Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eferinn canımm bende akşama eve gidince annem ıspanaklı börek yapmış bir parça yerim dedim iki parçayı buldu ama napıyımmm

çok doğru canımm benimkinde de alışkanlık omuşum sadece demek kii ,
hee şimdi gördüm canım var mı seninde görüştüğün birilerii nerde oturuyodunn :107:
nasılsınız bal böcüklerii

iyiyizzz canımm sennn , ayy biz senle de tanışmadıkk

En doğrusunu yaparsın canım, sık sık gel buralara, vakit geçir.

bişiy yiyip içmesen wc nasıl cıkcan zaten
ama sakın abartma 0 beden olym deme
yok kız ne sıfır bedeni hiç sevmem öyle kırdın mı bi tavayı dolduracak cinsten kızları 4 kilo kaldı 55 iyidir aslında 165 cm boya 58 de iyi ama ossun 55 e kadar yolu var daha çocuk doğurucam 55 le hamile kalsam 14 kilo hamilelikte normal kilo alımıymış de ki ben anormal yedim 17 kilo aldım ohaaa 72 kilo olurum yok ben normal hamile olayım 14 kilo yeter bana neyse 10 kilo doğumda gitti diyelim kaldı 4 kilo bana onları da bebek süt emdikçe versem çıtır anne olurum bahçeli gibi hesap yaptım

turizm okuyorum canıımm
ahhh ahhhh hayatın bi düzene girmesini kim istemez ki evlilik bana göre bi düzendir ya artk herşeyin bellidir

aynen öyle canım bi de okul bitsin işe başla zaten sen istemesen de çevre baskısı oluyo üstünde evlilik konusunda. var mı hayatın da biri?

Son düzenleme:
Hoşgeldin şaşam.
Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın.
uykusuzummm yaa
zencim gelmiş good nuger whats upppppppppppppp
Türkçe konuş sövüyon mu seviyon mu bilemiyorum
Çok ayıp sen beni nasıl tanımazsın , bu topiiğin bi tanecik küçük zencisiyim ben

çok doğru canımm benimkinde de alışkanlık omuşum sadece demek kii ,
hee şimdi gördüm canım var mı seninde görüştüğün birilerii nerde oturuyodunn :107:

aynen öyle canım bi de okul bitsin işe başla zaten sen istemesen de çevre baskısı oluyo üstünde evlilik konusunda. var mı hayatın da biri?

evet var 2 yıl 8 aylık bi ilişkim var

aynen heee
annem de bana hep sen şu halinle hamile kalsan bı daha toparlayamazsın tırttt olursun derrr :2: 14 çok gibi yaa her aya bir kilo en güzeli aslında 10 kiloyu geçmemeli ben de diyetisyen kontrolund e olmayı düşünüyorum hamileyken inşallah tabii
allah muhafaza yaa inşallah 70 gibi bir ibre hiiç görmeyizzz

Muhasebeci olduğunu belli etme hemeeeen hemen hesap kitap işine girişiyo deli ya

bu arada lady'nin 'hayatında biri yok, birinnde hayatı var' gibi felsefik bi cümle yazmak istedim.

nazom lan çoğu gitmiş azı kalmış 4 ay snra döncek diye görünce insanın içine su serpilir bee ahh ahhh 7-8 ayları da gördük onda

145 günümüz kalmış, geçmiyo geçmiyo derken. nasıl da geçmiş dimi, izine geldi de gitti bile ..

Son düzenleme:
neçün uyuyamadn mı sıcaktan mı pöff gece kaç defa uyanıyorum sıcaktan ya bayılazaııımmm yazı hiç sevmiyorum

Evet sıcaktan kuzum ya uykum var ama uyuyamıyorum ne kötü bişey 5 e kadar oturdum sonra sızmışım 7 de geri uyanmak zorunda kaldım , akşam düğün var gündüz hastane işlerim var .. varda var işte .. Ayrıca senin ilşkin mi varrr ayva marmeladımm

aynenn öyleeee

sus ve 2 dk skype gel kırmıyım ağzını yüzünü

olur mu kız 10 kilo normal hamilelikte 12-14 arası kilo almak normal sayılıyormuş ablam şimdi hamile öyle demiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…