• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

:9::9:
bu arada benım gitmeme sadece bi gece kaldı cok mutluyum :69::103::103:

gördün mü bak ne güzel çabucak geçti gitti :16::16: burada gerçekten zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz
son bi gece sonra kavuşma vaktiiiiii:16::16: benim daha sekiz günüm var ama yine de heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile sadece bi gece :21: hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım:107:

gördün mü bak ne güzel çabucak geçti gitti :16::16: burada gerçekten zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz
son bi gece sonra kavuşma vaktiiiiii:16::16: benim daha sekiz günüm var ama yine de heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile sadece bi gece :21: hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım:107:

evet ya cok şükür gecti:10::10:

afiyet olsun canım :)

eylül bu arada biz seninle tanışmamıştık galiba
yaşın kaçtı senin? nerede yaşıyorsun?
gelince yazarsın artık...
sağol canım geldimm evet tanışmadık ama aynı şeyleri yaşayan biri görünce hemen yazdımm :17:
ben 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , sen canım :29:

gün doğdu işte ona da amacına ulastı
artık sende üstüne gitmiyorsun kafasına göre takılıyo
bence buluşmaya gelirse de sen gitme yanına beklesin öyle saatlerce bakalım nasıl oluyormus :47:
evet öyle canım istediği gibi yapıyo kim bilir dün eve kaçta geldi acabaaa , ahh ahh ne dertli başım varmışşş :25:
gün doğdu tabii ama bır kaç gün sonra benim neşemi ilgimi anlayışımı tatlı sözlerimi güzel konuşmalarımızı aramaya başlayacakkk :41::41:
hadi afiyet olsun canım şimdi boşver kiloyu gördük çok da kilon yok dediğin gibi:34:

kızzz allah seniiii bakıyorum bakıyorum bu kim diyorum ismi de başka nerdne gördü beni diyorum :32:
sağol tatlım geldimm hala ses yok :50:

evet ya cok şükür gecti:10::10:
dur daha düğün günü için de bu lafları duyucaz:16:

sağol canım geldimm evet tanışmadık ama aynı şeyleri yaşayan biri görünce hemen yazdımm :17:
ben 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , sen canım :29:

evet öyle canım istediği gibi yapıyo kim bilir dün eve kaçta geldi acabaaa , ahh ahh ne dertli başım varmışşş :25:
gün doğdu tabii ama bır kaç gün sonra benim neşemi ilgimi anlayışımı tatlı sözlerimi güzel konuşmalarımızı aramaya başlayacakkk :41::41:

kızzz allah seniiii bakıyorum bakıyorum bu kim diyorum ismi de başka nerdne gördü beni diyorum :32:
sağol tatlım geldimm hala ses yok :50:

:112::112:çaktırmıyoruz şekerim

:
düşünmemeye calıs canm
takılsın bakalım birkaç gün daha kafasına göre
aklı basına geldiğinde seni yanında bulabilecek mi bakalım

dur daha düğün günü için de bu lafları duyucaz:16:

inşallah canım :16:
o da gelir ya 2 buçuk ay gecer hemenn:10::10:
simdi ben gidince hemen alısverişlere başlıcam allahoın iznyle sonra bitirdiğimde bi bakıcam kına gecem gelmiş :52::52:

:112::112:çaktırmıyoruz şekerim

ee bu sefer altta kalmayıp agzının payını verirsin sende canım
:20:

evet canımm dişimi göstericem artık yeter ezildiğim hakaret gördüğümm beni terslemekten başka bir şey yapmazdı herkese karşı çok iyiydi ama bana mesajlarda düşmanı gibi davranıyodu :41::50:

Back
X