- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.281
günaydın sudecim ben iyiyim sen nasılsın:107:
günaydın, sanırım biz görüşmemiştik daha önce hiç
evet siz yenisiniz galiba
ayy yok o bölümleri hatırlayamadım:26::26:Ayyy jetgiller bayılırdım ben onlara. Sonra bi ara taş devriyle jetgilleri birlikte çekmişlerdi. Aynı çizgi filmdelerde hatırlıyo musun
günaydın sudecim ben iyiyim sen nasılsın:107:
günaydın, sanırım biz görüşmemiştik daha önce hiç
aman sakın ha eylül gidip kardeşine ablasına falan mesaj atma çok gereksiz olur. gelmek istiyosa zaten çıkıp gelecek merak etme belki bugün yarın aklı başına gelir inşallah.
günaydın kızlar iyi olmaya çalışıyorum ben, sizler nasılsınızz
gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınız??
ben iyi değilim.. biz ayrıldık
yakınlarda evlenecek arkadaşlar görüyorumm.. hertürlü sorunuza itinayla cevap verilir :) zor aşamalar ama inanın evlenince hepsi bitiyoo. bizim bugün 1 ayımız doldu. kocam sabah kahvaltı hazırlamış öyle işe gitmiş birde dev bir çiçek buketi bırakmış masaya çok mutlu oldum :) alışverişe çıkıp eve geldim sonra bir de baktım istediğim muhabbet kuşu pufumuzun üstünde. ne kadar mutlu ooldum anlatamam :)
bende iyiym balım, şimdi gelinliğimi koydum buraya kiralayım diyorum boş boş duracağına evde. onla uğraşıyorum :)
iyiiym ben canım hayırdır neyin var senin ?
yavrum ya üzme canını her şerde bir hayır vardır tabi ki verilen emeğe vs düşünüyorsunda
Sudeeee 1 ay olmuşgünaydınm arkadaşlar nasılsınız
günaydın kızlar bayadır görüşemiyoruz napıyorsunuz?
valla ben tatil hazırlığındayım yarın son ver elini tatil çok sıkıldım çok bunaldım
evet canımm kendimi düşürmüş olurum sadece dimii , biraz rahatladım gibi kızlar sağolun sizin desteğiniz sayesinde daha mantıklı düşünüyorummaman sakın ha eylül gidip kardeşine ablasına falan mesaj atma çok gereksiz olur. gelmek istiyosa zaten çıkıp gelecek merak etme belki bugün yarın aklı başına gelir inşallah.
aaaa neden canım hayırdır :105::26:gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınız??
iyiiym ben canım hayırdır neyin var senin ?
yavrum ya üzme canını her şerde bir hayır vardır tabi ki verilen emeğe vs düşünüyorsunda
ne güzell.. bende hep evlenince bütün bu saçmalıklar bitecek ümidi ile katlandım birçok şeye. ama biaz aşamadık o zor zamanları
gunaydın kızlarrrrrrr nasılsınız??
aaaa neden canım hayırdır :105::26:
:105:
hani nerede gelinliğin görebilicek miyiz
aynen sudenazcım . hem verilen emekler hemde gerçekten çok güzel bir aşkımız vardı ne oldu biza anlayamıyorum. zaten geçen günde söylemiştim sürekli atışıyoruz diye.. Doğru söylüyorsun mutlaka vardır bir hayır da işte verilen onca emeğe çekilen onca çileye çok yazık
Sudeeee 1 ay olmuşNasıl şafak sayıyoduk vayy be zmn ne çabuk geçiyo. Ben iyiyim tatlım sen nasılsın yerleşebildin mi iyice nasıl gidiyo
Herkesin hayalini yaşıyosun ne güzel ya nereye bakalım yolculuk
evet canımm kendimi düşürmüş olurum sadece dimii , biraz rahatladım gibi kızlar sağolun sizin desteğiniz sayesinde daha mantıklı düşünüyorumm
aaaa neden canım hayırdır :105::26:
sevgilimle aramda biraz sorunlar var canım okumuşsundur belki gerideki sayfalarda ondan iştee pek keyfim yok :105:
Morincim bitanem şaka mı bu nolur şaka olduğunu söyle. Hayır cnm siz ayrılamazsınız ki
aslına bakarsan çok elle tutulur bir sebebi yok ama çok fazla saygısızlaşmaya başlamıştı son günlerde.dünde bi patlama yaşadı hemde durup dururken. birine küfür etme dedi bende ona aşkım neden küfür ediyorsun gıybet günah etme nolur dedim. allah ne adammış açtı ağzını yumdu gözünü ne kitapsızmışım ne onu kukla gibi oynatıyormuşum bananeymiş istediğine küfür edermiş. bilmemne. dahada eylülde nişanımız vardı daha geçen gün babamla konuştum ben eylülde gelecekler diye.. neden böyle oldu bilmiyorum ama ben nekadar anlayışlı ve sabırlı konuşmaya çalıştıysam oda okadar ahlaksızlaştı
lunamayrıldık... bütün herşey emekler boşa gitti... yukarıda yazdım az çok sebebini. artık bana karşı gerçekten çk saygısızlaştı babasının duurumunu söyledikten sonra bi rahatlık bi vurdumduymazlık geldi buna her geçen günde arttık saygısızlığı. belkide hiç affetmemeliydim babasıyla ilgili yalanını.ben babamla okdara konuştum onu ikna ettim karşılığı bu olacakmış demekki. yazıklar olsun ona. yanlış anlama ama övünmek asla değil benim gibi asla ağzından küfür çıkmayan tatlı dilli bir insana nasıl bukadar hakaret etmeyi vicdanına sığdırabiliyor anlamıyorum
sudenaz sen istanbula gelin gelmiştin değil mi ?
lunamayrıldık... bütün herşey emekler boşa gitti... yukarıda yazdım az çok sebebini. artık bana karşı gerçekten çk saygısızlaştı babasının duurumunu söyledikten sonra bi rahatlık bi vurdumduymazlık geldi buna her geçen günde arttık saygısızlığı. belkide hiç affetmemeliydim babasıyla ilgili yalanını.ben babamla okdara konuştum onu ikna ettim karşılığı bu olacakmış demekki. yazıklar olsun ona. yanlış anlama ama övünmek asla değil benim gibi asla ağzından küfür çıkmayan tatlı dilli bir insana nasıl bukadar hakaret etmeyi vicdanına sığdırabiliyor anlamıyorum
aslına bakarsan çok elle tutulur bir sebebi yok ama çok fazla saygısızlaşmaya başlamıştı son günlerde.dünde bi patlama yaşadı hemde durup dururken. birine küfür etti bende ona aşkım neden küfür ediyorsun gıybet günah etme nolur dedim. allah ne adammış açtı ağzını yumdu gözünü ne kitapsızmışım ne onu kukla gibi oynatıyormuşum bananeymiş istediğine küfür edermiş. bilmemne. dahada eylülde nişanımız vardı daha geçen gün babamla konuştum ben eylülde gelecekler diye.. neden böyle oldu bilmiyorum ama ben nekadar anlayışlı ve sabırlı konuşmaya çalıştıysam oda okadar ahlaksızlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?