Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

canım çok doğru söylüyorsun aslında mantıklı olarak düşündüğümde bunu çıkartabiliyorum. evet mutlu olmayacağız bu belli diyorum. sonra içimdeki aşkı düşününce hemen evlenince belki düzelir herşey diyor bir yanım. hep az daha sabret az daha mücadele et diye diye 2 yılı devirdik.buseferde bukadar emek çöpe atılmaz iç sesi çıktı başıma. bu böyle gider işte. keşke sadece mantığımla hareket edebilsem :s

Aynen öyle kuzum ya her hafta bi düğün var Dinlenmeye de çok zmnınız olacak inş. Can alıcı soruyu sorayım mı eşinin davranışlarında bi rahatlama boşvermişlik var mı

gelinliğini gördüm çok güzelmiş canım allah bir ömür boyu mutlu etsin siziii

öle tabii ama insan kahroluyo işte hele ki verilen emekler, keşke böyle olmasa diyosun haketmedim diyosun ama başkasını düşünme fikri bile beni kahrediyoo :105::105:

canım benim çok sağol yanımda olmuş kadar oldun düşünmen yeter.. aynen değmezmiş demekki canım.. canım düzelse düzelir ama eyüp gerçekten eski efendi saygılı haline dönmüyor.düzelmesi demek benim bu hakaretleri hatta bazen iftira boyutundaki saçmalamalarını ömür boyu sineye çekmeyi kabul etmem anlamına gelir ki bende bunu kendime yediremiyorum. haketmediğimi düşünüyorum. laf sevmeye gelince deli gibi sevdiğini söylüyor.insan sevdiğine bu lafları edermi dyince ses yok.. bu şekilde olmaz olmuyor

seninle o kadarr aynıyız ki canımm , bende senin gibi diyorum hep aynııı , keşke bende öyle hareket edebilsem ama olmuyo duygusal düşüceler daha ağır basıyoo pişman olur belki cnaım ayrılık aklını başına getirir düzelir belki :44:
biz de konuşmuyoruz hiç bir şekilde :105:

Aynen öyle kuzum ya her hafta bi düğün var Dinlenmeye de çok zmnınız olacak inş. Can alıcı soruyu sorayım mı eşinin davranışlarında bi rahatlama boşvermişlik var mı

yok cnm şuan gayet iyiyz ki ben ondan bu performansı beklemiyordum artık yardım ediyor bana sofrayı falan kurup kaldırıyo yani yavas yavaş alıştırıyorum normalde yemeği günlğk yerdi kalınca 2. güne yemexzdi şimdi ona alıştırıyorum :)
onun dışınca gayet iyiyz :) başka soru :)

bunlar aynılar bu yönden bak canım benimki de böyle işte bazen iftira boyutuna getırıyo benimki de lafa gelınce sevıyorum dıyo seven ınsan bunlaru dıyemez yapamaz deyınce ses yok elimde degıl dıyor ayy aynıı nasıl sinir oluyorum

teşekkür edereim cnm i amin darısı hepimize..
işte erkekler bize görwe daha katılar o yüzden de bizi yumuşak buluyorlar he ben ne yaparsam yapayım gişdemez beni terkedemez sanıyorlar .
ya terkeceksiniz kumar oynayacaksınız o ortada sap gibi kalacak belki başka kişilere yönelecek ama kimsede böyle hakaret eden vs adamın kahrını çekmez öyle sonrea tıpış tıpış geri dönecekler tabi iş işten geçmediyse.

aynen canım hele o ilk zamanlar insanın aklına gelince insanın canı çok yanıyor. verilen sözler yeminler şimdi bakıyorsun verdiği yeminleri hatırlamıyor bile
yok küfür etmiyor banada işte hakaretvari konuşuyr.küfrüde başkalarına ediyor sürekli ama ben ondanda hoşlanmıyorum ki
bende çok kırıldım çokkk arık gerçekten kaldıramıyorum
ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah canım

amin canımm , evet kimse çekmez ki kahrını mahvederler ama değerimi kıymetimi bilmiyo işte beniim yerımde baskası olsa çoktan bırakır gıderdı senı demıstım de sende çekmek zorundea değilsin demiştiii

aynen cnaım verdiği sözleri hatırlamıyo hatta onlar o zamandı şimdi sanki o zaman ki gibi miyiz dıyo , bende kaldıramıyorum cnaım ve bana abartma dıyor dusun ahakret edıp uzatma abartma dıyorr uslubu o kadar kırıcı kiii amin inşallah canımmm ne yapıcaz

bizde dünden beri konuşmuyoruz. dün güzellikle mesaj attım en son adama bak böyle olmaz eskisi gibi bi bütün olalım böyle bana karışma küfrümü ederim hakaretimi ederimle yüzümez bu iş lütfen biraz mantıklı ol diyorum
adamın verdiği cevap tabi ben mantıklı değilim ben adam değilim.benim lafım belli daha ötesi yok ne düşünürsen düşün.!!
ondan asla vazgeçemeyeceğimi düşündüğü için böyle davrandığından eminim ama böyle güzel bi mesaja bile bu kaba saygısız cevabı veren bi adama sesimi dahi duyurmamayı düşünüyorum artık. tek duam rabbim içimden onun sevgisini alsın . herşeyin hayırlısı inşallah

