- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.241
Selam Kızlaarr.... iyi akşamlar
Herkese iyi akşamlarrrr
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
Allah bağışlasın, ayaklarımı uzattım kk ya girdimkeyifle yazılanları okuyorum.
Valla kk olmasa kafayı yerdim sıkıntıdan,bu arada memnun oldum..hangi şehir??
bu siteye uye olalı daha 3 gun falan oldu
Adana.
Sen?
Valla kk olmasa kafayı yerdim sıkıntıdan,bu arada memnun oldum..hangi şehir??
İstanbul,"hikmet"erkek ismi değilmi??
hem erkek hem bayan ismi..
Anneannemn ismiymişş..
MAgdurum bu konuda
İst un neresi?
Benimki de erkek ismi ve daha enteresanı eşiminki de bayan ismi "unisex" isimlerimizistanbulun bahçeşehir semtindeyim..bilirmisin istanbulu??
eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sakın mesaj atma o atıncada hemen atlama biraz bekle geç cevap ver. artık daha fazla yanlış yapma çocuğu kazanmak istiyorsan bu şekilde biraz tekini göster.
aglama kız yazık ettın kendine :26:
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
tabiki akşam hiiç mesaj atmadı en son saat baya geç olmuştu patladım ve ne zaman mesaj atmayı düşünüyosun dedim ( ama gerçekten çok sinir oldum kızlar belki başıma bir şey geldi nasıl merak etmez ki, bbir de eve gelince belki arar diye odamda bekledim geliş saatinde :105:)
ben attıktan bir yarım saat sonra falan işte iyi geceler yatıyorum ben yazdı , normalde seviyorumlar işte güzel şeyler söyleyerek iyi geceler deriz , ben o mesajı görünce deli oldum tabii ne kadar rahat kızlar görüyo musunuzzz :105: ,
bende bizi ne hale getirdin iyi bak bundan sonra sen mesaj atmadıkça benden mesaj dahi göremiyceksin dedim. daha da atmadım kızlar o da atmadı sabah hiç hemdeo kadar üzgünüm ki , akşam onu o kadar özledim ki o kadar konuşmak istedim ki ama onun rahatlığını görünce kahroldum zaten duygusal bir anımda ağladığım bir anda dayanamadım mesaj attım ama atmasaydım da bir şey değişmiycekti çünkü ilk defa benden saatlerce haber almadı ama merak etmediiiiiii
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
tabiki akşam hiiç mesaj atmadı en son saat baya geç olmuştu patladım ve ne zaman mesaj atmayı düşünüyosun dedim ( ama gerçekten çok sinir oldum kızlar belki başıma bir şey geldi nasıl merak etmez ki, bbir de eve gelince belki arar diye odamda bekledim geliş saatinde :105:)
ben attıktan bir yarım saat sonra falan işte iyi geceler yatıyorum ben yazdı , normalde seviyorumlar işte güzel şeyler söyleyerek iyi geceler deriz , ben o mesajı görünce deli oldum tabii ne kadar rahat kızlar görüyo musunuzzz :105: ,
bende bizi ne hale getirdin iyi bak bundan sonra sen mesaj atmadıkça benden mesaj dahi göremiyceksin dedim. daha da atmadım kızlar o da atmadı sabah hiç hemdeo kadar üzgünüm ki , akşam onu o kadar özledim ki o kadar konuşmak istedim ki ama onun rahatlığını görünce kahroldum zaten duygusal bir anımda ağladığım bir anda dayanamadım mesaj attım ama atmasaydım da bir şey değişmiycekti çünkü ilk defa benden saatlerce haber almadı ama merak etmediiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?