- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.461
hayırlısı olsun diye dua ettim olmadı demekki Rabbim daha hayırlısını verecek benim için , o yüzden üzülmüyorum..
Dediğin gibi aç değilim istediğimi yapabiliyorum belki benim yerime ihtiyacı olan birisi işe alındı benim içim rahat Rabbe bin şükür :)
işte böyle düşünebilen insanların varlığını bilmek beni oldukça mutlu ediyor. sen böyle düşündükçe allah sana sabrının mükafatını verecektir canım benim :)
inşaAllah canım , Allah razı olsun .
Sen çalışıyor muydun bizim daha önce muhabbetimiz oldu mu hatırlayamadım
aboo bu topicte neler olmus bugunn
görüşürz cnm
iyi bak kendine
eylül güle güle canım mesaj atmak aramak yok unutma
Görüşürüz tatlım kendine hakim ol kararlarını uygula olur mu inş herşey yoluna girecek
Sorma piskkom ya nazar değdi topiğimize çok kötü bi gün bugünaboo bu topicte neler olmus bugunn
Kızlar hala atmadıı ben onu çok özledimmmo da özlemedi mi ...
bir mesaj atıp pişman oldum kıymetını anladım dese ne olur ölür mü ki , biizim için aşkı için sevdiği yapsa ne olur ...
Demekki daha anlayamamış kuzum biraz daha burnunun sürtmesi gerek
Kızlar hala atmadıı ben onu çok özledimmmo da özlemedi mi ...
bir mesaj atıp pişman oldum kıymetını anladım dese ne olur ölür mü ki , biizim için aşkı için sevdiği için yapsa ne olur ...
evet canımm ama sabrım tükeniyo artık yoruldumm :2: ne zaman anlayacak ne zamann atıcak off offf:
canim heriflerin kafasina okadar kolay dank etmiyor
biraz surunecek o zaman akli basina gelirr
baya sayfa birikmis hepsini okucam diye gozlerim yoruldu
cok uzuldum gercekten adina
birde iki arkadas ayrilmis sok oldum valla
nasil birden bire boyle oluyor bu erkekler
hele biride demis annem hep var sen kapinin esigindesinnn
bu ne demektir ayoll var mi boyle birsey...!!!
canim sende msj atma arama zor biliyorum kavga edince bende zor dayaniyorum
demesi kolay diceksin hicte oyle degill biliyorum yazmak istedigini susmak zor geliyor bagirip cagirmak istiyosun
ama birak ne hali varsa gorsun hem kendi ediyor sonrada arayip sormuyor
hele ki dun okadar bekledin onu butun gun hic yazmadi
yaza yaza ii geceler ben yatiyorum mu yazabilmis ancaa
pess valla bu erkeklere ne yapsak haktirrr
Sorma piskkom ya nazar değdi topiğimize çok kötü bi gün bugünSen nasılsın balım
Demekki daha anlayamamış kuzum biraz daha burnunun sürtmesi gerek
öyle valla canımm dünden berı telefon elımde beklıyorum çatladım artık bunları haketmedım ben ama kım bılır ne düşünüyo ne var kafasında kım bilir kendını nasıl haklı görüyo ,canim heriflerin kafasina okadar kolay dank etmiyor
biraz surunecek o zaman akli basina gelirr
baya sayfa birikmis hepsini okucam diye gozlerim yoruldu
cok uzuldum gercekten adina
birde iki arkadas ayrilmis sok oldum valla
nasil birden bire boyle oluyor bu erkekler
hele biride demis annem hep var sen kapinin esigindesinnn
bu ne demektir ayoll var mi boyle birsey...!!!
