Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

işte böyle düşünebilen insanların varlığını bilmek beni oldukça mutlu ediyor. sen böyle düşündükçe allah sana sabrının mükafatını verecektir canım benim :)

işte böyle düşünebilen insanların varlığını bilmek beni oldukça mutlu ediyor. sen böyle düşündükçe allah sana sabrının mükafatını verecektir canım benim :)

inşaAllah canım , Allah razı olsun .
Sen çalışıyor muydun bizim daha önce muhabbetimiz oldu mu hatırlayamadım

Kızlar hala atmadıı ben onu çok özledimmm o da özlemedi mi ...
bir mesaj atıp pişman oldum kıymetını anladım dese ne olur ölür mü ki , biizim için aşkı için sevdiği için yapsa ne olur ...

Son düzenleyen: Moderatör:
aboo bu topicte neler olmus bugunn
Sorma piskkom ya nazar değdi topiğimize çok kötü bi gün bugün Sen nasılsın balım
Kızlar hala atmadıı ben onu çok özledimmm o da özlemedi mi ...
bir mesaj atıp pişman oldum kıymetını anladım dese ne olur ölür mü ki , biizim için aşkı için sevdiği yapsa ne olur ...

Demekki daha anlayamamış kuzum biraz daha burnunun sürtmesi gerek

canim heriflerin kafasina okadar kolay dank etmiyor
biraz surunecek o zaman akli basina gelirr
baya sayfa birikmis hepsini okucam diye gozlerim yoruldu
cok uzuldum gercekten adina
birde iki arkadas ayrilmis sok oldum valla
nasil birden bire boyle oluyor bu erkekler
hele biride demis annem hep var sen kapinin esigindesinnn
bu ne demektir ayoll var mi boyle birsey...!!!
canim sende msj atma arama zor biliyorum kavga edince bende zor dayaniyorum
demesi kolay diceksin hicte oyle degill biliyorum yazmak istedigini susmak zor geliyor bagirip cagirmak istiyosun
ama birak ne hali varsa gorsun hem kendi ediyor sonrada arayip sormuyor
hele ki dun okadar bekledin onu butun gun hic yazmadi
yaza yaza ii geceler ben yatiyorum mu yazabilmis ancaa
pess valla bu erkeklere ne yapsak haktirrr

Son düzenleme:

Morincim nişan hazırlığında Kırmızım düğün hazırlığındaydı ya canlarım benim allah yardımcıları olsun çok kötü oldu

Sorma piskkom ya nazar değdi topiğimize çok kötü bi gün bugün Sen nasılsın balım

Demekki daha anlayamamış kuzum biraz daha burnunun sürtmesi gerek

canim Allaha sukur iyiyim bizde didikliyoruz birbirimizi arada benimkiyle
hatta daha aksam bile trip attim ama baktim yumsak konusuyor uzatmim dedim
benimde sinavlar devam ediyor daha arada girebilcem iste
gecende girdim sinav gunumdu dinlenim derslerden sizleride ozledim butun gun topicte vakit gecirim dedim ama derslere donmem lazim yine bir sure yine boyle arada sirada yoklicam iste sizleri
ama bugun hakkaten kara bulutlar cokmus topigin ustune sankii
hele o kirmizima sevgilisi sen kapinin esigindesin demesine agzim acik kaldii
nasil boyle olabiliyor bu erkekler yaaa hic aklim ermedi valla

sen nasilsin canimm insallah hersey yolundadir?

öyle valla canımm dünden berı telefon elımde beklıyorum çatladım artık bunları haketmedım ben ama kım bılır ne düşünüyo ne var kafasında kım bilir kendını nasıl haklı görüyo ,

belkı de bu kadar uzatacağımı düşünmedi çünkü bu zamana kadar ne yaptı ne dedıyse affedıldı alttan alındı bır laf bıle soylenmedı :105: o yüzden şimdi yine pes edip atmamı yıne ona yalvarırcasına mesaajlar atmamı bekliyoo , ama h.sonu buluşucaktık şimdi ne olacak bılmıyorum ne zaman aklı başına gelecek

belkı de şimdi rahatça takılayım derdındedir fırsattan istifade bıraz gezeyım eğlenıyımm dıyo belki de ama o kadar çok özledim kı hiç dayanamıyorum ben böyle olmasına off off

Tatlım hiç bişey öyle kolay olmaz az daha sabrediceksin biliyorum zor ama ilerde daha çok ağlayıp üzülmemen için bunu yapman gerek

evet kuzum haklısın ediyorum ama allahım da onun aklını başına getirsin artıkk ne olurrr

