- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.441
canım ailesi de yurtdışında mıydı eğer değillerse o kadar size karışacağını sanmam şimdi oğlu arıyordur onu bol bol ama evlenince olmaz heralde o kadar diyorum ama yine de sinirler yatışsın öyle konuşun derim. tamam nişanlın çok ağır bi laf etmiş artık nasıl doldurmuşsa anası ama hatasını telafi eder gönlünü alır umarım.
yurtdışında çocuğun yanında ailesi malesef. yaban ellerde arı gibi sokarlar kırmızımı ben dayanamam
Evet o sinirle söylemiş olabilir ama annesi bilerek isteyerek karıştırdı ortalığı ve ben inanamadım duyduklarıma
Yani bugün en ufak seyde bizi birbirmize düşürdüyse ilerde ne olcak ki
Suan kimseden ses çıkmıyor bakalım gelsinler acıcam davamı !
Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun kızlar cok cok moralim bozuk yanlış yapmak istemiyorum ama elle tutulur bir doğru da göremiyorum bilmiyorum nasıl yapıcam nasıl bakıcam insanların yüzüne ama bitirmen bu işi..
Canım silicem şimdi mesajları gönderebilirsib
Pembem biliyor musun bitsin istiyorum bitsin ve ben artık üzülmeyeyim.
Uzaktan ilişki yasamanın en zor taraflarını yasadık ve atlattık şimdi bu sebepten bana rest çekti adam ya
Evet geldiklerinde karşılarına geçip sizi hiç affetmicem dicem onlara oğlunun mutsuzluğunu her gördüğünde beni hatırla dicem..
Kendi elleriyle yıktı cunkü yuvasını
Pembem biliyor musun bitsin istiyorum bitsin ve ben artık üzülmeyeyim.
Uzaktan ilişki yasamanın en zor taraflarını yasadık ve atlattık şimdi bu sebepten bana rest çekti adam ya
Evet geldiklerinde karşılarına geçip sizi hiç affetmicem dicem onlara oğlunun mutsuzluğunu her gördüğünde beni hatırla dicem..
Kendi elleriyle yıktı cunkü yuvasını
benn çıkıyorum kızlarr görüşürüzzzinşallah yarına güze şeyler olurrr
huu huu ben geldiim
hoş geldin sasha naber? hastane işi noldu sonuç olumlu umarım
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen ? olmadı maalesef sonuç olumsuz..
Zaten olsa bile 6 ay sonra işsiz kalma olasılığım %90 dı ..
Pembezek , sen hala buralarda mısın eskiden bozma yeni gelin !
Sasha , küçük zenci ? Beni takip et
Görüşürüz
iyi diyeyim iyi olsun canım:107: hayırlısı buymuş demek ki boşver daha iyi işler çıkar karşına inşalalh hem en azından şuan bi işin var işsiz onca insan var bence şanslıyız ve şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?