canim sende msj atma arama zor biliyorum kavga edince bende zor dayaniyorum
demesi kolay diceksin hicte oyle degill biliyorum yazmak istedigini susmak zor geliyor bagirip cagirmak istiyosun
ama birak ne hali varsa gorsun hem kendi ediyor sonrada arayip sormuyor
hele ki dun okadar bekledin onu butun gun hic yazmadi
yaza yaza ii geceler ben yatiyorum mu yazabilmis ancaa
pess valla bu erkeklere ne yapsak haktirrr
Tatlım hiç bişey öyle kolay olmaz az daha sabrediceksin biliyorum zor ama ilerde daha çok ağlayıp üzülmemen için bunu yapman gerek
Morincim nişan hazırlığında Kırmızım düğün hazırlığındaydı ya canlarım benim allah yardımcıları olsun çok kötü oldu
Tatlım sen sınavlarından güzece geçte buraya uğramasanda olur nasıl olsa yazın bol bol konuşacak vaktimiz olacak. Ben iyiyim kuzum kendi hayatımda herşey yolunda ama işte böyle arkadaşlarımı görünce üzülüyorum erkeklere kinleniyorum o oluyorcanim Allaha sukur iyiyim bizde didikliyoruz birbirimizi arada benimkiyle
hatta daha aksam bile trip attim ama baktim yumsak konusuyor uzatmim dedim
benimde sinavlar devam ediyor daha arada girebilcem iste
gecende girdim sinav gunumdu dinlenim derslerden sizleride ozledim butun gun topicte vakit gecirim dedim ama derslere donmem lazim yine bir sure yine boyle arada sirada yoklicam iste sizleri
ama bugun hakkaten kara bulutlar cokmus topigin ustune sankii
hele o kirmizima sevgilisi sen kapinin esigindesin demesine agzim acik kaldii
nasil boyle olabiliyor bu erkekler yaaa hic aklim ermedi valla
sen nasilsin canimm insallah hersey yolundadir?
öyle valla canımm dünden berı telefon elımde beklıyorum çatladım artık bunları haketmedım ben ama kım bılır ne düşünüyo ne var kafasında kım bilir kendını nasıl haklı görüyo ,
belkı de bu kadar uzatacağımı düşünmedi çünkü bu zamana kadar ne yaptı ne dedıyse affedıldı alttan alındı bır laf bıle soylenmedı :105: o yüzden şimdi yine pes edip atmamı yıne ona yalvarırcasına mesaajlar atmamı bekliyoo , ama h.sonu buluşucaktık şimdi ne olacak bılmıyorum ne zaman aklı başına gelecek
belkı de şimdi rahatça takılayım derdındedir fırsattan istifade bıraz gezeyım eğlenıyımm dıyo belki deama o kadar çok özledim kı hiç dayanamıyorum ben böyle olmasına off off
evet kuzum haklısın ediyorum ama allahım da onun aklını başına getirsin artıkk ne olurrr
Allah sabir versin canim ikisinedee...
valla nasil sasirdim hala ne diyecegimi bilemiyorumm soktayim yani daha atamadim ustumden
nasil sozler sarf etmisler kizlarimiza karsi...
ama Allah kurtarmis bence evlendikten sonra bunlari yasasalardi daha cok aci cekeceklerdi
saygi sevgi hic kalmamis canimm yaa
okadar emek vermis kizlarimiz sabretmislerr erkekler hic degerini bilmiyorlarr
coookkk uzuldummm coooooookkk :105::105::105:
öyle valla canımm dünden berı telefon elımde beklıyorum çatladım artık bunları haketmedım ben ama kım bılır ne düşünüyo ne var kafasında kım bilir kendını nasıl haklı görüyo ,
belkı de bu kadar uzatacağımı düşünmedi çünkü bu zamana kadar ne yaptı ne dedıyse affedıldı alttan alındı bır laf bıle soylenmedı :105: o yüzden şimdi yine pes edip atmamı yıne ona yalvarırcasına mesaajlar atmamı bekliyoo , ama h.sonu buluşucaktık şimdi ne olacak bılmıyorum ne zaman aklı başına gelecek
belkı de şimdi rahatça takılayım derdındedir fırsattan istifade bıraz gezeyım eğlenıyımm dıyo belki deama o kadar çok özledim kı hiç dayanamıyorum ben böyle olmasına off off
evet kuzum haklısın ediyorum ama allahım da onun aklını başına getirsin artıkk ne olurrr
Kesinlikle öyle tatlım evlendikten sonra bozulacağına şimdi bozulsun. Yine de Allahın sevdiği kullarıymış ikisi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?