Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hem suçlu hem güçlü olmak için snei suçluyo boşver bırak kendi haline canım.

Kuzum bence senin öncelikle kızman gerken şey yalan söylemesi değil sana olan tavırları olmalı. Ya seni üzmekte istemiyorum ama bi gelsin görüşün bakalım iyice netleşsin herşey.

evett canımm üste çıkmak için yapmadığı şey yokk
haklısın canım farkındayım bilmiyorum iştee off zaten h.sonu bide sınavım var onun için ayrı bir trip yapar zaten h.sonuna kadar böyle olursa ölürüm kahrımdan hiç kaldıramıyorum böyle olmasını

insan etrafındakileri görünce niye benimki böyle değil sorun ne ki ne eksiğim var diyo gerçekten hiç sebepsiz oluyo bunlar , daha anlatmadığım o kadar olay var ki kızlar bir arkadaşım biliyor herşeyi en başından hiç istemiyo devam etmemi çok kızıyo bende kızıyorum ama hep düzelir diye hep iyi yanlarını görüyorum ama bu olay bardağı taşıran damla oldu
keşke böyle yapmasa ben o kadar ilgili sevgisini gösteren yapıcı, sakin biriyim ki o yüzdne böyle oldu zaten dimii kötü biri olmak lazımdı

canım senden yana bi sorun olmasa da belki onun sorunları vardı ilişkiniz hakkında? onunla konuşun hafta sonu ve bi karar verin yola devamsa kendine çeki düzen versin

Sorun sende değil tatlım sakın öyle düşünme sorun senin sevgilinde

belki de arkadaşının sözünü dinlemelisin be eylülcüm? yani her şeyi biliyo madem o dışardan biri olarak her şeye tanık olmuş biri olarak bizden daha iyi yorum yaapbilir ilişkiniz hakkında haksız mıyım?

hem sevgilinle nasıl tanıştınız siz nasıl sevgili oldunuz?

canım senden yana bi sorun olmasa da belki onun sorunları vardı ilişkiniz hakkında? onunla konuşun hafta sonu ve bi karar verin yola devamsa kendine çeki düzen versin

Sorun sende değil tatlım sakın öyle düşünme sorun senin sevgilinde
ne sorunu var ki acaba sadece benim herşeyi abarttıgımı herşeye taktıgımı düşünüyo, konuşucam herşeyi enine boyuna bakalım ne diycek ne derdi varrr

doğru canım sevgilim için hep böyle olucak değişmez o hep üzücek seni , ilerde daha pişman olucaksın diyoo

bizim ailelerimiz tanışıyo onlara gitmiştik orda gördük birbirimizi sonra da tanıştık ettik öyle başladı işte canım , başlarda inanaılmaz ilgiliydi çok üstüme düşerdi bşr yılı geçtikten sonra başladı böyle yapmaya herşeyi uzakta olmamıza özleme vurdu kimi zaman o kadar abarttı ki anlatsam sayfalar yetmez, sonunda hep pişman oldu hep özür diledi her seferinde oyle yapmıcam ama elimde değil gerçekten ddi lütfen anlayısla karsıla beni başka şeyler düşünme dedi, en azından bi sözümüz olsa çok rahatloycam der nişan falan olduktan sonra hele de evlendıkten sonra hiç böyle olmıycak emın ol der çok sözler verdi ama işteee,

hiç olgunca düşünmediğini olgun olmadığını düşünüyorum canım beni üzüp üzüp sonra pişman olurdu sen bunları haketmıyosun derdı onu bırakmamdan çok korktugunu soylerdı ama artık uzdukten sonra pişman bıle olmuyo o lafları demiyo bilee
neyden bu kadar sıkılıyo bilmiyorum o istemiyo diye telefonda konuşmuyoruz tüm gün mesajlasamadıgımız halde aksamları da geç cevap verdıgı ıcın ıkı uc kelıme anca konusuyoruz , ama yüzümü gördüğü an dunyası degısıyo bambaska bırı oluyo görsen acaba telefonunu baska bırı mı kullanıyo bu o mu dersin
benn bilmiyorumm ne oldugunuu :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

hakkaten tıkanıyo insan böylekyen böyle oldu diyosun :44: tek çare dediğin gibi etraflıca konuşmak haftasonu sana nasıl davranacak bi şey yokmuş gibi öpüp sarılacak mı yoksa yine bu şekilde tavır mı yapıcak. sen de hemen yelkenleri suya indirme sakın he bari yanındayken değerlendir fırsatı seninle ilgilensin gönlünü almaya çalışsın

aynennn bişey yokmuş gibi yapacakk ben tavır yapınca da bari yanında böyle yapma diyecektirr yok yok indirmiycem bu kadar acıyı boşuna mı çekiyorum

