Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yanındayken hersey yolunda yani böle sacma sapan seyler söylüyor mu o zamn da :26:
pardon ama sevmek nasıl oluyomus bi anlatsın sana sende öyle sev bari onu
nasıl ayrı bişi oluyomus sevginin davranıslardan baska gösterme sekli mi varmış
o kendini suclasın önce sakın altta kalma o konuda bişey söylerse
bu ne ya hem suçlu hem güçlü mü olacak bi de

kızlar benım şimdi çıkmam lazımm görüşürüz bana dua edinn girmeye çalışırımmm

seni alıntılamışım istemeden canım pardon:26:
mal gibi kolay bulabileceği bi nick alınca kendime, bulmuş beni yazdıklarımı okuyo nişanlım

Ayy bu kötü olmuş ama nasıl okuyabiliyo ki o da üye mi nick aratılamıyor diye biliyorum. Galiba nişanlın benden daha iyi çözmüş bu siteyi

Ayy bu kötü olmuş ama nasıl okuyabiliyo ki o da üye mi nick aratılamıyor diye biliyorum. Galiba nişanlın benden daha iyi çözmüş bu siteyi

hmm bende dedim noluyoruz

ben de denedim aratılmıyo üye olmadan ama anlayamadım ya e-postama baktı oradaki linklere tıkladı giriş yaptı ya da deneme yanılma yöntemi işte. çünkü bu nicki kullanacağım aklına gelir şifrede her zamanki kullandığım şifre bilir. konuşmuyorum şu an onunla çok kızdım

neden böyle bişeye gerek duymuş ki onu anlamadım :26:
sen nerden öğrendin canım kendisi mi söyledi

Hmm senin üyeliğinle giriş yapmış yani bende ziyaretçi olarak okuyor sandım. Ama bu çok tehlikeli bişey:26:

neden böyle bişeye gerek duymuş ki onu anlamadım :26:
sen nerden öğrendin canım kendisi mi söyledi
ben arada bi tel.de konuşurken burada okuduğum bikaç sorunu anlatıyodum kendisine üyeliğim olduğunu biliyodu ama kullanıcı adı falan bilmiyodu az önce tel.de konuşurken napıyosun yine kk damısın dedi yok dedim banladılar beni üyeliğimi de sildiler inanmadı bulurum bulamazsın derken girmiş bulmuş. önceki sayfalarda nazar kayısı için yazmıştım yaa onu dedi işte zayıflamak için kayısı çayı mı içiyosun falan dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. benim aptallığım niye her şeyi anlatıyosam

Hmm senin üyeliğinle giriş yapmış yani bende ziyaretçi olarak okuyor sandım. Ama bu çok tehlikeli bişey:26:
bu benim düşüncem başka nasıl bakabilir bilemediğim için böyle bakmış olabileceğini düşündüm bilmiyorum kuzum

Son düzenleme:
En yüksek ihtimal mailinden ulaşmış olması gibi geliyor bana kuzum ama gerçekten kötü olmuş bu rahat rahat konuşamazsın şimdi

ziyaretçiler bak 3 oldu aralarında var mı o da bilmiyorum

hmmm
olabilir tabi sorun cıkmasın aranızda smdi burası yüzünden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…