Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kızlarr hiç mesaj atmadı hala insan bir merak eder benim atmamı bekliyo demek ki kendimi çok zor tutuyorum mesaj atmamak için çok saydırasım varr off

kendi bilir canım hiç dert değil.
öyle deme kız durduk yere sorun cıkmasın

neyse kızlar mesai bitiyo toparlanıp çıkayım hadi görüşmek üzere
görüşürüz cnm
kızlarr hiç mesaj atmadı hala insan bir merak eder benim atmamı bekliyo demek ki kendimi çok zor tutuyorum mesaj atmamak için çok saydırasım varr off
sakın atma
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

merhaba iyiyz sen nasılsın

Belkide yine çok yoğundur arkadaşlarıyla üfff gıcık Ay kusura bakma cnm tutamadım kendimi

bilmiyorum ki canım halaa ses yok gerçekten artık kötü olmaya başladım bizim şarkımızı dinledim ağladım ağladımm off :2::2:

eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sakın mesaj atma o atıncada hemen atlama biraz bekle geç cevap ver. artık daha fazla yanlış yapma çocuğu kazanmak istiyorsan bu şekilde biraz tekini göster.

öyle deme kız durduk yere sorun cıkmasın

görüşürüz cnm

sakın atma

merhaba iyiyz sen nasılsın
yok kuzum olmadı daha kötü sadece işi inada bindirmiş deli çocuk. bi de sandığım gibi bulmamış siteye ziyeretçi olarak bakmış son aktiviteler kısmından aramış. mesajalr akıyo ya ilgimi çekicek konulara bakıyomuş geriye gide dide mukmukeyi görmüş tabi hemen anlamış ben olduğumu yazdığım bikaç bi şeyi okumuş öyle. inat etmesen sadece aşkım okumanı istemiyorum bakma desen bakmıcaktım ama işi bulamazsına getirince ben adam hırs yapmış bulmuş

bilmiyorum ki canım halaa ses yok gerçekten artık kötü olmaya başladım bizim şarkımızı dinledim ağladım ağladımm off :2::2:

aglama kız yazık ettın kendine :26:

anladım canım aman neyse merak etmiş okumuş boşver bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…