- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.321
morinci gibi güçlü olmanı diliyorum eylülcüm. en azından sevgiline karşı güçlü görünmelisin yoksa eylül benden ayrılmaz mantığıyla saygı çerçevesinden uzak tavırlar sergilemeye devam edecek
en iyisini yapmışsın kendin için sadece bunun farkına varıp onu aklından da kalbinden de çıkarmaya tüm gücünle çabala. ben çok tanık olmadım senin ilişkine ama çok emek verdiğin belli. öyle çok üzülüyorum ki bu durumlara. anlayabiliyorum çünkü bende 5 yıllık bi ilişkiye emek verdim hala da veriyorum. bir anda her şeyin tepetaklak olması nasıl bir duygu yaşamadım belki ama anlayabiliyorum seni. rabbim yüreğine o sabrı o serinliği versin. üzülme, yeterince üzmüş kırmış seni şimdi o üzülsün seni kaybettiğine. ve emin ol senden sonra çok düşüceksin aklına çok pişmanlıklar yaşayacak. her kız uğraşmaz böyle çabalamaz ilişkisi için o da farkına varınca çok vurucak kafasını duvarlara.
benim nişanlım da diyo ki yemeği 3 günlük pişir her gün yemek yapmakla uğraşmaçalışmaya devam edecek olsam tamam da zaten çalışmıcam işim gücüm yok yaparım her gün yemek bi şey olmaz diyorum
en iyisini yapmışsın kendin için sadece bunun farkına varıp onu aklından da kalbinden de çıkarmaya tüm gücünle çabala. ben çok tanık olmadım senin ilişkine ama çok emek verdiğin belli. öyle çok üzülüyorum ki bu durumlara. anlayabiliyorum çünkü bende 5 yıllık bi ilişkiye emek verdim hala da veriyorum. bir anda her şeyin tepetaklak olması nasıl bir duygu yaşamadım belki ama anlayabiliyorum seni. rabbim yüreğine o sabrı o serinliği versin. üzülme, yeterince üzmüş kırmış seni şimdi o üzülsün seni kaybettiğine. ve emin ol senden sonra çok düşüceksin aklına çok pişmanlıklar yaşayacak. her kız uğraşmaz böyle çabalamaz ilişkisi için o da farkına varınca çok vurucak kafasını duvarlara.
ömür boyu bu şekilde seni üzüp acı çektireceğine şimdiden bitmesi daha iyi. çok seviyorum canımdan kanımdan herkesten çok seviyorum nişanlımı. aileler iki taraflı istemediler başta. o olmazsa başkasıyla olamam dedim kendime, kapatırım evlilik yuva kurma defterini dedim hep. ama dilimden düşürmediğim tek duam "rabbim eğer o benim için hayırlısıysa olsun değilse söküp al içimden sevgisini" ileride mutsuz bi evlilik yaşayacağına bu şekilde kendin için hayırlısını dilemen en iyisi canım. inan bana sabah akşam düşmezdi dilimden bu dua.aminn canımm ama farkında değiller işte herkes böyle zannediyolar herkes benim için ölür sanıyorlar kıymetimi anlamasını o kadar istiyorum ki pişmanlıktan ölsün istiyorum dua ediyorum ne kadar şanssızmışız çeyiz düzerken haya kurarken mutluluğa az kaldı derken yaşadıklarımza bakkk:95::95:
aynen bende evlenince düzelir diyordum ama birde dahada artma ihtimali var tabi.birde bugün 27haziran babasının ölüm yıldönümü.ben yanında olmaya çalıştıkça o terbiyesizleşiyor. yarın öbürgün babamın ölüm yıldönümüydü kötüydüm diyecek.ya be adam senin sevgilin oturuor baban için yasin okuyor du ediyor sana sürekli ölümün aslında nekedar güzel oldğunu anlatıyor ben onu bıyık altından teselli etmeye ay başında başladım onun yerinde başkası olsa çoktan hidayete ermişti ama o kabalaştıkça kabalaşıyor.diyorum bunlar nefsani şeytani duygular gurur kibir hep şeytandandır izin ver sana yardım edeyim bu kötü huyları beraber yenelim adam bu lafıma karşılık sen bana karışma istediğimi yaparım diyor. o güzel insan bu hale nasıl geldi bilmiyorum.yinede rabbim ıslah etsin ama gerçekten kararım kesin.olmuyorsa olmuyordur işte ne yapayım
canım benim için dua et nolur müminin mümine duası çk makbuldur sadece hayırlısını dilemene yeter benim için
bu çok zor olacak farkındayım ama yapacağım. çıkartacağım onu tamamen hayatımdan. öyle bir çıkartacağımki benden sonra hiç pişman olmamış olması beni özlemiyor olması bile canımı acıtamayacak (İNŞALLAH)
aynen canım her açıdan çok emek vermiştim ama insanlar neleri atlatıyor ben bunumu atlatamayacağım rabbim var benim içim rahat çünkü güvendiğim sadece o . ona güveniyorken korkmak mutsuz olmak günahtır ayıptır..mutlaka hayırlı olanı yaşatacaktır.
