- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.481
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz Piskkom sınavında başarılarEylülcüm sende kendine dikkat et elinden geldiği kadar AZ ÜZÜL İyi akşamlar
canimm valla nasil teselli verecegimi sasirdimm
hala diger kizlarimizin sokunuda atamadim adamlar nasil saygisizca konusmuslar oylee :105:
canimm valla biz ne desekte en iyi sen taniyorsun bu adami
bak niyetinde kafam rahat olsun gezmek tozmak karisanim olmamak varsaa eylulde elimin altinda olsun iyi guzel kiz evlenilir havasindaysa bence cek kenara konus baktin duzelmiyor resti cek sen sag ben selamet de bitir isi...
boyle iliski mi olur canimm benim sevgilimde cok inatcidir bilirim erkek tribinin ne demek oldugunu
buyuk kavgalarimiz oldu saatlerce msj atmadik hic ama bu 2 gun hic surmedi
kii kavganin boyutu ne olursa olsunn sinirleri biraz yatistiktan sonra sogukta konussa yinede msj atar merakta birakmaz
gun boyunca neler yaptigini nerelere gittigini anlatir
kavgali olmadigimiz zamanlarda adami okadar korkuttum ki gule oynaya konussak bile yorgun oldugunda uykusu geldiginde
askim biraz uyuyabilirmiyim diye izin istiyor yaaa....!!!
canimm benimm senin sevgilin bana cok garip geliyor insan merak eder arar sorar sevdiginden haber alamayinca etekleri tutusur
ama seninki direk istemiyorum sevmiyorum yazismayi diyip geri cekiliyor ben boyle birsey gormedim canimm yaaa
bak yarin cuma yarin insallah arar yada mesajlasirsiniz hafta sonu bulusun seni tedirgin eden rahatsiz eden her ne varsa hepsini konus enine boyuna bu boyle yuruyemez canimm adamin umrunda degil ama sen burda perisan oluyosun
tek tarafli olmaz canimm benimm sana yazik inanki baksana adamin taktigi bile yok
agir gelir ayrilamam dersin belki anliyorum seni canimm cookk seviyosunn ama bu adam denizciydi dimi
evlenince ne yapacaksin canimm adam acildi mavi sulara haber yok birsey yok oturcan evde yalniz basina
coookk iyi dusun derim canimm uzulursun aglarsin ayrilmayi goze alirsan ama en azindan kendi kararin olur
boyle baskalari yuzunden yine uzuluyosun yine agliyosun yine gunlerin berbat geciyor...
bilemedim canim Allah sabir guc versin canimm yurekten diliyorum bunu
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz Piskkom sınavında başarılarEylülcüm sende kendine dikkat et elinden geldiği kadar AZ ÜZÜL İyi akşamlar
piskom hoş geldin canım kötü şeyler oluyo bu sıra bu topikteki iyi niyetli yıllarca ilişkileri için emek veren kızlaraaboo bu topicte neler olmus bugunn
Kızlar hala atmadıı ben onu çok özledimmmo da özlemedi mi ...
bir mesaj atıp pişman oldum kıymetını anladım dese ne olur ölür mü ki , biizim için aşkı için sevdiği için yapsa ne olur ...
