Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Günaydın tatlım. Keşke atmasaydın be cnm. Bak belki bize kızıyosun ama bu çocuğunun eline bileti verme vakti geldi de geçiyo bile güzelim

kızmıyorum tatlımm ama çok kötü bir anımda dayanamadım attım he atmasaydım da ne değişecekti kimerak etmemiş beni çünkü ya başıma bir şey gelmiş olsa nerden haberi olacak anlamıyorumm farkındayım ama kabullenemıyorum hala içimde düzelecek diye pişman olacak diye bir umut varr , ama artık atmayacagımı biliyo atmam bende artık çünkü ben onu o kadar özlemişken umutla beklerken onun iyi geceler yazması bende şok etkisi yarattı direk ailemin yanına geçtim içeri odamda dursaydım ağlamaktan perişan olacaktım :105: siz belki bana kızıyosunuz ama ne olur anlayın benii başka kimsem yokk derdimi anlatacakk

Tatlım bizim sana kızdığımız tek nokta kendini üzmen. Sevgilin inş hatasını anlar düzelir buna bizde senin kadar seviniriz inan bana. Yeterki mutlu ol tek isteğimiz bu. Peki siz böyle konuşmuyoken haftasonu gelicek mi? Vazgeçmiş midir?

haklısın canımm kendi kendime yapıyorum tek çabalayan benimmm
zaten dünkü mesajından sonra atmam artık ben böyle bir şey hiç kimseden duymadım kızlarr , sabah facesinden zaman tünelinden ilk yılımıza baktım da neler yazardı ordan bile bana ne sözler yazardı , eskiden attığı mesajlara baktım telefonumda kayıtlı hala , vay be dedim o zaman aşıkmış ama şimdi değil işte dedimm

sağolun kızlarr biliyorummm ama elimde değil inanın iki yılımı emeklerimle ellerimle büyüttüm sevgimi içimde , çok emek verdim ben çokkk bir çok kişinin vermediği kadar çok şeye sabrettimmm
bilmiyorum konuşmadığımız için buluşma konusu da geçmedi bilmem gelmez mi acaba böyle devam ederse

evet bugün burdaki son gecem yarın yolcuyum inşallah
süper süper tey tey tey tey

inşallah canımm ne güzelll allah mutluluğunuzu daim etsinnn

günaydınnnnn bal arılarımmmm

ahh be eylülcüm keşke hiç atmasaydın o mesajı öylece suskunluğunu korusaydın. kabullenmesi zor biliyorum çünkü hala seviyosun onu ama yaşıyosun görüyosun sana tavırlarını. artık özlemden falan olduğuna da inanmıyorum ben canım:26: ki dile getirmiyo bunu artık. ve sanırım hafta sonu görüşmeye gelmeme durumuna hazırla kendini çok zor bunları böyle söylemek ama biraz kalbini susturmanın zamanı geldi gibi.

Eğer barışmadığınız halde gelirse hala bişeyler kurtulabilir diye düşünüyorum en azından bi adım attığını görürüz. Umarım gelir cnm

Eğer barışmadığınız halde gelirse hala bişeyler kurtulabilir diye düşünüyorum en azından bi adım attığını görürüz. Umarım gelir cnm
lunna haklı inşallah gelir gelmezse zaten daha çabalama kuzum yazık etme kendine

Günaydınnnnn arı maya vardı biz küçükken çok tatlıydı o geldi aklıma. Bi de arı maya şeklinde kokulu silgiler vardı. Aaah aaahhh çocukluğum

cidden hee ben de izlerdim arı maya bi de jetgiller vardı onu da bayıla bayıla izlerdim vay bee şimdi hiçbiri kalmadı

gelir mi gelmez mi bir fikrim yok ama ben adım atmadığım sürece o da atmayacak ya konuşmayınca da nasıl buluşucaz ki

atmıycam artık canım ama o an o kadar doldum ki kendimi çaresiz hissettim kim bilir nerelerdeydi ne yaptı bilmiyorumm o da şaşırmıyor mu niye mesaj atmıyo bu kız diye anlamadım kii ilk defa böyle yapıyorum çünkü farketmiyo mu
haklısınız kızlar ne olacak böyle elbet pişman olacak ondan eminim zaten ama şimdi belki de biraz rahat takılayım kafamı dinliyim diye düşünüyordur bilmiyorum ,

bana karşı o kadar kötüydü ki mesajlarda bende ilişkiler böyle diye kabullenmiştim bu durumu biliyo musunuz yani bir şey söylerken bir yere giderken kim bilir şimdi ne laf soyliycek ne hakaret edicek şimdi acaba diye tedirgin oluyordum bir zaman sonra hakaretlerine alışmış gibi oldum o kadar şey yaşadım kii daha anlatmadğım

lunna haklı inşallah gelir gelmezse zaten daha çabalama kuzum yazık etme kendine

cidden hee ben de izlerdim arı maya bi de jetgiller vardı onu da bayıla bayıla izlerdim vay bee şimdi hiçbiri kalmadı

bakalım kuzum inşallah gelir bilmiyorum kiii

evett ben jetgilleri değil de taş devrini tom jeryy yi falan çook severdimmm ,dün doksanlar vardı izlediniz mii

keşke en başından bu kadar taviz vermemiş bu kadar hakaretlerine katlanmış olmasaydın. belki daha başka olurdu şimdi her şey. ama olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım canım. inşallah gelir de konuşursunuz her şeyi etraflıca ama yok eğer gelmezse napıcağını düşündün mü hiç?

bakalım kuzum inşallah gelir bilmiyorum kiii

evett ben jetgilleri değil de taş devrini tom jeryy yi falan çook severdimmm ,dün doksanlar vardı izlediniz mii
bu sıra hiç tv izleyemiyorum canım izlemedim ben

orası kesin zaten canım ben taviz verdikçe tepeme çıktı ben bir laf söyledğimde doğduğuma pişman ediyordu beni
bilmiyorum düşünmedim canım gelir diye düşünüyorum ne kadar tartışsakta buluşmalarımız aksamadı çünkü ama konuşmadan nasıl

olacak bilmiyorum cuma akşamı dersim var onu da bilmiyo daha , gelmezse ne olacak ne yaparım bilmiyorummm şeytan diyo kardeşine at mesaj de böyle böyle ( bendne bir iki yaş büyük ablası var ) ama kendimi düşürmek istemiyorumm çünkü çok dik kafalıdır sevgilim kardeşi söylese bile konuşmaz bu konuyu

bende biraz baktım da biraz komik gibi ama konuşmalar hep aynııı , minibüs sahnesi güzeldi cengiz kurtoğlu şarkısı arka fondan falan

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayyy jetgiller bayılırdım ben onlara. Sonra bi ara taş devriyle jetgilleri birlikte çekmişlerdi. Aynı çizgi filmdelerde hatırlıyo musun

günaydınm arkadaşlar nasılsınız
günaydın sudecim ben iyiyim sen nasılsın:107:

günaydın kızlar bayadır görüşemiyoruz napıyorsunuz?
günaydın, sanırım biz görüşmemiştik daha önce hiç

aman sakın ha eylül gidip kardeşine ablasına falan mesaj atma çok gereksiz olur. gelmek istiyosa zaten çıkıp gelecek merak etme belki bugün yarın aklı başına gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…