Doğru olanı yapmışsın bitanem böyle bi insanla ömür zor geçerdi ki hatta bu evlenince daha da artabilirdi. Sen mutlu olmayı çooook hakediyosun kendi değerinin farkındasın kimsenin seni üzmeye hakkı yok. Rabbim inş daha iyisi karşına çıkaracak hakkında hayırlısı olsun inş cnm benim.

Ne güzelmiş herkese seninki gibi bi koca lazım maşallah tatlım

ayy doğrudur canım benimki de eminim o tarzda kaba bir cevap verirdi , neden böyle ki herşeyi zorlaşıtmrak istiyorlar bende akşam ne zaman mesaj atmayı duşünüyosun dedim de iyi geceler dedi sadece merak etmedi benii koca günnn:2: ama ben onsuz olmayı düşünemiyorum bile canım senin kadar güçlü değilimmmm

al birini vur ötekine. benimkide hakaret ediyor bağırıyor ben kırılıp ağlayıncada sen çok hassassın ne abartıyorsun diyor. ya dengesizmisin onca hakarete kırılmam doğal değilmi bunun neresi hassaslık
hey allahım ya aynı işte

kız aynı aynııı , ben ağladığımı bildiğin halde bişey demiyosun deyince sen herşeye ağlıyosun zaten alıştım diyo düşünsenizeee
ben hep ağladığım an dünyası kararsın üzülsün isterdim başta öyleydi ama sonraaa

aynen bende evlenince düzelir diyordum ama birde dahada artma ihtimali var tabi.birde bugün 27haziran babasının ölüm yıldönümü.ben yanında olmaya çalıştıkça o terbiyesizleşiyor. yarın öbürgün babamın ölüm yıldönümüydü kötüydüm diyecek.ya be adam senin sevgilin oturuor baban için yasin okuyor du ediyor sana sürekli ölümün aslında nekedar güzel oldğunu anlatıyor ben onu bıyık altından teselli etmeye ay başında başladım onun yerinde başkası olsa çoktan hidayete ermişti ama o kabalaştıkça kabalaşıyor.diyorum bunlar nefsani şeytani duygular gurur kibir hep şeytandandır izin ver sana yardım edeyim bu kötü huyları beraber yenelim adam bu lafıma karşılık sen bana karışma istediğimi yaparım diyor. o güzel insan bu hale nasıl geldi bilmiyorum.yinede rabbim ıslah etsin ama gerçekten kararım kesin.olmuyorsa olmuyordur işte ne yapayım
canım benim için dua et nolur müminin mümine duası çk makbuldur sadece hayırlısını dilemene yeter benim için

beni bu düşünceye o zorla itti

morinci gibi güçlü olmanı diliyorum eylülcüm. en azından sevgiline karşı güçlü görünmelisin yoksa eylül benden ayrılmaz mantığıyla saygı çerçevesinden uzak tavırlar sergilemeye devam edecek

en iyisini yapmışsın kendin için sadece bunun farkına varıp onu aklından da kalbinden de çıkarmaya tüm gücünle çabala. ben çok tanık olmadım senin ilişkine ama çok emek verdiğin belli. öyle çok üzülüyorum ki bu durumlara. anlayabiliyorum çünkü bende 5 yıllık bi ilişkiye emek verdim hala da veriyorum. bir anda her şeyin tepetaklak olması nasıl bir duygu yaşamadım belki ama anlayabiliyorum seni. rabbim yüreğine o sabrı o serinliği versin. üzülme, yeterince üzmüş kırmış seni şimdi o üzülsün seni kaybettiğine. ve emin ol senden sonra çok düşüceksin aklına çok pişmanlıklar yaşayacak. her kız uğraşmaz böyle çabalamaz ilişkisi için o da farkına varınca çok vurucak kafasını duvarlara.

benim nişanlım da diyo ki yemeği 3 günlük pişir her gün yemek yapmakla uğraşma çalışmaya devam edecek olsam tamam da zaten çalışmıcam işim gücüm yok yaparım her gün yemek bi şey olmaz diyorum

aminn canımm ama farkında değiller işte herkes böyle zannediyolar herkes benim için ölür sanıyorlar kıymetimi anlamasını o kadar istiyorum ki pişmanlıktan ölsün istiyorum dua ediyorum ne kadar şanssızmışız çeyiz düzerken haya kurarken mutluluğa az kaldı derken yaşadıklarımza bakkk :95::95:

sen ne kadar iyi yürekli bi kızsın böyle? hayırlısı buysa rabbim söküp alsın sevgisini içinden çarçabuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…