- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.201
tabiki yazarım tatlım
bunu düğüne yakın hatırlat
tek olumlu yönü yanındayken ki hali
dimi canım bende öyle düşünüyorum ama bunu ona söylediğimde sevmekle ne alakası var
tabiki seviyorum o ayrı birşey diyordu
ahh ahh ne diyim ki canım bende resti çekerdim de işte kahretsin ki yapamıyorummm
akşam ne olacak acaba mesaj atmıyorum diye beni başka şeylerle suçlamasın bir de :105:
Topiktekiler zaten sıraya girer benim hatırlatmama bile gerek kalmaz. İnş ayak numaran büyüktür yavrum yoksa işin zor bileklere kadar uzanabilir bizim isimler
Ayyy teşekkür ederim balım çok mutlu oldumhehehe o da dogru
sıgdırcaz artık bi şekilde ne yapalım
öncelik senin ama
kızlar benım şimdi çıkmam lazımm görüşürüz bana dua edinn girmeye çalışırımmm
şaka bi yana bebek kısmet işi canlarım ya
inşallah hayırlı zamnda nasip eder rabbim
buldum seni diyip ego tatmini yaşayan nişanlım triplerden trip beğenmeye başla bunu da oku heee eksik kalmasın
Ayyy teşekkür ederim balım çok mutlu oldum
buldum seni diyip ego tatmini yaşayan nişanlım triplerden trip beğenmeye başla bunu da oku heee eksik kalmasın
ne demk canm
ne anlamadım :26:
Noluyo kuzum hiç bişey anlamadım ben
ne demk canm
ne anlamadım :26:
seni alıntılamışım istemeden canım pardon:26:
mal gibi kolay bulabileceği bi nick alınca kendime, bulmuş beni yazdıklarımı okuyo nişanlım
Mukynin nişanlısı burayı takip ediyo herhalde ben öyle anladım ama emin değilim:26:
seni alıntılamışım istemeden canım pardon:26:
mal gibi kolay bulabileceği bi nick alınca kendime, bulmuş beni yazdıklarımı okuyo nişanlım
Ayy bu kötü olmuş ama nasıl okuyabiliyo ki o da üye mi nick aratılamıyor diye biliyorum. Galiba nişanlın benden daha iyi çözmüş bu siteyi
hmm bende dedim noluyoruz
ben de denedim aratılmıyo üye olmadan ama anlayamadım ya e-postama baktı oradaki linklere tıkladı giriş yaptı ya da deneme yanılma yöntemi işte. çünkü bu nicki kullanacağım aklına gelir şifrede her zamanki kullandığım şifre bilir. konuşmuyorum şu an onunla çok kızdım
ben de denedim aratılmıyo üye olmadan ama anlayamadım ya e-postama baktı oradaki linklere tıkladı giriş yaptı ya da deneme yanılma yöntemi işte. çünkü bu nicki kullanacağım aklına gelir şifrede her zamanki kullandığım şifre bilir. konuşmuyorum şu an onunla çok kızdım
ben arada bi tel.de konuşurken burada okuduğum bikaç sorunu anlatıyodum kendisine üyeliğim olduğunu biliyodu ama kullanıcı adı falan bilmiyodu az önce tel.de konuşurken napıyosun yine kk damısın dedi yok dedim banladılar beni üyeliğimi de sildiler inanmadı bulurum bulamazsın derken girmiş bulmuş. önceki sayfalarda nazar kayısı için yazmıştım yaa onu dedi işte zayıflamak için kayısı çayı mı içiyosun falan dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. benim aptallığım niye her şeyi anlatıyosamneden böyle bişeye gerek duymuş ki onu anlamadım :26:
sen nerden öğrendin canım kendisi mi söyledi
bu benim düşüncem başka nasıl bakabilir bilemediğim için böyle bakmış olabileceğini düşündüm bilmiyorum kuzumHmm senin üyeliğinle giriş yapmış yani bende ziyaretçi olarak okuyor sandım. Ama bu çok tehlikeli bişey:26:
ben arada bi tel.de konuşurken burada okuduğum bikaç sorunu anlatıyodum kendisine üyeliğim olduğunu biliyodu ama kullanıcı adı falan bilmiyodu az önce tel.de konuşurken napıyosun yine kk damısın dedi yok dedim banladılar beni üyeliğimi de sildiler inanmadı bulurum bulamazsın derken girmiş bulmuş. önceki sayfalarda nazar kayısı için yazmıştım yaa onu dedi işte zayıflamak için kayısı çayı mı içiyosun falan dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. benim aptallığım niye her şeyi anlatıyosam
bu benim düşüncem başka nasıl bakabilir bilemediğim için böyle bakmış olabileceğini düşündüm bilmiyorum kuzum
ziyaretçiler bak 3 oldu aralarında var mı o da bilmiyorum
En yüksek ihtimal mailinden ulaşmış olması gibi geliyor bana kuzum ama gerçekten kötü olmuş bu rahat rahat konuşamazsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?