Morincim nişan hazırlığında Kırmızım düğün hazırlığındaydı ya canlarım benim allah yardımcıları olsun çok kötü oldu

Allah sabir versin canim ikisinedee...
valla nasil sasirdim hala ne diyecegimi bilemiyorumm soktayim yani daha atamadim ustumden
nasil sozler sarf etmisler kizlarimiza karsi...
ama Allah kurtarmis bence evlendikten sonra bunlari yasasalardi daha cok aci cekeceklerdi
saygi sevgi hic kalmamis canimm yaa
okadar emek vermis kizlarimiz sabretmislerr erkekler hic degerini bilmiyorlarr
coookkk uzuldummm coooooookkk :105::105::105:

Tatlım sen sınavlarından güzece geçte buraya uğramasanda olur nasıl olsa yazın bol bol konuşacak vaktimiz olacak. Ben iyiyim kuzum kendi hayatımda herşey yolunda ama işte böyle arkadaşlarımı görünce üzülüyorum erkeklere kinleniyorum o oluyor

Kimsenin hakkı kimsede kalmaz tatlım merak etme. Rabbim sana hayırlısını göstersin. Bizim burda hayırlıysa beri hayırsızsa geri derler. Sende hayırlısı için dua et

Kesinlikle öyle tatlım evlendikten sonra bozulacağına şimdi bozulsun. Yine de Allahın sevdiği kullarıymış ikisi de.

canimm valla nasil teselli verecegimi sasirdimm
hala diger kizlarimizin sokunuda atamadim adamlar nasil saygisizca konusmuslar oylee :105:
canimm valla biz ne desekte en iyi sen taniyorsun bu adami
bak niyetinde kafam rahat olsun gezmek tozmak karisanim olmamak varsaa eylulde elimin altinda olsun iyi guzel kiz evlenilir havasindaysa bence cek kenara konus baktin duzelmiyor resti cek sen sag ben selamet de bitir isi...
boyle iliski mi olur canimm benim sevgilimde cok inatcidir bilirim erkek tribinin ne demek oldugunu
buyuk kavgalarimiz oldu saatlerce msj atmadik hic ama bu 2 gun hic surmedi
kii kavganin boyutu ne olursa olsunn sinirleri biraz yatistiktan sonra sogukta konussa yinede msj atar merakta birakmaz
gun boyunca neler yaptigini nerelere gittigini anlatir
kavgali olmadigimiz zamanlarda adami okadar korkuttum ki gule oynaya konussak bile yorgun oldugunda uykusu geldiginde
askim biraz uyuyabilirmiyim diye izin istiyor yaaa....!!!
canimm benimm senin sevgilin bana cok garip geliyor insan merak eder arar sorar sevdiginden haber alamayinca etekleri tutusur
ama seninki direk istemiyorum sevmiyorum yazismayi diyip geri cekiliyor ben boyle birsey gormedim canimm yaaa
bak yarin cuma yarin insallah arar yada mesajlasirsiniz hafta sonu bulusun seni tedirgin eden rahatsiz eden her ne varsa hepsini konus enine boyuna bu boyle yuruyemez canimm adamin umrunda degil ama sen burda perisan oluyosun
tek tarafli olmaz canimm benimm sana yazik inanki baksana adamin taktigi bile yok
agir gelir ayrilamam dersin belki anliyorum seni canimm cookk seviyosunn ama bu adam denizciydi dimi
evlenince ne yapacaksin canimm adam acildi mavi sulara haber yok birsey yok oturcan evde yalniz basina
coookk iyi dusun derim canimm uzulursun aglarsin ayrilmayi goze alirsan ama en azindan kendi kararin olur
boyle baskalari yuzunden yine uzuluyosun yine agliyosun yine gunlerin berbat geciyor...
bilemedim canim Allah sabir guc versin canimm yurekten diliyorum bunu

Kesinlikle öyle tatlım evlendikten sonra bozulacağına şimdi bozulsun. Yine de Allahın sevdiği kullarıymış ikisi de.

canimm aynen valla
kesinlikle affetmesinler derim ben
tabi ucuncu kisi olarak konusmak daha kolay
zor gelecektir insan kalbine soz geciremiyor bazen mantigi koreliyor
ama boyle saygisini sevgisini yitirmis adamlarla omur gecmez yaa
canim sevindim senin adina herseyin yolunda olmasina
bende ugrasiyorum iste gecsin gitsin su sinavlar

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz Piskkom sınavında başarılar Eylülcüm sende kendine dikkat et elinden geldiği kadar AZ ÜZÜL İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…