amin canım çok sağol..
bu çok zor olacak farkındayım ama yapacağım. çıkartacağım onu tamamen hayatımdan. öyle bir çıkartacağımki benden sonra hiç pişman olmamış olması beni özlemiyor olması bile canımı acıtamayacak (İNŞALLAH)
aynen canım her açıdan çok emek vermiştim ama insanlar neleri atlatıyor ben bunumu atlatamayacağım rabbim var benim içim rahat çünkü güvendiğim sadece o . ona güveniyorken korkmak mutsuz olmak günahtır ayıptır..mutlaka hayırlı olanı yaşatacaktır.
amin canım çok sağol..
ömür boyu bu şekilde seni üzüp acı çektireceğine şimdiden bitmesi daha iyi. çok seviyorum canımdan kanımdan herkesten çok seviyorum nişanlımı. aileler iki taraflı istemediler başta. o olmazsa başkasıyla olamam dedim kendime, kapatırım evlilik yuva kurma defterini dedim hep. ama dilimden düşürmediğim tek duam "rabbim eğer o benim için hayırlısıysa olsun değilse söküp al içimden sevgisini" ileride mutsuz bi evlilik yaşayacağına bu şekilde kendin için hayırlısını dilemen en iyisi canım. inan bana sabah akşam düşmezdi dilimden bu dua.
hahaha oh ne güzel yorulmayacaksın sen. beni tek düşündüren yemek olayı yaz kıs heğ çorbası olacak o yüzden her akşam çorbanmız ana yemeğimiz yanoınd amakarna yada pilav salata yada cacık muhakkak olmalı he bide sebze yemez genelde et ağırlıklı :)
varya sırf bu beni yoruyo ne ğişirsem ne pişirsem diye her gün hergün
aynen öyle işte dün eylüle de dedim ne büyük aşklar bitiyo ne evlilikler bitiyo ama insanalr tekrar aşık olabiliyorlar daha çok kıymet görüyorlar ve keşke daha önce tanısaydım seni diyebiliyor karşısındaki insana. rabbim hayırlı yazgılar yazsın. sen içini ferah tut ki inanıyorum allaha sığınan bi insan her şeyin en iyisini yaşayacaktır. bi yerde bi yazı okumuştum biz çok istiyoruz diye o bizim için hayırlı demek değildir olmuyorsa bi sebebi vardır, allah bizim için hayırlı olanı ister gibi bi şeydi. demek ki bu da senin için hayırlısıymış belki evlenseydiniz daha zor günler yaşatacaktı sana.bu çok zor olacak farkındayım ama yapacağım. çıkartacağım onu tamamen hayatımdan. öyle bir çıkartacağımki benden sonra hiç pişman olmamış olması beni özlemiyor olması bile canımı acıtamayacak (İNŞALLAH)
amin canım çok sağol..
sen ne kadar iyi yürekli bi kızsın böyle? hayırlısı buysa rabbim söküp alsın sevgisini içinden çarçabuk.
haklısın canım bende öyle diyorum , bir de aileler birbirini tanıyor ya eğer öyle bir şey olursa ve bir şekilde yüzyüze gelirsek ne yaparım ben :2:
allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten benim kalbime düşen ateş onunda kalbine düşmedi mii :105: o da benim güzel sözlerimi özlemedi mii ben çook duygusalım off ve daha önce kimsseyi sevmedim zaten böyle kimseye bağlanmadım kimseyi aileme anlatmadım kimseyi istemedim onun kadarrr , pişman olmazsa ben ne yapıcam buluşmazsak ne olucak bilmiyorummmmmm
Bak heşeyin yolunda gitmediğinin farkındasın güzelim. Zaten iyi anıları tüketmiş sevgilin. Bundan sonra önüne bakma vakti sana güveniyorum tatlım hayırlısıyla atlatacaksın inş. Dualarım hep seninle yavrum ellerimi Rabbime açıp senin için hayırlısını dileyeceğim. Senin gibi iyi yürekli bi kız zaten mutsuz olamaz. Rabbim buna müsade etmez
amin canım çok sağol. İnşallah, Rabbim senin duanı kabul etmiş benim için ettiğin bu duayıda kabul eder inşallah..
