Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bende iyiym kızlar..
Bebegmn uyanmasını bekliyorum. Karnını doyurma saatim 12de
sizler neler yapıyorsunz

eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sakın mesaj atma o atıncada hemen atlama biraz bekle geç cevap ver. artık daha fazla yanlış yapma çocuğu kazanmak istiyorsan bu şekilde biraz tekini göster.

aglama kız yazık ettın kendine :26:

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım

tabiki akşam hiiç mesaj atmadı en son saat baya geç olmuştu patladım ve ne zaman mesaj atmayı düşünüyosun dedim ( ama gerçekten çok sinir oldum kızlar belki başıma bir şey geldi nasıl merak etmez ki, bbir de eve gelince belki arar diye odamda bekledim geliş saatinde :105:)

ben attıktan bir yarım saat sonra falan işte iyi geceler yatıyorum ben yazdı , normalde seviyorumlar işte güzel şeyler söyleyerek iyi geceler deriz , ben o mesajı görünce deli oldum tabii ne kadar rahat kızlar görüyo musunuzzz :105: ,

bende bizi ne hale getirdin iyi bak bundan sonra sen mesaj atmadıkça benden mesaj dahi göremiyceksin dedim. daha da atmadım kızlar o da atmadı sabah hiç hemdeo kadar üzgünüm ki , akşam onu o kadar özledim ki o kadar konuşmak istedim ki ama onun rahatlığını görünce kahroldum zaten duygusal bir anımda ağladığım bir anda dayanamadım mesaj attım ama atmasaydım da bir şey değişmiycekti çünkü ilk defa benden saatlerce haber almadı ama merak etmediiiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın tatlım. Keşke atmasaydın be cnm. Bak belki bize kızıyosun ama bu çocuğunun eline bileti verme vakti geldi de geçiyo bile güzelim

günaydın cnm
ah biz kızlar kalbimize söz geciremeyip yine kendi kendimizi üzüyoruz
tatlım bence artık mantıgınla hareket et ve sakın ola mesaj atma bak zaten atsan da adam yıne yapacagını yapıyo oralı bile olmuyo
ayy nasıl sinir bozucu ya
bırak allah aşkına ne hali varsa görsün ya seni mumla arayacak ama bulamayacak bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…