- 7 Aralık 2010
- 966
- 1.017
- 123
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.621
bitse de gitsek
kııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne düğünü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımsın canım beniiimmmm :* iyiiyim Allaha şükür yorgunum biraz..düğün salanu ile ilgili herşey hazır.eşyaların bir kızmıda hazır..evde takılı kaldık hala ev bakıoruzz neyseki zamanımız var gülüm..bu arada senin askerin gelmesinede az kaldı şükür cnm :)ahahahhah
kaçta Antalya'dasın.
Anaaam, yiiğğmurum gelmiş... Nasılsın canım, ne var ne yok, hazırlıklarda son durum ne? Acil cevap
biri düğün mü dedine zamanmış düğünün alyaa
aynen felsefemiz bu bebekkkson yazdığımı görmedin sen kızz bak ne diyorumm benimki artık gelmez denizlerden o kilodan sonraa
Kızlar günaydın ..
günaydın canım
Yağmur hoşgeldin canım
hoşgeldin canım benim, sorunlar olmuş dün , okudum biraz. son durum ne :26::26:Kızlar günaydın ..
Yağmur hoşgeldin canım
kıııızzz ben evleniomda az biraz 8 eylülde :)))))))))))))))))
canımsın canım beniiimmmm :* iyiiyim Allaha şükür yorgunum biraz..düğün salanu ile ilgili herşey hazır.eşyaların bir kızmıda hazır..evde takılı kaldık hala ev bakıoruzz neyseki zamanımız var gülüm..bu arada senin askerin gelmesinede az kaldı şükür cnm :)
ben düğün dedim dernek dedim ben dedim8 eylülde kısmetse cnm :)
canımsın canım beniiimmmm :* iyiiyim Allaha şükür yorgunum biraz..düğün salanu ile ilgili herşey hazır.eşyaların bir kızmıda hazır..evde takılı kaldık hala ev bakıoruzz neyseki zamanımız var gülüm..bu arada senin askerin gelmesinede az kaldı şükür cnm :)
yok kız biz öyle salmayız kendimizi frenlemeyi öğreniriz valla sırf kilo aldım diye benden soğuyacak erkeği oyarımmm çocuk doğurdum ona napım yani ama zaten öyle kendimi salma gibi bi düşüncem yok yavrum
Lady de gelmiş şen şakrak başlık yine :)
İyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum bebeğim özledim seni ya bensağol cnm bnm nasılsın
merabalar bende uzaktan uzaktan okumaktan vazgeçip dün üye oldum :)
hoşgeldin canım benim, sorunlar olmuş dün , okudum biraz. son durum ne :26::26:
Allah tamamına erdirsin hepsi olur. Düğün tarihiniz neydi canım?
az kaldı 145 gün :)
nasılsın canım halloldu mu sonrunlar iyisindir umarımmLady de gelmiş şen şakrak başlık yine :)
merabalar bende uzaktan uzaktan okumaktan vazgeçip dün üye oldum :)
allah razı olsun cnm 8 eylüldehoşgeldin canım benim, sorunlar olmuş dün , okudum biraz. son durum ne :26::26:
hoşgeldiin :)merabalar bende uzaktan uzaktan okumaktan vazgeçip dün üye oldum :)
hadi hayırlısı olsun inşallah ben de eylül geliniyim inşallah 15 eylül
İyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum bebeğim özledim seni ya ben
Hoşgeldiniz :)
Bu isimleri görmeyi özlemişiiiiiiiiiiiiiim
Pros
Lunna
Kartal abla da olaydı eyidi
hoşgeldin canım benim, sorunlar olmuş dün , okudum biraz. son durum ne :26::26:
Evet kuzum bizim iş bozuluyor resmen
Bende Eylül gelini olcaktımhadi hayırlısı olsun inşallah ben de eylül geliniyim inşallah 15 eylül
Hoşgeldin kiiiiahaaaaaaaa şoklardayımmm
eveet kuzuuuummmmmmmmm döndümmm
nasılsıııınnn bakalm ?
Bu isimleri görmeyi özlemişiiiiiiiiiiiiiim
Pros
Lunna
Kartal abla da olaydı eyidi
düzgün oku la kız 2 defa yazmış 8 eylül diye
körrrr
aynen öyle canımm , hep destek tamm destekk kolay mı karnında taşıyıp dünyaya getirmekkk
maşallah topik yine almış başını gidiyooo
topik coştu işte ne güzel yalnız ben şimdi gidim hem karnımı doyurayım hem de annem geldi accık alışveriş yapıcaz 1,5 saate ne sığdırabilirsek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?