Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

sağol canım hepinizden allah razı olsun

bizimde hiç bu kadar sürmedi çünkü hep ilk mesaj atan nerdeyse yalvaran ! ben oldum hep zorla ısrarla mesaj attırdım , biz hiç mesaj atmadan duramazdık canımm o kadar iyiydi kii son zmanlarda böyle oldu bana kendimi o kadar değersiz beş paralık hissettirdi kii
umrunda değill canım ben ona hiç bişey yapmadım çook taviz verdım o yuzden boylee şimdi de yıne oyle olacak sanıyo ama olmıycak , bıktım artık yoruldum bi de bana böyle ilişkimi olur hep kavga demişti ama kavgaları cıkarttan kendisi bilmiyortummm canımmm ,
ilerde de benı çook zor bi hayat bekliyo hasret kalacak bi hayat bekliyo evet çok yi düşünmeliyim ama o eskisi gibi olsa beni yere göğe sığdıramasa tereddüt bile etmezdım ama şimdi ya evlenınce daha beter olursa dıyorumm
ben arkadaşlarımla görüşmeyi bırak akrabalarıma bıle zor gıdıyorum ne laflar soyluyo neler allahımmm bı de ilişkilerı boyle sanıyordum artıkk, atmıyo ve emınım yarın da atmıycak nasıl buluşucaz kı boyle napıcaz bizzz

buluşsak zaten herşeyi anlatıcam içimi dökücem yumuşamıycam yaptım mı da çok kötü tavır yapoarım yanındayken daha rahat yaparım hemde o yuzden yapıcamm ama bir mesaj atsa, benım ağlayarak uyudugumu bildiği gecelerde umursamadan yatıp uyudu sende ağlar zırlar uyursun sonra dedı düşünn
çok doluyuım ona karşı canımm içimde tarıf edılmez bır acı kırgınlık varr o benım kırgınlıklarımı hafife aldı ama kendıne bir of diyemedım canımdan bezdırdııı
benı artık eskısı kadar sevmıyo cnaım bunu anlşıyorum hissediyorum bir ınsan 2 gun merak etmıyosa ağlatıyosa üzüyosa bu derece , sevmiyo demektir belki de alışkanlık gıbı bişety oldum onda istiyo kı sadece buluşunca benle ılgılenıcek falan onun dışında sadece ailesi ve arkadaşlarıyla olucask aramıycak telefonla , çook geç mesaj yazıcak canı istediğinde konuşucak benle oyle istiyooo ,
allah yardım etsdin gerçekten çoook zorrr :2::2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz Piskkom sınavında başarılar Eylülcüm sende kendine dikkat et elinden geldiği kadar AZ ÜZÜL İyi akşamlar

sağol tatlımm sende kendine dikkat ett , inşallah yarın güzel haberler verririm görüşürüz kuzumm

aboo bu topicte neler olmus bugunn
piskom hoş geldin canım kötü şeyler oluyo bu sıra bu topikteki iyi niyetli yıllarca ilişkileri için emek veren kızlara aslında bi yandan hayırlısı diyorum sonuçta evlendikten sonra gerçek yüzlerini göreceklerine evlenmeden gördüler gerçekleri. ama ne olursa olsun zor insan hazmetmekte güçlük çekiyo rabbim sabırlar versin.

ahh be eylülcüm nasıl hissettiğini tahmin ediyorum sen için içini yerken onun umursamaz tavrı üzüyo seni ama artık kendini üzme canım bırak yoluna bak o üzülsün senin için hatasının farkına varsın

