Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bende iyiym balım, şimdi gelinliğimi koydum buraya kiralayım diyorum boş boş duracağına evde. onla uğraşıyorum :)

günaydın kızlar iyi olmaya çalışıyorum ben , sizler nasılsınızz

iyiiym ben canım hayırdır neyin var senin ?

ne güzell.. bende hep evlenince bütün bu saçmalıklar bitecek ümidi ile katlandım birçok şeye. ama biaz aşamadık o zor zamanları

yavrum ya üzme canını her şerde bir hayır vardır tabi ki verilen emeğe vs düşünüyorsunda

aynen sudenazcım . hem verilen emekler hemde gerçekten çok güzel bir aşkımız vardı ne oldu biza anlayamıyorum. zaten geçen günde söylemiştim sürekli atışıyoruz diye.. Doğru söylüyorsun mutlaka vardır bir hayır da işte verilen onca emeğe çekilen onca çileye çok yazık

günaydınm arkadaşlar nasılsınız
Sudeeee 1 ay olmuş Nasıl şafak sayıyoduk vayy be zmn ne çabuk geçiyo. Ben iyiyim tatlım sen nasılsın yerleşebildin mi iyice nasıl gidiyo
günaydın kızlar bayadır görüşemiyoruz napıyorsunuz?

valla ben tatil hazırlığındayım yarın son ver elini tatil çok sıkıldım çok bunaldım

Herkesin hayalini yaşıyosun ne güzel ya nereye bakalım yolculuk

aman sakın ha eylül gidip kardeşine ablasına falan mesaj atma çok gereksiz olur. gelmek istiyosa zaten çıkıp gelecek merak etme belki bugün yarın aklı başına gelir inşallah.
evet canımm kendimi düşürmüş olurum sadece dimii , biraz rahatladım gibi kızlar sağolun sizin desteğiniz sayesinde daha mantıklı düşünüyorumm

gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınız??

ben iyi değilim.. biz ayrıldık
aaaa neden canım hayırdır :105::26:

iyiiym ben canım hayırdır neyin var senin ?

sevgilimle aramda biraz sorunlar var canım okumuşsundur belki gerideki sayfalarda ondan iştee pek keyfim yok :105:

aaaa neden canım hayırdır :105::26:

:105:

aslına bakarsan çok elle tutulur bir sebebi yok ama çok fazla saygısızlaşmaya başlamıştı son günlerde.dünde bi patlama yaşadı hemde durup dururken. birine küfür etti bende ona aşkım neden küfür ediyorsun gıybet günah etme nolur dedim. allah ne adammış açtı ağzını yumdu gözünü ne kitapsızmışım ne onu kukla gibi oynatıyormuşum bananeymiş istediğine küfür edermiş. bilmemne. dahada eylülde nişanımız vardı daha geçen gün babamla konuştum ben eylülde gelecekler diye.. neden böyle oldu bilmiyorum ama ben nekadar anlayışlı ve sabırlı konuşmaya çalıştıysam oda okadar ahlaksızlaştı

Son düzenleme:
hani nerede gelinliğin görebilicek miyiz

cnm benim açtığım konular kısmında var oradan bakın :)

ama işte bunda da hayır vardır kızlar inanın üzüldüğünüze değmez erkekler için , ben eşimden önce başka biriyle görüşüyordum ki hatta nişanlanacaktyık baktım mutlu değilim bi anda ayrıldım bıraktım tüm geçmişi ve 1 ay içinde eşimle tanışıp çıkmaya başladsıkm ve siz şahitsiniz mutlu son oldfu ..
yani demem oki eğer bi kere takılıyorsanız ilişkide bırakın bu sizin mutluluğunuz için ..
öncelikle kendinizi düşünün cnm ,
Sudeeee 1 ay olmuş Nasıl şafak sayıyoduk vayy be zmn ne çabuk geçiyo. Ben iyiyim tatlım sen nasılsın yerleşebildin mi iyice nasıl gidiyo

Herkesin hayalini yaşıyosun ne güzel ya nereye bakalım yolculuk

aynen ya dimi şafak sayıyoduk şimdi 1 aylık veliyim . yani cnm daha alışamadım şöyleki biz bize kalsak ok düzene oturacağızda hafta sonları hep koşuştuermaca geçiyo yok düğün kına işan vs derken daha oturup düğün yorgunluğunu atamadım üzerimden . ütüsü yemeiği vs bi anda her işin içinde buldum kendimi. ama olsun mecburrr napcann :)

yok okumadım hemen bakıp geliyorum cnm sıkma canını ya kşmse senden kıymetli değil....

Morincim bitanem şaka mı bu nolur şaka olduğunu söyle. Hayır cnm siz ayrılamazsınız ki

lunam ayrıldık... bütün herşey emekler boşa gitti... yukarıda yazdım az çok sebebini. artık bana karşı gerçekten çk saygısızlaştı babasının duurumunu söyledikten sonra bi rahatlık bi vurdumduymazlık geldi buna her geçen günde arttık saygısızlığı. belkide hiç affetmemeliydim babasıyla ilgili yalanını.ben babamla okdara konuştum onu ikna ettim karşılığı bu olacakmış demekki. yazıklar olsun ona. yanlış anlama ama övünmek asla değil benim gibi asla ağzından küfür çıkmayan tatlı dilli bir insana nasıl bukadar hakaret etmeyi vicdanına sığdırabiliyor anlamıyorum

Kuzum sen onun için çok emek verdin değiştin aileni karşına aldın ama o anlamadı demekki hayırlısı böyleymiş. Herşey kısmet işi Rabbim sana sabrını versin inş sıkıntısız atlatırsın bu süreci şuan yanında olmayı çok isterdim

Cnm benim ben seni tanıyorum emeklerini biliyorum demekki değmezmiş. İlerde nişandan evlilikten sonra biteceğine şimdi bitsin. Saygı olmadan olmuyo be güzelim. Peki düzelme ihtimali yok mu cnm geri dönüşü yok mu artık bunun

ahh be canımm benim sevgiliminde saygısızlığı bana karşı ilgisizliği kötü sözleri üzmesi kırması çook fazla ve bu yüzdne konuşmuyoruz şu an hakaretler onda da var ve bende senin gibi tatlı dilli sakin biriyim o kadar çook şeye sabrettim kii aynı durumdayız canım ne kadar üzüldüğünü tahmın edebiliyorum hele ki o emeklerımız , yaptıkalrımız , ilk zamanlar insanın aklına gelinc e perişan oluyo :2:

vicdan yok onlarda canım ne arar bende o kadar doluyum kii ahh ahh :105: ben küfür duymadım ama küfürden beter hakaretler , kötü sözler duydum o kadar kırıldım kii hayırlısı olsun bizim için canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…