sağol canım hepinizden allah razı olsun
bizimde hiç bu kadar sürmedi çünkü hep ilk mesaj atan nerdeyse yalvaran ! ben oldum hep zorla ısrarla mesaj attırdım , biz hiç mesaj atmadan duramazdık canımm o kadar iyiydi kii son zmanlarda böyle oldu bana kendimi o kadar değersiz beş paralık hissettirdi kii
umrunda değill canım ben ona hiç bişey yapmadım çook taviz verdım o yuzden boylee şimdi de yıne oyle olacak sanıyo ama olmıycak , bıktım artık yoruldum bi de bana böyle ilişkimi olur hep kavga demişti ama kavgaları cıkarttan kendisi bilmiyortummm canımmm ,
ilerde de benı çook zor bi hayat bekliyo hasret kalacak bi hayat bekliyo evet çok yi düşünmeliyim ama o eskisi gibi olsa beni yere göğe sığdıramasa tereddüt bile etmezdım ama şimdi ya evlenınce daha beter olursa dıyorumm
ben arkadaşlarımla görüşmeyi bırak akrabalarıma bıle zor gıdıyorum ne laflar soyluyo neler allahımmmbı de ilişkilerı boyle sanıyordum artıkk, atmıyo ve emınım yarın da atmıycak nasıl buluşucaz kı boyle napıcaz bizzz
buluşsak zaten herşeyi anlatıcam içimi dökücem yumuşamıycam yaptım mı da çok kötü tavır yapoarım yanındayken daha rahat yaparım hemde o yuzden yapıcamm ama bir mesaj atsa, benım ağlayarak uyudugumu bildiği gecelerde umursamadan yatıp uyudu sende ağlar zırlar uyursun sonra dedı düşünn
çok doluyuım ona karşı canımm içimde tarıf edılmez bır acı kırgınlık varr o benım kırgınlıklarımı hafife aldı ama kendıne bir of diyemedım canımdan bezdırdııı
benı artık eskısı kadar sevmıyo cnaım bunu anlşıyorum hissediyorum bir ınsan 2 gun merak etmıyosa ağlatıyosa üzüyosa bu derece , sevmiyo demektir belki de alışkanlık gıbı bişety oldum ondaistiyo kı sadece buluşunca benle ılgılenıcek falan onun dışında sadece ailesi ve arkadaşlarıyla olucask aramıycak telefonla , çook geç mesaj yazıcak canı istediğinde konuşucak benle oyle istiyooo ,
allah yardım etsdin gerçekten çoook zorrr :2::2:
piskom hoş geldin canım kötü şeyler oluyo bu sıra bu topikteki iyi niyetli yıllarca ilişkileri için emek veren kızlaraaslında bi yandan hayırlısı diyorum sonuçta evlendikten sonra gerçek yüzlerini göreceklerine evlenmeden gördüler gerçekleri. ama ne olursa olsun zor insan hazmetmekte güçlük çekiyo rabbim sabırlar versin.
ahh be eylülcüm nasıl hissettiğini tahmin ediyorum sen için içini yerken onun umursamaz tavrı üzüyo seni ama artık kendini üzme canım bırak yoluna bak o üzülsün senin için hatasının farkına varsın
sağol canım hepinizden allah razı olsun
bizimde hiç bu kadar sürmedi çünkü hep ilk mesaj atan nerdeyse yalvaran ! ben oldum hep zorla ısrarla mesaj attırdım , biz hiç mesaj atmadan duramazdık canımm o kadar iyiydi kii son zmanlarda böyle oldu bana kendimi o kadar değersiz beş paralık hissettirdi kii
umrunda değill canım ben ona hiç bişey yapmadım çook taviz verdım o yuzden boylee şimdi de yıne oyle olacak sanıyo ama olmıycak , bıktım artık yoruldum bi de bana böyle ilişkimi olur hep kavga demişti ama kavgaları cıkarttan kendisi bilmiyortummm canımmm ,
ilerde de benı çook zor bi hayat bekliyo hasret kalacak bi hayat bekliyo evet çok yi düşünmeliyim ama o eskisi gibi olsa beni yere göğe sığdıramasa tereddüt bile etmezdım ama şimdi ya evlenınce daha beter olursa dıyorumm
ben arkadaşlarımla görüşmeyi bırak akrabalarıma bıle zor gıdıyorum ne laflar soyluyo neler allahımmmbı de ilişkilerı boyle sanıyordum artıkk, atmıyo ve emınım yarın da atmıycak nasıl buluşucaz kı boyle napıcaz bizzz
buluşsak zaten herşeyi anlatıcam içimi dökücem yumuşamıycam yaptım mı da çok kötü tavır yapoarım yanındayken daha rahat yaparım hemde o yuzden yapıcamm ama bir mesaj atsa, benım ağlayarak uyudugumu bildiği gecelerde umursamadan yatıp uyudu sende ağlar zırlar uyursun sonra dedı düşünn
çok doluyuım ona karşı canımm içimde tarıf edılmez bır acı kırgınlık varr o benım kırgınlıklarımı hafife aldı ama kendıne bir of diyemedım canımdan bezdırdııı
benı artık eskısı kadar sevmıyo cnaım bunu anlşıyorum hissediyorum bir ınsan 2 gun merak etmıyosa ağlatıyosa üzüyosa bu derece , sevmiyo demektir belki de alışkanlık gıbı bişety oldum ondaistiyo kı sadece buluşunca benle ılgılenıcek falan onun dışında sadece ailesi ve arkadaşlarıyla olucask aramıycak telefonla , çook geç mesaj yazıcak canı istediğinde konuşucak benle oyle istiyooo ,
allah yardım etsdin gerçekten çoook zorrr :2::2:
p
ahh be eylülcüm nasıl hissettiğini tahmin ediyorum sen için içini yerken onun umursamaz tavrı üzüyo seni ama artık kendini üzme canım bırak yoluna bak o üzülsün senin için hatasının farkına varsın
canim Allah cumlemizden razi olsunn...
