• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hobuldummm :)
evet bayağıdır giremedim pek işyerinde mudur odasının camını açtı karşımda öyle oturuyor odasında şimdi sürekli bişeyler yazsam anlar diye giremedim.
onun olmadğı günler giriyorum artık :))
ben de cok ses olmsın dye ekran klavyesinden yazıyorum bazen :1:
hoşgeldın nazarım :3:
ben yarın gidiyormm :32::32:
yaptınız mı ablanın nikahını :21:

bu gece son gecen cizre de he , ayy ne üzüldüüüükkk:21:

yaptık nikahı,artık ablam evliii:16:

bu arada çikolataya asla bende dayanamıyordum ama çok güzel ve lezziizz bir yöntem ile onu sağlıklı olarak hallettim
şöyleki kekler için satılan damla çikolatalar var. hergün öğlen ve akşam yaptım bunu bir paketi bi hafta gitti bana. bir kase yoğurdun içine iki avuç o damla çikolatalardan döküp yedim. hem çokkkk lezzetli oldu hemde yoğurt ben farkında olmadan yağlarımı sinsice eritirken çikolatada krizlerimi engelledi :)
ayrıca tamamen benim kendi fikrim uydurmasyon birşey çikolata krizi geçirdiğim birgün dolaptaki tek çikolata olan damla çikolatalarımızı öyle denedim.çok beğenincede hep yaptım halada yapıyorum :)
denemeye değer ben de eve giderken alıyım bi paket damla çikolatadan:23: yoğurt her akşam mutlaka yemeğin yanında tüketiyorum canım inşallah ben de senin gibi kolayca kilo veririm 55 i görürüm. fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bi yüzün var belli :107: ben de ekleyince sana haber veririm diğer kızlara görmüştü zaten:)

Beeen geldiiiimmmm..
Nerde benim bebekleriiiimmm :12::12::12:
merhaba nazar adınızı çok duydum tanışmak için sabırsızlanıyordum hoş geldin:12:

bende 166 boy , 61 kiloyum canım bende en az 57 olmak istiyorum benim tek sorunum göbek canım her yerim ipince bir orası var deli oluyorum :25:
yürüyüş evet çok doğruu bende yapıcam artıkkk :36:
bölgesel incelme için hareket şart canım:34:

denemeye değer ben de eve giderken alıyım bi paket damla çikolatadan:23: yoğurt her akşam mutlaka yemeğin yanında tüketiyorum canım inşallah ben de senin gibi kolayca kilo veririm 55 i görürüm. fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bi yüzün var belli :107: ben de ekleyince sana haber veririm diğer kızlara görmüştü zaten:)

merhaba nazar adınızı çok duydum tanışmak için sabırsızlanıyordum hoş geldin:12:

bölgesel incelme için hareket şart canım:34:

sen o sun? şimdi adını söylicem deşifre edicem dye korkuyorum :52:
pembişle aynı zamanda evlenecek olan tospaaaa:27:

dene canım tavsiye ederim çikolatayı kesersin bu sayede :).. tamam canım ekleyince söyle ozaman bende göreyim bende..
verirsin canım bikaç kilo alttarafı allahtan çok fazla değil.

dene canım tavsiye ederim çikolatayı kesersin bu sayede :).. tamam canım ekleyince söyle ozaman bende göreyim bende..
verirsin canım bikaç kilo alttarafı allahtan çok fazla değil.
ekledim bile canım:1::1: aynen canım allah daha çok vermek isteyenlerin yardımcı olsun valla zor parmak kadar çikolatadan bi sürü kalori alıyoruz ama onu yakmak için ne kadar efor sarfetmemiz lazım:31:

ne var ne yok bebeğimm:12:
iyilik güzellik şekerim:21: hayırlı uğurlu olsun ablanın nikah kıyılmış düğün ne zaman peki? darısı inşallah senin başına askerinle beraber:16:

ekledim bile canım:1::1: aynen canım allah daha çok vermek isteyenlerin yardımcı olsun valla zor parmak kadar çikolatadan bi sürü kalori alıyoruz ama onu yakmak için ne kadar efor sarfetmemiz lazım:31:

iyilik güzellik şekerim:21: hayırlı uğurlu olsun ablanın nikah kıyılmış düğün ne zaman peki? darısı inşallah senin başına askerinle beraber:16:

amin canım amiiin..
cok teşekkür ederim.:16:

Ayyyy oyyyyy uyyyyy çok yedim patlycam

afiyet olsunn canımm :56:

kızlarr müdürün odasına girdim de imza için kapının arkasındaymış birden ürktüm ayy dedim o da ne oldu dedi bende hiiç sizi diğer tarafta sandım da o yüzden dedim rezil oldumm :83::32:

Back
X