canim Allah cumlemizden razi olsunn...
anam ben bugun sok ustune sok yasiyorum
nasil sana aglar zirlar uyursun der yaaa
insan sevdiginin tek goz yasina kiyamazz yaa tirnagi kirilsa ici sizlar
nasil agladigini bile bile yinede boyle davrana biliyor boyle umursamaz olabiliyor
canimm kadinlar hisseder boyle seyleri sende hissediyorum demissin bak eskisi gibi degil demissin
bence sen hic msj atma arama bu surede kendini toparlamaya calis guclenmeye calis
cesaretlendir kendini ve gucunu topladigin anda bu adama yolunu gosterr ugurlar ola de gonder bir guzel...
ben eminim ki bu adam kapinda yatacak pismanliktan dort donecek ama asla sana bu yasattiklarini unutturamayacak
nekadar aci cekiyosun canimm adamin yaptigina bak ki ergen aski desem hadi neysee
ya sen bu adami omrunun geri kalani olarak goruyosun cocuklarinin babasi olarak gorusyosun
onun sana yasattigi bunca sey hak mi ??? benim aklim almiyor bu adam susarak neyi bekliyor yanii
ne geciyor aklindan yapmak istedigi seyler ne
ayni yerde sayip duruyor suanda aramiyor sormuyor peki bu kiz ne yapti ne etti en son biraktigimda agliyordu da mi demiyor yaaa
erkekler bukadar mi vefasizz olur yaaa... sokakta ekmek verdigimiz hayvanlar bile ayaklarimiza dolaniyor sevgilerini gostermek icin
insanlar nekadar nankor olmus

tospaaaaaammmm bi girdim ki topige valla soklardayimm neler neler olmuss
Allah kizlarimza sabir versinn nasil uzuldum anlatamammm
tazecik bir iliski baslamis bitmis desem hadi neyse bi sekilde teselli verilir
ama yillar suren bir emek var yaaa ve bu emegin degerini bilemeyen okuzlerr var maaleseff

eylülcüm bak ne güzel farkındasın her şeyin zor olacak biliyorum diceksin ki söylemesi kolay ama hayır kolay değil ama seni düşünmeyen kendi keyfine göre yaşayan adamdan hayır gelmez. acıyı kahrı üzüntüyü sen yaşıyosun seni tanıdığımdna beri peki ya o anca hakaret etsin çıksın gezsin eğlensin sonra unuttum desin mesaj atamadım desin abartma desin. sen bunları hak etmiyosun!

ahh be pisko ağlattın beni tatlımm ben kendi değerimin böyle farkında değildim ki değer görmedim çünkü ne demek olduuğunu unutmuşum diyorum ya normal sanmaya başlamıştım daha ne laflar be canım aklıma geldıkce söylüyorum işte ,
unutamıyorum zaten canım en ufak bir tartışmada falan sopyledıklerı aklıma geliyo gelmez mii
benim atmamı bekliyo işte canım yıne yalvarmamı ne olur mesaj at dememi vicdansız o rafet el roman ın kalbine sürgün şarkısı varya onu dinliyorum şu an canım onun da dediği gibi derler ki unutmalı zamana bırakmalı benim ki aşk değil sen gibi TAŞ değil
oo daha ne ki canım nice ağladığmı duydu da telefonda konuşurken ağla ağla rahatlarsın dedi , istersen kapatalım ağlaman bıtınce konusurz dedi hey gidii
çok doluyum canım dayanamıyorum kızzılar kalbim acıyoo ben hiç böyle olsun istemedım bır gun bıle yaa kötü söz söylemedım benn çıksın desin ki şu sözün beni kırdı dıyemez kı yok çünkü
allaha sığınıyorum canım pişman olacak deli gibi hemdee rabbim görüyoo

benim de başıma gelenleri okudun mu piskom ama lunnam sağ olsun çok güzel bi fikir verdi ve yaşasın özgürlük diyorum

biliyorum farkındayım tatlımm hatta ben kızardım etrafımda böyle sevılmedıgı halde ayrılmayanlara sevıyorum dıyenlere ama gerçekten de olmuyomuş emeklerını hayallerını bır anda çöpe atamıyomuşsun yaşadığıınız anıları bırakamıyomuşsun
yok kuzum bende biliyorum doğru söylediğini ama ne kadar salağım dimi hala içimde düzelecek diye umut var , sende amma salaksın kör müsün diyosunuz belki de ben bıle kendıme öyle diyorum çünkü ama yapamıyorumm
hak etmıyorum evet tüm bunları kabul etmıyorumm ama üzülmekten başka bişey yapamıyorum allah bildği gibi yapsınnn