sadece yanımdayken ilgilenmesini istemiyorum işte yanında yokken de böyle yapsa ya bana karşı uslubu o kadar kötü ki , geçenlerde ilgi göstermiyodu ya hani bir şey demiştim sağlıkla ilgili haberi olsun diye yani bana salak bana söyleceğine doktora gitsene dedi birden dumur oldum bir daha dedim senin ölsem haberin olmayacakk ahh ahh neler çekiyorumm demek ki benn
önceden kıyamazdı laf söylemeye bile şimdi neler diyoo hemde kaç kez uyardıgım haldee
off anlattıkça anlatasım geliyo dayanamıyorum kızlarr daralmayın ne olurr

Hani bir derdim var topiğinde eşim çok değişti falan diye anlatıyorlar ya demek ki böyle oluyomuş bende şimdi bakıyorum bana neler derdi şimdi neler diyo demek ki ilgisizlik gerçekten insanı bitiriyomuş başa gelmeden anlamıyosun :18:
ben yemeğe iniyorum kızlar gelicem hemen bir şey yiyesim yok zatennn

ben daralmıyorum da canım bunları çekmeni istemiyorum. daha neler duyucam allahım her söylediğin yeni şey karşısında böyle oluyorum. salak diyeceğine "canım geçmiş olsun ama doktora gitsen daha iyi olur" dese ölür mü? çok ayıp hakikaten çekilmez bi adam

canm benm zatn ayrılmayı da düşünse hiç bir erkek seni sevmiyorum diye direk söylemez
böyle yavasa yavas alıstırır en son sabrın tasınca da sen suclu gibi olursun ilişkinin bitmesinde
o yıne hiçbişey yokmuş gibii hayatına devam eder
diyorsun ya yanımda olunca iyi uzkalsınca kötü ee bu adam denizci evlenseniz bile cogu zaman ayrı olacaksınız ee o zaman da mı böyle yapacak
biliyo tabi senin onu ne kadar cok sevdigini kafasına göre takılıyor nasıl olsa eylül beni idare eder diye düşünüyo anlaşılan
ayy yazdıklarını okudukca burda ben sinir küpü oldum resmen
bırak hiç ilgilenme ne hali varsa görsün ya kaç gündür gözyaşı döküyorsun sen onun için bi de onun yaptıklarına bak

evlenmeden gerçek yüzünü gösterdiği için şanslısın bence ama bunu bile bile evlenirsen onunla çok büyük hata yapmış olursun eylülcüm valla gönlüm seni daha fazla üzmek istemiyo ama dost acı söyler amentüsünde hareket eden bi insanım o yüzden içimden geçen en şeyleri net bi şekilde ifade edicem lütfen üzülme. bende şu anlattıklarından sonra her şeyini bilen o arkadaşınla aynı düşüncedeyim. zerre sana sevgisi saygısı olan adam bu şekilde davranmaz, davranamaz ya anlamıyorum sevdiği insanı bi erkek bu kadar üzemez. karşındaki insan korkağın teki ilişkiyi bitirmek istiyo ama bunu sana söyleyemiyo sana kötü davranıp kendinden soğutmaya çalışıyo ki sen ona ayrılalım bitsin de iş ondan çıksın diye. güzel bi kızsın adım gibi eminim ondan kat be kat iyileri çıkacak karşına ve seni ondan daha çok el üstünde tutacaktır. olmuyorsa olmuyodur güzelim kendine bu zulmü yaşatma söylediği hiçbi hakaret hak etmiyosun çünkü elinden geleni yapıyosun ilişkiniz için o ise kendi keyfinde. bu böyle ne kadar devam edebilir eylül söyler misin? daha ne kadar yüreğinde söylediği çirkin sözlerin ağırlığını taşıcaksın? ben karşında değecek bi insan görmüyorum açıkçası ve bi an önce kendini bu hasta ruhlu insandan kurtarmanı diliyorum. ne demek salak bana söyleyeceğine doktora gitsene ne kadar çirkin bi söylem. bunları taşımak zorunda değilsin. hiç kimse vazgeçilmez değil onu çok seviyorsun biliyorum ama bu şekilde seni değersizleştirmesini şahsen kaldıramıyorum. hiç bi kız bu tavırları hak etmiyo ki bu kız çok seven değer veren biriyse.
lütfen iyi düşün ve kendin için hayırlısını dile o şekilde bi karar ver.
nice evlilikler son buluyo nice büyük aşklar bitiyo ama insanalar yine seviyo yine güveniyo rabbim daha iyisiyle karşılaştırıyo.
sözlerim seni kırdıysa üzdüyse özür dilerim canım ama içimden geçenleri söylemek istedim ve inan bana daha fazla üzülmeni istemediğim için bu şekilde yazıyorum. çok uzun zaman olmadı burada seninle tanışalı ama vallahi daha fazla dayanamadım seni bu şekilde üzmesine.