anam ben bugun sok ustune sok yasiyorum
nasil sana aglar zirlar uyursun der yaaa
insan sevdiginin tek goz yasina kiyamazz yaa tirnagi kirilsa ici sizlar
nasil agladigini bile bile yinede boyle davrana biliyor boyle umursamaz olabiliyor
canimm kadinlar hisseder boyle seyleri sende hissediyorum demissin bak eskisi gibi degil demissin
bence sen hic msj atma arama bu surede kendini toparlamaya calis guclenmeye calis
cesaretlendir kendini ve gucunu topladigin anda bu adama yolunu gosterr ugurlar ola de gonder bir guzel...
ben eminim ki bu adam kapinda yatacak pismanliktan dort donecek ama asla sana bu yasattiklarini unutturamayacak
nekadar aci cekiyosun canimm adamin yaptigina bak ki ergen aski desem hadi neysee
ya sen bu adami omrunun geri kalani olarak goruyosun cocuklarinin babasi olarak gorusyosun
onun sana yasattigi bunca sey hak mi ??? benim aklim almiyor bu adam susarak neyi bekliyor yanii
ne geciyor aklindan yapmak istedigi seyler ne
ayni yerde sayip duruyor suanda aramiyor sormuyor peki bu kiz ne yapti ne etti en son biraktigimda agliyordu da mi demiyor yaaa
erkekler bukadar mi vefasizz olur yaaa... sokakta ekmek verdigimiz hayvanlar bile ayaklarimiza dolaniyor sevgilerini gostermek icin
insanlar nekadar nankor olmus
tospaaaaaammmmbi girdim ki topige valla soklardayimm neler neler olmuss
Allah kizlarimza sabir versinn nasil uzuldum anlatamammm
tazecik bir iliski baslamis bitmis desem hadi neyse bi sekilde teselli verilir
ama yillar suren bir emek var yaaa ve bu emegin degerini bilemeyen okuzlerr var maaleseff
eylülcüm bak ne güzel farkındasın her şeyin zor olacak biliyorum diceksin ki söylemesi kolay ama hayır kolay değil ama seni düşünmeyen kendi keyfine göre yaşayan adamdan hayır gelmez. acıyı kahrı üzüntüyü sen yaşıyosun seni tanıdığımdna beri peki ya o anca hakaret etsin çıksın gezsin eğlensin sonra unuttum desin mesaj atamadım desin abartma desin. sen bunları hak etmiyosun!
eylülahh be pisko ağlattın beni tatlımmben kendi değerimin böyle farkında değildim ki değer görmedim çünkü ne demek olduuğunu unutmuşum diyorum ya normal sanmaya başlamıştım daha ne laflar be canım aklıma geldıkce söylüyorum işte ,
unutamıyorum zaten canım en ufak bir tartışmada falan sopyledıklerı aklıma geliyo gelmez mii
benim atmamı bekliyo işte canım yıne yalvarmamı ne olur mesaj at dememivicdansız o rafet el roman ın kalbine sürgün şarkısı varya onu dinliyorum şu an canım onun da dediği gibi derler ki unutmalı zamana bırakmalı benim ki aşk değil sen gibi TAŞ değil
oo daha ne ki canım nice ağladığmı duydu da telefonda konuşurken ağla ağla rahatlarsın dedi , istersen kapatalım ağlaman bıtınce konusurz dedi hey gidii
çok doluyum canım dayanamıyorum kızzılar kalbim acıyoo ben hiç böyle olsun istemedım bır gun bıle yaa kötü söz söylemedım benn çıksın desin ki şu sözün beni kırdı dıyemez kı yok çünkü
allaha sığınıyorum canım pişman olacak deli gibi hemdee rabbim görüyoo
ahh be pisko ağlattın beni tatlımmben kendi değerimin böyle farkında değildim ki değer görmedim çünkü ne demek olduuğunu unutmuşum diyorum ya normal sanmaya başlamıştım daha ne laflar be canım aklıma geldıkce söylüyorum işte ,
unutamıyorum zaten canım en ufak bir tartışmada falan sopyledıklerı aklıma geliyo gelmez mii
