bakk ,
gerçekten eskisi gibi sevmiyo ve bu sinirle söyledi mi anlamadımm kızlarr ben çok kötüyümmm
canım ben daha bir şey yazmadan atıyo bu mesajları cevap vermedim ki zatenayy bilmiyorum çok şaşkınımm durup durup yazdıklarına bakk ,
gerçekten eskisi gibi sevmiyo ve bu sinirle söyledi mi anlamadımm kızlarr ben çok kötüyümmm
Tatlım sinirle söyleme ihtimali çok yüksek ama normal davranışları da pek yolunda değil
kafa gitti benim de canım valla bugun c.tesi diye düşündüm bi an nasıl o kadar uçtuysamcevap verme eğer sinirden ya da inattanm yapıyosa bırak biraz sakinleşince belki o pişman olur arar inşallah pişman olur yoksa aklıma iyi şeyler gelmiyo
Tatlım sinirle söyleme ihtimali çok yüksek ama normal davranışları da pek yolunda değil
lunnaya hak veriyorum bende canım yani ben seni burada tanıdığımdan beri hep bu şekilde davranıyo sana. ne diyelim h.sonu olsun bi konuşun ona göre bi karar ver şimdi susmaya devam et belki görüşmeden hatasını anlar gönlünü alır özür diler
hem suçlu hem güçlü olmak için snei suçluyo boşver bırak kendi haline canım.inşallah canımm atmıyorum zaten bakalımm nasıl böyle oldu anlamadım sanki suçlu benimmmmmm
evet kızlar haklısınız bakalım ne olacak , son aylarda hep böyle işte canımm hep üzüyo beni hepp
şimdi ben mesaj atmadıkça o da atmıycak o kadar i,yi biliyorum ben atana kadar atmaz hatasını da buluşmadan anlamazz bende istemiyorum öyle olsun resmen bana yalan söyledi ilk defa ve ahala üse çıkıyo düşündükçe sinirleniyorum
düünmek bile istemiyorum böyle bişeyi ama sizce olabilir mi beni artık sevmeyebilir sıkılmış olabilir mii hiç bir sorunumuz yokken :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?