Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yurtdışında çocuğun yanında ailesi malesef. yaban ellerde arı gibi sokarlar kırmızımı ben dayanamam

Kuzum bi yüzyüze oturun konuşun bakalım. 3 günlük sevgili değilsiniz öyle tek lafla ayrılık olmaz. Aranız hep kötü olsa sevgi azalsa tmm derim ama her ne kadar ağır bi laf etmiş olsa da sakince konuşmadan böyle kararlar almayın ne olur. Siz ne zmndır sevgilisiniz annesi nasıl böyle bişey yapabiliyo. Şu kvleri anlamıyorum kaç kişinin yuvasını bozuyolar vebalini nasıl ödeyecekler

Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun kızlar cok cok moralim bozuk yanlış yapmak istemiyorum ama elle tutulur bir doğru da göremiyorum bilmiyorum nasıl yapıcam nasıl bakıcam insanların yüzüne ama bitirmen bu işi..

Canım silicem şimdi mesajları gönderebilirsib

canım gelecekler mı türkiyeye yakın zamanda
güzelce bi oturun konusun yüzyüze arada bi problemler kac yıllık evli insanlarda bile oluyor
hemen olumsuz düşünme
güzel olacak herşey inşallah

Kızlarr kızlarrr hala mesaj atmadıı ve bugunde atmayacak galibaa yarın da cuma ama buluşmayacak mıyız bizzz nasıl olacak ne yapıcam benn evde daha kötü oluyorum resmen bunalıma giriyorumm akşam da konuşşabilsem sizle rahat olurum belki ama yokk , ne düşündüğünü kafasında ne olduğunu o kadar merak ediyorumm kiii

Pembem biliyor musun bitsin istiyorum bitsin ve ben artık üzülmeyeyim.
Uzaktan ilişki yasamanın en zor taraflarını yasadık ve atlattık şimdi bu sebepten bana rest çekti adam ya

Evet geldiklerinde karşılarına geçip sizi hiç affetmicem dicem onlara oğlunun mutsuzluğunu her gördüğünde beni hatırla dicem..
Kendi elleriyle yıktı cunkü yuvasını

ya bu cok düşünerek karar verilmesi gerekn bi durum cnm
simdi biraz kafanı dinle sinirle yanlış bi karar verme sakın
birkaç günlük sevgili degilsiniz ki evlilik hazırlıgı yapıyosunuz
birbirinizi hala seviyosanız cözülemeyecek problem yok sakin ol

sizi bu kadar yıpratan mesafe zaten canım ben de 5 yıldır aynı derdi cekiyorum ama yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz öyle bi an da kestirip atmayın. şöyle bi sakinleşin gelince de etraflıca konuşun ona göre bi karar verirsiniz canım. siz yeter ki biribirinizi sevmekten vazgeçmiş olayın her şey çözülür. o anası da allahından bulsun

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen ? olmadı maalesef sonuç olumsuz..
Zaten olsa bile 6 ay sonra işsiz kalma olasılığım %90 dı ..

iyi diyeyim iyi olsun canım:107: hayırlısı buymuş demek ki boşver daha iyi işler çıkar karşına inşalalh hem en azından şuan bi işin var işsiz onca insan var bence şanslıyız ve şükürler olsun.

hayırlısı olsun diye dua ettim olmadı demekki Rabbim daha hayırlısını verecek benim için , o yüzden üzülmüyorum..
Dediğin gibi aç değilim istediğimi yapabiliyorum belki benim yerime ihtiyacı olan birisi işe alındı benim içim rahat Rabbe bin şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…