Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

evet canım bakalımm , sevgisinin azaldığını seziyorum ama başka biri yoktur diye düşünüyorum
ne çekilecek çilem varmış yanii herşey ne kadr güzel olması gerekn şu duruma bakınn
son zamanlarda böyle çok abartması başka biri olduğuna mı işaret ki yada biri olmasa da birini görüp aklımı karıştı yada bilmiyorum ...
dün akşam arkadaşıyla mıydı ki acaba , arkadaşıyla olsa da nedne 3 saat atmadı ki bir mesaj bıle ne yaptı kı o kadar nerdeydı offf sanırım başladı deli sorularr :44::105:

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmıyorum ki kuzum anlattıgın kadarıyla baska hiç bi sorun yok
tabi ne onu ne de seni tanımıyoruz umarım yoktur öyle bişey
ama kendinden uzaklastırma cabaları var gibi geldi bana anlattıklarından
yok neden ayrılmıyosun benden bilmem ne sanki sabrının tasması için caba harcıyor
bi de aniden olduysa:44:

Ney aniden olduysa anlamadım canım :44:

evet sabrımın taşmasını mı istiyo nedirr, h.sonu buluşucaz hiç mi bunlaru düşünmüyo ki
önce eskisi gibi sevmiyo musun deyince evet dedi sonra benle uğraşma falan dedi bilmiyorum çok tuafımm eve gid,nce ne yapıcam pekiii:105: kafayı yerim ben şimdi rahat o çünkü yine bıraz tavır yapıp geçeceğini düşünüyo ama olmıycak olmamalıı üüüüüüüüüüü

Kuzularr, ben geldiiimmm

modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. işlerimi hallettim, geldim kurdum. sonunda bağğlandıııımm

ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler.

Tatlım sizin mesafeniz ne kadar sevgilin nerde şuan

aniden mi degişti tavırları diyorum canım
ayy bilmiyorum ya burda senin aklına kötü şeyler getirip seni üzmek de istemıyorum valla
umarım iyi olur herşey yoluna girer bi an önce
ama asla hemen affetme
basit bi sorun degil cünkü bu kac gündür üzülüyosun burda
Kuzularr, ben geldiiimmm

modemimiz değişti. Sabahtan beri netsizdim. işlerimi hallettim, geldim kurdum. sonunda bağğlandıııımm

ne var ne yok bakalım, nasıl keyifler.

hoşgeldin bebegim
bizde tam seni merak etmeye baslamıstık
iyi insan lafının üstüne geldi

İyi insan lafının üstüne gelirmiş kulaklarını çınlatıyoduk balım

hoşgeldin bebegim
bizde tam seni merak etmeye baslamıstık
iyi insan lafının üstüne geldi

Öperim sizi..
dün de bahsetmiştim ya çok sık kopuyorum netten, patron dayanamadı gitti modem aldı. anca yaptık ..
yoksa çoktaaan damlardım biliyosunuz
Kızzzzzzzzz, buraya gelmeyince insan bi eksik oluyor yahu

Son düzenleme:

yok canımm zaten aklıma gelen geliyo :105:
mesajlarda hep böyleydi canım ilgisizdi ama son zamanlarda daha da fazla ilgisizleşti daha da rahatlaştı gibi , son zamanlarda daha çok kırmaktan kaçınmıyo :105:
Ve ilk defa beni kandırıp yalan söyledi , amin canım inşallah basit değil evet ama ona göre benle ilgili herşey basitt hiç değer verdiğni düşünmüyorum artıkk :106::120:

Öperim sizi..
dün de bahsetmiştim ya çok sık kopuyorum netten, patron dayanamadı gitti modem aldı. anca yaptık ..
yoksa çoktaaan damlardım biliyosunuz
Kızzzzzzzzz, buraya gelmeyince insan bi eksik oluyor yahu

evet bagımlılık yapıyo
anladım canım
neyse görüşene kadar sabret canım mutlaka bi açıklaması vardr bu saçma tavırlarının ikna olursan devam edersin olmadı sen yoluna o yoluna ömrünün sonuna kadar onu idare edip üzülmek zorunda degilsin ki sen
ayrıca cok iyi kalplisin bence cok daha iyilerini hak ediyorsun cnm eve gidince de sakın ağlama aileni de üzersin gereksiz yere ağladıgını görüyorlardr mutlaka

hahahahaahs
sana demiştim yeeevruum

Boncukkk duy sesimiii :105::105:

Canım, biraz okudum yazılanları.
Aklıma 'başkası var' dan başka bişiy gelmedi
bence hiç üsteleme, arama sorma.. bu kadar sorumsuz , duyarsız bi insan olamaz ..
sana yazık değil mi, üzülüyosun ağlıyosun ve O hiç bişey yapmıyoo. değer mi? hayır!
Lütfen, sakin ol ve kendine gel. düşünmemeye çalış. Sağlıklı bi ilişki değil bu, çözüm apaçık ortada, çok üzgünüm canım

Eveeet pembiş hanımm..gelelim sanaaa. Yarından sonra uçuyorsun kocişin yanına he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…