eylül eylülcüm bu adamı çıkar hayatından demek istiyorum sana sadece ağla acı çek ama sadece bi süre olacak sonra unutacaksın yeniden sevileceksin yeniden seveceksin ama bu kez değer göreceksin en önemlisi kendinin değerini bileceksin öyle hareket edeceksin. o yine pişman olsun yine kapında kul köle olsun ama sen bakma artık yüzüne sana bunları reva gördüğü için acı çeksin. öyle sinirlendim ki ona tanımadan anlatamam yani

ayy canimm benim yaaa hic aglama senn
Allahim kadinlarin akittigi her goz yasi icin hesap sorarmiss
ama sende ilk bastan yumsak davranmissin tatlimm
karakter meselesi bazi insalar sert olamiyor kiyamiyor karsisindakine
ben vallaha eli masaliyimdir ama oyle boyle degill
ilk bastan kizman gerekiyormus tatlimm sana boyle konustugunda
adamda ona gore davranislarina ceki duzen cerecekti iliskiyi surdurmek istiyosa seninde hosuna gittigi sekilde davranmaya caba gosterirdi
alismis kudurmustan beterdir derler aynen oyle olmus sevgilin
alismis bir kere eylul hep alttan alir susar susar yine msj atar der
sen burda aklina geldikleri anlatiyosun sadece ama daha neler neler var diyosun
olmaz canim boyle yurumez bu
tek tarafli yurutmeye calisirsin hep icine atarsin gun gelir patlarsin hakkaten canimdan bezdim ayrilalim dersin
bi bakmissin ki omrun gecmis evlenmissin hatta bu adamdan cocuklarin var
herseyi coook cookk iyi dusunn omur billah adamin sana yaptiklarini icine atmaktansa ayrilik acisini icine atarsin
zaman kullerini savurur goturur

çok sevdiğini düşünüyorum sadece canım çok seviyorsun ve sevgin her şeyden ağır basıyo o yüzden ayrılamıyorsun ondan sana yaptığı onca şeye rağmen. ama inşallah düzelir ne diyim ki düzelir de senin mutsuzluğun kaybolur gider inşallah

ayy canimm estagfurullahh
hic oyle sey dermiyizz sende deme valla
insan kalbine soz geciremiyor adam beni uzuyor aramiyor oldu o zaman ben bitireyim denilmiyor
birden bire yapamazsin zatenn emek vermissin cunku bir kere
o yuzden diyorum ki agla dok icini icinde kalmasin butun uzuntunu disari akitinca kendini toparlamaya basla veee sen sag ben selamet de... sen boyle sessiz sessiz duruyosun ya birden bire adama resti cekince agactan dusmus armuta benzicek bak ben sana soyliyim nasil afallicak mirin kirin eder birde sana bitirme seni seviyorum diye hic taviz verme ben cok bekledim beni gormeni bana yasattiklarini telafi etmeye calismani... sen beni haketmiyorsun de hakettigini goster belki bir sans veririm de kapinda yatacak ama is isten gecmis olacak...
hersey sende bitiyor tatlimm sadece cesaretini topla hazir oldugun gunu bekle birden bire olmazz zatenn alistira alistira Allah yolunu cizecek zaten tatlimmm

Kızlarr çok kötüyüm şu an annem görecek diye korkuyorumm

eylülcüm hadi biraz düşünmemeye çalış öyle duygusal şarkılar da dinleme aksine neşeli şeyler dinle yoksa daha çok ağlarsın. bak annen de üzülücek yapma böyle o üzülmezken sen nasıl bu kadar kıyabiliyosun kendine hadi bi silkelen hadi canım

evet en buyuk hatam bu oldu zaten canımm bende eli maşalı olsaydım böyle olmazdı , haklısın ama içimde saplantılı düşünceler var evlendıkten sonra da böyle olursa daha kötü olursa öldürürüm kendimi kurtulurum diyorum körü körüne
evet öyle alışmış ki hemde ağzımı açamaz hale gelmişim ama sorsan hep benn suçluyum ,
ne desem bılmıyorum hala ses yok ne yapıcamı bılmıyorum evet sevgım ağır basıyo oncaa şeye rağmen neden böyleee
ben onsuz hıc bır seyden tat almazken ondakı rahatlığa bak ya o akşam yada yarın bitti diye mesaj atarsa ya ayrılırsa ne olacak hemde o suçluuyken :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…