aynen öyle canlarım yorumlarınız için çok teşekkür ederimm benim dilimin varmadığı şeyleri söylemişsiniz o kadar doğru ama şartlanmış gibyim onsuzluğu düşünemiyorum bile o kadar seviyorum ki
hatta arkadaşım bunun sevilicek ne yanı var ki demişti son olayları bilmiyo bunları bi bilse öldürür beni zaten ben sana ne demiştim değişti diyodun bak ne oldu diye

yanii anlamıyorum kızlar ailelerimiz bile onun akrabaları falan biliyo babası bile okulunu bitirsin de beni istesinler diye bakıyo o kadar seviyolar ki beni , benim annem teyzemler halamlar falan biliyo bi tek babam bilmiyo , nasıl bunları yapar anlamıyorum ne sorunumuz var ne de]rdi varrr

çok sevmekten mi böyle oldu cok deger vermekten mii yanımda yokken hiç değer görmüyorumm bana salak lar kes ler konuşma lar gerizekalı lar hangi birini demedi ki hangi birini en büyükk hatam her böyle yaptığında pişman olduğunda affetmek unutmak oldu onu doğduguna gune lanet ettırseydım boyle olur muydu kul kole olurdu peşimde , hala mesaj atmadı düşününnn
o herşeyi soyleme hakkına sahıp ben ona bır kere bıle kotu soz demedım benım ona soyledıgım en kotu soz ne bılıyo musun kızlar ALLAH KAHRETSIN en kotu soyledıgım şey buu
şımardıkça şımardı tüketti beniii paramparça ettin kalbimi dedğimde abartma yaa diyerek ağlıyorum dediğimde ağlama o zaman , yada anca ağla zırla sen diyerek günden güne eritti benii
annem ağladığımı hemen anlıyo diyo yine gözler şişmiş ne oluyo böle diye bi bilse varyaaa :2:

eylülcüm önemli olan onun seni sevmesi sana değer vermesi ailesi 2. planda bence. sonuçta bu hayatı onunla yaşayacaksın. ve evet belki de çok yüz buldu zaten bi kere taviz verdin mi ardı arkası kesilmiyo. sana kötü söz kullandığı ilk zamanlar ona dersini verseydin belki iş buraya kadar gelmeyecekti. çok vicdansız vurdumduymaz bi insan sevgilin. kolaylıklar diliyorum ama şunu unutma o kadar kişi yanılıyo olamaz özellikle yakın arkadaşın. çok seviyorum diyosun ya peki bir ömür bu tavırlara bu hakaretlere maruz kalırsan kaldırabilecek misin bunu?

yok canımm yanlış anlamıyorum doğru söylüyosn haklısın
bilmiyorum mukmukee yaşayamam benn o kadar seviyorum kii aslında bi ayrılıp ders versem iyi olacak ama ayrılan ben oldum diye dönmez aslaa :2:
o kadar imreniyorum ki el üstünd etutulanlara bu zamana kadar hep evlenince dğzelcegıne ınandım ama artık ınanmıyorum çünkü söz vermişti bız ayrılıp barıstıktan sonra artık boyle olmıycak demişti ama oldu demek ki evlenince de olur hemde daha beterriii

o zaman denizde diye tum sinirini benden çıkartır benı bı yere gondermıycek belkı de cunku sımdı bıle bı yere gııdınce mırın kırın ediyo , ya o zaman ben denızdeyım sende kım bılır nerelerde gezıyosun dıyecek dımıı bız ayrıldıgımzda aılesi çok kızmıştı ona baya hemde senı ne kadar sevıyo eylul nasıl yaparsın bunu falan dıyee kımı eşinin aılesınden çeker bende ailesinden değil kendınden çekicem demek kii

nolurr bana onu yola getırmek ıcın bır sey soyleyınn hıc mesaj atmıyorumm o atana kadar atmyım bakalm ne zaman atıcakk işten cıkınca haber verıyordum vermıycem bugun merak etsın benı artıkk hayatımda boyle zulum yaşayn gormedım yoktur herhalde bu kadar degersızlık hısseden yokturr

biliyorum canımm ben hak verıyorum zaten hemde çokk , bır ömür kaldıramam ölürüm herhalde off anlmıyorum o kadar hayal kurduk yaa o kadar az kaldı o kadar şeyı atlattık niye yanıı sankı bı derdımız sorunumuz varrr , hep boyle ama dıyorum ııyı yanlarını gormek ıstedgım ıcın , bu son damla olduuu