şuan ilk öncelik kararlı olman tatlım, sil at ona ait bilgileri eşyaları ..
onu hatırlatacak herşeyden öncelikle kurtulmalısın
amin allah yardımcın olsun canım. ama sen de morinci gibi bi karar verip onun arkasında durmalısın. anlattığın şeyler çok ağır hakaretler canım ve diyosun ki daha anlatmadığım çok şey var. böyle bi insanla bi ömür geçirip geçiremeyeceğini iyice düşün ve kararını ver.
Çok güzel düşünüyosun bitanem çok olgunsun gıptayla bakıyorum maşallah sana inş hep hep hep mutlu olursun bunu o kadar içten istiyorum ki
öyle yapacağım canım. tabi sanırım sen eski konuları bilmiyorsun ama en zoru babama durumu anlatmak olacak.zamanında çok karşı çıkmıştı çok yalvardım babama ikna etmek için çok dil döktüm. bunca zaman gez onunla şimdi nişana 2 ay kala baba biz ayrıldık de. bu onu unutmaktan bile daha zor benim için. Tek düşüncem zaten istemiyordu belki sevinir çok tepki göstermez. aksi taktirde çok utanacağım babama karşı
aynısı benimki de canım illa çorba olacak ama olsun ben de çorbayı seviyorum. ana yemek ve makarna pilav türü bi şey olacak. neyse ki yemek seçmez pek. sadece o da bende lahanayı pek sevmeyiz onu da pişirmem hiç
aynen öyle işte dün eylüle de dedim ne büyük aşklar bitiyo ne evlilikler bitiyo ama insanalr tekrar aşık olabiliyorlar daha çok kıymet görüyorlar ve keşke daha önce tanısaydım seni diyebiliyor karşısındaki insana. rabbim hayırlı yazgılar yazsın. sen içini ferah tut ki inanıyorum allaha sığınan bi insan her şeyin en iyisini yaşayacaktır. bi yerde bi yazı okumuştum biz çok istiyoruz diye o bizim için hayırlı demek değildir olmuyorsa bi sebebi vardır, allah bizim için hayırlı olanı ister gibi bi şeydi. demek ki bu da senin için hayırlısıymış belki evlenseydiniz daha zor günler yaşatacaktı sana.
hiç üzülme canım, sen babanın kanısın canısın yol yakınken dönmüş olman onu daha çok mutlu edecektir. annen baban onlar senin herkes laf eder ama onlar yine kol kanat gerer. yine öyle olacaktır. hata yaptığımın farkına vardım baba diyip dizinin dibine oturdun mu sevgisini esirgemez senden. hem zaten istemiyomuş ya dediğin gibi belki sevinecek bile.öyle yapacağım canım. tabi sanırım sen eski konuları bilmiyorsun ama en zoru babama durumu anlatmak olacak.zamanında çok karşı çıkmıştı çok yalvardım babama ikna etmek için çok dil döktüm. bunca zaman gez onunla şimdi nişana 2 ay kala baba biz ayrıldık de. bu onu unutmaktan bile daha zor benim için. Tek düşüncem zaten istemiyordu belki sevinir çok tepki göstermez. aksi taktirde çok utanacağım babama karşı
öyle canım bikaç gün bekle mesaj atıp görüşmek isterse zaten oturur konuşursunuz yok görüşmek istemezse beklemenin bi anlamı olmayacak gibi haksız mıyım:26:karar verdim canım şu anda onun pişman olup mesaj atmasını bekliycem bir bakalım ne olucak haftasonu gelecek mii , evet kuzum ilk zamanlar o da derdı bu yaptıklarımı haketmıyosun sen dıye , haketmıyorum evett benım tavızlerımle o bu rahatlığa erişti o kadar pişmanım ki böyle davrnıdıgım için onaa
bakalım belkı bugun de atmayınca işin ciddiyetini anlarrr , son zamanlarda zaten hep böyleydi bir ara verilmesi gerekiyodu demek ki en ufak lafta konuyu ayrılığa rahatça getiriyodu , benim her hareketim ona batardı kızlar her soyledıgım yaptıgımm çook hatalı davrandım benn :44: bakalım ne olucakkk
karar verdim canım şu anda onun pişman olup mesaj atmasını bekliycem bir bakalım ne olucak haftasonu gelecek mii , evet kuzum ilk zamanlar o da derdı bu yaptıklarımı haketmıyosun sen dıye , haketmıyorum evett benım tavızlerımle o bu rahatlığa erişti o kadar pişmanım ki böyle davrnıdıgım için onaa
bakalım belkı bugun de atmayınca işin ciddiyetini anlarrr , son zamanlarda zaten hep böyleydi bir ara verilmesi gerekiyodu demek ki en ufak lafta konuyu ayrılığa rahatça getiriyodu , benim her hareketim ona batardı kızlar her soyledıgım yaptıgımm çook hatalı davrandım benn :44: bakalım ne olucakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?