Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hemen bakıyorum
amin canım amin inşallah verirler çok zor gerçekten
bu arada çikolatalar bitter damla çikolata onu söyliyimde ...)

Cok kötü seyler oldu
Nazar yandığına göre bense tanıyor muyum sizi kırmızı benim adım

Biz ayrıldık kızlar bitti rüya
tanıyosun canım mesaj attım sana ama şoktayım resmen nasıl biter neden biter düğüne bu kadar az kala yani fevri davranmayın canım illaki tartışılır stresli bi dönem sonuçta

hemen bakıyorum
amin canım amin inşallah verirler çok zor gerçekten
bu arada çikolatalar bitter damla çikolata onu söyliyimde ...)

bitter de çok seviyorum canım sıkıntı değil. zaten bitter diğer çikolatalara göre daha masummuş

Kızlar bilmiyorum vallahi ne oldu ne bitti ben bile anlamadım 2 gün oldu küsmedik ki ayrıldık
Ve annesinden sebep

nişan atıldı mı yani şimdi :44: daha yeni duvar kağıdı bakıyodunuz eve:105: ya madem sebep annesi biraz sakinleşince arar konuşursunuz olmaz mı canım çok saçma sonuçta siz birbirinizi seviyosunuz ve bi soğukluk yoktu aranızda böyle bitmez

Off şoktayım resmen ne berbat bi gün bugün aldığım 4. ayrılık haberi ve hepinizin de ne kadar emek verdiğinizi biliyorum kuzum benim inanıyorum herşey yoluna girecek siz öyle kolay kolay ayrılamazsınız sayılı günler kaldı evliliğinize

Evet duvar kağıdı bakıyorduk dün beyaz eşyalarımız alınıcaktı haftaya gelinlik provam vardı.
Ama annesi yalan yere ortayı karıştırdı ve biz ayrıldık
Bana annem sonsuz sen kapının eşiğindesin dedi adam ya

Bu saatten sonra devam etse ne olur ki ?

Bu arada bana mesaj gelmemiş arkadasım ya

İnanamıyorum böyle bişeyi nasıl söyleyebilir siz birbirinizin en yakını olacaksınız asıl sonsuz olan aşkınız ikinizin kurduğu yuva olacak ayıp ya yavrum bu adamla zaten ilerde de mutlu olamazdın bi de onun için ülkeni bile değiştirecektin. Ama belki de sinirle söylemiştir:26:

bence de annesinin dolduruşuna gelip sinirle söylemiş canım , ama annesi sürekli böyle ortalığı karıştırır ve oğlu da dolduruşa gelirse çok kötü olur ,
inanamıyorum şu erkeklere yaaa şurda sayılı gün kalmış bak herşey ne güzel gidiyormuş değer mi anlamıyorum yazık günah

Evet o sinirle söylemiş olabilir ama annesi bilerek isteyerek karıştırdı ortalığı ve ben inanamadım duyduklarıma
Yani bugün en ufak seyde bizi birbirmize düşürdüyse ilerde ne olcak ki

Suan kimseden ses çıkmıyor bakalım gelsinler acıcam davamı !

ben de sinirle söylediğine inanmak istiyorum canım:105: biraz sakinleşince arayıp özür diler bence hem ülke değiştireceksin yanında olunca bu kadar kolay dolduramaz annesi onu. yazık ya gerçekten bi anne nasıl yapar böyle bile bile huzuru bozar mı anlamıyorum.
mesajı gönderdim ama mesaj kutun doluymuş ondan gitmemiş canım

canım ailesi de yurtdışında mıydı eğer değillerse o kadar size karışacağını sanmam şimdi oğlu arıyordur onu bol bol ama evlenince olmaz heralde o kadar diyorum ama yine de sinirler yatışsın öyle konuşun derim. tamam nişanlın çok ağır bi laf etmiş artık nasıl doldurmuşsa anası ama hatasını telafi eder gönlünü alır umarım.

cok üzüldüm canım ya
inşallah düzelir canım ya siz evlisiniz bi de
cok az kalmıstı düğüne
hakkınızda hayırlısı olur inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…