Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ben de cok ses olmsın dye ekran klavyesinden yazıyorum bazen
hoşgeldın nazarım
ben yarın gidiyormm
yaptınız mı ablanın nikahını

bu gece son gecen cizre de he , ayy ne üzüldüüüükkk

yaptık nikahı,artık ablam evliii

denemeye değer ben de eve giderken alıyım bi paket damla çikolatadan yoğurt her akşam mutlaka yemeğin yanında tüketiyorum canım inşallah ben de senin gibi kolayca kilo veririm 55 i görürüm. fotoğrafını gördüm maşallah çok güzel bi yüzün var belli :107: ben de ekleyince sana haber veririm diğer kızlara görmüştü zaten:)

Beeen geldiiiimmmm..
Nerde benim bebekleriiiimmm
merhaba nazar adınızı çok duydum tanışmak için sabırsızlanıyordum hoş geldin

bende 166 boy , 61 kiloyum canım bende en az 57 olmak istiyorum benim tek sorunum göbek canım her yerim ipince bir orası var deli oluyorum
yürüyüş evet çok doğruu bende yapıcam artıkkk
bölgesel incelme için hareket şart canım

sen o sun? şimdi adını söylicem deşifre edicem dye korkuyorum
pembişle aynı zamanda evlenecek olan tospaaaa

dene canım tavsiye ederim çikolatayı kesersin bu sayede :).. tamam canım ekleyince söyle ozaman bende göreyim bende..
verirsin canım bikaç kilo alttarafı allahtan çok fazla değil.

dene canım tavsiye ederim çikolatayı kesersin bu sayede :).. tamam canım ekleyince söyle ozaman bende göreyim bende..
verirsin canım bikaç kilo alttarafı allahtan çok fazla değil.
ekledim bile canım aynen canım allah daha çok vermek isteyenlerin yardımcı olsun valla zor parmak kadar çikolatadan bi sürü kalori alıyoruz ama onu yakmak için ne kadar efor sarfetmemiz lazım

ne var ne yok bebeğimm
iyilik güzellik şekerim hayırlı uğurlu olsun ablanın nikah kıyılmış düğün ne zaman peki? darısı inşallah senin başına askerinle beraber

amin canım amiiin..
cok teşekkür ederim.

Ayyyy oyyyyy uyyyyy çok yedim patlycam

afiyet olsunn canımm

kızlarr müdürün odasına girdim de imza için kapının arkasındaymış birden ürktüm ayy dedim o da ne oldu dedi bende hiiç sizi diğer tarafta sandım da o yüzden dedim rezil oldumm :83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…