benim atmamı bekliyo işte canım yıne yalvarmamı ne olur mesaj at dememivicdansız o rafet el roman ın kalbine sürgün şarkısı varya onu dinliyorum şu an canım onun da dediği gibi derler ki unutmalı zamana bırakmalı benim ki aşk değil sen gibi TAŞ değil
oo daha ne ki canım nice ağladığmı duydu da telefonda konuşurken ağla ağla rahatlarsın dedi , istersen kapatalım ağlaman bıtınce konusurz dedi hey gidii
çok doluyum canım dayanamıyorum kızzılar kalbim acıyoo ben hiç böyle olsun istemedım bır gun bıle yaa kötü söz söylemedım benn çıksın desin ki şu sözün beni kırdı dıyemez kı yok çünkü
allaha sığınıyorum canım pişman olacak deli gibi hemdee rabbim görüyoo
benim de başıma gelenleri okudun mu piskomama lunnam sağ olsun çok güzel bi fikir verdi ve yaşasın özgürlük diyorum
biliyorum farkındayım tatlımm hatta ben kızardım etrafımda böyle sevılmedıgı halde ayrılmayanlara sevıyorum dıyenlere ama gerçekten de olmuyomuş emeklerını hayallerını bır anda çöpe atamıyomuşsun yaşadığıınız anıları bırakamıyomuşsun
yok kuzum bende biliyorum doğru söylediğini ama ne kadar salağım dimi hala içimde düzelecek diye umut var , sende amma salaksın kör müsün diyosunuz belki de ben bıle kendıme öyle diyorum çünkü ama yapamıyorumm
hak etmıyorum evet tüm bunları kabul etmıyorumm ama üzülmekten başka bişey yapamıyorum allah bildği gibi yapsınnn
annem okudum okudum okadar cok sayfa birikmis ki goremedim neler oldugunu
anlat kiz catlarim simdi meraktan ne ozgurlugu ki bu neler olduu :26:
biliyorum farkındayım tatlımm hatta ben kızardım etrafımda böyle sevılmedıgı halde ayrılmayanlara sevıyorum dıyenlere ama gerçekten de olmuyomuş emeklerını hayallerını bır anda çöpe atamıyomuşsun yaşadığıınız anıları bırakamıyomuşsun
yok kuzum bende biliyorum doğru söylediğini ama ne kadar salağım dimi hala içimde düzelecek diye umut var , sende amma salaksın kör müsün diyosunuz belki de ben bıle kendıme öyle diyorum çünkü ama yapamıyorumm
hak etmıyorum evet tüm bunları kabul etmıyorumm ama üzülmekten başka bişey yapamıyorum allah bildği gibi yapsınnn
Kızlarr çok kötüyüm şu an annem görecek diye korkuyorumm
ayy canimm benim yaaa hic aglama senn
Allahim kadinlarin akittigi her goz yasi icin hesap sorarmiss
ama sende ilk bastan yumsak davranmissin tatlimm
karakter meselesi bazi insalar sert olamiyor kiyamiyor karsisindakine
ben vallaha eli masaliyimdir ama oyle boyle degill
ilk bastan kizman gerekiyormus tatlimm sana boyle konustugunda
adamda ona gore davranislarina ceki duzen cerecekti iliskiyi surdurmek istiyosa seninde hosuna gittigi sekilde davranmaya caba gosterirdi
alismis kudurmustan beterdir derler aynen oyle olmus sevgilin
alismis bir kere eylul hep alttan alir susar susar yine msj atar der
sen burda aklina geldikleri anlatiyosun sadece ama daha neler neler var diyosun
olmaz canim boyle yurumez bu
tek tarafli yurutmeye calisirsin hep icine atarsin gun gelir patlarsin hakkaten canimdan bezdim ayrilalim dersin
bi bakmissin ki omrun gecmis evlenmissin hatta bu adamdan cocuklarin var
herseyi coook cookk iyi dusunn omur billah adamin sana yaptiklarini icine atmaktansa ayrilik acisini icine atarsin
zaman kullerini savurur goturur
çok sevdiğini düşünüyorum sadece canım çok seviyorsun ve sevgin her şeyden ağır basıyo o yüzden ayrılamıyorsun ondan sana yaptığı onca şeye rağmen. ama inşallah düzelir ne diyim ki düzelir de senin mutsuzluğun kaybolur gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?