- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.221
hmmm
olabilir tabi sorun cıkmasın aranızda smdi burası yüzünden :26:
neyse kızlar mesai bitiyo toparlanıp çıkayım hadi görüşmek üzere
öyle deme kız durduk yere sorun cıkmasınkendi bilir canım hiç dert değil.
görüşürüz cnmneyse kızlar mesai bitiyo toparlanıp çıkayım hadi görüşmek üzere
sakın atmakızlarr hiç mesaj atmadı hala insan bir merak eder benim atmamı bekliyo demek ki kendimi çok zor tutuyorum mesaj atmamak için çok saydırasım varr off
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
kızlarr hiç mesaj atmadı hala insan bir merak eder benim atmamı bekliyo demek ki kendimi çok zor tutuyorum mesaj atmamak için çok saydırasım varr off
sakın atma
merhaba iyiyz sen nasılsın
Sakın sakın sakın atma cnm benim sakııııııııııın
atmıyorum canımm kendi kendime motıve edıyorum şimdi atarsan daha kotu olur bırak merak etsın falan dıyee
Sakın sakın sakın atma cnm benim sakııııııııııın
O umursamazsa sen daha umursamaz olursun yoksa kaybedersin tatlım aklından çıkarma bunu
Ben pek iyi değilim, büyük annem yoğun bakımda moralim çok bozuk.
aaa cok gecmiş olsun canm allah sifa versin
haklısın canımm evet öyle yapıcamm içim içimi yiyo neden atmadı kii :2::2:
Belkide yine çok yoğundur arkadaşlarıyla üfff gıcıkAy kusura bakma cnm tutamadım kendimi
eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sakın mesaj atma o atıncada hemen atlama biraz bekle geç cevap ver. artık daha fazla yanlış yapma çocuğu kazanmak istiyorsan bu şekilde biraz tekini göster.kızlarr hiç mesaj atmadı hala insan bir merak eder benim atmamı bekliyo demek ki kendimi çok zor tutuyorum mesaj atmamak için çok saydırasım varr off
yok kuzum olmadı daha kötü sadece işi inada bindirmiş deli çocuk. bi de sandığım gibi bulmamış siteye ziyeretçi olarak bakmış son aktiviteler kısmından aramış. mesajalr akıyo ya ilgimi çekicek konulara bakıyomuş geriye gide dide mukmukeyi görmüş tabi hemen anlamış ben olduğumu yazdığım bikaç bi şeyi okumuş öyle. inat etmesen sadece aşkım okumanı istemiyorum bakma desen bakmıcaktım ama işi bulamazsına getirince ben adam hırs yapmış bulmuşöyle deme kız durduk yere sorun cıkmasın
görüşürüz cnm
sakın atma
merhaba iyiyz sen nasılsın
bilmiyorum ki canım halaa ses yok gerçekten artık kötü olmaya başladım bizim şarkımızı dinledim ağladım ağladımm off :2::2:
yok kuzum olmadı daha kötü sadece işi inada bindirmiş deli çocuk. bi de sandığım gibi bulmamış siteye ziyeretçi olarak bakmış son aktiviteler kısmından aramış. mesajalr akıyo ya ilgimi çekicek konulara bakıyomuş geriye gide dide mukmukeyi görmüş tabi hemen anlamış ben olduğumu yazdığım bikaç bi şeyi okumuş öyle. inat etmesen sadece aşkım okumanı istemiyorum bakma desen bakmıcaktım ama işi bulamazsına getirince ben adam hırs yapmış bulmuş
aglama kız yazık ettın kendine :26:
anladım canım aman neyse merak etmiş okumuş boşver bişi olmaz
öyle canım sadece o an çok sinirlendim geçti neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?