nasıl bır vıcdanın kalbın var dmeıstım ona ama hiççç umrunda olmadı bana gore ağır bı laf mesela ama umrunda mıııı :

ailesi seni sevmiş benimsemiş diye seninle ilişkisine devam ediyo olabilir mi canım?
evlenince düzelir diye bi şey yok canım aksine evlendikten sonra daha bi rahata kavuşur erkekler şimdi 10 ilgi gösteriyosa evlendikten sonra 6 olur öyle düşün. daha öncede dediğim gibi o nasıl ki arkadaşlarıyla çıkıyo ve haber vermiyo sende çıkmasan bile çıkıyo izlenimi ver sadece o merkezli bi hayatın olmadığını düşünsün. mesaj atmamaya devam et inşallah merak edip mesaj atar ya da arar. mesaj atarsa da kızlarla biraz hava almaya çıktık fark etmemişim mesajını der geç cevap verirsin. başka bi şey gelmiyo aklıma ya ayrılık ya da bu şekil davranıp onun ilgisini tekrar kendine çekmeye çalışsacaksın

sorundan ziyade sana olan sevgisi bitmiş olabilir mi ya da başka biri olabilir mi canım:26::26:

bilmem oyle bir şey yapacagını sanmam ayrılmak ıstese ayrılır zaten gerısını hiç düşünmez biliyorum

işte açıkçası bu zamana kadar hiç oyle bır sey olmadı ben akrabalarıma gıttgımde bıle bana tavır yapar arkadaşlarla desem kım bılır ne dusunurr her şeyde olay bana patladı bugune kadar canım hep hemdeee
haklısın canımm oyle yapıcam bende off ne kadar kotu bısey yaa allahımm

sorundan ziyade sana olan sevgisi bitmiş olabilir mi ya da başka biri olabilir mi canım:26::26:

bilmem başka bırı olacagını sanmıyorum ne bıleyımm hiç şüphelendıgım bır sey olmadı bugune kadar ama bılemıyorummm ama biri olsa diyelım ayrılırdı soylerdı o konuda boyle bır sey yapacagına ıhtımal vermıyorum
sevgisi azalmış bence de eskı aşkı bağlılığı kalmamış baksanaa önceden ben bı uzgun ıfadesı koysam bır saat uzulurdu oda ne güzel sozler soylerdıı
vee beni kaybetme korkusu yok onda cunku benım bırakmayacagımı bıldıgı ıcınn

tamam bak önce bi karar vermeye çalış bi yol çizmen gerekiyo kendine ve kesinlikle taviz vermemelisin eğer verirsen bil ki her şey daha kötü olur artık çantada keklik gözüyle bakar sana. öncelikli olarak ilgini kes ona karşı, sorgulama neden mesaj atmadaın nedan aramadın deme. o yazarsa geç cevap ver işlerin olduğunu söyle. dediğim gibi dışarda gezdiğini akraban veya arkadaşın fark etmez söyle. o çıkıyo 3 saat geziyo arkadaşlarıyla haber dahi vermiyo. ondan sonra baktın düzelmiyo yine ilgisiz iki seçeneğin var ya bu hayatı yaşamayı kabullenmeyi öğreneceksin ya da ayrılığı seçeceksin. başka bi şey inan gelmiyo aklıma ve ben olsam aynı bu dediklerimi uygularım. hatta senin kadar sabretmem ettiği bu laflara tavırlara.

tamamm kızlar destek olun bana dayanamayabilirim yumuşamak istemiyorum:84:, artık ilgi mesaj hiç bir şey yokk bakalım h.sonu buluşana kadar böyle mi yapacak görücez , düzeleri herhalde benden hiç böyle sert bir tepki almadı inşallah düzelr ama nasıl içim içimi yiyo kızlar varyaa içimden gelenı syamak ıstıyorum ama atmıcam o kadar yüz vermişim kii ahhh şimdi ki aklım olsaydıı
o zamanlar beni hiç üzmez diye tabı kıyamıyordum o da oyleydı ama sonraaa

ben üzülüp ağlayınca stresten sivilceleniyorum yıne sabah sıvılce cıktı her tarafıma, ben mesaj atmayınca benı suclayacak ama , ayrılmak istiyosun sevmıyosun dıye olayı bana ceviricek yinee,

o kadar çok şeye sabretmişim ki canım bana boyle davranıp bır de cekmek zorunda degılsın ben boyleyım işine geliyosa , seni üzüyorum madem niye ayrılmıyosun falan demiştiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…