- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.401
Beeen geldiiiimmmm..
Nerde benim bebekleriiiimmm
ben de cok ses olmsın dye ekran klavyesinden yazıyorum bazenhobuldummm :)
evet bayağıdır giremedim pek işyerinde mudur odasının camını açtı karşımda öyle oturuyor odasında şimdi sürekli bişeyler yazsam anlar diye giremedim.
onun olmadğı günler giriyorum artık :))
hoşgeldın nazarım
ben yarın gidiyormm
yaptınız mı ablanın nikahını
denemeye değer ben de eve giderken alıyım bi paket damla çikolatadanbu arada çikolataya asla bende dayanamıyordum ama çok güzel ve lezziizz bir yöntem ile onu sağlıklı olarak hallettim
şöyleki kekler için satılan damla çikolatalar var. hergün öğlen ve akşam yaptım bunu bir paketi bi hafta gitti bana. bir kase yoğurdun içine iki avuç o damla çikolatalardan döküp yedim. hem çokkkk lezzetli oldu hemde yoğurt ben farkında olmadan yağlarımı sinsice eritirken çikolatada krizlerimi engelledi :)
ayrıca tamamen benim kendi fikrim uydurmasyon birşey çikolata krizi geçirdiğim birgün dolaptaki tek çikolata olan damla çikolatalarımızı öyle denedim.çok beğenincede hep yaptım halada yapıyorum :)
merhaba nazar adınızı çok duydum tanışmak için sabırsızlanıyordum hoş geldinBeeen geldiiiimmmm..
Nerde benim bebekleriiiimmm
bölgesel incelme için hareket şart canımbende 166 boy , 61 kiloyum canım bende en az 57 olmak istiyorum benim tek sorunum göbek canım her yerim ipince bir orası var deli oluyorum
yürüyüş evet çok doğruu bende yapıcam artıkkk
ben de cok ses olmsın dye ekran klavyesinden yazıyorum bazen
bu gece son gecen cizre de he , ayy ne üzüldüüüükkk
yaptık nikahı,artık ablam evliii
denemeye değer ben de eve giderken alıyım bi paket damla çikolatadanyoğurt her akşam mutlaka yemeğin yanında tüketiyorum canım inşallah ben de senin gibi kolayca kilo veririm 55 i görürüm. fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bi yüzün var belli :107: ben de ekleyince sana haber veririm diğer kızlara görmüştü zaten:)
merhaba nazar adınızı çok duydum tanışmak için sabırsızlanıyordum hoş geldin
bölgesel incelme için hareket şart canım
bende nasıl üzgünüm nasıl
hayırlı ugurlu olsun canım darısı senın basına
sen o sun? şimdi adını söylicem deşifre edicem dye korkuyorum
pembişle aynı zamanda evlenecek olan tospaaaa
denemeye değer ben de eve giderken alıyım bi paket damla çikolatadanyoğurt her akşam mutlaka yemeğin yanında tüketiyorum canım inşallah ben de senin gibi kolayca kilo veririm 55 i görürüm. fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bi yüzün var belli :107: ben de ekleyince sana haber veririm diğer kızlara görmüştü zaten:)
yavrummmmmmmmm benim yirimm hemen anladı
ekledim bile canımdene canım tavsiye ederim çikolatayı kesersin bu sayede :).. tamam canım ekleyince söyle ozaman bende göreyim bende..
verirsin canım bikaç kilo alttarafı allahtan çok fazla değil.
iyilik güzellik şekerimne var ne yok bebeğimm
ekledim bile canımaynen canım allah daha çok vermek isteyenlerin yardımcı olsun valla zor parmak kadar çikolatadan bi sürü kalori alıyoruz ama onu yakmak için ne kadar efor sarfetmemiz lazım
iyilik güzellik şekerimhayırlı uğurlu olsun ablanın nikah kıyılmış düğün ne zaman peki? darısı inşallah senin başına askerinle beraber
hoşbuldum kuşum.
bi gelişme yok mu? okuycm şimdi geçmişi.
Ayyyy oyyyyy uyyyyy çok yedim patlycam
Ayyyy oyyyyy uyyyyy çok yedim patlycam
napıyomuş kapı arkasında acabaafiyet olsunn canımm
kızlarr müdürün odasına girdim de imza için kapının arkasındaymış birden ürktüm ayy dedim o da ne oldu dedi bende hiiç sizi diğer tarafta sandım da o yüzden dedim rezil oldumm :83:
Merhaba
napıyomuş kapı arkasında acaba
Merhaba
kapının arkasında dolap var ordan kıtaplara bakıyordu canım bırden ürktüm bende oda güldü sonra rezillik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?