- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.141
tatlım seni üzmek degil amacım kesinlikle yanlış anlamanı istemiyorum aklına kötü bişeyler gelmesini de istemıyorum ama sen onu bu kadar severken onun ilgi alakasının nerdeyse yok denecek kadar azalması benm aklıma başka birini getiriyo direk
tabi sen hissedersin aslında sevgisinin azalıp azalmadıgını
inşallah gecici bi sürectür bi an önce atlatırsınız
ama yıne de sen biraz ac gözünü eger gercekten ayrılmak istedigini falan seziyorsan hiç uzatma bence kızların da dedigi gibi nasıl olsa her gün üzülüyorsun
Nazar nerelerde bugün acaba
evet ya bugün hiç ugramamıs
evet canım bakalımm , sevgisinin azaldığını seziyorum ama başka biri yoktur diye düşünüyorum
ne çekilecek çilem varmış yanii herşey ne kadr güzel olması gerekn şu duruma bakınn
son zamanlarda böyle çok abartması başka biri olduğuna mı işaret ki yada biri olmasa da birini görüp aklımı karıştı yada bilmiyorum ...
dün akşam arkadaşıyla mıydı ki acaba , arkadaşıyla olsa da nedne 3 saat atmadı ki bir mesaj bıle ne yaptı kı o kadar nerdeydı offf sanırım başladı deli sorularr :44::105:
bilmıyorum ki kuzum anlattıgın kadarıyla baska hiç bi sorun yok
tabi ne onu ne de seni tanımıyoruz umarım yoktur öyle bişey
ama kendinden uzaklastırma cabaları var gibi geldi bana anlattıklarından
yok neden ayrılmıyosun benden bilmem ne sanki sabrının tasması için caba harcıyor
bi de aniden olduysa:44:
Kuzularr, ben geldiiimmm
modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. işlerimi hallettim, geldim kurdum. sonunda bağğlandıııımm
ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler.
Ney aniden olduysa anlamadım canım :44:
evet sabrımın taşmasını mı istiyo nedirr, h.sonu buluşucaz hiç mi bunlaru düşünmüyo ki
önce eskisi gibi sevmiyo musun deyince evet dedi sonra benle uğraşma falan dedi bilmiyorum çok tuafımm eve gid,nce ne yapıcam pekiii:105: kafayı yerim ben şimdi rahat o çünkü yine bıraz tavır yapıp geçeceğini düşünüyo ama olmıycak olmamalıı üüüüüüüüüüü
Ney aniden olduysa anlamadım canım :44:
evet sabrımın taşmasını mı istiyo nedirr, h.sonu buluşucaz hiç mi bunlaru düşünmüyo ki
önce eskisi gibi sevmiyo musun deyince evet dedi sonra benle uğraşma falan dedi bilmiyorum çok tuafımm eve gid,nce ne yapıcam pekiii:105: kafayı yerim ben şimdi rahat o çünkü yine bıraz tavır yapıp geçeceğini düşünüyo ama olmıycak olmamalıı üüüüüüüüüüü
Kuzularr, ben geldiiimmm
modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. işlerimi hallettim, geldim kurdum. sonunda bağğlandıııımm
ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler.
Tatlım sizin mesafeniz ne kadar sevgilin nerde şuan
nazar nerelerde bugün acaba
İyi insan lafının üstüne gelirmiş kulaklarını çınlatıyoduk balım
hoşgeldin bebegim
bizde tam seni merak etmeye baslamıstık
iyi insan lafının üstüne geldi
aniden mi degişti tavırları diyorum canım
ayy bilmiyorum ya burda senin aklına kötü şeyler getirip seni üzmek de istemıyorum valla
umarım iyi olur herşey yoluna girer bi an önce
ama asla hemen affetme
basit bi sorun degil cünkü bu kac gündür üzülüyosun burda
be
Eylülcüm sana tek tavsiyem kendin için biraz gerçekçi düşün kararlı ol ve yoluna bak
evet bagımlılık yapıyoÖperim sizi..
dün de bahsetmiştim ya çok sık kopuyorum netten, patron dayanamadı gitti modem aldı. anca yaptık ..
yoksa çoktaaan damlardım biliyosunuz
Kızzzzzzzzz, buraya gelmeyince insan bi eksik oluyor yahu
anladım canımyok canımm zaten aklıma gelen geliyo :105:
mesajlarda hep böyleydi canım ilgisizdi ama son zamanlarda daha da fazla ilgisizleşti daha da rahatlaştı gibi , son zamanlarda daha çok kırmaktan kaçınmıyo :105:
Ve ilk defa beni kandırıp yalan söyledi , amin canım inşallah basit değil evet ama ona göre benle ilgili herşey basitt hiç değer verdiğni düşünmüyorum artıkk :106::120:
hahahahaahsbenimde aklımdaydı nazar dedi yaa bi ara kayısı çayı iç diye içtim ama dün sanırım fazla içtim karnıma ağrılar girdi resmen eve bi gittim ishal olmuşum
Eylülcüm sana tek tavsiyem kendin için biraz gerçekçi düşün kararlı ol ve yoluna bak
Boncukkk duy sesimiii :105::105:
bir buçuk saatlik yol canım okuduğu şehirde değil şu an kendi evinde çokta uzak değil ama pek gelemiyor her hafta , maddiyattan dolayı biraz da ne oldu tatlımm :105:
Öperim sizi..
dün de bahsetmiştim ya çok sık kopuyorum netten, patron dayanamadı gitti modem aldı. anca yaptık ..
yoksa çoktaaan damlardım biliyosunuz
Kızzzzzzzzz, buraya gelmeyince insan bi eksik oluyor yahu
evet bagımlılık yapıyo
anladım canım
neyse görüşene kadar sabret canım mutlaka bi açıklaması vardr bu saçma tavırlarının ikna olursan devam edersin olmadı sen yoluna o yoluna ömrünün sonuna kadar onu idare edip üzülmek zorunda degilsin ki sen
ayrıca cok iyi kalplisin bence cok daha iyilerini hak ediyorsun cnmeve gidince de sakın ağlama aileni de üzersin gereksiz yere ağladıgını görüyorlardr mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?